Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Offtopic de la Big Bang UFO

Creat de Traian Ioan, 30 Aprilie 2009, 06:26:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Traian Ioan

Sincer mã bucur cã aþi înþeles mesajul postãrii mele.
Regulamentul forumului dv. este bun; interpretarea ºi aplicarea lui este greºitã. Iatã un exemplu:

Citat
Apropo...! [...] Ca eu una m-am cam saturat. Sunt alte forumuri care trateaza temele astea cu religii si credinte....acolo ar fii un mediu mai prielnic pentru voi.

Citat
Cred ca lylyt_ice are dreptate... discutam prea mult pe astfel de teme de religii si credinte... acest topic s-a lungit prea mult si cred ca e si multa discutie pe langa subiect... asadar voi inchide acest topic.

Iatã ºi un alt exemplu de aplicare a regulamentului de cãtre moderatorul global:
Citat din: bluemoon8520 din  18 Octombrie 2008, 20:42:06
Salut, Traian Ioan. Bine ai venit pe forum.

Nu-i nevoie sã repeþi un mesaj de 2 ori.

Apropo, ai idee dacã s-a deshis sezonul de pescuit acolo în State?

Vreþi sã vã mai dau exemple de discuþie pe acest forum unde coordonatorii (moderatorii) îºi aratã subþirimea ideilor fixe sau sunt absenþi?

spooky

#1
Am fost nevoit sa sectionez subiectul pentru ca eram offtopic.

Repostez mesajul meu initial:
CitatDl Traian Ioan, apreciez ca ii luati apararea. Apreciez si respect parerea dvs referitor la persoana mea si moderatorii acestui forum, totusi cred ca mesajele sterse, asa cum insinuati, de pe acest forum, sunt conform aplicarii regulamentului care nu cred sa fie foarte sever asa cum se intampla pe alte forumuri unde subiectele dezbatute sunt mai apropiate de tematica forumului. Drept dovada a intelegerii mele, observati ca acest mesaj sta si la aceasta ora aici, fara a fi sters sau dvs sa fiti mustrat din cauza respectului aratat de dvs fata de moderatorii acestui forum, care, au fost chiar votati in majoritate de membrii activi ai acestui forum (nu stiu daca dvs v-ati numarat printre cei ce au votat macar pentru un moderator). Iar cat priveste atitudinea noastra, severa, pe acest forum, dovada sta vechimea dvs prea mica pe acest forum pentru a cunoaste ceea ce s-a intamplat de la originile forumului (acum 4 ani) pana acum si incapacitatea intelegerii nevoii ei.

Cu respect!

Cat priveste tema principala a forumului, aceasta nu este de a trata religii si credinte. Una dintre marile probleme pe care are forumul, vrei sa accepti sau nu, este tocmai acest fapt, intru-cat se discuta (verb la timpul trecut, nu prezent)  foarte mult pe temele mentionate, cat si alte foarte multe teme, deja mult in afara temelor principale propuse de a fi discutate pe acest forum.

Nu imi doresc a transforma acest forum, de dragul traficului, intr-un forum ce aborda orice tema posibila. Ce-i drept exista sectiunea cafenea, unde sunt permise alte discutii pe teme ce nu au legatura cu temele principale ale forumului, de aceea am incurajat atat moderatorii cat si utilizatorii sa limiteze aceste discutii si am fost chiar nevoiti sa suspendam anumite subiecte din cauza ca ele generau conflicte continue si nu se mai terminat, avand zeci de pagini la activ.

Tot din acest motiv, voi lansa cat de curand si forumul pe site-ul infoCON.ro, pentru a prelua mare parte din subiectele regasite aici referitor la Noua Ordine Mondiale si conspiratie, cu exceptia celor ce au tangenta cu temele de pe acest forum.

Cat priveste atitudinea unor membri sau utilizatori, aceasta trebuie privita pentru ca, spre deosebire de tine sau de altii, acesti utilizatori sunt de ani buni pe acest forum, si cred ca cuvantul lor e important in momentul in care afirma aceleasi lucru pe care noi am inceput sa-l promovam din ce in ce mai mult (exemplu lylyt_ice).

Cat priveste aplicarea regulamentului de catre moderatorul global, cred ca ai dat cu bata in balta cu acest exemplu.
Din cate vad ti-a urat bun venit pe forum si ti-a mentionat ca nu e nevoie sa repeti un mesaj de doua ori.

Referitor la intrebarea "daca s-a deschis sezonul de pescuit acolo in State", nu stiu exact la ce se refera, si cred ca el e in masura sa raspunda sa explice ce a vrut sa spuna prin acea intrebare. Daca s-a deschis sau nu sezonul la pescuit, pot sa iti spun ca s-a inchis sezonul la spartul de seminte pe acest forum.

Iarasi, repet, faptul ca un moderator este si un utilizator ca si dvs, si cel mai important, este om ca noi toti ceilalti, predispus la greseli, imperfecti. Ar fi stupid sa acceptam ca un moderator poate fi perfect. Putem spune ca poate fi perfect in aplicarea regulamentului, dar aici ce imi arati tu nu e cazul, nu vad nici o actiune de aplicare a regulamentului ca sa putem sa analizam acest lucru.

Un moderator, ca si un utilizator, are propiile lui opinii si pareri care nu reflecta pozitia oficiala a organizatiei, fapt mentionat si in subsol oricarei pagini de pe acest forum.

Pe scurt... ma bucur ca regulamentul este si pe placul tau si cred ca el sa fie urmat de toti membrii astfel incat sa nu fie nevoie ca un moderator sa sanctioneze utilizatorii pentru incalcarea regulamentului in mod repet.

Cat despre exemplele tale de tine, repet faptul ca pe de o parte acel exemplu cu bluemoon (Nox) nu este un exemplu... iar mai mult lylyt_ice pe care mi-ai dat-o ca exemplu de aplicare gresita a regulamentului, tin sa subliniez ca nu este moderator pe acest forum.

Cu respect,
Paul Dorneanu
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Traian Ioan

Când am postat de douã ori era prima mea postare pe acest forum!
Aceasta-i ultima mea intervenþie, de aceea o postez ºi aici pe acest subiect "adiministrativ" secþionat de dv.
De ce îmi recomandaþi mesaje private (P.M.)? nu cumva vã este ruºine cu felul de a gândi? Nu cumva îmi ºtergeþi mesajele care vã scot în evidenþã ,,calitãþile" pe care fãrã succes încercaþi sã vi le ascundeþi sub nume conspirative?

Pentru mine a fost o încercare ratatã

Rãmâneþi sãnãtoºi, dle Paul Dorneanu, cu raþionamentele ºi moderatorii dv.

 pentru ca gandesc!

lylyt_ice

  mai nea traiane, nu prea inteleg, de ce vorbesti despre rusine(!?) tot faci pe interesANTUL::::SI NU VAD ;DE CE? SPUI CA EU SUNT SECRETARA, nu stiu cui, ca moderatorii sunt falsi; numai rahatenii umflate de dumneata. Hai sa fim putin mai reali si sa fim cat se poate de umani si ...chiar credinciosi. daca asa percepe-ti!... mai bine. Pana acum, nu am intervenit, dar vad ca bate-ti campii, cu tot elanul . Ce vreti, pana la urma? Sa, ce? Aveti un punct de reper, sau  bajbaiti in cautarea unuia??? Astept un raspuns coerent, de om real...ci nu aberatii si exemple tampite!!! Nu coteaza daca postarea D,vstra este prima sau ultima, nu este ceva interesant, sa stiti ca avem o multime de oameni care ar putea in orice secunda sa intrvina si sa posteze pe acest forum....dar (!?) mai asteapta. De la inceput, de cand a-ti inceput sa scrieti pe aciiiiiiiiii, numai critici si iar critici ...ce naiba vreti sa fim cu totii de aceeasi parere cu ceea ce debitati d'vstra? Hai MAI TRAIANE... MAI,!!! CA NU PREA REZONEAZA !!! Sa nu crezi ca daca esti pe alte meleaguri, esti mai de "SOI" decat cei de acasa.......................
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

spooky

Citat din: Traian Ioan din  01 Mai 2009, 02:23:39
Când am postat de douã ori era prima mea postare pe acest forum!
Aceasta-i ultima mea intervenþie, de aceea o postez ºi aici pe acest subiect "adiministrativ" secþionat de dv.
De ce îmi recomandaþi mesaje private (P.M.)? nu cumva vã este ruºine cu felul de a gândi? Nu cumva îmi ºtergeþi mesajele care vã scot în evidenþã ,,calitãþile" pe care fãrã succes încercaþi sã vi le ascundeþi sub nume conspirative?

Pentru mine a fost o încercare ratatã

Rãmâneþi sãnãtoºi, dle Paul Dorneanu, cu raþionamentele ºi moderatorii dv.

Dl. Traian Ioan, v-am trecut la moderare. Se pare ca dvs. nu intelegi faptul ca sunteti pe un forum unde trebuiesc respectate niste reguli. Dvs. nu faceti decat sa aruncati cu noroi in noi, dar... vad ceva constructiv din partea dvs?
Vad ca va aparati temeinic pentru acea dubla postare cand era prima postare. Subliniez inca o data, a fost o sesizare, fara rautate, nicidecum un avertisment. E subinteles ca fiecare membru al acestui forum a citit la inscriere sau dupa regulamentul acestui forum. Mai mult, ati fost de acord cu termenele si conditiile acestui form. Lasand aceste formalitati deoparte, cred ca e de bun simt ca sa nu zici de doua or acelasi lucru.

Dupa cum vedeti, acest topic, care in curand va ajunge la gunoi, a trebuit sectionat pentru ca dvs. nu va puteti abtine in a improsca cu noroi moderatorii si persoana mea. Nu cred ca un moderator, sau eu, s-a legat de dvs. asa cum faceti dvs. acum, ceea ce imi da de gandit referitor la capacitatea dvs. de a va integra in acest forum, la capacitatea dvs. de a comunica cu alte persoane pe teme comune, capacitatea dvs. de a intelege regulile de functionare a unui sistem in care doriti sa va integrati si nu in ultimul rand varsta dvs. Poate aveti 70 de ani, dar cu siguranta ati sarit peste primii 7 ani de acasa.

Eu personal nu v-am sugerat mesaje in privat. Atentie cui va adresati.

Nu imi este rusine cu felul de a gandi. Nu imi e rusine ca gandesc, nu imi e rusine ca exist. Dvs?

Nu stergem mesajele in nu stiu ce scopuri si in orice caz, stergem acele mesaje care arata un anumit caracter al anumiteor oameni (nu cred ca e, inca, cazul dvs.)... si nu ne ascundem sub nume conspirative. Sunt nume de utilizatori, porecle autoatribuite, sunt aliasuri. Iar cat priveste, numele conspirative, presupun ca nu intelegeti definitia cuvantului conspiratie/conspirativ. Va recomand un DOOM.

Mai incercati, poate reusiti, pana atunci ramaneti sub moderare.

Noi suntem bine, sanatosi, va multumesc de urare. Desi la varsta pe care am inteles ca o aveti, dvs. sunteti cel care are nevoie de mai multa sanatate...

O zi excelenta de 1 mai.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

StarDust

Eu l-am rugat pe Traian Ioan sa isi exprime parerile personale(referitor la alti useri, nemultumiri referitor la forum etc.) pe mesaje private si nu in cadrul subiectelor prin postari off-topic si care degenereaza in discutii in afara subiectului. Ca dansul a inteles altceva asta e cu totul alta poveste. Credeam ca e de la sine inteleasa aceasta recomandare, se pare ca nu, din pacate.
Oricum, ai doresc si eu multa sanatate!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16