Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

The End of Days

Creat de redbyst, 07 Aprilie 2009, 16:03:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

redbyst

Cutremur in Italia, razboaie in diferite parti ale globului, revolutie in Republica Moldova, economia mondiala la pamant........ lista poate continua la nesfarsit.
Desi multi experti au pasit in fata si au spus ca nu este nimik adevarat in legatura cu 2012 totusi ma inclina sa cred ca ceva se va intampla cat de cutrand, aceasta situatie a luat amploare la nivel global, nimic nu mai esta cum era.
Fiecare generatie a crezut ca apocalispa va fi in timpul lor si nu a fost asa, acum insa pare din ce in ce mai aproape.
Voi ce parere avetzi?  :-o

Yagg

Nu au mai fost cutremure? Nu au mai fost revoluþii? Nu a mai fost crizã economicã? Moldovenii trebuiau sã-i spargã pe comuniºti demult. Acum au o ºansã, doar sã nu o rateze.

Te alertezi cam repede. Ce bine þi-ar prinde puþinã miºcare prin Chiºinãu, decât sã citeºti aberaþii despre 2012 ºi apocalipsã pe internet, în confortul de acasã.

Fiecare generaþie cu prostia ei, generaþiile noi trebuie sã înveþe din greºelile din trecut.

Apropo, ce titlu stupid.

redbyst

Hmmm. ce punct de vedere obtuz! te ambalezi cam repede!

Criza economica la acest nivel nu am mai fost niciodata! pune mana si mai citeste.

Cautatorul

Au mai fost razboaie, au mai fost cutremure, au mai fost razboaie, etc. Interesant este ca daca mor in Italia 200 de oameni se zice ca vine sfarsitul, daca in Sumatra mor 200000 de oameni e doar o catastrofa.

Chiar din punct de vedere crestin asta nu inseamna ca apocalipsa e aproape.
Chiar Iisus a spus:

"Iar când veþi auzi de rãzboaie, ºi de zvonuri de rãzboaie, sã nu vã tulburaþi, cãci trebuie sã fie, dar încã nu va fi sfârºitul.   
8. ªi se va ridica neam peste neam ºi împãrãþie peste împãrãþie, vor fi cutremure pe alocuri ºi foamete ºi tulburãri vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor."

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=13

In al doilea razboi mondial au murit zeci de milioane de oameni. A venit sfarsitul lumii? Nu.

Demiurgul

   In al treilea razboi mondial vor murii ...cam 95 la suta din populatie ...dar nu vor fi end of days

Yagg

Citat din: Demiurgul din  09 Aprilie 2009, 00:53:36
   In al treilea razboi mondial vor murii ...cam 95 la suta din populatie ...dar nu vor fi end of days

În al treilea rãzboi mondial nu a murit nimeni (pentru cã nu a fost) ºi nu e sfârºitul Lumii. Sã sperãm cã nu va mai fi niciun rãzboi ºi cã maimuþele fundamentaliste vor avea vise revelatoare despre pace.

lylyt_ice

#6
 Voi tot asteptati un razboi cu arme rudimentare? Nu!!! Razboiul este deja in desfasurare... :cry: hrana, anomaliile(cataclismele) si prosteala in masa...astea sunt armele...! :-(
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

greener

niciodata omenirea nu a fost in stare sa invete din greselile facute de antemergatorii sai.. de aceea le tot repeta la infinit.. si rezultatul este acelasi: suferinta, durere, traume si ignoranta...
bine spune cel ce spune: ajuta-ma Doamne sa invat din greselile altora ca nu am timpul necesar sa le fac eu pe toate!

oamenii sunt tot mai avizi de bani de parca in ei ar consta fericirea... ei bine iti dau un sentiment oarecum de siguranta cu conditia sa ii ai in buzunar.. dar aceasta nu trebuie sa devina o obsesie si pana la urma de ce nu .. o trauma zilnica ( sa aduni tot mai mult)...

intr-adevar cataclisme, razboaie au existat intotdeauna, ele din pacate se repeta... sunt unele evenimente ce chiar nu depind de noi, dar cele care depind  trebuie gandite in profunzime sa nu facem rau celor de langa noi si fiintelor vii de pe pamant.

de fapt.. toate aceste lucruri rele .. pe care le facem .. sau le primim de la altii... prin lovituri pe la spate si alte metode... au o cauza si anume faptul ca noi insine nu suntem multumiti de noi...noi de fapt nu ne impacam cu noi, nu ne putem ierta noua insine ....o sumedenie de lucruri... care le-am savarsit sau am fost martori la ele si nu am putut riposta.... deci totul este din cauza a unei gramezi de nemultumiri care se face tot mai mare... si rabufneste... VAI de cel care se afla in fata noastra!



 

criss

YAGG,la ce te referi,,maimute fundamentaliste''

Outlaw

Citat din: lylyt_ice din  09 Aprilie 2009, 02:15:21
Voi tot asteptati un razboi cu arme rudimentare? Nu!!! Razboiul este deja in desfasurare... :cry: hrana, anomaliile(cataclismele) si prosteala in masa...astea sunt armele...! :-(

Ai pus punctul pe i.... Ma bucur ca mai exista oameni lucizi care pot discerne realitatea in mijlocul atator dezinformari. Tine-o tot asa Lylyt_ice !

redbyst

Acum cateva zile am vizionat un documentar care se gaseste si in format DVD care se numeste "Nostradamus 2012" in care este dezbatuta problema 2012 prin prisma teoriei maiasilor si a lui Nostradamus (cartea pierduta a liu Nostradamus).
Ciudat este ca tocmai acum au gasit astia cartea pierduta a lui Nostradamus care spre deosebire de celelalte cu predictii sub forma de catrene aceasta contine imagini.
Daca ne luam dupa documentar e clar ca va fi un cataclism la nivel planetar.
Totusi ca de obicei documentarul spune ca sunt doua posibilitati 1-apocalipsa si 2-nu se va intampla nimic  daca omenirea se va trezi si nu va mai actiona autodistructiv.

Voi ce parere aveti?

Seraphim

Trebuie sa tinem cont ca este era digitala si de aia suntem asa de alarmati.
Au existat si in trecut cutremure,pandemice,depresii si multe altele unde oameni au crezut ca vine sfarsitu lumii.
Trebuie sa fim optimisti si sa nu traim in frica.
Nu trebuie sa mai stam si sa ne uitam cum altii ne distrug tara fara acordul nostru.
Trebuie sa fim uniti si dupa cum se vede suntem dependenti unii de altii drept dovada criza mondiala.
Poate astazi iti omori vecinul dar maine o sa regreti.

LP

Avalansa de informatii zilnice care vin peste fiecare din noi, ne face confuzi si inerti. Nu mai suntem in stare sa separam adevarul de minciuna si fantezia de realitate. Nu mai avem grija zilei de maine (mancare avem totusi), dar avem alte griji esentiale: plata masinii, termopane, gradinita de 5 stele pt copil, vacante exotice, etc. Toate aceste le obtinem cu bani.

Banii sunt ochii dracului (cum se zice...) asa ca ne comportam in consecinta. Cu cat vrem profit mai mare, cu atat vom provoca suferinte mai mari. Catastrofele naturale sunt ceva obisnuit in lumea noastra si asa au fost intodeauna. Doar fuga dupa senzational a mass mediei le amplifica si le gaseste ascunse in toate cotloanele lumii.

Privitor la cutremurele din Italia, sunt absolut normale. Cladirile vechi de acolo au fost construite fara sa se ia in calcul pericolul cutremurelor avand in vedere ca sunt rare. De exemplu, in Germania sau Anglia nu se construiesc cladirii luand in considerare cutremure pt ca acolo nu exista. Asa ca la primul cutremur mai maricel, cade cate un oras.

redbyst

ok avetzi dreptate dar....
As dori sa discutam despre documentar cine la vazut, daca nu va invit sa o faceti pt ca este interesant.

Kbal

#14
Am trecut si eu fugitiv prin subiect si ... parerea mea este ca in lipsa de informatii certe nu putem da nici pareri veridice. Deasemenea tinand cont ca informatii precum ca "ceva de mari proportii" se va intampla, nu exista, raman la parerea ca 2012 nu este si nu va ramane altceva mai mult decat un mit. Cum spunea si yagg, ceea ce se intampla in prezent (criza mondiala, gripa porcina, razboaie, revolutii s.a.m.d) nu difera cu mult de alte fapte petrecute dealungul istoriei (revolutii, inchizitia, razboaie si razboaie mondiale, alte crize economice, boli cu raspandire de proportii precum - ciuma, gripa aviara etc.) statistic vorbind putem spune chiar ca suntem intr-o evolutie pozitiva (chiar si in cazul rep. Moldova).
Only the best is good enough ...