Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nu iti e frica de nimic?

Creat de Tha D, 30 Martie 2009, 18:06:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tha D

Am auzit de astfel de oameni care nu se tem nici de "dracu". Eram si eu un om de genu acesta pana cand...Dar ca sa va fac o surpriza o sa va pun sa faceti exact la fel ca mine.

Ce va trebuie: 1.o bricheta/chibrit sau ceva cu care sa aprinzi.
                    2.o lumanare
                    3.un ceas care sa bata la ora 00.00
                    4.O casa in care toata lumea sa doarma la miezul noptii.
                    5.O oglinda pe perete, merge si aia din baie :).
                   

1. Astepti in tacere pana cand parintii/fratii/prietenii/bunicii/pisica sau purcelul se culca. Dupa la ora 11.53 faci rost de o lumanare si o bricheta si te indrepti spre o oglinda. Inchizi toate luminile di ncasa si te asiguri ca nimeni nu doarme.
2. 11.57(probabil) te pregatesti sufleteste eliberand mintea. Te pui in fata unei oglinzi in tacere.
3. Auzi ticaitul ceasului care bate cele 3 minute si vezi in oglinda conturul corpului tau pe intuneric.
4. Pe masura ce  se aproprie ora 12 noaptea o sa se lase frigul si o sa deosebesti 2 corpuri ale tale. Al tau si cel al sufletului care va aparea in spate.
5. La ora 12 fix aprinzi lumanarea si astepti...



Dupa ce o sa incercati voi o sa va spun ce mi s-a intamplat mie.

lylyt_ice

 Dar acum ce facem ca s-a schimbat ora? Care ora 00.00. aia veche sau aia noua, sau si la spirite s-a schimbat ca la noi?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tha D

... nu ma intreba ca nu stiu :) depinde de inteligenta spiritelor :)

lylyt_ice

 Pai daca sunt mai prostute, atunci stai si astepti si nu apare nici unul ca la ei acolo nu este ora 00,00! Eu zic, sa aveti si un termometru in fata sa puteti vedea cum scade temperatura daca se face frig...! Si o camera de filmat ar fii buna, pentru a imortaliza evenimentul paranormal. Ar fii prima dovada mondiala ca spiritele exista...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tha D

Vreau sa reamintesc ca am scris ce am scris mai sus din propria experienta... Daca esti asa de curajoasa.. de ce nu incerci?

lylyt_ice

 Cand aveam si eu vreo !6-17 ani, am auzit pe la batrani ca in noaptea de sf,Andrei, iti poti vedea viitorul. Bine inteles ca am asteptat acea zii cu nerabdare. Procedura era putin mai altfel; trebuia sa stau intre doua oglinzi, undeva pe la mijlocul distantei. Tot ora 00.00, tot lumanare, tot senzatia de frica, tot senzatia de frig...dupa cateva minute, privind in oglinda din fata pe cea din spate(bineinteles, nu prea ai voie sa clipesti cat dureaza jocul), incep sa apara un fel de valuri de fum pe fatetele oglinzilor, cam 9 la numar, dupa care incepe imaginea sa se clarifice si vezi tot felul de aratanii, figuri, forme si alte bazdaganii... :lol: Toate se datoreaza faptului sa ochiul fiind uscat din cauza ca nu clipesti, se incetosaza, si fiindca nu poti rezista mult, apoi incepe sa se irige prin clipiri scurte pe care aproape ca nu le realizezi. astfel creerul incepe sa creeze halucinatii vizuale, dandu-ti impresia ca ceea ce vezi este real. Dupa ce am incercat de sf.Andrei, am facut din asta un fel de disractie si am incercat de sute de ori egal in ce zii si la ce ora...efectele sunt aceleasi... :-D Asa ca nu este vorba de frica; frica de cine si de ce?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tha D

Am spus.. o sa vedeti ce mi s-a intamplat mie... si dupa mai vorbim daca e doar ochiul de vina

Yagg

#7
Iar începi?

Mai bine recomandai Bloody Mary de la început.

Sã vedem ce ne spune Wikipedia:
Citatîn credinþa româneascã motivul este cã mâna diavolului te va trage în oglindã. La americani, acest lucru are legãturã cu legenda urbanã "Bloody Mary", care este "chematã" la petreceri sau ca dovadã a curajului

Pãi sã le luãm pe rând. În mitologia româneascã existã mai multe ritualuri stupide cu lumânãri ºi oglinzi. Aºa e în România. Au aflat târziu de raze laser. Acum depinde de ritual cã toate se fac la miezul nopþii cu lumânãri ºi oglinzi. Sã vadã ursitul, sã vadã viitorul, sã vadã reflexia... ups am spus reflexia? Nu reflexia, scuze. Prostia...

Toata treaba asta are ºi un efect psihologic. Faptul cã trebuie sã fii singur, faptul cã trebuie sã fie întuneric, cã trebuie sã te chiorãºti cu o lumânare la o imagine difuzã. Ãsta era secretul tãu în lupta cu scepticii. La început ai ajuns pe forum cerând ajutor, dar acum observ cã practici jocuri psihologice în care chiar crezi.

Care e diferenþa între singur în casã cu becul aprins ºi cu o oglinda italianã, de calitate, în faþã, la miezul nopþii ºi metoda descrisã de tine? Cu ceasul fixat dupã GPS, ca sã fie exact.

BAU!

Bonus, imnul scepticilor: http://www.youtube.com/watch?v=dtNKGgShVP8

Kymosabe

#8
Declaraþia martorului:
,,Am auzit de astfel de oameni care nu se tem nici de "dracu". Eram si eu O FETIÞÃ de genu acesta, care chiar obiºnuia sã cânte la chitara electricã urmãtorul cântecel:



Dar într-o noapte, când pãrinþii dormeau, jucându-mã în baie în faþa oglinzii am vãzut ...Nu pot descrie în cuvinte ce am vãzut. Dar am pentru voi o surprizã , am înregistrarea video, iatã dovada:



Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

lylyt_ice

 Tha D, din cate am inteles, tu ai numai 14 ani, la varsta asta crezi foarte usor tot felul de tampenii si ce-i mai grav, este ca vrei sa convingi si pe altii ca ceea ce iti impui tu sa crezi, este real. De obicei in astfel de situatii parintii ar trebuii sa intervina si sa-ti explice ca nu-i chiar asa cum iti imaginezi tu. Din pacate mai sunt si cazuri in care, chiar parintii sunt cei care alimenteaza fanteziile copiilor, datorita faptului ca ei insisi se afla intr-o lume a fanteziilor PARANORMALE.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tha D

#10
Da ce imi place ca voi nici macar nu cititi:) eu am spus clar sa incercati daca nu va e frica de nimic. Nu am zis ce sau daca se va intampla ceva. Asa ca terminati cu criticile si explicatile religioase fara sens ca e de domeniul trecutului. Ce daca am 14 ani? Uneori un copil este mai matur decat majoritatea adultilor si are preocupatii mult mai interesante. Lasati tineretul sa evolueze!

Este o lume a fanteziei nu a realitatii.


Later edit: Nici nu e vorba de fantome.... So cum se zicea, tzeapa!

lylyt_ice

  :-D   Of...! Ce ne facem noi cu tine, mai "copile mai matur decat majoritatea adultilor"? Bine! Hai, povesteste-ne experienta, pe care ai avut-o cand te-ai uitat la miezul noptii in oglinda, ce te-a facut sa iti fie teama de "dracu"?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tha D

Ce ne facem cu societatea in care traim? Am zis ca UN COPIL poate fi mai matur decat blah blah. Nu am precizat eu. Eu chiar sunt uneori foarte imatur, dar ma pot controla cand vad ca e nevoie. Am deschis topic nu ca sa ne certam sau sa imi recomandati un psihiatru(sper sa nu se ajunga acolo) ci doar ca sa discutam un mit care pentru mine s-a dovedit adevarat.

Kbal

#13
Salut Tha D ,
Dupa cum stii, toate topicurile deschise pe RUFOn au acelasi scopuri :
1- De a informa alti colegi/utilizatori cu privire la un anume subiect .
2- De a cere sprijinul colegilor/utilizatorilor cu privire la o problema/un subiect.
3- De a consulta opinia colegilor/utilizatorilor pe diferite teme de dezbatere.
Care este scopul topicului tau ?
Sa provoci utilizatorii la un test de curaj ? este ok numai ca din pacate nu a reactionat nimeni, si daca nu a reactionat nimeni (din comoditate sau din lipsa de interes) cel putin adu-ne tu la cunostiinta rezultatul experimentului tau, eventual impreuna si cu cateva dovezi ! (altfel pot considera topicul ca fiind inutil, prin urmare va fi sters).
O zi placuta,
K.
Only the best is good enough ...

Tha D

Bun, daca nimeni nu vrea sa incerce...

11:00 Am pregatit lumanarea si niste chibrituri si am asteptat ca toata lumea sa se culce inainte de a incerca ce am auzit de la diferiti oameni. Ei au spus doar ca daca te uiti cu o lumanare aprinsa la ora 00.00 intr-o oglinda o sa poti vedea imaginabilul) Asa ca am incercat sa vad daca mitul e adevarat.
11:30 Ma simteam obosit si nu prea mai vroiam sa mai stau jumatate de ora pentru a incerca ceva ce porbabil era doar o vorba goala.
11:57 Am asteptat pana la urma si uite ce s-a intamplat. M-am dus incetisor in baie geamul era deschis, deci era o adiere rece. Si am asteptat pendula sa bata ora 12 fix holbandu-ma in oglinda. La inceput am vazut formandu-se o umbra in spatele meu care avea mainile pe umerii mei. Mi-am intors privirea dar era doar peretele. Cand m-am uitat in oglinda din nou vantul din geam a inceput sa bata si mai tare. Se lasase frigul de ora 12(mi-am zis eu in gand). Dar nu numai asta se schimbase, umbra era din ce in ce mai aproape de mine si cainii de pe strada au inceout sa latre si sa urle(nu ca era ceva neobisnuit dar nu ii mai auzisem in noaptea aia).
11.58 vantul s-a transformat intr-o mana care ma gadila pe fata. Dar spre surprinderea mea, am simtit ceva atingandu-mi picioarele, am sarit in sus ca ars si usa s-a izbit inchizandu-se.
11.59 Am ascultat incercand sa strapung tacerea sa vad daca nu cumva se sculase cineva. am auzit un click de la pendula si am inceput sa tremur. Era gata sa aprind lumanarea daca nu vedem umbra din spatele meu care intre timp ajunsese in fata mea. Am inceput sa tremur si mai tare, am dat foc la chibrit exact odata cu pendula si dupa asta nu imi mai aduc aminte clar ce s-a intamplat.  Stiu doar ca simteam tot corpul cum tremura si ca peste 2 minute eram invelit in toate cearceafurile din pat cu pernele pe mine spunandu-mi ca a fost doar un vis..



Deci... ce explicatii gasiti? Oh da, am uitat sa precizez ca geamu din care venea vanticelul era deasupra capului meu, deci nu am gasit o explicatie pentru "atingerea" picioarelor.
Am adormit greu incercand sa ma conving ce se intamplase dupa ce am aprins chibritul, si am avut un somn fara vise.