Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Raspuns: despre parapsihologie ...

Creat de Kbal, 04 Iulie 2008, 01:21:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

Sustrag din articolul de pe wikipedia :
"Existenþa realã a fenomenelor paranormale ºi implicit a transmisiei informaþiei telepatice a fost stabilitã - prin sute de demonstraþii ºtiinþifice riguros supravegheate de numeroºi specialiºti reputaþi ºi sunt de netãgãduit - pe baza lucrãrilor profesorului american J.B. Rhine de la Universitatea Duke – Carolina de Nord, SUA ( s-au realizat, printre altele, 85.000 de încercãri de transmitere la distanþã de informaþii din care 28% rezultate exacte faþã de 20% rezultate exacte dacã ar fi acþionat hazardul).

Probabil cã fenomenul (complexul) PSI poate fi cel de al treilea sistem de semnalizare între fiinþe (pe lângã gesturi ºi graiul articulat). Potrivit cercetãtorilor ºi oamenilor de ºtiinþã care susþin ipoteza biotehnologicã paleoastronauticã, pentru strãmoºii noºtri astronauþi care, se pare, ne-au implantat inteligenþa superioarã ºi creativitatea artisticã, acest al treilea sistem de semnalizare ar fi putut constitui sistemul de bazã. Ei considerã cã datoritã acestui sistem se poate forma o inteligenþã superioarã colectivã care beneficiazã de cunoºtinþele ºi inteligenþa fiecãrui individ – fiind cuplaþi permanent ºi necondiþionat la banca de date colectivã."

Nu e un articol prea consisten dar interesant oricum tx. shadow... pot spune ca am mai zidit o caramida in peretele eniglemlor mele :P .

De foarte putin timp am inceput sa ma documentez cu privire la acest fenomen (mai putin atacurile psi ce tin de latura tehnologica) asa ca orice articol e bine venit .
Only the best is good enough ...