Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Inca un film din seria: aterizarea pe luna, un fals

Creat de spooky, 02 Martie 2006, 01:45:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

TurnusX

Intr-adevar asta chiar ar trebui sa ridice niste semne de intrebare. Dar daca ar fi sa ne luam dupa vechiul nostru amic pe nume "sid" pamantul e plat iar noi nu facem altceva decat sa asistam la o mare conspiratie mondiala unde exista rusi si americani doar ca sa nu incepem sa ne punem intrebari. :) Oare asa sa fie?

toma

Da interesant filmulet. Dar, daca azi nu ar fi 1 aprilie si nu as fi vazut diferente esentiale intre acesta si cel real, mai, mai ca as fi crezut :lol:
P.S. Cu un simplu binoclu se putea vedea modulul de serviciu gravitind in jurul Lunii!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

assiris

Eu am avut ocazia sa vizionez filmele de 1/2 ora, prezentate la Consulatul American de la Bucuresti, cu misiunile Apollo si am vazut si Teoria conspiratiei si acest filmuletz.
Daca ma gindesc la acele filme, nu prea as avea motiva sa ma indoiesc de autenticitatea lor. Daca ma gindesc la Teoria conspiratiei, inclin sa dau dreptate si celor care neaga misiunile. Am mai vazut un film pe ecrane cu o pacaleala trasa unor cosmonauti care ar fi trebuit sa aselenizeze, au fost pusi in niste simulatoare perfecte si au aselenizat pe pamint, si descoperind acest lucru, se incercind sa arate adevarul, au fost haituiti, inchisi in ospicii sau chiar accidentati mortal.
Dupa toate acestea, sincer sa fiu, nu prea mai stiu ce sa cred. Numai gindindu-ma la aceste misiuni, incep sa-mi pun fel de fel de intrebari, pe care vad ca si sei ce discuta despre asta si le pun.
Cea mai siciitoare intrebare este aceasta:
Daca la tehnologia anilor respectivi, la experienta pe care au avut-o atunci, acele misiuni erau posibile, intre timp, s-a produs un adevarat salt in aceasta directie si totusi... nu este posibila reeditarea unei astfel de misiuni, chiar si numai pentru a demonstra cârtitorilor ca atunci, intradevar americanii au pus piciorul pe Luna.

toma

Da, filmul s-a numit Misiunea Capricorn 1, daca mai tin minte bine(????). Dar acolo se vedea bine de tot butaforia!
Apoi mai este un lucru pe care multi il neglijeaza: semnalele radio si timplul lor de ajungere pe Pamint! Asta nu se poate ...contraface!

CitatDaca la tehnologia anilor respectivi, la experienta ....
Acesta este cel mai "tare" argument in favoarea scepticilor. Dar sa nu uitam cit a costat acel program cu rezultate ....minore, mai degraba mingiierea orgoliilor!!!!! Credeti ca rusii ar fi ingitit galusca???? Cu un telescop nitel mai acatarii se puteau vedea modulul lunar si cel de serrviciu.
Cu niste cunostinte minime de fizica anulezi toate "argumentele" aduse de sceptici!
- in vid lumina nu se reflecta! Pai atunci cum de vedem Luna si planetele din sistemul Solar?
- pe cerul Lunii nu se vedeau stelele, ahahaaaa ziceu scepticii,
Citat"regizorii" pacalelii nu puteau sa stie cam cum se vad constelatiile de pe Luna!
. Argument mai timpit ca asta nici ca se gasea!!! Va rog doar ca, intr-o noapte senina, sa mergeti intr-un loc intunecat sa priviti cerul, apoi sa va deplasti sub un bec stradal si sa numarati cite stele (nu verzi!!!) mai vedeti!!!!!!!
- si asa mai departe!

nemo

Toma,
Las-o balta, e inutil, deja a prins ! . Mai bine hai sa studiem cui foloseste aceasta grosolana manipulare . Cine vrea sa credem ca nu am ajuns pe Luna . Si mai ales cu ce scop . Eu unul nu am o explicatie, dar trebuie sa existe una . Am o viziune insa . O masa de 10 miliarde de oameni cocirjati in fata cite unui computer si cu gura deschisa sa primeasca ratia de mincare . Si care nu vor sa plece nicaieri .... ca de ... e fake . Mai bine stam acasa .

ps:
alte fake :
Everestul nu a fost cucerit niciodata ( umbra lui Tenzig e mai lunga ca a lui Hillary )
Al II-lea Razboi Mondial nu a avut loc ( l-am vazut pe Hitler color si pe vremea aia nu erau filme color )
Pamintul e plat ( dati Google : Flat Earth ) 

assiris

Eu cred ca pe forum ar trebui sa se prezinte argumente "PRO" si "CONTRA" si nu sa cerem cuiva sa creada ceea ce credem noi.
CitatLas-o balta, e inutil, deja a prins ! . Mai bine hai sa studiem cui foloseste aceasta grosolana manipulare . Cine vrea sa credem ca nu am ajuns pe Luna . Si mai ales cu ce scop .
Aducind aceste argumente putem mai lesne sa cernem adevarul de mistificare.
Cred ca nici nu as mai scrie ceva pe acest forum daca cineva ar spune: am vazut o farfurie cum a aterizat in gradine si ceilalti ar spune WooW! e minunat. Noi chiar credem ca asa a fost caci esti de bunacredinta.

toma

Assiris nu pot decit sa-ti dau intru totul dreptate!
Quid prodest? O, sint asa de muti negativisti si ...orgoliosi:wink:. Nu te poti baga in seama zicind ca omul a ajuns pe Luna, dar apari iute in lumina reflectoarelor daca esti Gigi-contra!

apokryphos

Citat din: toma din  09 Mai 2006, 19:52:48
Nu te poti baga in seama zicind ca omul a ajuns pe Luna, dar apari iute in lumina reflectoarelor daca esti Gigi-contra!

Bine spus.

A.

Timax

Citat din: apokryphos din  28 Martie 2006, 03:00:13

Sunt sigur ca la vremea respectiva au stat zeci de savanti rusi sa analizeze cadru cu cadru ce s-a transmis, au urmarit cu radarele daca modulele au ajuns pe luna si asa mai departe. Daca s-ar fi gasit cel mai mic motiv sa se creada ca exista un fals intregul bloc comunist ar fi vuit. Ai fi vazut la IMGB grupuri de muncitori indignati "infierand" minciunile capitaliste.

A.

Rusii aveau motivele lor sa-si tina gura in legatura cu "presupusa" aterizare pe luna, de altfel atat programul spatial rus cat si cel american a fost realizat mai mult sau mai putin in colaborare in sensul ca ambele guverne au ales sa ascunda adevarul,dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial savantii germani care au reprezentat baza dezvoltarii acestei tehnologii a rachetelor au fost imapartiti in doua tabere -rusa si americana.Rusii au realizat acelasi material de propaganda referitor la primul om in spatiu,a fost mai mult un razboi mediatic atat americanii cat si rusii au mintit.Este f.probabil ca numele adevaratilor pioneri ai spatiului sa nu fie niciodata cunoscute,filmele care au fost prezentate de ambele parti au avut doar rolul de a inlatura curiozitatea poporului care avea nevoie de eroi si nu de victime si accidente tragice.
Urmariti http://video.google.com/videoplay?docid=-5737681932896358451&q=moon

assiris

Se pare ca pe aici este adevarul
Citatau avut doar rolul de a inlatura curiozitatea poporului care avea nevoie de eroi si nu de victime si accidente tragice.

sxn_b

Am un documentar interesant in care ni se dovedeste faptul ca americanii nu au aterizat niciodata pe Luna. Daca este cineva interesat pot sa postez un link catre fisier.

Alethia_Spitz

dedeiu

Purtatorul de cuvant de la NASA are dreptate intr-un anume fel, ca au aterizat pe luna in 60'.70', dar filmul ala este o mare pacaleala. Intrebarea se pune: De ce nu trebuia sa vedem imagini de pe luna?

toma

Nu vad decit niste imagini, nu am sonor asa ca .....
Am vazut insa alte filme si va pot spune ca se poate demonta punct cu punct fiecare "acuzatie", Si nici nu e greu!
Reflector lunar de exemplu. Se stie ca pe Lunã, în 1969, a fost montat un reflector care poate fi verificat de la un observator din Texas. Dupã verificare, susþinãtorii teoriei conspiraþiei au constata cu uimire ca ....reflectorul era la locul lui!