Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Profetii ale lui Nostradamus

Creat de Kbal, 20 Februarie 2009, 03:33:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

Codul lui Nostradamus

* Un manuscris descoperit la Roma aparþinînd lui Nostradamus spune cã în 2006 va izbucni al treilea rãzboi mondial

Uluitoarele profeþii ale lui Nostradamus au fost lãsate posteritãþii în lucrarea de 4.680 de versete, ,,Centuriile". O carte încã enigmaticã în care sînt înscrise cu o precizie aproape matematicã, destinele unor conducãtori ºi popoare, calamitãþi naturale ºi rãzboaie. O concentrare a celor mai diverse evenimente prin care oamenii ºi istoria celor peste 400 de ani aveau sã treacã aºa cum le prevãzuse Michel de Nostre-Dame, medic francez si astrolog. În urmã cu doi ani, la Biblioteca Naþionalã din Roma a fost descoperit un nou manuscris scris de Nostradamus. În cartea sa, ,,Codul Nostradamus, al treilea rãzboi mondial", Dr. Michael Rathford pretinde cã a descifrat noile scrieri ºi astfel a aflat cã anul acesta se va declanºa o mare conflagraþie mondialã care se va sfîrºi abia în 2012.

Profeþii împlinite

Nostradamus s-a bucurat de recunoaºterea talentului sãu ieºit din comun încã din timpul vieþii. Previziunile pe termen scurt au fost, în marea lor majoritate, corecte. Se apreciazã cã 70% din profeþiile lui s-au adeverit. Chiar ºi momentul propriei morþi l-a apreciat corect. Pînã în prezent au fost identificate mai multe evenimente care ar fi fost prevãzute de Nostradamus în centuriile sale. Arthur Crockett le enumerã în ,,Profeþiile inedite ale lui Nostradamus": dominaþia maritimã a Marii Britanii vreme de aproape trei secole, moartea lui Giordano Bruno, revolta anti-comunistã din Ungaria, moartea lui J. F. Kennedy, cãderea zidului Berlinului, rãzboiul din fosta Iugoslavie, atacul de la 11 septembrie 2001.

Documentul secret

În 21 de ani de studiu al Centuriilor, americanul Michael Rathford n-a reuºit sã descopere o cheie originalã de interpretare a profeþiilor lui Nostradamus. În schimb, cînd a dat peste documentul îngropat vreme de 400 de ani în arhivele Librãriei Naþionale din Roma, a avut o revelaþie. O nouã viziune asupra perioadei actuale ºi viitoare a prins contur în urma decriptãrii manuscrisului. Acesta a fost dãruit de Nostradamus fiului sãu care, la rîndul sãu, l-a donat Papei Urban VIII. Papa l-a ascuns, de teama persecuþiilor Inchiziþiei Spaniole, asigurîndu-se cã umanitatea nu îl va descoperi pînã nu va fi suficient de evoluatã pentru a-l descifra. Acest timp, se pare cã a sosit. Rathford a combinat metodele de analizã tradiþionale cu altele mai sofisticate ºi a ajuns la concluzia cã trãim ,,Era Necazurilor". Cea mai detaliatã perioadã este cea dintre 2006 ºi 2012, ani plini de rãzboaie, disperare, dar ºi speranþã. Dar acesta nu va fi sfîrºitul lumii.

Cearta marilor puteri

,,Codul lui Nostradamus" vorbeºte de viitor. Astfel, se anticipeazã cã al treilea rãzboi mondial va izbucni anul acesta ºi va dura pînã în 2012. Rathford spune cã, în Centuria II, Catrenele 35 ºi 48, Nostradamus prezice cã, din cauza greºelii unui lider politic important va avea loc un incident internaþional. Se vor rãci relaþiile dintre douã mari state, unul din ele fiind SUA. Preºedintele respectiv va regreta ºi va încerca sã-ºi repare greºeala. Dar va fi înlãturat de cei care vor sã-i ia locul. Va ajunge în pragul sinuciderii, fiind eliminat din politicã, economie, viaþa socialã. Ambele state vor avea de pierdut, dar un al treilea va avea de cîºtigat. Situaþia va lua amploare atunci cînd va interveni al treilea stat, un inamic al SUA, ºi astfel întreaga planetã va ajunge sã stea pe un butoi de pulbere.

Vremea dezastrelor

În Centuria IV, catrenul 67, se spune cã o cometã foarte luminoasã, necunoscutã pînã atunci, va apãrea pe cer. Acest eveniment va coincide cu importante schimbãri geologice, cutremure ºi erupþii de vulcani care vor bloca accesul populaþiei la apã. Calamitãþile vor aduce foamete, secetã, shimbãri sociale. Þãrile prospere ºi puternice, în special cele din vestul Europei, vor cunoaºte decãderea. Vor fi dezbinate de lupte civile ºi tulburãri sociale, cînd oamenii vor migra spre zonele cu apã, prielnice culturilor agricole. Cutremure ºi inundaþii serioase vor genera conflicte între state. SUA va fi ruinatã în încercarea de a face faþã dezastrelor. Trei alte mari naþiuni vor trimite ajutoare supravieþuitorilor din SUA în încercarea de a-i ajuta, dar acþiunile umanitare vor fi de fapt tentative de ocupaþie.

Musulmanii aruncã arma nuclearã

Mai ales Europa Centralã ºi de Sud, Orientul Apropiat ºi partea esticã a Mediteranei vor fi afectate de inundaþii, se spune în Centuria VIII, catrenul 29. Guvernele locale nu vor putea face faþã, populaþia înspãimîntatã va fi vulnerabilã ºi uºor de manipulat. În multe zone, pentru a opri tulburãrile ºi jafurile, va fi instauratã legea marþialã. Orientul Mijlociu va fi ferit de dezastre ºi va sãri în ajutorul þãrilor sinistrate, dar de fapt, va implementa spioni ºi va înrobi aceste popoare. Centuria 11, catrenele 3 ºi 4 prevestesc cã, în timpul tulburãrilor permanente din Orientul Mijlociu, unul dintre lideri va intra în posesia armei nucleare ºi nu va ezita sã o foloseascã. Riposta va fi, la rîndul ei, tot cu arme nucleare, din partea unei þãri care are ieºire pe coasta mediteraneeanã. Una din bombe va cãdea în apa Mediteranei, ucigînd toþi peºtii. Cãile de acces vor fi întrerupte. Popoarele care depind de comerþul cu acel stat, vor ajunge sã consume peºtii otrãviþi. Aceste nenorociri se vor petrece în apropierea coastei mediteraneene, într-o zonã cu stînci închise la culoare.

Franþa ºi Italia, distruse

Arma nuclearã aruncatã într-una din þãrile Orientului Mijlociu va reaprinde rãzboiul. Þãrile europene vor încerca sã intervinã, interesate mai mult de aprovizionarea cu petrol. Amestecul europenilor îl va enerva pe cel care a aruncat bomba nuclearã ºi îl va determina sã facã uz ºi de restul arsenalului sãu, lovind partea sudicã a continentului. Coasta europeanã a Mediteranei, în zona Italiei, Franþei, va fi aproape de nelocuit. Centuria II, catrenul 62 spune cã moartea conducãtorului unui mare stat va coincide cu apariþia unei comete, care va fi vizibilã foarte clar în acele vremuri. Þara acelui conducãtor se aflã în Orientul Mijlociu. Moartea lui ºi rãspîndirea foametei vor provoca declanºarea a numeroase revolte. Ele vor coincide cu apariþia cometei ºi vor continua timp de 500 de zile.

Rãzboiul submarinelor

Centuria II, catrenul 48 descrie detalii de rãzboi. Rachetele vor cãdea în partea sudicã a Oceanului Atlantic, în apropierea unui submarin rusesc. Comandantul submarinului va deschide focul asupra unui vas de suprafaþã american. Centuria III, catrenul 60 prevesteºte cã un tînãr bãrbat de culoare va deveni liderul þãrilor lumii a treia. Principalul lui scop este unirea mai multor þãri pentru a putea lupta contra superputerilor. Teatrul de conflict va fi în Estul Europei ºi în Orientul Mijlociu, în zona Mãrilor Adriatice ºi Caspice ºi în estul Mediteranei. Israelul va fi ºi el implicat. Nu va învinge niciuna din tabere, dar lupta va ajuta la pregãtirea terenului pentru Antichrist.

Albii ºi albaºtrii

Centuria II, catrenul 95 aratã cã zonele agricole importante vor îngheþa. Oamenii vor fugi spre locuri prielnice vieþii, dar pline de disensiuni ºi lupte. Drept urmare a panicii populaþiei ºi deciziilor incompetente ale guvernelor se va acumula un stres considerabil în rîndul populaþiei. Deciziile greºite vor conduce la dezastre majore. Statele Unite ºi Anglia vor fi cele mai afectate. Într-o simulare a stãrii de rãzboi, între Marea Britanie ºi alte þãri europene, va apãrea o eroare care va transforma totul într-o situaþie realã de rãzboi. Se vor arunca bombe.
Echipele vor fi denumite albii ºi albaºtrii, se spune în Centuria II, catrenul 2.

Antichristul în Iran

Preºedinþii SUA vor încerca sã extindã graniþele þãrii se spune în Centuria VII, Catrenul 41. Populaþia va fi nemulþumitã ºi se va revolta înaintea alegerilor. Va porni un fel de rãzboi civil, dar se vor organiza noi alegeri ºi la Casa Albã se va instala un candidat acceptabil. ,,Antichristul se va muta în Iran, printr-un ºiretlic asupra ºeicului, cu ajutorul oamenilor de la curtea lui. Antichristul îl va distruge declanºînd un rãzboi civil. Se va folosi de un lider iranian loial ºeicului. Acesta va fi asasinat odatã cu atacarea Iranului. Oamenii ºeicului vor trece de partea Antichristului", traduce americanul din Centuria II, Catrenele 23 ºi 81. Antichristul va obþine puterea în Orientul Mijlociu. Apoi, se va orienta cãtre zona Mediteranei, dupã ce îi va aduce pe africanii din Nord, simpatizanþi ai culturii lui, de partea blocului din Asia. Noul document nu contrazice scrierile anterioare ale lui Nostradamus. Aduce doar detalii inedite. Catrenele acoperã evenimentele pînã în 7 iulie 2993, datã posibilã a sfîrºitului lumii.

Alchimist ºi astrolog

• Pe mormîntul lui Michel de Nostre-dame scrie: ,,A murit la Salon în anul 1556. Posteritate, nu-i tulbura dulcea odihnã!". Se pare cã dorinþa nu i-a fost respectatã, de atunci ºi pînã astãzi fiind necontenit pomenit. Nãscut la 14 decembrie 1503, în Franþa, Nostradamus a fost cunoscut ºi cînd trãia ºi azi ca ,,prezicãtor". Provenea dintr-o familie de negustori bogaþi. A studiat matematicile ºi medicina. Ca medic, s-a oferit voluntar sã îngrijeascã victimele ciumei, boala care avea sã-i rãpunã mai tîrziu prima soþie ºi cei doi copii. Multã vreme a fost un medic oarecare, pînã cînd a experimentat cu succes noi medicamente pe bazã de plante. Nostradamus a rãmas în istorie datoritã Centuriilor sale, prima ediþie fiind datatã 3 mai 1555. Însã debutul a fost cu trei ani mai devreme cu un ,,Tratat despre prãjituri ºi farduri". Pasionat de alchimie, el a pus la punct o serie de reþete pentru ,,prãjituri medicamentoase". Dar Nostradamus a fost interesat ºi de studiul astrelor, pasiune moºtenitã de la strãbunicul sãu. Tot prevestind starea meteo la curtea Cahterinei de Médicis, i-a venit ideea sã facã predicþii ºi pentru viitorul îndepãrtat. Centuriile sînt scrise într-un limbaj codat. Acesta este motivul pentru care decriptarea lor dã naºtere a zeci de variante.

Invadatori din Asia

• Românul Vlaicu Ionescu, un interpret celebru al scrierilor lui Nostradamus, confirmã iminenþa unui al treilea rãzboi mondial. Decriptînd catrenele prezicãtorului, Ionescu spune cã ,,Europa va fi invadatã de o coaliþie arabo-chinezã, iar rãzboiul va începe la nordul ºi la sudul Mãrii Negre, ceea ce va afecta ºi România, însã nu foarte grav, pentru cã þara noastrã, aºa cum Nostradamus a spus-o în repetate rînduri, este protejatã de voinþa divinã". Rãzboiul va fi devastator, dar nu va duce la sfîrºitul lumii. Jean-Claude Bernard confirmã faptul cã Nostradamus a prezis în catrenul 8-99 cã trei lideri ,,vor prelua puterea la Roma". Unul va fi rus, celãlalt asiatic ºi al treilea musulman. Salvarea omenirii va fi un rege nãscut la eclipsa din 1999. Vlaicu Ionescu crede cã va domni în Franþa, în jurul anului 2022 ºi va deveni spaima invadatorilor asiatici.

Trei antichriºti

• Cele mai vehiculate profeþii ale lui Nostradamus se referã la dictatorii lumii. Primul dintre ei ar fi Napoleon Bonaparte. ,,Nãscut lîngã Italia", acesta va deveni, dintr-un simplu soldat, împãrat. κi va trimite armata în Rusia, va lãsa în ruinã un oraº (Moscova), iar în timpul retragerii mulþi dintre soldaþii lui ,,vor muri în teritoriul alb". Predicþiile vorbesc despre ,,prinþul învins trimis în Elba", dupã înfrîngerea ,,prin marele efort al forþelor strãine" (Waterloo). Al doilea antichrist ar fi Hitler (Hister): ,,un om pãtat de crime", ,,cel mai mare duºman al rasei umane". Dupã ce va cîºtiga de partea lui mulþi oameni, acest ,,cãpitan al Germaniei", care nu va respecta nici o lege, va oferi omenirii doar ,,lacrimi, foc, sînge ºi rãzboi". Moartea dictatorului, ,,lîngã Rhin", va rãmîne sub semnul incertitudinii. Al treilea antichrist va fi un credincios al lui Mohammed, din Orientul Apropiat, care se va rãzboi cu Europa. Invazia va declanºa al treilea rãzboi mondial. Omenirea va fi ameninþatã cu distrugerea totalã. Rãzboiul se va sfîrºi cînd liderii a douã mari puteri de la Polul Nord (Rusia ºi SUA) vor deveni prieteni.

Preluat din :
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=26650

Alte linkuri interesante :
http://lifestyle.ele.ro/Profetiile_necunoscute_ale_lui_Nostradamus_--a5307.html
http://www.razboiulnevazut.com/catrenele-lui-nostradamus.html
Opera(cele 12 catrene) in limba engleza poate fi descarcata de aici :
http://www.e-formule.ro/?cat=2168
http://art-zone.ro/editorial/catrenele_si_profetiile_nostradamus.html

Nu am dat pana acum importanta acestor scrieri  :-D dar cititnd mai cu atentie si intrand in prounzimea subiectului am realizat ca sunt intradevar de o mare valoare, de aceea vi le recomand si voua. Lucrul ce m-a intrigat pe mine cel mai mult si practic ma provocat sa intru in detalii este o secventa istorica ce ii aduce faima profetului si anume, in 1700 cand este deshumat in sicriu este gasita o amulteta pe care scrie 1700.
Only the best is good enough ...

abyss

"In the year that Saturn & Mars are equally fiery, the air is very dry, there's a long meteor.
Of people & beasts shall be a horrible destruction, blood, thirst, famine, when the comet shall run!"

Pe la inceputul lunii acesteia am observat ca seara Marte si Saturn sunt extrem de vizibile si stralucitoare. Acum ele mai pot fi observate deasupra orizontului pe la 6:00AM pe directia S-V. Si mi-a fugit gandul la profetzica lu Nostradamus. E 2012, Marte si Saturn sunt stralucitoare mai lipseste cometa sau meteoru´.  Sau poate s-o fi inselat batranul mag? Stie cineva se mai anunta vreo cometa sau era vorba de ELENIN de care a uitat tot globu si OTV-u?

Tayka

Citat din: @biss din  30 Ianuarie 2012, 22:52:59
...Pe la inceputul lunii acesteia am observat ca seara Marte si Saturn sunt extrem de vizibile si stralucitoare. Acum ele mai pot fi observate deasupra orizontului pe la 6:00AM pe directia S-V. Si mi-a fugit gandul la profetzica lu Nostradamus.
Dacă pui la îndoială profeţiile bătrânului Nostradamus,poate că producerea unui simplu proces fizic (optic) te poate ajuta:Dacă te uiţi mai atent,nu doar unele corpuri cereşti ţi se par mai vizibile şi mai mari,ci întreaga boltă,chiar şi luna. S-ar zice că efectul optic s-ar trage dela,,spray-ul''lansat pe sus,care după ce se disipează uniform şi apoi este bombardat cu mikrounde,fiind îmbibat cu apă,ar produce cică un efect de.. lentilă. :x :planet:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

#3
Citat din: @biss din  30 Ianuarie 2012, 22:52:59
"In the year that Saturn & Mars are equally fiery, the air is very dry, there's a long meteor.
Of people & beasts shall be a horrible destruction, blood, thirst, famine, when the comet shall run!"

Pe la inceputul lunii acesteia am observat ca seara Marte si Saturn sunt extrem de vizibile si stralucitoare. Acum ele mai pot fi observate deasupra orizontului pe la 6:00AM pe directia S-V. Si mi-a fugit gandul la profetzica lu Nostradamus. E 2012, Marte si Saturn sunt stralucitoare mai lipseste cometa sau meteoru´.  Sau poate s-o fi inselat batranul mag? Stie cineva se mai anunta vreo cometa sau era vorba de ELENIN de care a uitat tot globu si OTV-u?

Europe is developing an asteroid shield... but it won't be in time for the 19-mile wide monster hurtling past Earth next week

Last updated at 2:18 PM on 27th January 2012

Scientists are trying to find a way to protect Earth from the giant rocks which travel around the Milky Way.
Run out of Berlin with funds from the EU, the NEOShield project, which will look for a way to protect earth from the space rocks, is expected to take three years to complete.
Some of the ideas being tossed around at the moment include repelling asteroids with projectiles or explosives or using gravity to change its course.
...
Can't touch this: Scientists are trying to build an asteroid shield to protect Earth from the giant space rocks. In three years they hope to have a plan to test devised
The project though is a little late as a chunk of rock 400 times the City of London is set to hurtle closer than a rock of its size has in a very long time.
The asteroid labelled '(433) Eros' measures 19 by 8 by 8 miles and is set to pass by next week.
Despite its massive size, the cosmic rock shouldn't be too cause too much of a threat as it is on a circular path far outside the moon's orbit.

...
http://beforeitsnews.com/story/1688/304/19_Mile_Wide_Asteroid_Headed_This_Way_Next_Week.html

   Imi pare rau, dar nu mai traduc.
   Cred ca se intelege oricum ca e vorba de asteroidul  433 Eros care trebuie sa treaca in curand (maine !)pe langa Pamant.

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=433%20eros;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

2012-Jan-31 11:00   < 00:01   Earth   0.178675966292323   
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#4
Ai dreptate Tayka, toata bolta parca e mai intens lucitoare insa ma refeream la faptul ca Marte si Saturn la inceputul lunii ianuarie se aflau destul de aproape una langa cealalta pe cer privite. De profetia magului am auzit pe History eu nefiind un mare sustinator al acestuia, din pacate. Cred ca am si niste foto facute ca sa va arat cum se vedeau ele pe cer. Am inteles sau asa am retinut faptul ca marte si saturn sunt mai luminoase iar acesta e un eveniment rar. Poate am pricipit alterat de lichidele sarbatorilor :) Oricum mai verific. Multam pentru comment si multumiri Siberia pentru efort!
Va urez un cer instelat si fara sifoane Chems!

Siberia

@biss, am uitat sa specific ceva.
   Daca profetia se refera la anul acesta (in intregime) si nu doar la perioada asta de timp (Ianuarie-Februarie) ar putea avea sanse sa se indeplineasca: din pacate nici cei de la NASA nu stiu exact la ce sa se astepte din cauza efectului norului interstelar pe care il traversam de ceva vreme. Acesta plus alte efecte (doar imaginate prin diverse rapoarte) ale "apropierii" de "centrul galactic" vor putea da peste cap multe previziuni incepand cu cele legate de activitatea solara si pana la traiectorii de asteroizi sau comete aparute peste noapte (atrase de norul interstelar) care pot afecta Pamantul. Am inteles ca totul se "tricoteaza" in intensitatea campului electromagnetic al "hatisurilor" astrale pe care le parcurgem.
   Sper sa iesim la liman cu bine !  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

#6
off topic

CitatDacă pui la îndoială profeţiile bătrânului Nostradamus,poate că producerea unui simplu proces fizic (optic) te poate ajuta:Dacă te uiţi mai atent,nu doar unele corpuri cereşti ţi se par mai vizibile şi mai mari,ci întreaga boltă,chiar şi luna. S-ar zice că efectul optic s-ar trage dela,,spray-ul''lansat pe sus,care după ce se disipează uniform şi apoi este bombardat cu mikrounde,fiind îmbibat cu apă,ar produce cică un efect de.. lentilă

Pai, parca folosirea mikroundelor nu era posibila si "uscarea" instantanee a aerului la nivelul solului - cu efecte clare asupra viului - era scoasa din plaja ipotezelor. Acu, la Nostradamus, e voie ? Sunt posibile si astfel de ipoteze ? :rocket: :planet: :fullmoon:

Acest topic incepe asa :

CitatUn manuscris descoperit la Roma aparþinînd lui Nostradamus spune cã în 2006 va izbucni al treilea rãzboi mondial

2006 a trecut de mult, iar topicul era initiat in 2009. Ce nu inteleg este insa - DE CE daca "Mama Omida" ne spune ca o sa ne intre un cui in talpa in 2006 ...si noua inca nu ne-a intrat cuiul, ACUM facem tot posibilul sa ni-l bagam singuri in talpa... ca sa implineasca profetia ? Nu-i mai normal sa spunem "Doamne ajuta ca nu s-a intamplat !" si sa mergem inainte pe calea vietii si nu a dezastrului "prevazut de Mama Omida" cu cateva sute de ani in urma ?
In definitiv ce ne dorim ? Sa traim omeneste, asa cum e normal, sau sa cautam cum sa murim ... ca asa ne-a prezis "Mama Omida" ?
Zic si eu ca profanu'... nu ma luati in seama !

abyss

Citat din: Ganditorul din  31 Ianuarie 2012, 09:56:53
off topic

Pai, parca folosirea mikroundelor nu era posibila si "uscarea" instantanee a aerului la nivelul solului - cu efecte clare asupra viului - era scoasa din plaja ipotezelor. Acu, la Nostradamus, e voie ? Sunt posibile si astfel de ipoteze ? :rocket: :planet: :fullmoon:

Acest topic incepe asa :

2006 a trecut de mult, iar topicul era initiat in 2009. Ce nu inteleg este insa - DE CE daca "Mama Omida" ne spune ca o sa ne intre un cui in talpa in 2006 ...si noua inca nu ne-a intrat cuiul, ACUM facem tot posibilul sa ni-l bagam singuri in talpa... ca sa implineasca profetia ? Nu-i mai normal sa spunem "Doamne ajuta ca nu s-a intamplat !" si sa mergem inainte pe calea vietii si nu a dezastrului "prevazut de Mama Omida" cu cateva sute de ani in urma ?
In definitiv ce ne dorim ? Sa traim omeneste, asa cum e normal, sau sa cautam cum sa murim ... ca asa ne-a prezis "Mama Omida" ?
Zic si eu ca profanu'... nu ma luati in seama !
Observatii foarte corecte si in fapt asta era si intentia mea ascunsa de a pune in balanta cate din aceste asa zise profetii s-au concretizat. Totusi mai iezista o explicatie, o ipoteza de amintit si anume ca e foarte posibil ca actualul prezent si fost viitor al acelor momente din trecutul indepartat cand s-au preconizat aceste istorii, sa fie schimbat si noi sa ne aflam pe un afluent al fluviului Timp. Daca e posibil asa ceva ma intreb cate oare s-au mai schimbat din cele care trebuiau sa mai fie in general si poate de ce nu cate din aspectele personale ale rutinelor noastre zilnice sunt diferite de cele ce trebuiau infaptuite de catre fiecare. Ce simtim in prezent cand asteptarile multora de a se sfarsi lumea sunt nevalidate si ce simtim realmente acum in 2012? Suntem diferiti cumva, mai avem senzatii de deja-vu sau mergem pe un drum cu totul nou si din aceasta cauza imprevizibil ochiului celor in duh vazatori? Spun asta deoarece ma intrebam mereu de ce afirma unii din cei multi ca dincolo de 2012 nu se mai "vede" nimic si daca e sa ne luam dupa teoriile Montauk chiar nu mai este nimic uman-miscator pe terra prin anul 10.000(parca). Sa fie acea linie temporala ori univers/probabilitate abandonata de catre perceptia noastra si noi asamblam acum o alta realitate dintr-o alta posibilitate/univers si daca ar fi asa carui fapt s-ar datora acestea? Am fost iertati sau doar pasuiti ori poate chiar am depasit pragul critic al unei civilizatii tinere desi hibrida?

Ganditorul

#8
CitatSpun asta deoarece ma intrebam mereu de ce afirma unii din cei multi ca dincolo de 2012 nu se mai "vede" nimic...

Mai e o varianta ... neluata inca in calcul.
Toti "vizionarii" de pana acum vedeau "apocalipsa" ... sau mai bine zis "apocalipsa" era axa lor de existenta, de viziune in timp si spatiu. E, uite ca a venit timpul ca "apocalipticii" sa nu mai poata sa vada viitorul, sa li se ia acest DAR DIVIN.
Au avut un DAR DIVIN, si-au batut joc de acest DAR, au infricosat lumea cu "apocaliptica lor boala mentala", au multiplicat groaza si frica lor interna in mii si milioane de suflete nevinovate... si "Cineva" a hotarat STOP - de la momentul 2012 veti fi orbi in viitor. PUNCT.
(dupa cum observati "viziunile apocaliptice" de pana in 2012 se fasaiee, rand pe rand ...)
Parerrea mea !

angellla29

#9
Citat din: Siberia din  31 Ianuarie 2012, 00:25:27
@biss, am uitat sa specific ceva.
   Daca profetia se refera la anul acesta (in intregime) si nu doar la perioada asta de timp (Ianuarie-Februarie) ar putea avea sanse sa se indeplineasca: din pacate nici cei de la NASA nu stiu exact la ce sa se astepte din cauza efectului norului interstelar pe care il traversam de ceva vreme. Acesta plus alte efecte (doar imaginate prin diverse rapoarte) ale "apropierii" de "centrul galactic" vor putea da peste cap multe previziuni incepand cu cele legate de activitatea solara si pana la traiectorii de asteroizi sau comete aparute peste noapte (atrase de norul interstelar) care pot afecta Pamantul. Am inteles ca totul se "tricoteaza" in intensitatea campului electromagnetic al "hatisurilor" astrale pe care le parcurgem.
   Sper sa iesim la liman cu bine !  :wink:

Daca te referi la trecerea Terrei prin "centura de fotoni"....Pai se preconizeaza ca intrarea planetei noastre va fi taman in 2012, oops anul in care traim :evil:

"Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Soarele, in calatoria sa pe orbita in jurul Centrului Galactic, acopera o distanta de 150.000 de ani-lumina, pe care o parcurge intr-o perioada de aproximativ 225 de milioane de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

Sa facem cateva calcule:
Trecerea sistemului nostru solar prin centura dureaza 2000 de ani.
Viteza cu care se deplaseaza Soarele este, sa spunem, de 230 km/s (media masuratorilor facute de oamenii de stiinta, care se situeaza intre 217km/s si 250km/s).
2000 de ani inseamna 2.629.800.000 secunde (cu tot cu anii bisecti); inmultim cu 230 km – viteza, si obtinem o latime a centurii de 604.854.000.000 kilometri.
Orbita Pamantului fiind usor turtita, de forma unei elipse, distanta dintre Pamant si Soare variaza intre 147.000.000 si 152.000.000 kilometri.
Admitand ca inca mai credem ca exista vreo centura fotonica, ne intrebam cum ar putea un obiect aflat in interiorul orbitei Pamantului, precum Soarele, sa intre intr-o centura de cel putin patru mii de ori mai lata decat distanta dintre Pamant si Soare, iar Pamantul sa ramana pe dinafara?!"


http://www.numereledestinului.ro/profetii-pentru-2012-ne-paste-centura-fotogenica/15/

Calatoriile in timp?! Nu m-ar mira deoarece sunt convinsa ca deja s-au facut exeprimente in acest domeniu si nu trebuie omisa ipoteza schimbarii realitatii de catre stim noi cine...Mai ales ca Stephen King, faimosul astrofizician a declara ca se poate :wink: Si iata si ceva experimente stranii :roll:

"Stephen Hawking, faimosul astrofizician, a lansat o teorie care pana acum ne-a fost prezentata doar in filmele SF - oamenii pot calatori in timp.

Sustinand ca nu ii mai este teama ca in trecut sa fie catalogat drept nebun, Hawking a emis o a doua teorie revolutionara in doar saptamani, dupa ce saptamana trecuta sustinea ca este "extrem de rezonabil" sa afirme ca extraterestii exista, arata Fox News."


http://www.ziare.com/magazin/astronomii/stephen-hawking-calatoria-in-timp-e-posibila-1013424

http://www.almeea.com/experimente-stranii-de-calatorie-in-timp/

Cred ca deja sunt experimente secrete care pot schimba realitatea in care traim si sa ni se "fabrice" alta conform bunului lor plac :wink:

L.E. Colega @Ganditorul....normal ca nu au mai vazut nimc daca realitatea perceputa de acei vizionari a fost "schmbata" :wink: Mi se pare logic.

abyss

Citat din: Ganditorul din  31 Ianuarie 2012, 12:05:34
Mai e o varianta ... neluata inca in calcul.
Toti "vizionarii" de pana acum vedeau "apocalipsa" ... sau mai bine zis "apocalipsa" era axa lor de existenta, de viziune in timp si spatiu. E, uite ca a venit timpul ca "apocalipticii" sa nu mai poata sa vada viitorul, sa li se ia acest DAR DIVIN.
Au avut un DAR DIVIN, si-au batut joc de acest DAR, au infricosat lumea cu "apocaliptica lor boala mentala", au multiplicat groaza si frica lor interna in mii si milioane de suflete nevinovate... si "Cineva" a hotarat STOP - de la momentul 2012 veti fi orbi in viitor. PUNCT.
(dupa cum observati "viziunile apocaliptice" de pana in 2012 se fasaiee, rand pe rand ...)
Parerrea mea !
Bine zis "vizionarii"...
Am impresia ca toate aceste apocalisme ne impiedica sa accesam o vasta intelepciune antica inca neexploatata si care inca mai asteapta sa fie dezvaluita. Este uimitor in vremurile noastre mai ales cu tehnologia actuala luata si ea in consideratie ca inca mai ne bazam pe anumite persoane puse de catre noi prin guverne si presedintii, in ceea ce priveste luarea deciziilor ce stabilesc viitorul umanitatii, persoane care inca se mai bazeaza pe INTUITIE. E oare normal sa te lasi la mana intuitiei cuiva cand acela e un oarecare si nu face dovada accesarii intelepciunii stravechi? E nebunie.
Nostradamus si-a codificat scrierile asemenea anticelor scoli ale misterelor pentru acelasi motiv pentru care neofitii trebuie initiati inainte de a deprinde invataturile tainice ale tuturor timpurilor. Informatiile au putere, ele sunt o faclie aprinsa cu care un nebun, un scelerat poate parjoli lumea intreaga. Gandul si gandirea trebuie schimbate si intelese intr-un mod mai profund. Gandul afecteaza lumea si trebuie avut grija ce anume gandim. Newton spunea candva referitor la cercetarile sale ca nu pot fi transmise (pe la 1650) fara ca lumea sa nu sufere distrugeri incalculabile...
E bine ca se fasaie apocalismele concomitent cu sporirea gradului de intelegere a lumii in care traim desi pe undeva era scris ca la "final" toti vom vedea viitorul, cei batrani vor avea "vise" iar Dumnezeu va face sa apara lumini pe cer si minuni pe pamant...

Siberia

Adica va exista un final ?

  Sunt lucruri pe care omenirea nu le poate schimba, cel putin nu la nivelul actual. Acele lucruri fac parte dintr-un ciclu al energiilor puse in miscare pe vremea crearii universului. Noi nu suntem in stare sa schimbam lucrurile pe un petic de pamant, dar gandim ca putem schimba ceva ce nici macar n-am reusit sa descifram ?
   Nu pot sa-l suspectez pe Nostradamus de dorinta de-a teroriza lumea cu catrenele lui, la fel cum nu pot sa-i suspectez pe toti "vizionarii" de rea vointa. Cel mult, ii pot suspecta de neintelegerea liniei temporale sau a evenimentelor pe care le-au vazut. Credeti ca e usor sa vezi sfarsitul omenirii-n viitor si sa traiesti cu asta ? Credeti ca e usor pentru un "vizionar" nepregatit sa inteleaga ca o "viziune" poate sa insemne nu doar un "viitor inevitabil" ci un "semnal de alarma" tras tocmai pentru a nu se ajunge la acel "viitor inevitabil" ? Probabil ca unii dintre ei ar fi chiar bucurosi sa scape de acest "har" vizionar (mai ales ca unii dintre acesti "vizionari" sunt copii - in ultima vreme).
   In rest, ne ingrozim singuri si ne infricosam singuri fiindca consideram ca aceasta viata se cuvine a se incheia cand vrem Noi. Ne ingrozim fiindca nu suntem pregatiti pentru cele ce urmeaza, fiindca n-am inteles inca care-i rostul nostru pe-acest Pamant si-n acest Univers. Cu ce e diferita o moarte survenita in urma unui cataclism global de o moarte survenita accidental ? Pana la urma, tot moarte e, indiferent cum o privim si ar trebui sa fim pregatiti pentru aceasta trecere in orice moment si-n orice conditii.

   Va doresc tuturor s-aveti o viata frumoasa, sau cel putin sa reusiti sa vedeti doar partea frumoasa a vietii !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

CitatAdica va exista un final ?


Adica DE CE sa ma raportez mereu doar la acest final ? Vazut de un singur om...
Nostradamus a fost un OM si se raporteaza si el legilor vietii :
Luam un intelectual rasat, din ala care nu scoate capul din carti si vede in cunoastere si lectura viata sa. Il ducem in cele mai bestiale locuri, ii dam sa vada atrocitati sau executii sumare, chinuri si torturi ... Apoi sa vedeti ce viziuni apocaliptice scoate intelectualul nostru ... si-i dam incredere, ca e un om invatat.
Uitam ca pentru fiecare din noi exista un prag al rezistentei la violenta si atrocitati. Uitam ca dincolo de acel prag totul va fi privit prin prisma grozaviilor traite, ca ele devin o obsesie, o axa de manifestare a intelectului.
Nu, nu e usor sa fi vizionar. Dar e si mai greu sa filtrezi informatia "vazuta" de influentele vremurilor pe care traiesti, sa reusesti sa nu faci o proiectie a atrocitatilor vazute si traite de tine... in ceea ce lasi posteritatii. Prea multa grozavie, prea multa distrugere in aceste viziuni. Suntem oameni moderni ... putem visa si dori mai mult de atat !

Siberia

Citat din: Ganditorul din  31 Ianuarie 2012, 20:46:37
Suntem oameni moderni ... putem visa si dori mai mult de atat !
Putem... dar trebuie sa si vrem.
Pana acum n-am prea observat o dorinta febrila a oamenilor de-a trai in armonie.

p.s. - Sincera sa fiu, am citit de doua ori catrenele lui Nostradamus si mi-am vazut de treaba. Ce-o fi o fi, nu-mi bat capul cu asta. Pentru mine exista doar timpul Prezent.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

#14
Eu NU cred în existenţa destinului şi ca atare nu pot să cred nici în existenţa viitorului planetar predestinat.Nostradamus a făcut şi el la vremea lui un ban trăgând la damff-uri.Acum însă dacă ar mai încerca cred că doar la otv iar mai ţine poanta. :-D.Singurul eveniment cosmic major,numit ,,semne pe cer'' din păcate există fiind determinat de activitatea solară.În rest ...bolânzii pentru prostime. :roll:
Părerea mea.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).