Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Despre OZN-uri

Creat de GreenDragon, 16 Februarie 2009, 10:52:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

GreenDragon

"Aventura lui William Gammill incepe intr-o noapte in care, simtind ca in aer pluteste ceva, iese in gradina interioara a complexului de apartamente in care locuia. La un moment dat, cerul e acoperit de ceva ce se dovedeste a fi o nava spatiala, iar in gradina apar sute de stalpi luminosi, foarte inalti si foarte densi. Unul dintre acesti stalpi luminosi apuca mana autorului si se preschimba imediat intr-un om in jeans si tricou, apoi iar in stalp luminos si tot asa. Urmeaza teleportarea pe nava. "

http://mysticway.bravehost.com/Gammill.htm



GreenDragon

Nu stiu in ce masura va intereseaza parerea lui William Gammill despre OZN-uri, dar eu consider ca merita sa fie luata in discutie. Cartea lui Gammill a fost recomandata cu fervoare de Monica Visan in newsletter-ul editurii For You, iar asta spune ceva.

Poate ca dvs ii veti primi cu mefienta relatarile, dar eu va asigur ca in lumea sapientiala, in care multora li s-au dezvoltat capacitatile paranormale, fiecare il citeste c usurinta pe celalalt, iar impostorii sunt prinsi imediat.

GreenDragon


maiami

ar fi bine ca acest om sa aduca si probe
asa oricine poate spune ca in gradina lui au venit niste stalpi de lumina si ca a discutat cu omuleti gri
sunt multi escroci pe lumea asta care pentru a castiga bani ar face orice :mrgreen:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

GreenDragon

N-ati inteles ce spuneam mai sus. William Gammill nu are nevoie sa prezinte dovezi. El doar afirma ca a intrat in contact cu unii extraterestri si acest lucru e suficient. Daca mintea, era prins cu mare usurinta de catre maestrii Reiki sau maestrii de qigong din tara sa, care nu au nevoie decat sa intre in plan subtil ca sa afle ce fel de om e si prin ce evenimente a trecut.

In lumea spirituala, nu prea te poti ascunde. Ceilalti afla imediat, fara dubii, cine esti si ce faci. Chiar daca nu te-au vazut niciodata, chiar daca se afla la sute de km distanta...

A existat un escroc numit Lobsang Rampa, care insa a fost prins cu mata-n sac. Nici vorba sa fi fost tibetan - nu era decat un englez prolific, cu imaginatie si tupeu. Partea buna a faptului ca a existat Lobsang Rampa e ca ne face sa fim vigilenti...cand apare un nou autor de carti sapientiale, ne punem intrebarea "E un nou Lobsang Rampa sau nu ?". Iar despre William Gammill se poate afirma ca nu...e departe de a fi un Lobsang Rampa. E o fiinta elevata si un autor de incredere.


GreenDragon

La fel despre Stuart Wilde. E un autor de incredere. In plus, e prieten cu Jasmuheen, care ii recomanda cartile.

lylyt_ice

 siiiiiiiii!!!.....ce se intampla cu cei care stiu multe si nu spun absolut nimic.....numai de scarba de a fii luati drept excroci? :cry: g. dragon........ramai pe faza...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

GreenDragon

scarba de a fi luat drept escroci ?
Omul obisnuit e cel care traieste sentimente precum teama, mania, scarba, nelinistea. Dupa ani de antrenamente, la o anumita altitudine spirituala, practicantul NU mai simte teama, manie, scarba, neliniste...toata aceasta gama de sentimente e inlocuita de calm, caldura sufleteasca, bucurie de a trai, respect fata de tot si de toate. Daca aceasta transformare nu are loc, practica ezoterica a respectivului e superficiala.

Pe de alta parte, secretele ezoterice nu se divulga cu usurinta, in primul rand din respect fata de scolile initiatice ce le-au pastrat. In al doilea rand, pentru a nu-i soca pe cei din jur. In antichitate, in anumite tari, initiatul care le divulga oamenilor obisnuiti secrete ezoterice era ucis. De ce ? Pentru ca omul obisnuit traieste intr-o anumita paradigma, are deci un anumit model al Universului. Cand initiatul ii divulga un secret ezoteric, ii sfarama acest model al lumii, iar omul obisnuit putea deveni incapabil de a mai trai in lume. Viata lui era distrusa, deci si viata initiatului care vorbise prea mult trebuia distrusa.

Acum, pedepsele de acest gen nu mai exista, dar informatia sapientiala vine numai catre cel pregatit. Si numai in momentul cand e pregatit...

jean

#8
   Un filmulet facut in Tucson, Arizona,  pe 8 august 2009, ora 4:15 PM, prezinta un obiect zburator ce rapeste din zbor un avion de mici dimensiuni si care zboara la mica inaltime. Acest filmulet este postat pe YouTube si se spune despre el ca ar fi un fals.
http://www.ufocasebook.com/2009d/airplaneufo.html
Filmul ar fi fals deoarece baza militara din apropiere sau altcineva nu a raportat disparitia nici unui avion sau persoane. Nu cred ca acesta este un argument pentru a considera acest film un fals. Poate chiar nu a fost implicat in incident nici un avion. Sa nu uitam diversele rapoarte in care se vorbeste de aparate de zbor avioane, elicoptere ce nu au semne de identificare si se comporta putin ciudat. Au fost chiar baloane, masini, vapoare, sau corabii etc. Am gasit astfel de cazuri in cartile citite. Este posibil ca cele doua obiecte ce au fuzionat si au disparut in mare viteza in directia camerei, sa fi fost neidentificate. Primul obiect sa fi avut o forma de avion (mascare) pentru a scapa de diversi observatori si asi duce misiunea la bun sfarsit. Dupa terminarea misiuni contopindu-se intr-un singur obiect.
 Totusi nu se poate exclude si ipoteza unui fals. Greu de verificat.
Adevarul este dincolo de noi

lylyt_ice

 Sa...spuna cineva despre disparitia unui avion mic(?)...nu se spune in romania despre cel putin 3000 de copii disparuti anual...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?