Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Paranormal sau "normal" ?

Creat de Zammolxe, 12 Februarie 2009, 11:10:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zammolxe

Salut

Avand in vedere ca e primul meu post pe acest forum as dori sa i-mi expun pct. de vedere .
De ce toata lumea spune ca e paranormal ? Cand defapt totul este exagerat de normal, toate abilitatile astea ce reies din cheakre - telekinezia,telepatia,hipnoza,levitatia,vindecarea energetica etc - sunt defapt EVOLUTIE !
Sunt mai multe metode prin care le puteti controla/trezii, calea "oculta" prin cheakre ,purificarea lor si incarcarea lor , si calea mentala(psi) prin exerciti care se bazeaza direct pe abilitatile propriuzise. In amandoua optiunile, frica si nancrederea sunt cei mai mari dusmani.

Magie ? Nu prea cred, nu a existat niciodata magie , tot ce a existat a fost energie iar modul prin care este folosita ii determina scopul.

As dori sa stiu si eu parerile voastre despre acest cerc paranormal,magie,evolutie

adi_drula

CHAKRA - În limba sanscritã cuvântul înseamnã ROATA. Chakrele sunt centre de energie subtilã. Aceste centre sunt în numãr de 7, distribuite de-a lungul coloanei vertebrale si se prezintã sub forma unor roti sau flori care vibreazã continuu, creând un soi de petale si vârtejuri colorate în cele mai diverse nuante.

TELECHINEZ'IE s.f. (Psih.) Capacitate a unor persoane de a deplasa obiecte fãrã sã le atingã. [Scris si: telekinezie] - Din fr. t'el'ekin'esie.

TELEPAT'IE s.f. Facultate psihologica (contestata de unii) atribuita unor oameni de a percepe fenomene care nu sunt în raza simturilor, precum si de a transmite gândul la mare distanþã, fãrã intermediul organelor de simþ

HIPN'OZÃ,  hipnoze, s.f. Stare asemãnãtoare cu somnul sau cu somnambulismul, provocatã artificial prin sugestie, în timpul cãreia controlul constient asupra propriei comportãri si contactul cu realitatea slãbesc...


OC'ULT, -Ã,  oculþi, -te adj. 1. Care aparþine ocultismului, privitor la ocultism, de ocultism; ocultist (2), ocultistic (1). ♦ Stiinþe oculte = doctrine si practici secrete care au ca obiect fenomene tainice, inaccesibile cunoasterii obisnuite / Care þine de ocultism; propriu ocultismului. 2) si adverbial Care are un înþeles ascuns; tainic; mistic. /<fr. occulte

MAG'IE,  magii,  s.f. 1. Totalitatea procedeelor, formulelor, gesturilor etc. prin care ar putea fi invocate anumite forþe supranaturale spre a produce miracole; practica acestor procedee, formule etc.

Ti-am scris cam, ce inseamna unii din termenii pe care i-ai bagat in postul tau. Cred ca ar fi bine sa citesti despre fiecare in parte si apoi sa-ti faci o opinie in legatura cu ceea ce reprezinta. Asta pentru ca imi lasi impresia ca ai auzit si tu ca si altii despre acesti termeni de la vreun smecheras din aia de se dau vindecatori, yoghini, maestrii nu-stiu-de-care, indivizi care nu fac altceva decat sa ia banii fraierilor... Si ca sa nu se faca vreo confuzie, vad ca in amalgamul de termeni insiruiti de tine aici ai bagat ocultul cu telepatia si cu hipnoza. Ca un mic comentariu, daca inca mai sunt sceptici in ceea ce priveste telepatia, la hipnoza nu mai exista demult oameni care sa o conteste. A fost folosita pana si pentru terapie...
Parerea mea este ca ar fi bine sa te informezi si abia dupa aceea sa vorbesti despre astfel de lucruri.

Bafta pe forum !

Zammolxe

Din cate vad eu te pricepi numai sa dai copy & paste de pe google , ai scris numai explicatile unor cuvinte care sunt evidente fara a avea nici o legatura la postul de mai sus inafara de faptul de a cauta atentie sau a face ostilitati.

Bafta si tie !


romulus

Mai intai bun venit pe forum !

CitatCand defapt totul este exagerat de normal,

Unde (in ce tara)  traiesti tu ? In Romania ?
Daca da, se  pare ca vezi lumea inconjuratoare intr-un mod destul de original!
Cam cate persoane din familia/clasa/satul / orasul   ta/tau pot misca sifonierul cu puterea ochilor ori gandului??
Ori imi pot citi si manipula gandurile ? Sau pot sa alunge mustele din batatura cu o simpla pasa......
Daca 90 % din cunoscutii tai  fac asa ceva ,  da , atunci s-ar explica fragmentul selectat de mine mai sus !
Chiar sunt curios unde traiesti !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Zammolxe

CUnosc o multime de oameni care au cateva din abilitatile astea .

mistic

#5
paranormal- denumeste ceva ce nu se intampla in mod obisnuit
magie- o forma de spiritualitate, religie. Magia a existat si exista, nu poti sa spui ca nu a existat din moment ce existat de cand lumea.
ocult- ascuns, secret.
evolutie- dezvoltare



Tha D

Paranormal.. lucruri inexplicabile care se intampla...... Si n ucred ca e bine zis dezvoltare.. aceste fenomene exista de la inceputul lumii doar ca lumea a uitat de ele.. sunt mai intereseati de manele si kkturi di nastea... n uspun ca muzik e un lucru rau.. cant la chitara de 3 ani dar.... Nu au vazut inca ceea ce se intampla de fapt... Deci in loc de dezvoltare...