Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Men in Black! Exista acesti oameni?

Creat de jackie28t, 24 Februarie 2006, 19:04:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

Oameni in Negru!
The Men in Black/Government Silencers



Cine sunt ei?Apasati pe legatura de mai jos dar nu uitati ca sunteti pe propria raspundere :-D
http://aliens.monstrous.com/men_in_black.htm

Skywalker


Cate ceva despre oamenii in negru (MIB), dar luat dintr-o alta sursa:

  Cei care i-au intalnit spun ca, de obicei se deplaseaza in grupuri de doi sau trei, poarta costume inchise la culoare si palarii. Conduc masini negre, vechi, dar curate.
   Fondatorul Biroului International al Farfuriilor Zburatoare, Albert Bender, a afirmat ca a fost vizitat de trei oameni in negru dupa ce a anuntat o teorie care ar explica fenomenul OZN. Ei i-au spus sa pastreze tacerea sau sa se astepte la "consecinte infioratoare".
    In 1976, doctorul Herbert Hopkins a fost vizitat de un om in negru care l-a chestionat cu privire la un caz de rapire pe care il investiga. Creatura era cheala, nu avea par pe fata, pielea semana cu plasticul si avea buzele date cu ruj.Pe parcursul intalnirii s-a comportat ca un robot. La un moment dat i-a cerut lui Hopkins sa tina in palma o moneda, care s-a dematerializat incet in mana sa. In cele din urma, MIB i-a cerut sa distruga casetele cazului respectiv, iar Hopkins a fost atat de tulburat incat s-a supus.
  Daca toata intalnirea a fost extraordinara, finalul a fost extraordinar de ciudat. MIB a inceput sa vorbeasca foarte lent ca si cum i s-ar fi "terminat bateria" si apoi a plecat.
   Unii cred ca acesti sinistrii oameni in negru sunt agenti guvernamentali, altii cred ca si ei sunt extraterestrii.
  Eu lansez o ipoteza noua: s-ar putea sa fie niste roboti: piele de plastic, " a inceput sa vorbeasca foarte lent ca si cum i s-ar fi terminat bateria ".  Tehnologia secreta de varf care a creeat sistemul HAARP n-ar fi in stare sa creeze roboti inteligenti? Sau ma mai gandesc ca ar putea fi realizati de pamanteni in colaborare cu extraterestri.

Skywalker


  Din ce am citit in documentul scanat si din alte surse, tind sa cred ca MIB nu ar fi neaparat extraterestri. Un motiv ar fi ca niste extraterestri nu s-ar incurca sa slujeasca unor servicii secrete terestre. Ei mai sunt descrisi ca umbla in masini negre,vechi, dar curate. Iar  ce extraterestru care este cu mii de ani inaintea noastra se gandeste sa se plimbe pe Terra intr-o masina veche? Si mai ales ce extraterestruinteligent ar obliga niste martori oculari sa tina tacerea.
E clar ca sunt niste agenti guvernamentali. Da, dupa descrieri nu par a fi pamanteni. Dar,... ce ati
zice de cyborgi? Daca omenirea a ajuns la tehnologia de a face un sistem ca HAARP, atunci cu siguranta e in stare sa produca si cyborgi.
   Asta e parerea mea, nu-s prea sigur ca are ceva adevarat.
     

Ronin

http://www.illuminati-news.com/black-pope1.htm

http://www.dailygrail.com/node/1333

http://www.faculty.fairfield.edu/jmac/sj/scientists/lunacrat.htm


Site-urile prezinta altfel situatia... NASA este 'condusa' de un MIB... din acest Ordin al Iezuitilor.
NASA... fenomenul UFO... MIB... Jesuits... Opus Dei...Cover Up...CIA...GWB... etc... se pot face multe 'legaturi ... periculoase'...!!!
Ideea este ... pericolul poate veni de acolo de unde te astepti mai putin...sau hai sa-i zicem... piedicile pot veni de la cei care par 'de neglijat'...

Ronin
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Scuze...
Jezierski Named NASA's Deputy Chief Of Staff...
He graduated from Wheeling-Jesuit University, Wheeling, W.Va. with a bachelor's in liberal arts and a master's in public policy from Regent University, Virginia Beach, Va. ..........

http://www.nasa.gov/home/hqnews/2005/oct/HQ_05298_jezierski_named.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Necunoscutul

   Un link pentru cei interesati de MIB:

http://en.wikipedia.org/wiki/Men_in_Black

Restul ramane de discutat

8-)

Skywalker

MEN IN BLACK - OAMENII IN NEGRU

In seara zilei de 30 iulie 1952, Albert K. Bender primi un telefon ciudat in timp ce se afla singur in locuinta sa. La repetatele lui intrebari nu se auzi nimic la celalalt capat al firului, dar simti brusc o durere frontala puternica si o ameteala neobisnuita. In acel moment isi dadu seama ca receptioneaza un mesaj telepatic: i se transmitea sa nu se mai ocupe de studierea fenomenului OZN. Apoi auzi un bazait in receptor, dupa care veni tonul. Facand o simpla verificare la centrala telefonica, i se spuse ca numele lui nu fusese cerut de nimeni in ultimele minute...

Intr-adevar, cu putin timp in urma, Bender pusese bazele organizatiei I.F.S.B. (Biroul International de Studiere a OZN-urilor), infiintata la Bridgeport, Connecticut, in aprilie 1952.

intr-o alta seara din februarie 1953, dupa o sedinta a organizatiei I.F.S.B. care se tinea la Bander acasa, acesta se indrepta spre camera lui, cand observa o lumina ce venea de acolo. Deschise usa si ramase incremenit in prag cand vazu in mijlocul camerei o lumina albastruie puternica, ce incepu sa se risipeasca la aparitia lui, apoi disparu treptat, dar in urma se mai zarira o clipa doua luminite stralucitoare. In martie 1953, conducerea organizatiei I.F.S.B. propuse sa se faca o incercare de contactare a extraterestrilor, deoarece in perioada aceea se discuta foarte mult despre OZN-uri, care fusesera vazute de multa lume, dupa cum aratau diverse rapoarte publicate in ziarele locale. Astfel, experimentul urma sa se desfasoare in Ziua C (Ziua Contactului) si consta in aceea ca toti membri I.F.S.B. urmau sa se concentreze asupra unui mesaj pe care sa-l transmita mental in spatiul extraterestru.

In data de 15 martie 1953, cand se stabili Ziua C, Bender se afla si el in camera lui si la ora 6 incepu sa se concentreze asupramesajului urmator: "Catre echipajul navei interplanetare care tine sub observatie planeta noastra numita Pamant. Noi, membrii I.F.S.B. vrem sa luam legatura cu voi. Suntem prietenii vostrii si va rugam sa veniti pe Pamant. Va vom intampina cu prietenie. Vom face tot posibilul sa ne intelegem cu voi... etc, etc. Repeta mesajul de trei ori, concentrandu-se cat mai tare. Apoi simti o raceala in tot trupul si o durere acuta de cap. Se detasa parca de trup si se smti plutind la cativa metri deasupra patului. Atunci i se comonica urmatorul mesaj: "Te urmarim de mai multa vreme... Nu mai incerca sa ne tulburi, deoarece avem de indeplinit o misiune pe Pamantul vostru... Suntem printre voi..."

REvenindu-si din starea de plutire, Albert Bender crezu la inceput ca visase. Era ora 18:05, deci totul durase numai cinci minute. Aparatul de radio era deschis... Atunci lua hotararea sa scrie tot ce i se intamplase in ultimul timp. Pusese hartia intr-un plic si-l inchisese intr-un birou. In tot acest timp in camera simtise un miros puternic de sulf, cu toate ca geamul era deschis iar mirosul persista inca multe zile. Dar nu avu curajulsa cheme pe nimeni si nici sa povesteasca cuiva despre cele petrecute, de teama sa nu fie luat drept nebun. Dupa cateva zile lua hotararea sa expedieze plicul la Pentagon, la Washington, dar nu mica-i fu mirarea cand constata ca plicul ii disparuse din sertarul in care i incuiase!

In iulie, Bender pleca in concediu. La intoarcere,intr-o seara calda de vara, cand intra in casa, gasi in camera mirosul de sulf si aparatul de radio deschis. Il cuprinse o stare de ameteala si se aseza pe pat. Simti ca o putere necunoscuta pune stapanire pe el, apoi se trezi in camera cu trei barbati imbracati in negru purtand noiste palarii cu boluri largi, care le acopereau jumatate din figura. De sub boruri se vedeau doar ochii, stralucitori, ca niste beculete aprinse...

Bender auzi in interior o voce care-i spunea ca el fusese ales pentru a fi contactat de o civilizatie extraterestra, care se afla pe Pamant intr-o misiune importanta. Era rugat sa nu spuna nimanui nimic si sa se supuna instructiunilor primite. Urmau sa-i dea o placuta metalica pe care, daca o strangea in pumn, ar fi putut sa o foloseasca in cazul in care ar fi vrut sa intre in contact cu ei. Trebuia doar s-o tina strans in mana, sa deschida aparatul de radio si sa spuna "KAZIK". Urmau sa se mai intalneasca peste doua zile, la aceeasi ora. Apoi, unul din ei deschise aparatul de radio si-l potrivi intre doua posturi care emiteau in acel moment. Bender il intreba mental de ce face aceasta si i se raspunse ca numai asa putea sa se intoarca la baza.

Ramas singur, Bender se trezi ca tine in mana o placuta de metal rotunda, bombata la mijloc. Era facuta dintr-un metal neobisnuit si stralucitor. O examina cu atentie, apoi o incuie intr-o cutie, cu gandul ca a doua zi va relata oficial toata intamplarea si va prezenta placuta de metal drept marturie a veridicitatii spuselor sale. La gandul acesta adormi mai linistit. A douazi de dimineata se duse direct la cutia respectiva, o descuie in graba si... ramase stupefiat: placuta nu mai era acolo! Parca cineva ii citise gandurile si il oprea in felul acesta de a mai face publica intamplarea ciudata prin care trecuse.

Dupa alte doua zile, aflat in camera lui, Bender astepta cu nerabdare reintalnirea cu cei trei extraterestri. Totul i se parea un vis, mai curand un cosmar. Din curiozitate, se duse si deschise cutia: placuta metalica era la locul ei, mai stralucitoare ca niciodata! Dupa primul moment de surpriza, primul lui gand a fost sa o arate cuiva, oricine ar fi el. Dar in acel moment metalul capata o culoare rosu-sangeriu si se infierbanta atat de tare, incat trebui sa-i dea drumul din mana. Ajunsa pe podea, placuta isi relua aspectul initial. Atunci isi dadu seama ca nu va putea dovedi realitatea celor petrecute cu doua zile inainte. SE apleca, ridica placuta si se hotara sa-i cheme pe cei trei necunoscuti.

Deschise aparatul de radio si repeta de mai multe ori :"KAZIK". Dupa cateva secunde i se facu foarte frig, tamplele incepura sa-i zvacneasca puternic si simti cum o forta extraordinara pune stapanire pe el. Se intinse pe pat si simti ca devine usor si incepu sa pluteasca. Dupa cateva secunde se trezi inconjurat de o lumina inconjuratoare. Se afla intr-o camera imensa, circulara, cu bolta transparenta. Parca era in interiorul unei farfurii zburatoare. Peretii erau stralucitori ca din otel inoxidabil. Era imobilizat intr-un scaun din acelasi metal, iar in fata sa era un ecran tubular. Se mai afla alaturi si o fiinta asemanatoare cu cei trei barbati in negru, care, privind fix la el, incepu sa-i explice niste imagini care aparu pe ecran. Una dintre acestea prezenta planeta dupa care venise nava extraterestra, planeta care facea parte dintr-un sistem solar mult mai vechi decat al nostru. Venisera pe pamant pentru a-si procura din marile noastre o substanta care era vitala pentru ei.

Apoi Bender tresari cand vazu pe tot ecranul un monstru infiorator, greu de descris: era unul din locuitorii planetei indepartate in adevarata lui forma. Se prea poate ca si pamantenii sa arate asa peste cateva sute de mii de ani - ii sugera prezentatorul. Daca oxigenul din aer va fi din ce in ce mai rar, pamantenii vor trebui sa se adapteze la orice amestec de aer. Modificarile mediului vor duce implicit la modificarile organismelor umane dupa Terra. Lui Bender i se mai spuse ca pe planeta necunoscuta exista fiinte de trei sexe: doua la fel ca pe pamant si al treilea il formeaza exaltatii, care sunt fiinte dotate exceptional. Exista acolo un control foarte riguros al populatiei, femeile depun oua, care sunt pastrate si clocite numai cand asupra planetei se abate "Marele intuneric", cand mor foarte multi locuitori.

Apoi incepu sa se faca intuneric si peste cateva secunde, Bender se afla din nou in camera lui, tinand in mana placuta de metl. Fusese transportat in interiorul unei nave extreterestre timp de o jumatate de ora si isi dadea seama ca nimeni nu o sa-l creada.

In august 1953, Bender primi o alta vizita din partea celor trei barbati in haine negre. Se trezi intr-un loc necunoscut despre care ei spuneau ca este sub pamant, in Antarctica. Se afalu intr-o incapere mare, luminata foarte puternic si care pare a fi construita din gheata. Dupa cateva secunde aparu in incapere un barbat imbracat intr-un costum auriu. Avea parul alb, stralucitor, care contrasta cu pielea de un maroniu lucios, ca un bronz puternic. era Exaltatul, o fiinta bisexuata. El conducea baza pe care se aflau. Cei din fata se inclinara in fata lui si se apropiara pe rand de el, lipind de fruntea lui o bucatica plata de metal pe care o avea fiecare in mana. Facu si Bender la fel, iar in momentul in care ii atinse fruntea cu placuta de metal, simti o energie puternica trecandu-i prin brat si ajungandu-i la frunte. Entitatea se arata foarte prietenoasa si gata sa raspunda la intrebarile pamanteanului. Bender afla astfel ca acesti etraterestri venisera pe pamant in anul 1945, pentru a lua apa din marile de aici, care sa fie prelucrata intr-unul din laboratoarele lor infiintate pe Pamant, pentru a obtine o substanta vitala pentru ei. Urmau sa ramana 15 pe Pamant, schimbandu-si echipajul o data la doi ani. Nu aveau atentia sa faca vreun rau pamantenilor, dar fusesera nevoiti sa sperie oamenii, iar uneori chiar sa-i ucida, cand nu a fost alta solutie. Fusesera rapiti multi pamanteni si dusi pe planeta indepartata pentru experimente. Nici unul din ei nu rezistase conditiilor de acolo, deci nu aveau nici unexemplar viu.

Lui Bender i se spusese ca aceasta era ultima lui intalnire cu ei, ca nu avea voie sa destainuie nimanui secretul lor decat atunci cand ei nu vor mai fi pe Pamant, iar el va sti ca au plecat cand va disparea placuta metalica din locuinta lui. La despartire, Bender il ruga p e "exaltat" sa-i dea o dovada ca ei exista cu adevarat si ca nu este totul rodul unei halucinatii de-a lui. I se spuse ca nu peste mult timp, aproape de casa lui va aparea o nava mica de-a lor, care va purta cu ea una din armele prezentate si se va atinge o tinta de mica importanta.

Revenit pe Pamant in data de 20 august, Bender citi intr-un ziar local ca in data de 19 august 1953 avusese loc o explozie ciudata pe strada Middletown, aproape de Front Street, insotita de aparitia unui obiect zburator neidentificat. La ancheta se descoperise o gaura destul de mare intr-un panou de tabla, fara sa se afle cum aparuse gaura respectiva acolo. Ancheta fusese condusa de August C. Roberts de la sectorul investigatii. Acesta se deplasase la New Haven pentru a examina tabla indicatoare gaurita. Nu se gasisera urme de metal ars sau alte sau alte semne care sa ateste ca ar fi avut loc o impuscatura. La o cercetare mai atenta a marginilor din interior se descoperise, incorporat in structura metalica, un fel de reziduu, care fusese imediat supus cercetarilor, dar nu se comunicase inca rezultatul analizei. Se gasise si o martora, o vecina de-a lui Bender, care declarase ca vazuse in dimineata zilei de 19 august 1953, ora 9:00, o lumina puternica trecand pe langa fereastra ei si aproape imediat auzise o explozie langa casa. Dorind sa afle despre ce este vorba, martora s-a apropiat de tabla indicatoare si a vazut ca iese fum din orificiul aparut in centrul ei. De jur-imprejur se simtea un puternic miros de sulf...

Acestea au fost staniile evenimente petrecute cu Albert K. Bender si cu cei trei barbati in negru. Se pare ca nu exista nici o dovada a trecerii lor pe pamant, in afara orificiului din tabla indicatoare si de durerile de cap ingrozitoare de care Bender nu a reusit sa mai scape niciodata...


Deja informatiile despre MIB au inceput sa iasa la iveala, ceea ce inseamna ca ei si-au cam incheiat misiunea pe Pamant. Indata ce voi mai afla cate ceva despre ei, voi posta.

Shadowman

Citat din: Skywalker din  06 Martie 2006, 21:28:24

E clar ca sunt niste agenti guvernamentali. Da, dupa descrieri nu par a fi pamanteni. 
   Asta e parerea mea, nu-s prea sigur ca are ceva adevarat.
     

Nu cred ca te inseala flerul...Niste baieti in negru intilnesti si in filmul MATRIX...Baietii care controlau
REALITATEA SI DESTINUL oamenilor . Cei care controlau VISURILE oamenilor... Asemanarea lor cu MIB
n-o gasesc intimplatore in film...O saminta de adevar o fi pe undeva...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

paleoastronaut

#8
Prin filmele ca "MIB","INDEPENDECE DAY","THIRD KIND ENCOUNTER","MATRIX",ni se transmit atat mesaje directe,prin care sa fim OBISNUITI cu evenimentele ce vor urma,cat si mesaje SUBLIMINALE......Cu acelasi scop....Sa fim PREGATITI pentru ce se va intampla.....CURAND

//bluemoon8520 [fara text integral cu bold]

APOLLO

Cred ca v-oi fi putin OFFTOPIC cu aceasta postare si imi cer scuze,dar simt nevoie sa subscriu la ce zice si paleoastronaut despre filme si mesaje subliminale.Eu chiar cred ca e o comisie care se ocupa si da indicatii la producerea acestor filme S.F.,cum trebuie ele realizate si ce sa ne arate.(Apropos de filme,chiar se stie cum ca exista o comisie care se ocupa cu producerea de filme de slaba calitate si neapreciate nici de public pentru ca sa se poata castiga foarte bine in continuare din producerea de filme bune , pt. ca daca se fac doar filme bune , lumea nu mai are grad de comparatie cu altele si atunci isi pierde interesul de vizionare.)Chiar daca INDEPEDENCE DAY si MATRIX sunt cam exagerate,cred ca MIB 1 si 2 chiar vrea sa ne transmita ceva.De fiecare data cand le-am urmarit aceste 2 filme tot timpul le parcepeam diferit decat data anterioara.Poate e doar in mintea mea sau poate chiar am prins ceva din "mesaj".
Urmaresc deasemenea cu interes si seria STARGATE SG-1 care nu mi se pare mult deplasata de realitate, avand in vedere ca ne si da numele si locatiile de pe Pamant,unde se desfasoara anumite misiuni sau experimente si cam de la inceputul seriei s-au pus in evidenta niste lucruri legate de religie, credinta, zei s.a.m.d , chestii de care noi suntem foarte legati ,iar acolo incearca sa le invarta si sa le puna in evidenta in alt sens , foarte interesant si care da de gandit.Nu iau aceasta serie ca pe un serial S.F. oarecare pt. ca mi se pare ca cineva chiar vrea sa ne transmita ceva si cu aceasta ocazie.Ganditi-va doar ce impact ar avea la ora actuala in lume, sa vina cineva de la Pentagon , o persoana foarte importanta si influenta care sa zica adevarul , cum ca D-zeu si Iisus ar fi defapt niste fiinte foarte dezvoltate si care poate chiar au atins un nivel foarte ridicat de constiinta si nu mai sunt materie ca noi , ci doar energie ,dar defapt ei sunt niste extraterestrii care isi iau puterea de la noi , prin intermediul Bisericii si ce e legat de aceasta....cred ca ar arunca lumea-n aer si ar fi haos peste tot.Dar fiecare intelege ce vrea de unde vrea cand vrea si crede ce vrea.
Cat despre MIB ...ei pot fi orice si oricine.Se stie doar ca sunt puternici si cred ca daca cineva va fi vreodata foarte aproape de adevar sau a fost,se va face si se face in continuare dezinformare puternica cu un aflux de informatii balast din care noi trebuie sa triem si poate lucrurile care ni se par cele mai fanteziste sunt cele mai reale.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Max C.


loreley

JOHN STUART SI CEI TREI OAMENI IN NEGRU



Neozeelandezul John H. Stuart, a gasit o piesa cazuta de pe un OZN in timpul unei aparitii a acestuia in apropierea sa. In noaptea imediat urmatoare, a primit vizita unui om imbracat in negru, care l-a anuntat ca are mai multe drepturi decat Stuart la piesa din metal de culoare gri-deschis. Omul lui negru i-a spus multe lucruri lui Stuart despre farfuriile zburatoare... "poate prea multe pentru linistea mea personala" - i-a scris Stuart lui Gray Barker, un alt cercetator american din domeniul ozenologiei. "Cred ca e usor de inteles de ce mi-a spus toate astea - scrie acelasi Stuart. A facut-o cu scopul de a ma ingrozi de moarte si a reusit! Trebuie sa recunosc ca am ajuns foarte inspaimantat deupa plecarea acestui p[ersonaj."

In cartea sa Au stiut prea mult despre fasfuriile zburatoare, Gray Barker afirma: "Am sentimentul ca intr-o buna zi cineva va bate la usa mea."

Unii cercetatori au impresia ca o buna parte dintre colegii lor, care n-au tinut seama de amenintari, au platit cu viata curajul de a fi vorbit...

Intr-o "scrisoare deschisa catre toti cercetatorii OZN", publicata intr-un numar din 1971 al revistei Saucer Scoop, John Keel isi exprima parerea ca oamenii in negru sunt "bratul inteligent al unui grup ostil". Dupa discutarea a diferitelor tipuri de contacte, Keel merge mai departe, afirmand ca el ii considera pe oamenii in negru teroristi profesionisti. Iar una dintre multele lor indatoriri este "hartuirea cercetatorilor OZN amestecati in cazuri care pot lasa sa se vada prea mult din adevar" - spune Keel. Cercetarea acestor cazuri l-a dus la descoperirea unor abuzuri in care anumiti cercetatori au fost rapiti de trei oameni aflati intr-un automobil negru. Cercetatorii remarca faptul ca aproape totdeauna sunt trei oameni care supun victima unei operatiuni de convingere, ce le produce o amnezie de mai multe zile. Un contact zilnic violent este necesar in tratamentul de convingere... afirma Keel.

Dupa parerea lui oamenii in negru au vizitat si au redus la tacere 8 familii in luna mai1967, in Washington. Iar in iunie, acelasi an, maimulte camine din Long Island au fost gazdele lor fara voie. "OZN-istii nu vor ca noi sa stim de unde vin ei - a declarat Keel. Ei au impus tacerea inca din 1897!" (Keel a explicat aceasta referinta declarand ca primul om in negru a aparut in 1897, in Texas, cand, dupa relatarea unui ziar, niste "cioburi" au cazut dintr-o misterioasa nava aeriana. In ziua urmatoare, un om imbracat in negru a sosit in oras si a cumparat ciudatele fragmente (Fara indoiala cercetatorul se refera la incidentul din orasul Texan Aurora, care s-a petrecut la 17 aprilie 1987).

Colonelul George P. Freeman, reprezentantul Pentagonului pentru proiectul Blue Book (Cartea Albastra) declara: "Noi am verificat unele din aceste cazuri si acesti oameni nu au nici un fel de legatura cu Air Force". Iar lui John Keel, colonelul G.P. Freeman ii declara: "Ne-ar face placere sa prindem unul. Din pacate, urma este intotdeauna prea veche cand cazul ajunge la urechile noastre. Dar noi inca incercam."

rebelfire

Da, tot ce ati spus e adevarat, lasand la o parte comediile cu w smith...cand o sa am timp, voi atasa o lista cu multi cercetatori care au murit in conditii extrem de ciudate, unii din ei, in legatura nu numai cu cazurile ozn ci si cu experimentul philadelphia...cum ar fi, ptr ca vad ca nu amintiti, dr.Karl Jessup, "sinucis" cu un furtun intre teava de esapament si cu motorul pornit si geamurile inchise intr-o zi din 52...cartea sa, case for ufo...care o m in engleza pare sa dezvaluie multe, cert este insa, ca el nu a mai apucat sa spuna mai multe, desi cu cateva seri inainte ii destainuise lui Ivan Sanderson ca are pregatit un dosar ptr o noua carte...un alt cercetator care a murit in conditii cat se poate de suspecte- Albert BENDER-, s-a aruncat pe geam...pagina lui lipsete de la wikipedia..iarasi ciudat...oamenii in negru, cred ca sunt niste cyborgi asa cum spunea skywalker...dar totusi cred ca s-ar putea sa fie materializari demoniace...
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire