Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Codex Alimentarius

Creat de Urban, 11 Februarie 2009, 21:02:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#90
Citat din: romulus din  26 Aprilie 2012, 11:04:00
[...]Pot spune eu ca am crescut rosii "bio", desi sunt la mine in curte si arata ca de pe carte  ?[...]
Am zis !
:D Nu prea poti zice...
Exista totusi numeroase retzete de pesticide/insecticide 100% naturale (bazate in principal pe diferite macerate/amestecuri  de urzica, usturoi, tutun, cu sau fara adausuri de sapun etc etc - cine doreste i le pot da). De fapt cred c-o sa le postez p-aici la tot cartieru'.

Cred insa ca genul asta de discutii ar merge mai bine pe un topic dedicat agriculturii "de subzistentza" - cu toate variantele "naturiste" imaginabile - hidroponice, aeroponice, tip forrest-farm etc -, de care-i plin si netul:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3579.msg59090.html#msg59090

...si nu aici, unde si-ar gasi de fapt locul citeva postari... d-acolo, unde s-a derapat en-gros si pe cararea lui 2012.  :lol:

P.S. (ca sa fiu si ontopic): articol scurt, dar interesant despre evolutia banarii treptate a plantelor medicinale in UE:
http://www.naturalnews.com/032302_herbal_supplements_European_Union.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#91
Citat din: romulus din  26 Aprilie 2012, 16:30:52
Padme , esti tare: mi-a placut aia cu " animalele de companie "! :-D :-D

Pe bune vorbesc! Pana la urma s-au inmultit prea mult pt ca vara le dadea la cioban si toamna se intorceau gestante (nu cu ciobanu'); le mergea bine, mancarea era buna; aveam capra care a fatat 3 iezi :)))) oi care fatau cate trei miei si pana la urma taica-miu o parte le-a vandut, o parte le-a dat altor rude!

Citat din: Ganditorul din  26 Aprilie 2012, 17:23:44
Aia cu ingasamantul natural e buna - doar in primul an. In al doilea an iti arde cultura. De aceea se imparte curtea in 4 parti egale si se "imbogateste" pamantul cu balegar o data la 4 ani fiecare parcela. An dupa an devine neproductiv. Exista si o succesiune a culturilor (pt ca fiecare cultura lasa .in pamantul unde a crescut anumite ...reziduri ) si de aceea e bine sa stii ca dupa grau nu se pune tot grau. De aceea fraza de mai sus - "...erau si de meserie" - conteaza foarte mult.

Asa este,  cultivarea pamantului se face dupa anumite reguli. Eu am facut un experiment in curte pe o bucata de teren! Ai mei nu erau fermieri, erau ingineri, ca daca erau fermieri poate nu ma mai plangeam pe aici ca "viata e grea" :)))))))) doar ca taica-miu cultiva legume pt consum pe o suprafata mai mare si eu am vrut sa-i demonstrez ceva. A fost o "cultura experimentala" :))))))) din care eu am invatat efectiv ceva!  La faza cu furajele conteaza sa stii cum sa le faci din ce am citit eu prin carti.


Citat din: romulus din  26 Aprilie 2012, 16:30:52
Va fi insa foarte incitant cand "paznicii" lui  nenea codex asta, ne vor interzice cultivatu' in curte ! Abia astept sa o vad si p'asta aplicata in Romania !

Mai asteapta nitel. Ceea ce nu intelege multa lume de pe topicul asta este ca prin acest Codex v-a fost adus la cunostinta "viitorul regulament de oridine interioara" ca sa ma exprima asa. Nu e ca v-a cerut cineva parerea! :)))

domngeorgica

Yagg, cum ramane cu fluorurarea?
Sanatate si Frumusete cu Farmacie Online

Xanadron

#93
Un PDF din care aflam ca un mar din 1992 continea de pilda cu 96% mai putin fier decit unul din 1914 (sau cu 84% mai putin magneziu etc etc).

http://www.nutritionsecurity.org/PDF/Mineral%20Content%20of%20One%20Apple.pdf

Ori altul, subliniind scaderea dramatica a continutului de minerale in legume, in aceeasi perioada:

http://www.nutritionsecurity.org/PDF/Mineral%20Content%20in%20Vegetables.pdf

...Monsanto & Co par sa nu fie deloc straini de involutia asta deloc cunoscuta. :x

Prea putini stiu de pilda ca ar fi trebuit sa mincam 53 de piersici in 1999 pentru a procura aceeasi cantitate de vitamina A continuta in doar DOUA piersici din 1951 !!! (Christian J. Charts: Nutrient changes in vegetables and fruits, 1951 to 1999)

Sa nu uitam nici ca sintem in 2013 si nu 1992 sau '99, asa ca situatia e mult mai grava decit credem...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

classic

#94
Acesta este probabil cel mai important subiect dezbatut pe acest forum. Si spun asta pentru ca, alimentatia este un subiect stringent, altmiteri, pana ne salveaza extraterestrii (ca americanii au venit deja), ne omoara bio-cancerul. Si tare ma tem, ca extraterestrii astia or sa gaseasca o alta cu totul alta specie, decat ceea ce cunoastem noi astazi drept homo sapiens sapiens - homo idiotus deficitarus.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

elena78

#95
era un articol publicat  pe site-ul Huffington Post  in care spunea ca dupa   ce au  fost impuse produsele Ogm in America  ,dupa noua ani , bolile   cronice multiple  practic s-au dublat   intre 1997 si  2002 s-au dublat   internarile la spital  ,referitor la alergii ,alergii alimentare ,in special la copii ,a  fost chiar  o dramatica   crestere  de cazuri de astm,autism ,ingrasare ,deranjari  digestive ,tipologii de cancer .toate  sunt datorita  acestui  genocid planetar al codexului alimentar ..
cum spune si  marele David Icke ,,alimentele modificate genetic  au scopul de a modifica  genetic  umanii,,.. :wink:



SLEAH19

#96
Şi-acum să vă cânt o piesă din La, La La ... La dracu cu cercetătorii britanici, ăştia nu au laboratoare, bagă totul din ,,redacţie,,.
Piesa mea în schimb are un studiu în teren de 30 de ani. Timişul a avut pînă în jurul anului 2003 un grande combinat de creştere a porcilor , Comtim, unde în vremurile de glorie creşteu 3 milioane de porci. Porcii pînă la sacrificare erau trataţi, vaccinaţi, selectaţi, amelioraţi să nască mulţi purcei la o fătare, să aibă o pereche de coaste/vertebre  în plus să aibă stratul de carne gros şi slănina subţire, să fie rezistenţi la mediu, forţaţi să ia în greutate  aprox 1 kg/zi, ce mai , neînregistrata şi (din păcate acum) pierduta rasă ,,Sintetica de Beregsău,, era un fel de Superman în rândul porcilor!
Deşi din perspectivă reptiliană, sună interesant metoda creşterii seriilor de porci cu viaţă scurtă dar cu un bun nivel de trai , eu nu voi vorbi de porci ci de şobolani şi goange.

Distinsul Dr. P. Radu a fost în cele aproape patru decenii epizootologul şef al combinatului, a scris şi multe cărţi în domeniu dar nici una din punctul de vedere pe care o să-l etalez mai jos.
  Una din marele probleme cu, care s-a confruntat în acea periadă a fost cea a şobolanilor.
Complexele de animale erau în afara localităţilor şi atrăgeau un număr imens de şobolani care se adăposteu în canalizări, galerii făcute sub zidurile halelor, furajarea era la discreţie pentru animale deci şi pentru ei iar dacă nu se intervenea , numărul lor devenea aşa de mare că nu se mai fereau de îngrijitori nici ziua. Observaţia lui în cei priveşte este că de câte ori se introducea o otravă nouă în momeli procentul în care populaţia de şobolani murea în prima fază era de pînă la 80% calculat la raportul 3/1 ( pentru trei cadavre mai există unul viu, tînăr,pui în galerii). După câteva luni de administrare a acelui tip de otravă ea nu mai avea efect, şobolanii nu mai mureau, se adaptau genetic la otravă, ba din contră erau foarte agresivi când se întrerupea administrarea, dovadă că erau deja dependenţi iar lucrurile se repetau ciclic la următoarea otravă. Acelaş lucru se întâlnea identic şi la goange care au şi ele o capacitate de adaptare genetică forte rapidă. Doctorul coordona şi munca din laboratorul propriu de microbiologie  al combinatului de la Pădureni /Timiş, unde tulpinele de viruşi/ bacterii erau recoltate din populaţiile proprii astfel că vaccinurile erau mai eficiente, dar are multe observaţii cu privire la adaptarea rapidă a microorganismelor unicelulare la antibioticele şi chimioterapicele administrate animalelor, identică cu, cele ale porcilor şi goangelor.

Ţinând cont că ADN-ul uman are porţiuni similare în proporţii variabile cu alte vieţuitoare şi chiar şi cu plantele (9% din ADN uman e similar cu al orezului) , părerea mea.... există posibilitatea ca şi organismul uman să aibă o coordonată de adaptare la agresiunea lui Codex Alimentarius , poate mai întinsă ca timp, dar are şi această adaptibilitate ar putea strica cumva statisticile NWO pentru că se constată totuşi că speranţa de viaţă în medie pe planetă creşte uşor şi dă mari bătăi de cap guvernelor cu tipărirea pensiilor.

   Cred însă că NWO suntem noi, cu roluri mai mari, mai mici sau simpli figuranţi.
Credeţi că vine cineva de la NWO să oblige patronul de la covrigăria din colţ  despre ce tipuri de amelioratori, afânători  , conservanţi, coloranţi , îndulcitori ,  agenţi antimucegai , arome sintetice (ex. nu se pune unt natural ci margarină de palmier din Malayezia si aroma de unt), jeleuri cu o bază si zeci de arome  sintetice, înlocuitori de brânză, înlocuitori de nucă iar amidonul ţine locul a tot ce este natural... etc , iar la capăt ies nişte produse frumos colorate , aromate , cu termen de valabilitate ......,,veşnic" (spre deosebire de cornuleţele bunicii, care sunt bune doar trei zile) , foarte rentabil ca şi costuri pentru producător dar cu efecte pe care le bănuiţi pentru consumator.

Tot aşa poate cineva să expună ce se întâmplă în ,,lumea" mezelurilor , a supermarketurilor , a laptelui ...  app , voi aţi observat că vacile din Romania nu mai produc iaurt ? Produc numai smântână. Un lapte natural are undeva la 4- 4,5 % grăsime dar raportul din raftul supermarketului este de 90% smântână la găletuşă pentru 10 % iaurt la găletuşă. Şi aici amidonul este ,,sfânt".

Ce bem?
Citat din: AdarM din  26 Decembrie 2012, 10:57:31
....Ca sa-ti treaca un pic spaima, te repezi sa iei o gura de suc...
Auzi, fraticule, stii vreo statistica a victimelor facute de acidul citric, banala sare de lamaie?
Nu stii si nici n-ai sa stii vreodata, chit ca saracia asta omoara mai multi oameni decat toti dezaxatii la un loc.
Paradoxul e ca aduce si beneficii pe masura, altele decat profitul direct din comercializare.
Cum nu te omoara dintr-o data, ajungi sa platesti doctori, spitalizare, medicamente, servicii sociale, taxe, impozite, etc. ....
O poveste la prima mână a unui director de fabrică de la BV. - ,, Producem ce se cere , se cere timisoreana , băgăm sacii de premix  şi facem timisoreana , se cere ursus , desfacem sacii de ursus si adaugam apa.... ,, cristalină de munte ".
Să mai vorbim de vinuri?

  Concluzia este că ar trebui să conştientizăm fiecare până la ce nivel suntem căţăraţi pe sistemul ..,, greu de ucis" , şi să începem să facem ceva de acolo.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

daos

@SLEAH19
Pane Sleah19 se pare ca iti merge mintea bine, nu gluma. Punand informatiile cap la cap ai realizat ansamblul: adaptabilitatea OMULUI, dpdv fizic cel putin. Aveam o informatie genetica pe care toate acele "veninuri" pe care "iluminatii" astia ai noii ordini mondiale incearca sa ni le sadeasca in trupuri, nu vor reusi sa o schimbe, orisicat vor vrea. Daca la nivelul mental ,prin spalarea creierului dusa prin mass-media, reusesc in mare masura, la nivelul fizic inca nu le merge. Dar si la acel nivel mental, la care au crezut c-au reusit, nu le va mai merge multa vreme.

padme

#98
Citat din: SLEAH19 din  06 Ianuarie 2013, 17:44:50
  Una din marele probleme cu, care s-a confruntat în acea periadă a fost cea a şobolanilor.
Complexele de animale erau în afara localităţilor şi atrăgeau un număr imens de şobolani care se adăposteu în canalizări, galerii făcute sub zidurile halelor, furajarea era la discreţie pentru animale deci şi pentru ei iar dacă nu se intervenea , numărul lor devenea aşa de mare că nu se mai fereau de îngrijitori nici ziua. Observaţia lui în cei priveşte este că de câte ori se introducea o otravă nouă în momeli procentul în care populaţia de şobolani murea în prima fază era de pînă la 80% calculat la raportul 3/1 ( pentru trei cadavre mai există unul viu, tînăr,pui în galerii). După câteva luni de administrare a acelui tip de otravă ea nu mai avea efect, şobolanii nu mai mureau, se adaptau genetic la otravă, ba din contră erau foarte agresivi când se întrerupea administrarea, dovadă că erau deja dependenţi iar lucrurile se repetau ciclic la următoarea otravă. Acelaş lucru se întâlnea identic şi la goange care au şi ele o capacitate de adaptare genetică forte rapidă.

Bag de seama ca problema a fost gestionata gresit din capul locului!:))))Trebuia sa le dea caragenan - un stabilizant, gelatina, adensant, etc. cu larg uz in domeniul alimentar si care in ciuda faptului ca pe sobolani ii imbolnaveste, pt umani e sanatate curata (sâc) dupa cum zicea un nene odata la tv: e o alga, tot ce vine din mare e sanatos :))))))) deci consumati linistiti produsele care contin caragenan. Acum surprize, surprize, am cumparat smantana pt gatit, iar pe pachet scrie mare "fara caragenan". Oare de ce, daca el este bun si sanatos? Asa cum au inceput sa apara produse "fara parabeni" - interesant de stiut care sunt inlocuitorii...

http://www.controleuri.ro/euri-detalii/e407-caragenan-1107.html
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_aditivi_alimentari

Am mai vorbit pe aici despre graul modificat genetic si care cauzeaza ciliacia si la adult!
Asemeni sobolanilor o sa ne adaptam si noi genetic la ceea ce mancam. Era o faza in Fam.Bundy - unde Al ii expunea lui Peg motivele pentru care ei puteau sa manance orice fara repercusiuni, ceva de genu': "noi suntem precum gandacii Peg, putem manca orice, organismul nostru e adaptat sa manance porcarii". Inca de pe atunci amuzantul serial facea referire la multe chestii legate de mancare... Radeam de replici, de mancarea americana,  pe vremea aia inca mai luam rosii adevarate din piata, ce naiva sa cred ca e de durata....

Citat din: Xanadron din  05 Ianuarie 2013, 20:47:20
Un PDF din care aflam ca un mar din 1992 continea de pilda cu 96% mai putin fier decit unul din 1914 (sau cu 84% mai putin magneziu etc etc).

http://www.nutritionsecurity.org/PDF/Mineral%20Content%20of%20One%20Apple.pdf

Ori altul, subliniind scaderea dramatica a continutului de minerale in legume, in aceeasi perioada:

http://www.nutritionsecurity.org/PDF/Mineral%20Content%20in%20Vegetables.pdf

...Monsanto & Co par sa nu fie deloc straini de involutia asta deloc cunoscuta. :x

Prea putini stiu de pilda ca ar fi trebuit sa mincam 53 de piersici in 1999 pentru a procura aceeasi cantitate de vitamina A continuta in doar DOUA piersici din 1951 !!! (Christian J. Charts: Nutrient changes in vegetables and fruits, 1951 to 1999)

Sa nu uitam nici ca sintem in 2013 si nu 1992 sau '99, asa ca situatia e mult mai grava decit credem...

Nici nu-ti trebuie studiu, e de ajuns sa le mirosi, pt cine mai stie cum arata fructele sau legumele, poate constata cu usurinta ca au toate acelasi miros (sau deloc) si aproape nici un gust. Eram odata la bancul de fructe. Alegeam, miroseam, puneam la loc. Mi se alatura alti clienti carora probabil le-ar fi fost rusine sa faca singuri ce faceam eu (unii sunt mai timizi). Dupa ce mirosim cateva, constatam toti ca naiba stie ce mancam! Mai incolo ma intalnesc cu un cunoscut. Asta mirosea pepenii galbeni. Imi baga unul sub nas si-mi zice nervos "eu pe asa ceva nu dau banii". Deci oamenii isi dau seama si fara sa stea pe net sau sa auda de codex, ca ceva e in neregula, dar n-au incotro.

andrei

 Salutare!

Chiar credeti ca atunci cand a fost initiat programul ,,CODEX ALIMENTARIUS" initiatorii au mizat numai pe otrava servita in alimente? Au fost probabil ani de cercetari in care s-a testat natura umana (de ex:brutarul poate vinde o paine fara otravuri,dar mult mai scumpa , fapt ce il face ,in goana lui spre profit maxim,sa foloseasca graul modificat genetic,mai ieftim decat cel bio,sa spunem).Asfel sa mizat pe lacomie,pe setea de imbogatire prin orice chip,ce zace in fiecare om se pare.La fel s-au folosit anumite substante care prin ardere degaja vapori ce raman in admosfera(apropo de noua boala)Acesti vapori sunt apoi inhalati prin respiratie si odata ajunsi in sange sau in piele in reactie cu sa spunem aditivii alimentari pe care ii ingurgitam zilnic provoaca diverse tipuri de cancere sau alte tipuri de boli de care ne minunam mai apoi .Ce vreau eu sa spun este ca acest ,,Codex Alimentarius" este doar o parte dintr-un program mult mai amplu,mult mai elaborat,de o perversitate diabolica ,prin care se urmareste exterminare,daca nu a intregii rase umane atunci macar a unei parti insemnate din ea.Se vede cu ochiul liber si e de ajuns doar sa privesti mai atent ,mai cu bagare de seama si imposibil sa nu observi ca toata treaba asta e dirijata de undeva .Chemtrails,Codex Alimentarius,poluare,boli noi,gauri in ozon,incalzire globala,schimbari climaterice,prea multe coincidente ,,ce coincid" ca sa spun asa :-D
E clar dupa parerea mea ca asistam la un program de teraformare in paralel cu un program de exterminare a rasei umane.Parerea mea desigur!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Interesanta teoria care isi face loc cu terraforma(ta)rea ! Poate ar merita un topic separat. Totusi, eu am niste mici nelamuriri.
    Presupunand ca e adevarata atunci cum se impaca cu faptul ca agentii acestei terraformari sunt tot oameni - si nu putini- care si ei sunt afectati de chimicalele raspandite in aer, apa si sol implicit in alimente si medicamente. Adica Sistemul se autodistruge ?

  P.S. Romania inca este un caz fericit. Poti sa iti iei o bucata de pamant si sa plantezi legume si fructe cat de cat naturale, chiar daca afectate de chimicale si modificari genetice iar daca nu ai aceasta posibilitate inca mai exista piete de unde poti cumpara altfel de marfa decat cea din supermarket . Inca poti bea un lapte mai sanatos de la producator chiar daca smantanit   , inca poti gasi o branza si un iaurt facute dupa metode naturale. Ce sa mai zic de carne sau paine.
   Parerea mea ... care fac naveta intre doua lumi , inca.

mr

#101
Citat din: fiulploii din  07 Ianuarie 2013, 11:50:16
    Presupunand ca e adevarata atunci cum se impaca cu faptul ca agentii acestei terraformari sunt tot oameni - si nu putini- care si ei sunt afectati de chimicalele raspandite in aer, apa si sol implicit in alimente si medicamente. Adica Sistemul se autodistruge ?
O "felie" din perversitatea Sistemului consta exact in folosirea/manipularea unei parti din aceeasi "carne de tun", pentru a se autointretine. De ex., legea se mentine prin politisti, functionari etc....afectati direct de ceea ce impun ei insisi. Intriga indusa face ambele parti implicate sa creada ca au libertate si mai ales ca au dreptate in ceea ce fac, fara a realiza directia.

Sistemul are o tendinta de autodistrugere. Dar cred ca nu se ajunge, in mod voit de catre manipulatori, la autodistrugere. Si-ar strica singuri jucaria. Dar o inhibare genetico-informationala a omului intreg, directionata si mentinuta prin rutina sociala, chemtrails, codex ... etc, este vizibila si voita. Tocmai pentru efectele rezultate din ea. Si in principal, cred eu, o energie, ca efect, de o anumita vibratie nu tocmai placuta unui spirit liber.

Ei cunosc potentialul fiintei umane libere (functionarea armonioasa, interactiva, a trupului, mintii si sinelui superior) si mai ales vibratia inalta generata de aceasta. Vibratie care nu corespunde deloc cu ceea ce vor ei. Si vor face tot ce e posibil ca acesta vibratie sa nu depaseasca un anumit prag...
Este un moto, care se regaseste pe internet, al carui autor nu-l gasesc momentan, dar care este foarte sugestiv pentru ceea ce se intampla in Sistem: "CEI CE GANDESC SINGURI POT FI MAI PERICULOSI DECAT TOATE ARMELE DIN LUME". Daca cei mai multi dintre noi ar gandi singuri, nu ar mai exista codex alimentarius, chemtrails....si in general comunitatea ar arata cu totul si cu totul altfel.
Utopie deocamdata!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Citat din: mr din  07 Ianuarie 2013, 14:15:24
... Intriga indusa face ambele parti implicate sa creada ca au libertate si mai ales ca au dreptate in ceea ce fac, fara a realiza directia.
Asta ar implica exista unui grup de facatori de realitate   situat bineinteles in afara Sistemului , grup extrem de longeviv si mai ales extrem de activ si cu o rabdare imensa raportat la mine , cel putin  :lol:  Si cu o tehnica ce aparent tine de magie sau de divin , tot raportat la noi, oamenii actuali.
  Ei bine , unde e baietii astia ?   Unde stau, unde sunt facilitatile lor , infrastructura, logistica ? Poate raspunde cineva?
Poate @Xanadron   va raspunde partial la aceasta intrebare in romanul sau aflat in lucru - va fi un roman fluviu ?  :roll:
Mai important ar fi de pus niste dovezi a existentei acestui grup, fie ele si indirecte .

Citat
Sistemul are o tendinta de autodistrugere. Dar cred ca nu se ajunge, in mod voit de catre manipulatori, la autodistrugere. Si-ar strica singuri jucaria. Dar o inhibare genetico-informationala a omului intreg, directionata si mentinuta prin rutina sociala, chemtrails, codex ... etc, este vizibila si voita. Tocmai pentru efectele rezultate din ea. Si in principal, cred eu, o energie, ca efect, de o anumita vibratie nu tocmai placuta unui spirit liber.
O alta explicatie ar fi imensa prostie omeneasca  :-D . Daca tu ca om , in propria ta curte faci experiente cu chimicale - inclusiv droguri - pe proprii tai cetateni , dai cu nucleare la tine in teritoriu ca sa constati efectele si posibilitatile de imbunatatire , ce sa mai zic? Cine e de vina ? Aceeasi grupare manipulatorie presupus de factura ET cu intentii necurate la adresa omului?

Citat
Ei cunosc potentialul fiintei umane libere (functionarea armonioasa, interactiva, a trupului, mintii si sinelui superior) si mai ales vibratia inalta generata de aceasta. Vibratie care nu corespunde deloc cu ceea ce vor ei. Si vor face tot ce e posibil ca acesta vibratie sa nu depaseasca un anumit prag...
Este un moto, care se regaseste pe internet, al carui autor nu-l gasesc momentan, dar care este foarte sugestiv pentru ceea ce se intampla in Sistem: "CEI CE GANDESC SINGURI POT FI MAI PERICULOSI DECAT TOATE ARMELE DIN LUME". Daca cei mai multi dintre noi ar gandi singuri, nu ar mai exista codex alimentarius, chemtrails....si in general comunitatea ar arata cu totul si cu totul altfel.
Utopie deocamdata!
Foarte corect ce ai spus mai sus insa ma tem ca tu te-ai gandit doar la sensul pozitiv d.p.d.v. moral-uman. Si partea cealalta se potriveste perfect cu zicerea ta de mai sus. E suficient ca Cineva din afara sa urmareasca tot ce s-a emis de cand exista televiziunea , sa traga linie si apoi o concluzie logica. Rezultatul ar fi ... trecerea la statutul de vizitator pe acest Pamant.  :-D
  Oricat de mult ai incerca sa iei in considerare faptele bune ale Omului , ele sunt depasite si cantitativ si calitativ de celelalte. Si atunci, logic , rece si regulamentar ar urma ..extinctia ca nici macar Timpul sa nu isi mai aduca aminte de ceea ce a fost.
  Insa, uite ca mai suntem inca pe aici  :-D Fie nu exista nici un supraveghetor   cu putere executiva Arhontica prin preajma sau viu , fie aia de se ocupa de cresha de aici sunt senzitivi si ii intereseaza energiile emise in Timp.
  Cei ce gandesc singuri sunt mai periculosi decat toate armele din univers fie intr-un sens , fie in celalalt . Si asta pentru ca sunt Oameni! si nu altceva .
  Poate ca e nevoie sa se ajunga la faza in care hrana naturala sa devina otrava pentru organismul uman . De ce? Nici macar nu pot specula pe o baza cat de cat reala. Nu detin informatii .
  Parerea mea..

andrei

  Poate asa se face selectia de care se tot discuta ?! Cineva spunea pe undeva pe aici (si bine zicea)ca odata cu otrava se perfectioneaza si antidotul.Numai ca... posibil ca  antidotul sa nu fie accesibil pentru ,,tot prostul" ci numai pentru o anumita elita, atent selectionata.
  ,,Nebanuite sunt caile Domnului" cum ni se mai explica prin ,,Cele Sfinte" :-D :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

#104
Extrem de interesant ping-pongul vostru de idei, mr & fiulploii - desi divagat oarecum de la tema, dar nu chiar de tot. Banuiesc de fapt ca unii regreta ca nu mai sint p-aici asa-zisi colegi care sa vi-l faca varza intercalind citeva zeci de postari "inteligente" :-D asezonate cu clipuri youtubiste.

Serios acum, o sa ma rezum doar la doua pareri personale pe puncte atinse de voi, dar cumva ramase-n suspensie.

1. Sistemul PARE doar ca se autodistruge la un mod sinucigas inclusiv prin otravirile astea insidioase, dar eu cel putin sint convins ca Clanul (de la) Butoane :evil: e autoexclus din plan.
Pe semi-organicii Arhonti nici in pix nu-i doare oricum de Codexu'Alimentarei din Coltz, :lol: nici pe Micii Gri sau pe alti executanti ai programului DELETE Humanity 4.0! ce au din principiu "caminul" in alte planuri non-fizice, desi tot din Pleroma izvorite.
Nici esalonul urmator cu rol de "curea de transmisie" (clonele umanoide reciclate f. longevive, daca nu chiar nemuritoare) nu cred sa fie afectat de haosul instalat treptat, de tip Apocalipsa Lenta :roll: - e doar parerea mea si asta, clar.
Unde-s ei cu logistica cu tot? Practic este tot, dar mai ales acolo unde-au ajuns dintotdeauna trilioanele manglite din munca Turmei - nu doar in viloaie, yachturi, amante si Mertzane insa.

2. Nici o transmutatie en-gros in alt plan existential a unui grup uman "pre-fragezit" tip Arthur C. Clarke (v. finalul "Sfirsitului Copilariei") nu-i exclusa aprioric.
Nu trebuie uitate nici studiile naziste (dr. Mengele @ Co) asupra utilizarii energiei stranii "extrase" cumva in clipa mortii din cadavre :-o... pre-tratate cu anumiti "catalizatori", unii nu foarte diferiti de actualele "E"-uri din cite incep sa aflu din sapaturile pe anumite surse nemtesti documentate, dar cam... fugarite de pe net deja. Energie folosita cica pina si-n scopul propulsiei unor OZN-uri simbiotice tip "bula biologica". OK, nu bag mina-n foc c-ar fi fost chiar asa, dar cine stie?!... Poate ca celebrul Bula :-D din bancuri cu asa ceva se deplaseaza.

P.S. - ca sa nu incepi sa dansezi Apo-calypso sau batuta tot-pe-loc :lol: de nerabdare, colega fiulploii: SI temele astea or sa fie atinse cumva in pomenitul roman scris de JE. Din care ma batea chiar gindul sa si postez 1-2 fragmente p-aici, in scop de sondare a receptivitatii RUFOn-istilor. Oricum n-o sa fie "roman-fluviu", ci unul din mai multe "carti" aparute eventual in decursul anilor - daca nu crap intre timp - (asa vrea editorul si-i inteleg motivele).
In fine, o sa fac un poate un Poll pe tema asta  - evident ca doar cu acordul moderatorilor, care pot teoretic sa considere si ca vreau sa-mi fac reclama p-aici. :wink: Sincer insa, n-am nevoie de asa ceva.
Uite ca folosesc totusi ocazia asta, ca sa le cer cuminte acordul - macar sa va-ntreb daca vreti sau nu sa mai cititi si altceva decit "simple" postari.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/