Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Criza financiara globala

Creat de Urban, 01 Februarie 2009, 22:40:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

nemesis

Legat de revolte si razmerite, cred ca e cel putin idealist sa mai credem ca putem schimba ceva prin revolte.
Ordo ab chaos sau Divida et impera, exact ce fac stapanii planetei, ne asmut pe noi unii impotriva altora iar ei trag foloasele, ca in proverbul nostru plin de intelepciune: cand doi se cearta castiga al treilea.
Apoi, dusmanul nostru este unul invizibil, daca iesim ca bezmeticii pe strada, impotriva cui luptam, cine e marele rau, cum ajungem la el?
Legat de ultimele lupte de strada, din Uk si de pe Wall street au inceput deja sa apara suspiciuni ca ar fi fost orhestrate, in cele de pe Wall Street ar fi incriminat Soros.
Ceva au ei de castigat in urma acestor revolte, iar ceea ce castiga vizibil sunt drepturile politiei, politia s-a trezit peste noapte cu mai multe drepturi in caz de revolte, au mai fost montate niste camere video iat cetatenii au mai pierdut din libertati, cam astea sunt urmarile unei iesiri in strada, cred ca vor sa se puna bine la adapost pt ca in momentul cand lumea va dori cu adevarat o schimbare sa nu mai aiba nici un macar dreptul de a fluiera pe strada.
E naiv sa credem ca ei ne permit noua sa ne manisfestam, aceste manifestatii le ofera un avantaj, iar noi cadem in capcana.
In Grecia au fost oameni platiti sa comita acte de huliganism, nu stiu de ce Angela are impresia ca acolo s-a schimbat ceva, adevarul e ca s-a schimbat, dar in mai rau, oameni ca mine si ca tine si-au piedut sursa de venit pt ca huliganii le-au devastat mica afacere, au facut pagube de miliarde, miliarde care se vor regasi pe statul de plata al populatiei elene, iar situatia generala pt grecul de rand s-a inasprit, salarii micosrate, taxe majorate.
Nu cred ca putem sa ajungem undeva prin lupte barbare pt ca noi suntem ca intr-o lupta cu o stafie, nu stim unde e si de unde poate ataca pe cand dusmanul a investit in studii, in statistici, tehnici de manipulare, are experienta la activ cu atatea revolutii( franceza, bolsevica, caderea comunismului si mai tot ce a fost organizat) stie cum se manifesta omul de rand daca ii apesi anumite butoane, noi ce aveam? Bata si ciomagul...si ce putem face cu ele? Pai sa servim tot intereselor elitelor care va pune multimea sa linseze pe cei care au habar de ceea ce se intampla pe pamant, o spune si istoria, mereu decizia de viata si moarte au avut-o oamenii inculti, care nu statea sa rumege prea mult la ceea ce se intampla si care credeau ca ei aduc schimbarea, sa ne ferim de gloata pana la elita.
Prevad un viitor sumbru, masinaria e mult prea complexa pt noi si e deja in miscare, nu o putem noi opri, doar interventia divina.

angellla29

http://www.ziare.com/afaceri/investitii/criza-loveste-globul-iar-china-cumpara-lumea-1125261
Scuzati am uitat sa postez linkul...Ce voiam sa zic?! Ca unora le merge chiar bine....fatza de altii...

fiulploii

In plus , porturile grecesti sunt cu proprietari chinezi - se pare 
China si-a oferit ajutorul sa sustina zona euro .
Zidul chinezesc e in pericol de prabusire 
China va deveni o superputere spatiala .

Asa, si ? Ne strica o infuzie de .. galbenele ?  :lol:
Cu cat mai repede facerea cu atat mai putine victime colaterale indiferent cum va arata nou-nascutul.
Doar o parere..

horia2008

Citat din: Siberia din  24 Octombrie 2011, 16:31:17
Se pare ca si Wikileaks este afectat de propria criza financiara :-D

"WikiLeaks founder Julian Assange said Monday that financial problems may lead to the closure of the notorious secret-spilling site at the end of this year.
pana la sfarsitul anului, poate criza asta nu genereza doar un ban, ci si un shut down general dupa cum se agita treburile..... :-(

fiulploii

Citat din: horia2008 din  24 Octombrie 2011, 17:06:27
pana la sfarsitul anului, poate criza asta nu genereza doar un ban, ci si un shut down general dupa cum se agita treburile..... :-(
apropo de asta , eu stau si ma intreb cum va fi cu internetul  :roll:
Cum va evolua, cum va fi restrictionat , cum vor decurge comertul online si socializarea .
Daca as baga un shutdown la internet automat am stopat toate gashtile  :lol: gata cu revolutiile.
Prin faptul ca inca am acces la net , la o scula care poate inflama , eu zic ca da de gandit .
Tot ceea ce se petrece e intretinut si calauzit de cine trebuie . :evil:
A nu se uita ca sunt doua curente majore , ca peste tot .

horia2008

prin shut down general nu ma referem doar la internet ci la toate domeniile de activitate (ca sa ma exprim asa :-D) shut down mult asteptat si orchestrat de catre unii, spre care exista semne tot mai clare ca ne indreptam cu frenezie proletara, revolutionara etc :-o.....parerea mea :| :|

angellla29

Citat din: horia2008 din  24 Octombrie 2011, 17:26:14
prin shut down general nu ma referem doar la internet ci la toate domeniile de activitate (ca sa ma exprim asa :-D) shut down mult asteptat si orchestrat de catre unii, spre care exista semne tot mai clare ca ne indreptam cu frenezie proletara, revolutionara etc :-o.....parerea mea :| :|

Sper ca nu spre COMUNISM....fereasca Dumnezeu.....Doar ce am scapat de el....Sper sa nu mai fie ce a fost....sa invatam din greselile trecute....Si mai ales...NU GUVERNE MONDIALE!!!!! ASTA NU!!!!! CEva nou....altceva decat stim noi.....ne trebuie o noua gandire....o noua lume!!!!!!!

fiulploii

Greierele şi furnica -
-două  versiuni

VERSIUNEA ELVEŢIANĂ 
Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă. 
Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă. 
Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
Greierele tremurând de frig nu are nici hrană nici adăpost şi moare îngheţat
SFÂRŞIT

VERSIUNEA ROMANEASCA
Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
Greierele tremurând de frig organizează o conferinţă de presă şi întreabă de ce furnica are dreptul să stea la căldură şi să mănânce bine în timp ce alţii, mai puţin norocoşi decât ea, suferă de frig şi foame.
Televiziunea realizează emisiuni în direct care arată greierele tremurând de frig şi difuzează extrase video cu furnica stând frumos la căldură într-o casă confortabilă, cu o masă plină de provizii.
Românii sunt şocaţi de faptul că, într-o ţară atât de bogată, bietul greiere e lăsat să sufere în timp ce alţii trăiesc în huzur.
Ziariştii fac interviuri în care întreabă de ce furnica s-a îmbogăţit pe spinarea greierului şi interpelează guvernul pentru a mări impozitele furnicii, astfel încât aceasta să plătească "cât se cuvine".
Se organizează manifestaţii în faţa casei furnicii.
Funcţionarii publici decid să facă grevă de solidaritate 59 de minute pe zi pe o perioadă nelimitată.
Un filosof la modă scrie o carte care demonstrează legăturile furnicii cu torţionarii de la Auschwitz .
Ca răspuns la sondaje, guvernul emite o lege privind egalitatea economică şi o lege (aplicată retroactiv asupra perioadei de vară) anti-discriminare.
Impozitele furnicii sunt mărite şi furnica primeşte o amendă pentru că nu l-a angajat pe greiere ca asistent.
Casa furnicii este confiscată de autorităţi pentru că furnica nu are destui bani ca să-şi plătească şi amenda şi impozitele.
Furnica pleacă din România şi se instalează în Elveţia unde contribuie la bogăţia economică.
Televiziunea face un reportaj despre greiere care de acum s-a îngrăşat.
Acesta este pe cale să termine proviziile furnicii, chiar dacă primăvara e încă departe. În casa furnicii se ţin în mod regulat întruniri ale artiştilor şi scriitorilor de stânga.
Cântăreţul Ickxsulescu compune cântecul "Furnică, opreşte-te!"
Fosta casă a furnicii, devenită locuinţă socială pentru greiere, se deteriorează pentru că acesta nu face nimic pentru a o întreţine.
Guvernului îi este reproşată lipsa mijloacelor.
Este înfiinţată o comisie de anchetă ce va costa 50 milioane de euro.
Greierele moare de supradoză cu etnobotanice.
Ziarele şi televiziunile comentează eşecul guvernului de a redresa cum trebuie problema inechităţii sociale.
Casa este invadată de o bandă de gândaci tuciurii, emigranţi.
Gândacii organizează cămatăria, prostitutia, taxele de protectie, traficul de droguri şi terorizează comunitatea.
Guvernul se felicită pentru diversitatea multiculturală a României.

Eu cam prefer un shutdown in cazul asta  :-)

Ganditorul

In primul rand nu am reusit sa stabilim ce se doreste prin aceasta "criza financiara'" (falsa, reala sau indusa ) nu am stabilt cui foloseste aceasta campanie de "democratizare prin revolte" - ca in afara de pagube imense si haos nu vad alte rezultate.
Are cineva idee cui i-ar folosi asta ...pentru ca raspunsul la aceasta intrebare e "cuiul lui Pepelea" in aceasta problema.

angellla29

Citat din: Ganditorul din  24 Octombrie 2011, 17:47:11
In primul rand nu am reusit sa stabilim ce se doreste prin aceasta "criza financiara'" (falsa, reala sau indusa ) nu am stabilt cui foloseste aceasta campanie de "democratizare prin revolte" - ca in afara de pagube imense si haos nu vad alte rezultate.
Are cineva idee cui i-ar folosi asta ...pentru ca raspunsul la aceasta intrebare e "cuiul lui Pepelea" in aceasta problema.

Pai tu ce crezi ca se doreste?! Stiai acest vechi proverb: Dezbina si cucereste??? Sau un "quote" din Star Wars...Anakin catre Obi wan...".who is not with me is against me" Asta este mai mult pentru "dictatori"...arabi si nu numai....Cine doreste sa dezbine??? Stii tu mai bine ca mine....Si ce vrea???....LUMEA......asta vrea....

Cui ii foloseste?? NWO?? Noului Guvern Mondial...catre care  ne apropiem cu pasi repezi....Cam asta e parerea mea...de ce crezi ca tot am zis....sa ne ferim de EI??? Dar am fost inteleasa gresit...Ma rog ....fiecare cu opinia sa...

dacian

Citat din: angellla29 din  24 Octombrie 2011, 17:30:49
Sper ca nu spre COMUNISM....fereasca Dumnezeu.....Doar ce am scapat de el....Sper sa nu mai fie ce a fost....sa invatam din greselile trecute....Si mai ales...NU GUVERNE MONDIALE!!!!! ASTA NU!!!!! CEva nou....altceva decat stim noi.....ne trebuie o noua gandire....o noua lume!!!!!!!
Banuiesc ca se incearca o amestecare a comunismului, capitalismului, fascismului si sclavagismului. Rezultatul va fi ceva in genul (daca nu chiar mai rau) 1984 al lui Orwell.

horia2008

Citat din: angellla29 din  24 Octombrie 2011, 17:30:49
Dupa shutdown urmeaza haos si anarhie sau cum zice dacian 1984 dupa cum urmaresc the puppeteers, sau urmeaza un reset cu o noua paradigma si o lume mai buna.....sper.... :|

Siberia

Citat din: fiulploii din  24 Octombrie 2011, 17:13:53
apropo de asta , eu stau si ma intreb cum va fi cu internetul  :roll:
Cum va evolua, cum va fi restrictionat , cum vor decurge comertul online si socializarea .
Daca as baga un shutdown la internet automat am stopat toate gashtile  :lol: gata cu revolutiile.
Prin faptul ca inca am acces la net , la o scula care poate inflama , eu zic ca da de gandit .
Tot ceea ce se petrece e intretinut si calauzit de cine trebuie . :evil:
A nu se uita ca sunt doua curente majore , ca peste tot .

Stii ca exista o alta retea de internet securizata, de mai mare viteza, pe care s-au mutat multe companii importante, site-uri guvernamentale, etc.
O sa fie foarte simplu sa apese pe butonul de shut-down pentru internetul muritorilor :)
Cand or sa-i dea drumul din nou, vei avea un abonament la internet conform caruia vei putea sa-ti accesezi e-mailurile, site-urile de socializare si cateva site-uri de stiri/muzica/jocuri  controlate. Forumurile si blogurile nu cred ca vor mai exista.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nicipreaprea

Citat din: Siberia din  24 Octombrie 2011, 18:46:39
Stii ca exista o alta retea de internet securizata, de mai mare viteza, pe care s-au mutat multe companii importante, site-uri guvernamentale, etc.
O sa fie foarte simplu sa apese pe butonul de shut-down pentru internetul muritorilor :)
Cand or sa-i dea drumul din nou, vei avea un abonament la internet conform caruia vei putea sa-ti accesezi e-mailurile, site-urile de socializare si cateva site-uri de stiri/muzica/jocuri  controlate. Forumurile si blogurile nu cred ca vor mai exista.

Intrebarea lui @fiulploii ramane valabila, iar inainte de a fabula despre cum o sa fie, ai un raspuns plauzibil de ce internetul inca functioneaza ?  :mrgreen:

angellla29

Citat din: Nicipreaprea din  24 Octombrie 2011, 18:53:20
Intrebarea lui @fiulploii ramane valabila, iar inainte de a fabula despre cum o sa fie, ai un raspuns plauzibil de ce internetul inca functioneaza ?  :mrgreen:

Pentru a  lasa impresia unei false libertati? Ca sa credem ca suntem liberi...si putem sa interactionam "liberi"? Dar si pentru  crea dezinformare....parerea mea...