Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Schimbare nume utilizatori

Creat de spooky, 14 Ianuarie 2009, 15:10:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Asa cum probabil stiti, schimbarea numelor de utilizatori nu este activata pe acest forum, dar, aceasta poate fi realizata de un administrator (in acest caz de catre mine), la cerere. Optiunea de schimbare este dezactivata pentru a preveni abuzul intru-cat, in trecut, mai multi utilizatori au abuzat in mod constant de aceasta optiune ducand la confuzie printre ceilalti utilizatori ai forumului.

Asadar, in acest nou subiect se vrea a se anunta modificarile de numele de utilizatori. Pana acum au fost schimbat doar numele afisat si nu numele de utilizator cu care un utilizator se autentifica si care ramane in continuare la baza de operare pe forum.

Nu am sa mentionez decat ultimele doua modificari, fiind si cele mai relevante.

O penultima cerere modificare de nume de utilizator a venit din partea lui ciuciulete, asa cum banuiesc, mai toti stiti, acesta are acum numele de utilizator DepthOfField.

Ultima cerere a venit astazi, din partea moderatorului bluemoon8520. Nou lui nume de utilizator afisat este "Nox".
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

Dragi colegi, dupã cum a anunþat ºi spooky mai sus, am cerut astãzi modificarea numelui de utilizator afiºat pe forum într-unul mai scurt. Vã mulþumesc.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee