Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

EXPERIMENTUL PHILADELPHIA

Creat de Renovatio, 12 Decembrie 2008, 10:32:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Renovatio

Doresc sa va expun un subiect  interesant si care  daca incercam sa il intelegem mai bine si mai corect tinand cont ca aceste  experiment  PHILADELPHIA a avut loc si a fost cit se poate de real ,si pacat ca acest subiect a fost ingropat adinc in arhivele guvernului Statelor Unite.
Acest fenomen a dus in circumnstata la o serie de descoperiri remarcabile in multe domenii stintifice.

Va expun mai jos o publicatie a  lui  Marian Apostol membru A.I.M si sper ca nu am  lezat moral  pe nimeni  ,prin faptul ca am dat copy/paste la acest articol  publicat pe siteul Active Media  Information.Daca mai aveti cunostiinte legate de acest subiect  va rog sa le expuneti si sa vedem ce lucruri noi ar mai iesi la suprafata.

CitatMontauk & Philadelphia

publicat la 18 Iunie 2004

de Marian Apostol (AIM)


Proiectul Montauk ºi Experimentul Philadelphia

Notã: Pentru mai multe detalii vã recomandãm sã consultaþi cartea "Experimentul Philadelphia ºi alte conspiraþii OZN" de Al Bielek ºi Brad Steiger (Innerlight Publications, 1991). În cele de mai jos am extras câteva pasaje importante din cartea "Piramidele din Montauk: explorãri în conºtiinþã" de Preston Nichols ºi Peter Moon (Sky Books, 1995)

Volumul "Proiectul Montauk: experimente în Timp" a apãrut în iunie 1992 ºi a ridicat mai multe întrebãri. Ca urmare, "Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate" a dorit sã rãspundã la aceste întrebãri însã nu a fãcut decât sã ne uimeascã ºi mai mult, publicând scenarii ce þin de ocultism ºi societãþile secrete de pe Pãmânt. A treia carte din seria Montauk, numitã "Piramidele din Montauk: explorãri în conîtiinþã" avanseazã ºi mai mult în dosarul fenomenului Montauk.

Experimentul Philadelphia

Originile Proiectului Montauk dateazã încã din 1943 când se cercetau metode pentru invizibilitatea la radar, la bordul navei USS Eldridge. ªi cum Eldridge se afla în rada ºantierului naval militar din Philadelphia, evenimentele legate de navã au fost numite Experimentul Philadelphia. Obiectivul acestui experiment era sã facã nava invizibilã pentru radar, dar pe lângã acest deziderat, s-a mai obþinut ºi un alt efect la care nimeni nu s-a aºteptat. Nava a devenit invizibilã ochiului liber ºi a dispãrut pur ºi simplu din continuumul spaþio-temporal. Era de negãsit! Deºi acest efect era o mare realizare tehnologicã, pentru oamenii aflati la bordul navei a fost un dezastru. Mai mulþi marinari aflaþi pe navã au fost transportaþi în afara acestei dimensiuni (a lumii noastre) ºi la întoarcere se aflau într-o stare de dezorientare mentalã completã ºi de teroare cumplitã. Unii dintre ei chiar se aflau cu corpul în pereþii metalici ai vasului! Cei care au supravieþuit au fost pensionaþi cu titlul "mental nepotrivit" sau chiar discreditaþi ºi întreaga afacere a fost ascunsã, clasificatã. Dupã rãzboi, cercetãrile au continuat fiind conduse de dr. von Neumann care s-a ocupat de aspectele tehnice ale Experimentului Philadelphia. Noile lui ordine vizau motivele pentru care mentalul uman nu rezistase experimentului ºi de ce oamenii nu puteau fi folosiþi în experimente interdimensionale fãrã a cauza dezastre. S-a început un studiu pe un mare numãr de oameni condus la Laboratoarele Naþionale Brookheaven din Long Island, New York. Acesta s-a numit Proiectul Phoenix.

Von Neumann nu a fost numai inventatorul computerului modern ºi un matematician de geniu; el a avut acces la enorma bazã de resurse a complexului militar-industrial american inclusiv enorma bazã de date a cercetãrilor psihologice naziste pe care SUA a dobandit-o dupã cel de-al doilea rãzboi mondial. Pe baza acestor cercetãri von Neumann a încercat sã foloseascã tehnologia computerelor împreunã cu echipament radio sofisticat pentru a conecta mentalul uman cu maºinãriile. De-a lungul timpului, eforturile sale au fost încununate de succes. Dupã ani de experimente empirice, gândurile umane puteau fi recepþionate cu ajutorul unor radio receptoare bazate pe cristale ºi apoi transmise într-un computer pentru stocare. Modelul gândului putea fi astfel apoi afiºat pe ecranul calculatorului sau tipãrit pe o foaie de hârtie. Toate acestea au dus apoi la realizarea unei maºinarii virtuale de citit mentalul. În acelaºi timp, s-a dezvoltat o tehnologie ce permitea ca un gând ce era transmis de o persoanã putea fi captat de calculator ºi apoi re-transmis unei alte persoane, afectându-i mentalul. În concluzie, Proiectul Phoenix a obþinut o înþelegere superioarã a modului de funcþionare a mentalului (privit ca mijloc, ca o unealtã) ºi a permis dezvoltarea ulterioarã a tehnicilor de control mental. Congresul american a avut acces la un raport special în legãturã cu aceste lucruri ºi a decis abandonarea lucrãrilor de cercetare în aceastã direcþie.

Totuºi, îngrijorãrile unor persoane din complexul militar-industrial, care au permis demararea din început a lucrãrilor, au fãcut ca hotãrârea Congresului american sã nu fie luatã în seamã, fiind seduºi de ideea de a controla mentalul inamicilor într-un rãzboi. Un grup secret cu uriaºe resurse financiare ºi legãturi în rândul militarilor, a decis construirea unei noi tabere de cercetare la Camp Hero, o staþie abandonatã a Forþelor Aeriene SUA, localizatã la capul Montauk, New York.

Proiectul Montauk

Motivul pentru care a fost aleasã aceastã tabãrã este cã deþinea deja o uriaºã antenã radar de tip Sage ce emitea frecvenþe de 400 - 425 MHz, frecvenþã ce coincidea cu cea folositã pentru interacþiunea cu mentalul uman din fazele anterioare ale cercetãrilor. La sfârºitul decadei anilor 1960 reactivarea Camp Hero s-a fãcut fãrã fonduri militare. Pânã în 1972, Proiectul Montauk era deja bine pregãtit pentru a începe cercetãri masive pentru controlul mental al oamenilor, animalelor ºi altor forme de viaþã existente pe Pãmânt.

De-a lungul anilor, cercetãtorii de la Montauk s-au adâncit în perfecþionarea tehnicilor de control mental ºi au continuat explorarea potenþialului uman. Dezvoltând capacitãþi psihice în personalul folosit, s-a ajuns în momentul în care gândurile unei persoane puteau fi amplificate cu ajutorul aparatelor, astfel cã iluziile mentale puteau fi manifestate atât subiectiv cât ºi obiectiv! Aceasta includea crearea virtualã a materiei. Toate acestea au fost cu totul noi pentru "experienþa umanã obiºnuitã" dar cei care conduceau Proiectul Montauk nu aveau de gând sã se opeascã aici. Odatã cu descoperirea faptului cã o fiinþã umanã putea manifesta (crea) materie prin simpla gândire, ce s-ar fi întâmplat dacã subiectul uman creea o carte dar nu în prezent ci în trecut? În acest fel a apãrut ideea de a distorsiona timpul. Dupã ani de cercetãri empirice, au fost deschise astfel porþi ale timpului în care se realizau experimente de neconceput. Proiectul Montauk a ajuns astfel sã re-deschidã un vortex temporal înapoi, în 1943, când se realizase Experimentul Philadelphia.

Jonglerii cu timpul

Aceste informaþii au ajuns la public datoritã lui Preston B. Nichols, un geniu în electronicã care a descoperit într-o zi cã el insuºi era victima experimentelor. Lucrând pentru o firmã din Long Island care avea lucrãri cu militarii, Preston cerceta telepatia ºi a descoperit cã unde radio de mare putere erau transmise asupra echipei cu care lucra el, blocând oamenii. Ca expert în radio ºi electronicã, Preston a descoperit cã emiþãtorul era la Staþia Fortelor Aeriene de la Montauk ºi a început cercetãri amãnunþite care au durat mai mult de 10 ani. El a achiziþionat multe din echipamentele folosite în timpul Proiectului Montauk ºi a descoperit spre uimirea sa cã mulþi oameni din Montauk ºi-l aminteau de pe vremea când el lucrase acolo. Punctul culminant a fost atunci când soþul verisoarei lui a afirmat cã Preston lucrase la Montauk. Dupã îndelungi argumentãri pro ºi contra, Preston a început sã-ºi aminteascã pasaje din viaþa lui care îi erau necunoscute pânã atunci. Dupã ce a discutat cu mai mulþi oameni de ºtiinþã ºi ingineri care aveau legãturã cu Proiectul Montauk, Preston a reuºit sã puna cap la cap evenimentele ºi sã afle ce s-a întâmplat. Cumva, el trãise douã vieþi: într-una lucrase la Montauk, iar în cealalta lucrase în altã parte.

Descoperirile lui Preston au fost confirmate când un om pe nume Duncan Cameron a apãrut la uºa casei sale. Duncan afirma cã avea aptitudini pentru cercetãri psihice ºi cã a fost antrenat chiar la Agenþia de Securitate Naþionalã (NSA). Fãrã a-i spune nimic din peripeþiile sale vizavi de Montauk, Preston l-a dus pe Duncan la Montauk ºi a fost surprins sã vadã cã Duncan cunoºtea deja întregul plan de amplasare a bazei Montauk ºi cã lucrase acolo. Duncan a fost considerat primul om cu capacitãþi psihice care a fost folosit în experimentele de cãlãtorie în timp ºi ºi-a reamintit cã fusese ºi la bordul USS Eldridge în timpul Experimentului Philadelphia împreunã cu fratele sãu Edward (în prezent recunoscut ca Al Bielek).

Conform spuselor celor doi (Preston ºi Duncan), Proiectul Montauk a culminat la 12 august 1983. Un întreg portal de timp funcþiona perfect, dar lucrurile ieºiserã de sub control iar Duncan a adunat un grup de oameni ºi au decis sã distrugã proiectul. Când se afla pe scaunul de la Montauk (un dispozitiv conectat la receptoare radio cu cristale cu care se transmiteau gânduri prin antena gigant Sage), Duncan a materializat un monstru gigant din subconstientul sãu care efectiv a distrus clãdirea. Oamenii care lucrau la Camp Hero au abandonat baza subit. Gurile de aerisire ºi intrarile în subsol au fost astupate cu ciment.

Desi foarte mulþi au încercat sã scrie cãrþi sau sã facã cercetãri despre acest subiect, nu le-au dus la bun sfârºit. De exemplu, un reporter de la New York Times s-a retras imediat ce a descoperit cã Proiectul Montauk a fost real.

Dupã ce cartea "Proiectul Montauk: experimente în timp" a vãzut lumina tiparului, au continuat cercetãrile astfel cã noi argumente ºi probe au fost descoperite pregãtind astfel apariþia volumului "Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate" în care se dovedeºte cã experimentele de la Montauk sunt strâns legate de ocultism ºi societãþile secrete.

Detalii înfricoºãtoare

Al Bielek spune cã el ºi cu Preston erau cei doi marinari care manevrau echipamentul special de pe Eldridge (din Experimentul Philadelphia). El afirmã c1a filmul "Experimentul Philadelphia" este corect în esenta dar cã atunci când el ºi cu fratele lui au sãrit peste bordul navei nu s-au trezit în deºertul Nevada (aºa cum se vede în film) ci la o bazã secretã din Montauk, New York în 1984. El afirmã cã guvernul a re-deschis acelaºi experiment 40 ani mai târziu, în aceeaºi zi a anului (12 august) deschizând astfel un tunel al timpului între cele douã date. Dacã acest tunel nu era închis, atunci întreaga lume din aceasta dimensiune era sortitã distrugerii.

Al Bielek spune cã fratele lui a decis sã rãmânã în viitor iar el sã se întoarcã în 1943 pentru a închide tunelul distrugând echipamentul de pe Eldridge. El a reuºit acest lucru iar tunelul a fost astfel închis. În 1984 la Montauk se deschisese acest tunel de timp cu ajutorul extratereºtrilor. Mai mult, el afirmã cã un OZN urmãrea de aproape experimentul din 1943 ºi a fost prins în vortexul energetic ºi transportat în viitor.

Dupã experienþa sa la bordul navei Eldridge, Al Bielek a lucrat într-o echipã ce dezvolta tehnologie nuclearã dar nu a fost de acord cu aceste cercetãri ale guvernului. Ca urmare, guvernul a vãzut în el un pericol ºi l-ar fi ucis însã structura sa energeticã era intim legatã de cele douã experimente de cãlãtorie în timp (1943 ºi 1984). De aceea, ei credeau cã uciderea lui va determina perturbãri majore în continuumul spaþio-temporal. S-a luat astfel mãsura de a fi redus înapoi la starea de copil folosind o tehnologie furnizatã de extratereºtri ºi l-au pus în locul fiului familiei Bielek în anul 1927.

Datoritã faptului cã articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri ºi apoi preluate de alte reviste ºi site-uri, fãrã a specifica originea lor, vã informãm cã adresa acestui articol este http://aim.pro.tc/?a=65 ºi este publicat la Active Information Media.

Fratele lui, care rãmãsese în viitor, era fascinat de tunelul timpului de la Montauk. Acesta a fost prins în tunel în cadrul unor experienþe ºi a murit. Din acelaºi motiv de a nu distruge întreaga lume, s-a luat decizia de a lua spiritul acestuia (care murise) ºi folosind aceeaºi tehnologie furnizatã de extratereºtri, l-au pus în corpul celui de-al treilea fiu al tatãlui lor. Preston uitase deci cine era, deºi avea acelaºi tatã.

Al Bielek spune cã folosindu-se echipamentele aflate în cadrul Proiectului, ei au fost capabili sã identifice cel puþin patru alte planete Pãmânt aflate în universuri paralele (ca în filmul "Sliders") iar într-unul din acestea, Germania nazistã câºtigase al doilea rãzboi mondial.

Cu altã ocazie, Al Bielek a afirmat cã extratereºtrii cenuºii existã cu adevãrat ºi cã guvernul SUA a primit tehnologii de la ei în schimbul stabilirii lor pe Terra. El afirmã de asemenea cã aceºti mici cenuºii sunt ghidaþi (subjugati mental) de o rasã de extratereºtri Reptilieni care vin din constelaþia Orion. Însã cei din Orion nu pot supravieþui pe Pãmânt astfel cã îi folosesc pe micii cenuºii ca sã le pregãteascã aceastã planetã pentru a fi locuibilã. De asemenea, au fost mari bãtãlii în spaþiul cosmic între o Confederaþie a Planetelor ºi Alianþa Orion (formatã din Reptilieni ºi micii cenuºii).

Anul 2012

Apoi Al Bielek a arãtat unele aspecte interesante în legãturã cu anumite cãlãtorii realizate la Montauk, în viitor. El spune cã, din anumite motive, nu pot trece dincolo de anii 2011 - 2013. De asemenea, afirmã cã tehnologia este atât de perfecþionata încât te pot scoate din prezent, te trimit în alt timp ºi te aduc înapoi atât de repede încât nu se observã nici-o diferenþã de o secundã, însã are loc o îmbãtrânire a corpului egalã cu perioada de timp petrecutã dincolo. Exact astfel i s-a întâmplat de câteva ori. A încheiat spunând cã au vãzut cã dincolo de 2013 nu existã viaþã pe Pãmânt.

Explicaþia este una singurã: din moment ce pentru a cãlãtori în timp este necesar ca atât plecarea cât ºi destinaþia sã fie în rezonanþã, cu alte cuvinte, în aceeaºi dimensiune vibratorie, atunci este clar cã în perioada 2011 - 2013 Pãmântul va face un salt de frecvenþã, un salt într-o altã dimensiune! De accea, noul timp nu poate fi sincronizat cu acesta din prezent! Cãlãtoriile temporale se opresc atunci!

Existã o serie de profeþii care anunþã cã ceva extraordinar de important se va întâmpla în aceastã perioadã. Atât aztecii cât ºi Mayaºii susþin cã va exista o transformare radicalã. De asemenea, pe peretele de lângã camerele faraonului din Marea Piramidã din Egipt, la care se ajunge prin tunelul celebru, existã o referinþã clarã la anul 2011. Calendarul Mayaº numit Þolkin (Tzolkin) se sfârºeºte în anul 1012.

Cu adevãrat, informaþiile legate de Experimentul Philadelphia, Proiectul Montauk, ºi tehnologiile extraterestre ne vor duce spre o înþelegere adevãratã a realitãþii Universului în care ne aflãm.
sursa:cartea"Experimentul Philadelphia"

romulus

CitatDaca mai aveti cunostiinte legate de acest subiect  va rog sa le expuneti si sa vedem ce lucruri noi ar mai iesi la suprafata.
Renovatio subiectul este/ a fost dezbatut indelug pe forum.
Nu am timp sa-ti pun linkurile, dar daca vei cauta cu siguranta le vei gasi ! Bafta .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

teocratul

#2
Renovatio,


Trebuie sa deosebim intre 2 DIMENSIUNI ce poarta denumirea de "TIMP", si anume:

- o dimensiune REALA si CONTINUA, care este TIMPUL UNIVERSAL=infinit;

- o dimensiune FICTIVA - de aceea si DIS_CONTINUA=intrerupta de alternantele=interferentele sale IN_EVITABILE cu TIMPUL REAL=UNIVERSAL - care este TIMPUL UMAN=finit.


Cunoscand acum aceste 2 aspecte=infatisari ale timpului - o singura dimensiune fiind insa cea REALA, cea de a doua dimensiune fiind FICTIVA=ILUZORIE - inseamna ca:


DOAR UN CATACLISM LA SCARA PLANETARA VA PUTEA PRODUCE OMENIRII REVELATIA, adica:


O TREZIRE IN TIMPUL REAL prin:

VOLATILIZAREA=DISPARITIA DE LA SINE, A DIMENSIUNII FICTIVE=TIMPULUI ILUZORIU=UMAN.



Ceea ce ii va crea omului impresia ca:

A AJUNS - CALATORIT - INTR-UN ALT SPATIU=INTR-O ALTA LUME, NOUA, dar care de fapt:

ESTE VECHE INCA DE CAND DUMNEZEU A CREAT LUMEA !!!!



NUMAI CA OMUL - AFLAT SUB INFLUENTA HOLOGRAMELOR SATANICE=FRANCMASONICE - A REFUZAT CA S-O VADA SI A FACUT PERMANENT ABSTRACTIE DE EA,

CREANDU-SI O ALTA LUME - LA FEL DE FICTIVA CA SI TIMPUL UMAN - CARE SA SE SUBSTITUIE CREATIEI DIVINE:

SINGURA CREATIE VESNICA=ETERNA=REALA DIN ACEST UNIVERS !

teocratul

#3
Renovatio,

Si sigur ca, cei care vor vedea cum li se spulbera vremea=timpul, vor suferi in primul rand=mai ales UN SOC PSI_HOLOGIC DEVASTATOR=MORTAL (si, eventual si fizic=material).

Dar care nu este nimic altceva decat o consecinta a:

ALEGERII GRESITE A UNEI DIMENSIUNI FICTIVE DE TIMP, IN LOCUL ALEGERII CORECTE A DIMENSIUNII REALE A ACESTUIA !


Si sigur ca, exista si solutii pentru pre_intampinarea=atenuarea=SALVAREA=MANTUIREA oamenilor de la asemenea EFECTE PSI_HOLOGICE DEVASTATOARE, cu ajutorul RELIGIEI-STIINTA sau STIINTEI-RELIGIE, dar cine credeti ca mai este dispus ca sa:

TREZEASCA OMUL DIN VISARILE=HOLOGRAMELE SALE, CU BLANDETE ????

Renovatio

Domnule Romulus inteleg ca a mai fost dezbatut acest subiect pe forum si sincer poate mi-au scapat acele posturi.In fine am incercat sa aduc in discutie un subiect pe cit de interesant pe atit de misterios  datorita faptului ca desi acest experiment a avut loc ,sa nu ,eu am convingerea ca a fost real .

StarDust

Nu vreau sa fiu Gica contra, dar nu sunt asa convins ca efectele acelui experiment s-au intamplat asa cum se relateaza. Eu am mai multe nelamuriri. De ca vasul a fost teleportat in timp, si adus inapoi in aceeasi pozitie, pe cand marinarii, s-au trezit prin Nevada, sau la reintoarcere au fost gasiti ci-ca si prin peretii vasului. Cum se explica ca, culmea, dita-mai vasul a fost dus si readus exact in aceeasi pozitie. Apoi ca sa transporti in timp sau alta dimensiune atata cantitate de materie doar cu energia unor microunde mi se pare cam trasa de par chestia... Sunt aproape convins ca e doar o exagerare media, probabil un subiect care la vremea respectiva trebuia sa produca ceva valva, si poate si cu ceva scopuri de manipulare ascunse. Probabil ca folosirea unor microunde de mare putere a dus la aparitia de halucinatii acelui echipaj, efect cunoscut al microundelor de o anumita frecventa asupra psihicului uman... Dar cred ca doar atat a fost in acest experiment...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

teocratul

#6
Experimentul Philadelphia a fost doar:

CIRCOTECA=O SCAMATORIE=UN NUMAR DE MAGIE DE MARI PROPORTII, la fel ca si:

CIRCOTECA=SCAMATORIA=NUMARUL DE MAGIE CU PRODUCEREA "GAURII NEGRE" !



Nu ma credeti ????

Pai, pana si George Bush Jr. a recunoscut intr-un interviu foarte recent ca:

ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA DIN IRAK, NU AU FOST REALE=NU AU EXISTAT NICIODATA !!!!

SI, MAI MULT CA SIGUR CA NICI ALEA DIN IRAN NU EXISTA IN REALITATE !

adi_drula

Citat din: teocratul din  12 Decembrie 2008, 13:02:20
Experimentul Philadelphia a fost doar:

CIRCOTECA=O SCAMATORIE=UN NUMAR DE MAGIE DE MARI PROPORTII, la fel ca si:

CIRCOTECA=SCAMATORIA=NUMARUL DE MAGIE CU PRODUCEREA "GAURII NEGRE" !



Nu ma credeti ????

Pai, pana si George Bush Jr. a recunoscut intr-un interviu foarte recent ca:

ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA DIN IRAK, NU AU FOST REALE=NU AU EXISTAT NICIODATA !!!!

SI, MAI MULT CA SIGUR CA NICI ALEA DIN IRAN NU EXISTA IN REALITATE !

Cum naiba reiese din recunoasterea lui Bush despre irak ca experimentul philadelphia a fost o scamatorie???????? Omu asta nu-i in toate mintile...

Aici e un documentar despre experiment  http://www.youtube.com/watch?v=ChjyCR8V2Bg

Iar aici e un articol care mie unuia imi prezinta incredere... http://www.descopera.ro/stiinta/930295-experimentul-philadelphia

"Se pare ca tehnologia de invizibilitate a functionat, deoarece, conform declaratiilor, nava a fost invaluita intr-o ceata verzuie si apoi s-a facut nevazuta. Dupa 10 minute, celelalte crucisatoare din convoi au observat ca USS Eldridge nu disparuse numai de pe radare si din campul vizual, ci disparuse fizic, cu totul, din locul in care stationase. Carl Allen, care fusese detasat din convoiul USG-23 cu SS Andrew Furuseth in portul Philadelphia, afirma ca, pe 28 octombrie la ora 17.15, peste port s-a lasat subit o ceata verzuie si, ca din neant, a aparut USS Eldridge. "
Se pare ca a functionat :D

Nox

adi_drula, bine'nþeles cã nu are nici o legãturã, dar aºa îî place lui sã posteze, sã facã pseudo-legãturi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

mm

Nu exista dubii in privinta desfasurarii experimentului in schimb exista certitudini asupra eforturilor de musamalizare, dezinformare, secretizare, negare, a lui de catre oficialitati.  S-au folosit metode noi, probabil incontrolabile pe atunci, cu rezultatele stiute. Inspaimantator este ca s-a desfasurat si ca cineva detine datele tehnice.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

MysticNom

http://www.youtube.com/watch?v=svcG4unK4cY
The Montauk Project and Philadelphia Experiment Part 1

sunt mai multe parti si contine info e la oameni care au participat cica
  :-):ufo: :crescentmoon: :moon: :planet: :rocket: :star: :martiansmile:
eu am vizionat toate partiile si mi sa parut f instructiv
poate gasiti ceva interesant si voi
:mrgreen:

darksid3

Chiar nu este greu, daca iti pui rotitele mintii sa se invarta, sa-ti dai seama ca acest Experiment Philadelphia a fost o scanteie din care s-a iscat o turnura ciudata a lucrurilor. Scepticii ar trebui sa vina cu argumente solide pentru ca, daca te documentezi temeinic despre Montauk si Philadelphia, exista suficienti indici care sunt foarte greu de "daramat".
11.11

Dreamy

Citat din: StarDust din  12 Decembrie 2008, 12:51:05
Nu vreau sa fiu Gica contra, dar nu sunt asa convins ca efectele acelui experiment s-au intamplat asa cum se relateaza. Eu am mai multe nelamuriri. De ca vasul a fost teleportat in timp, si adus inapoi in aceeasi pozitie, pe cand marinarii, s-au trezit prin Nevada, sau la reintoarcere au fost gasiti ci-ca si prin peretii vasului. Cum se explica ca, culmea, dita-mai vasul a fost dus si readus exact in aceeasi pozitie....

Dupa cate am citit se pare ca nu a fost adus chiar in aceiasi pozitie de unde a disparut, ba la o distanta destul de considerabila, vasul aparand pentru o scurta perioada de timp in portul Norfolk la 600 km distanta de locul initial.
Se stie ca la experimentul Philadelphia din 1943 pe langa Albert Einstein unul dintre oamenii implicati in mod direct a fost si Nicolas Tesla, lucru foarte interesant tinand cont de abilitatile sale speciale precum si uimitoarea capacitate de deducere a unui experiment ca fiind veridic sau nu, inainte de a il incepe......