Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Posibil OZN, decembrie 1999

Creat de Biodegradabil, 04 Noiembrie 2008, 23:48:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Biodegradabil

Va relatez o intamplare ciudata din decembrie 1999 in care ori mi s-a jucat o farsa, ori am vazut un Ozn.
S-a intamplat in Targoviste, pe 15 decembrie 1999, seara, in jurul orei 21 cred, cand ma intorceam foarte obosit de la serviciu. Ma lasase o masina la intrarea in carierul in care locuiesc, Aleea Trandafirilor si aveam de parcurs cam 100 de metri pe aleea principala, drum drept, apoi curba la stanga, apoi iar drum drept. am mers cam 20 de metri din locul unde m-a lasat masina, cand deodata am vazut deasupra blocului din stanga, bloc de 4 etaje,  doua cercuri de luminite albe, concentrice, care se roteau in sens invers una fata de cealalta. La inceput nu le-am dat mare importanta, fiind convins ca sunt lumini ale unui proiector trimise de undeva de aproape. Era ceata si nu se distingea nici un obiect deasupra luminitelor. Am mers linistit inainte, cand am remarcat ca acele luminite se deplasau si ele paralel cu mine. M-am uitat in jur crezand ca sunt niste copii cu un proiector portabil, desi nu se vedeau raze venind de jos asa cum ar fi fost daca ar fi fost un proiector si nu am vazut pe nimeni. cartierul era pustiu desi nu era chiar ora asa tarzie, iar pe bulevardul din apropiere era circulatie. Am inceput sa fiu mai atent la luminitele respective, care s-au miscat mai repede ca mine, paralel cu solul si s-au oprit desupra drumului pe care ar fi trebuit sa o iau la stanga spre casa. Atunci m-am speriat un pic. Nu aveau cum sa fie lumini ale unui proiector pentru ca nu se vedeau raze prin ceata, si se miscau paralel cu solul, iar la sol nu era nimeni in afaraa de mine. Pentru ca eram cu adevarat foarte obosit si vroiam sa ajung acasa si sa dorm, am decis sa nu ocolesc drumul si sa trec chiar pe sub respectivele cercuri concentrice de lumini. cercul mare avea diametrul de circa 10 metri, iar cel mic de circa 8 metri si se invarteau in sens invers unul fata de celalalt. nu se auzea nici un zgomot si nu se putea vedea nimic deasupra lor, nici macar o umbra. Cand am ajuns chiar sub cercuri, au inceput si ele sa se miste in fata mea, exact deasupra drumului pe care trebuia sa merg. se deplasau lin, un pic mai repede decat mergeam eu, dar nu cu mult, fara nici un zgomot, tot paralel cu solul, ca si cum ar fi fost un obiect rigid si drept deasupra. nu au mers chiar drept ci au mers in zig zag la stanga si la dreapta drumului. Eu am mers spre casa mai departe, m-am mai uitat in jur sa vad daca e cineva cu vreun proiector, dar nu era nimeni. si nici nu ar fi avut unde sa fie cineva ca sa proiecteze astfel luminile respective, ar fi trebuit sa se deplaseze la sol prin garduri, copaci, blocuri.
Cel mai ciudat este faptul ca cele doua cercuri concentrice de lumina au mers mai repede in fata si le-am gasit invartindu-se chiar deaspura blocului meu, in stanga drumului. Am stat cam cinci minute in fata blocului privind in sus si vedeam o parte din cercuri deasupra blocului invartindu-se in acelasi punct. pentru ca nu era nimeni in jur si pentru ca eram foarte obosit am intrat in casa. De pe geam nu am mai vazut apoi nimic din cercuri. Nu m-a crezut nimeni, dar la insistentele mele cei de la redactia cotidianului local unde lucram atunci au acceptat sa publice o scurta relatare. Nu am avut alte confirmari atunci. mai tarziu, discutand cu o cunostinta pasionata de ufo si cu activitate in domeniu, dar nu foarte credibila ca persoana, el mi-a spus ca stie ca au fost confirmari radar si alte relatari si ca s-ar fi plimbat obiectul respectiv cateva zile deaspura Targovistei. Peste circa 2 luni, o alta persoana mai de incredere mi-a povestit cum livrand ziarele intruna din noptile apropiate datei la care am vazut eu ce am vazut, atunci cand a ajuns la o redactie a unui ziar local, in plin centrul orasului, in fata redactiei erau 2 tineri, un baiat si o fata care i-au zis ceva de genul "Uite nene ce e pe cer!" Omul fiind trecut prin multe a crezut ca vor sa il atace si s-a pus intai in garda dar intradevar pe cer era un obiect rotund, care emana lumini rosii si albastre de jur imprejur si avea si cercurile de lumini dedesubt cum am vazut si eu. Au iesit din redactie mai multi oamnei si au urmarit cateva minute obiectul care se deplasa fara zgmot. Nu l-au filmat din pacate si nici nu relatat in ziar nimic.
in alta iarna am vazut un proiector care trimite pe cer cercuri concentrice de lumini, care se invarteau invers, exact asa cum am vazut si eu, dar se vedea clar ca sunt lumini  trimise de un proiector, nu erau drepte ci piezise, si nu se reflectau in intr-un plan.
cam asta a fost, ce a fost cu adevarat nu stiu daca voi afla vreodata. inaltimea la care erau luminile o aproximez la 25-30 de metri, nu mai mult. nu am vazut lumini colorate sau alte lucruri.

jean

  Sunt sigur ca ai vazut ceva interesant. Doua observatii asemanatoare am facut si eu, numai ca acestea erau in Bucuresti. Luminile nu aveau o sursa vizibila. Am sa verific data, sunt notate in agenda.
  Era interesant de stiut cat a durat observatia ta, fata de timpul normal pt. parcurgerea acelei distante si daca ai simtit ceva mai deosebit.
Adevarul este dincolo de noi

Biodegradabil

Durata nu a fost mare, in jur de 10 minute, cat parcurg drumul spre casa. Cercurile concentrice de lumini erau exact ca cele din multe filme sf. Nu se auzea nici un zgomot, era liniste, nu se  vedeau alte lumini, fum, nimic, era ceata deasa exact deasupra blocurilor de 4 etaje. Ce-i drept am vazut cativa ani mai tarziu lumini asemanatoare in oras, la Crizantema de aur, cand montasera pe platou proiectoare cu un model asemanator de cercuri concentrice, dar la ele se vedeau clar razele de unde provin. Cat am observat eu cercurile de lumini nu am observat asemena raze ca sa zic ca ar fi venit de jos. Prima reactie chiar asta a fost sa caut sa vad in jur cine lumineaza pe cer si cu ce, dar nu era nimeni si nici nu se vedea ca ar veni de jos luminile. si nu ar fi avut cum sa se deplaseze persoana respectiva pe traseul pe care s-au deplasat luminile si asa lin. ceea mai ciudata chestie este ca cercurile respective s-au dus inainte si m-au asteptat deasupra blocului meu, pe care nu prea aveau cum sa il ghiceasca!!! de aceea ma gandesc uneori ca a fost o farsa, foarte bine regizata si executata si ai carei autori nu au vrut sa isi dezvaluie apoi identitatea.

jean

  Cunostea cineva preocuparile tale si care sa fi avut posibilitatea tehnica sa faca o asemenea farsa?
Mie i-mi vine greu sa cred ca cineva care te cunoaste a putut regiza asa ceva. Pe fondul oboseli si altor conditii, ceata, liniste, poate fi vorba de o perceptie falsa a unui fenomen cat se poate de normal, ori ceva anormal s-a intamplat in acele momente. In astfel de momente omul simte si alte efecte, stari, trairi si de aceea am intrebat daca ai simtit ceva mai deosebit.
  Am verificat data cand eu am facut cele doua observatii cu lumini  pe cer. Una din ele a fost in dimineata zilei de 19.03.2000, a doua observatie a fost facuta in 27-28 iulie 1997 in  jurul orei 0.00.
Prima observatie este mai apropiata ca data de a ta dar ca observatie difera putin. A doua observatie este tot un cerc de lumini albe, de aceasta data deasupra blocului meu in Bucuresti. Au fost notate in agenda dar nu au fost povestite la nimeni, aveam indoeli ca ar putea fi perceptii gresite a unor fenomene normale. Vad ca nu sunt singurul care am facut astfel de observatii.
Adevarul este dincolo de noi

Biodegradabil

Ma intereseaza fenomenul Ozn, dar nu discut zilnic despre el si in redactia in care lucram de circa 2 luni, nu cred ca vorbisem despre acest subiect. sunt mai multe argumente impotriva unei farse decat pro farsa, dar din pacate adevarul nu il voi afla niciodata. Ce m-a mirat cel mai mult a fost ca acele cercuri concentrice de lumini care sunt convins ca apartineau, mai bine zis ca erau emanate de un obiect real, s-au deplasat in fata mea si m-au asteptat deasupra blocului meu. Ca si cum stiau ca acolo locuiesc. Dar daca tot a facut aceasta demonstratie de putere telepatica, de ce nu mi-a/mi-au transmis vreun mesaj?  sau poate ca observatia respectiva a fost mesajul.
Reactia mea fata de obiect sau ce a fost, a fost cam de indiferenta de fapt, pentru ca eram cu adevarat foarte obosit si stresat si vroiam sa ajung acasa sa dorm. Cand am vazut ca acele cercuri se posteaza exact deasupra drumului, m-am speriat prima data dar nu am ales sa le ocolesc ci am pornit exact pe sub ele, astfel incat m-am aflat cateva secunde cu ele deasupra. Nu mi se paruse ostil, nu era nimic inspaimantator de fapt, doar niste lumini mai ciudate undeva deasupra.
apoi cand acele lumini erau deasupra blocului meu si se invarteau la punct fix, am stat un pic si m-am uitat la ele, dar pentru ca nu s-a intamplat nimic si pentru ca eram foarte obosit, am renuntat la observatia care putea sa devina mult mai interesanta poate si am urcat spre casa. mi-am reprosat apoi faptul ca nu am chemat un vecin sa vada si el  ce vedeam eu, nu era chiar o ora tarzie sa ii trezesc.
Acum asta este, daca alti targovisteni isi aduc aminte de ceva asemanator din acea perioada poate vor mai fi relatari.

StarDust

Citat din: Biodegradabil din  08 Noiembrie 2008, 07:20:24
Ce m-a mirat cel mai mult a fost ca acele cercuri concentrice de lumini care sunt convins ca apartineau, mai bine zis ca erau emanate de un obiect real, s-au deplasat in fata mea si m-au asteptat deasupra blocului meu. Ca si cum stiau ca acolo locuiesc. Dar daca tot a facut aceasta demonstratie de putere telepatica, de ce nu mi-a/mi-au transmis vreun mesaj?  sau poate ca observatia respectiva a fost mesajul.
Citez una din concluziile la care a ajuns J. Vallee:

"Avem de-a face cu un nivel de constiinta inca nedescoperit, independent de om dar indeaproape legat de pamant...Nu mai cred deloc ca OZN-urile sunt pur si simplu niste nave spatiale ale vreunei rase de vizitatori extraterestri. Ideea este prea simplista ca sa explice infatisarea lor, frecventa manifestarilor lor in toata istoria cunoscuta si forma informatiei schimbate cu ei in timpul contactului."

Conexiunea dintre paranormal si OZN este mult prea evidenta in prea multe, daca nu in majoritatea cazurilor.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16