Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un barbat este convins ca a vazut OZN-uri pe cerul Sibiului!

Creat de Unidentified, 12 Octombrie 2008, 08:03:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Serban M

Nu cred ca este ISS; prea luminos plus ca traiectoria ar trebui sa fie una continua fara movemenet cu stationari sau devieri din cate stiu eu

StarDust

Si mie mi se pare prea static si prea luminos acel punct luminos ca sa fie ISS. Nu am observat acel efect de indepartare sau apropiere, decat, efectul de zoom. Nu sunt specialist in camere video, dar efectul de "indepartare" ar putea fi o functie de autofocus a camerei. Probabil dand zoom f. mult, camera incerca automat sa focuseze pe acel punct. Nu se observa nici sa aiba acea forma triunghiulara de care martorul pomeneste.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Cautatorul

Intrati pe:

http://www.lizard-tail.com/isana/tracking/

Daca ati observat pe filmul de la PROTV data e 11 septembrie 2008 ora 05:35

Setati la PC-ul vostru  data 11 septembrie ora 05:18:00

O sa vedeti ca ISS trece prin Ucraina relativ aproape de Romania, apoi trece pe deasupra granitei dintre Rep. Moldova si Ucraina.

Daca a fost ISS atunci e posibil ca ceasul de la camera mergea inainte si arata 05:35 in loc de 05.18

Daca stie cineva un site unde se poate afla unde a fost ISS pe 11 septembrie 2008 ora 05:35 ora Romaniei...
ISS e uneori foarte luminoasa.

Intrati la:

http://esa.heavens-above.com/esa/iss_step1.asp selectati tara, orasul, localitatea si va spune cam cand e vizibila ISS.

Am pandit-o si eu odata cand acest site spunea ca are magnitudine luminoasa de -2 si ceva, si era pe inserat, nu aparusera inca stelele, dar ISS se vedea extrem de luminoasa. Cred ca noaptea s-ar fi vazut extrem de spectaculos.

De asemenea ar fi interesant si foarte util pe viitor, daca stie cineva un site caruia sa-i spui locatia, data, ora, si el sa-ti spuna ce sateliti s-au putut vedea /se vad/se vor vedea.

Nox

#4
Eu n-am înþeles ceva...

1) în reportaj se spune cã nenea ãlã tocmai se întorsese din SUA.
2) de ce data de pe imagine e 11 septembrie 2008?
3) în reportaj nu se spune când a avut loc filmarea.

Existã niºte neconcordanþe. Deci ori data e greºitã ºi în loc de semptembrie e octombrie.... ori... ori!

4) ce e cu dublarea în limba englezã?

LE. Vãd cã pe siteul de la protv ºtirea e datatã acum 3 zile 43 minute deci asta înseamnã cã filmarea e mai veche de 11 octombrie. (sau e greºitã data).   :?  :?  :?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Fr0styan

http://blip.tv/file/384104 urmariti primele 10 minute si vedeti rezultatul...e venus :) pfffffff.."OMG nu am mai vazut asa ceva" *fart* da, desigur.. :roll:

Fr0styan

hai sa facem un test..cumparam 13 baloane luminoase, chinezarii cum au fost in sibiu si le dam drumul in brasov de pe muntele Tâmpa seara chiar dupa ce se intuneca...si stam tacuti o zi doua sa vedem reactia oamenilor care le observa xD

maiami

este foarte posibil sa fie un ozn oricum camera aceea apropia foarte bine pe timp de noapte
sunt curios in ce parte a sibiului a fost filmat
o fi in oras sau in judet?
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

ryn

Prea putin probabil ca ar fi un UFO. din imaginile vazute este cel mai sigur o eroare de interpretare. Adevarat, nu am material original deci nu pot decat sa las o marja de eroare. Cel mai degraba cred ca este cu totul altceva. Aviz amatorilor, de obicei un presupus Ufo este un obiect in miscare. Calitatea lui poate fi interpretata doar daca este identificabil ca forma si evolutie direct cu ochiul liber. Si nici atunci. Renuntati in a crede ca orice luminita pe cer este un UFO. Renuntati in a interpreta orice imagine primita de la meseriasa voastra camera video cu zoom digital 7144987285361 X ca fiind realitatea.