Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In trecut, este posibil sa fi existat sirene?

Creat de klingonianul mascat, 08 Octombrie 2008, 22:06:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Am hotarat sa deschid acest subiect dupa ce, pe siteul unde am eu pagina de blog, am avut o mica discutie cu o alta membra pe tema existentei sau e inexistentei sirenelor. Conform unei definitii in sens mai larg, aceste "fiinte" ar fi jumatate peste, jumatate om. Evident, eu unul nu prea pot crede ca evolutia speciilor pe Terra ar fi putut crea o astfel de fiinta. Dar partenera aceea de dialog parea destul de vehementa asa ca as dori sa ma edific odata pentru totdeauna, daca din punct de vedere stiintific ( :-D ) ar fi posibil ca si in zilele noastre sa existe asemenea vietuitoare.
Eu precizez inca odata, nu cred ca poate exista asa ceva. Dar daca VOI ma veti lumina si imi veti dovedi ca am o opinie gresita, atunci voi crede!! :wink:
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

jackie28t

Salut klingo,
Daca ar exista sirene in zilele noastre si daca ar avea si sanii mari, zau ca m-as fi facut vanator de sirene.  :-D  LOL (glumesc  :wink:)
Eu nu am vazut nici o sirena pana acum dar am apucat sa studiez cate putin din unele creaturi mai ciudate ce traiesc prin adancuri si nu numai.Tin de realitate si sunt chiar foarte interesante.Vezi topicul ''Creaturi din adâncuri''
Acolo vei putea vedea un efect fascinant de ''shape-shifting'. Nu e nici ''sirena'' si nici ''reptilian'' e vorba de un ''octopus''.

Serban M

recomand vizionarea filmului Call of Dagon  ,foarte impresionant si bazat pe teoria existentei unui satuc amfibiu  :-D