Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rase Extraterestre....Cine sunt ei?

Creat de jackie28t, 24 Februarie 2006, 14:18:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Nenea smartapp, să ştii că pe forumaşu' ăsta n-o să dai de aceiaşi oligofreni care-ţi bat la uşa firmei visînd că, odată completate MOCA formularele alea îmbîcsite, în a doua secundă ajung la fel de îmbuibaţi ca alţi ex-oieri, bişniţari, activişti şi/sau securişti agramaţi.

Matale bagi ghinişor, ce-i drept, cuvinţele subliminale gen smartphone ("hmm, ia sa intru şi pe linku' ăsta cu smartapp"), da' cam aici ţi se termină psy-op-ul. 8-)
Ar fi deci nevoie să mai iei oarece lecţii de SF înainte să bălmăjeşti despre o poză iluzorie de schelet ET  :-) asemenea (poză întâi "dată" de pretenaru' tău şi-apoi doar "văzută"). Din păcate n-am timp, că ţi-aş da nişte meditaţii - nu MOCA însă.

P.S. În caz că mă-nşel şi vii cu ceva dovezi (nimeni nu-i infailibil - nici chiar eu), promit să-ţi pun o vorbă bună la amicii moderatori, să-ţi ridice suspendarea (e ...pe vine, :lol: crede-mă).
Să nu uit - si tu poti să mă "raportezi", clar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Citat din: Irwin din  24 Februarie 2014, 07:47:48
Domnu' uforever, aveai si dumneata un unchi cu o poveste cel putin la fel de interesanta  :-P N-ai mai avansat cu nimic in a-l face sa dea detalii? :-)

Povestea era total diferita si nu are legatura cu acest topic, are legatura cu o.b.e., ce se intampla cand murim? sau mai bine zis era vorba de experienta in moarte clinica. Nu am avut cum sa discut cu el, sta foarte departe de mine, Valea Jiului nu e tocmai la o aruncatura de bat de Bucuresti, nu?  :-D  Oricum am dat suficiente detalii atunci, mi-as fi dorit totusi "interviul complet", omul e un dulce, nu umbla cu soparla. :lol:
Nu inteleg de ce mi-ati speriat voi "porumbelul" :lol: (aiurea, vezi sa nu  :wink:).

Aseneth

Smartapp e extraterestru. A vazut o poza acum 3 ani si si-a dat seama ca seamana izbitor cu o aratare descoperita de curand in Mexic.
Cine altcineva mai tine minte pozele vazute acum 3 ani de zile de pe telefonul prietenilor, sa ridice mana sus.

smartapp

Am mai postat raspunsuri, vad ca nu se afiseaza aici. Erau mai lungi, nu le reiau. Probabil INCA sunt in moderare.

@Aseneth: crede-ma, cand vezi o astfel de imagine, nu ai cum sa o uiti!
Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Iti completam GRATUIT dosarul de acte. Vino pe http://www.smartapp.ro

StarDust

#79
Citat din: Aseneth din  26 Februarie 2014, 12:30:43
...
Cine altcineva mai tine minte pozele vazute acum 3 ani de zile de pe telefonul prietenilor, sa ridice mana sus.
...

Aici gresesti. Pot sa iti spoun ca tot acum "o suta de ani" (vorba lui Xanadron) mi s-a relatat o istorisire in legatura cu descoperirea unui schelet de urias. Am retinut povestirea cuvant cu cuvant (aproape). Concluzia? Cred ca nu are rost sa o mai expun...

P.S. smartapp nu ai nici o postare in vederea aprobarii, si din cate vad eu nu a fost sters nimic... asa ca...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

smartapp

@StarDust: scuze, am postat raspunsul pentru 2 useri ce au comentat mai inainte, insa am avut ceva probleme cu verificarea codului Captcha si ulterior mi-a aparut mesajul ca si cum as fi dublat postul, de aceea nu am mai insistat.

@uforever: scheletul era pozat intr-un sopron, ca si cum se ascunsese de ceva. Corpul era de animal gen urs furnicar, avea o coada de vreo 30 de cm, iar capul semana ca a unui humanoid. Prima data am crezut ca e un schelet uman, pana nu mi-a aratat tipul prelungirea cozii.

Referitor la prietenul meu, aici e intrebarea mea: cum il pot descoase? El este mai religios din fire, si probabil are o superstitie daca vrea sa aprofundeze acest subiect. In plus i-am promis ca nu voi spune nimanui despre discutia noastra, fapt care va dati seama ca ma face sa ocolesc detalii despre locatie, nume.

@Xanadron: nu caut oligofreni, nu asta e intentia mea. Din postul tau observ lipsa de incredere in afirmatia mea, desi tot acest forum pe asta se bazeaza, pe castigarea unei increderi in fapte/intamplari, etc pe care multi nu le-au vazut in realitate, ci doar de la TV sau povestite de altii.
Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Iti completam GRATUIT dosarul de acte. Vino pe http://www.smartapp.ro

Xanadron

OK smartapp - uite ca sterg cu buretele precedentele-mi experientze cu alti nou-veniti aterizati p-aici cu alte scopuri decit discutiile constructive si "dezumflati" rapid, incercind din nou sa acord cuiva credit "in alb".

Bine-ai venit deci pe RUFOn! :rainbow: ...dar te asteptam sa vii si cu detalii (mai) convingatoare despre posibilul ET "two-feet high". :-)
Chestie posibila si fara dezvaluirea unor date personale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Este parerea ta, dar nu poate fi demonstrata, este greu de demonstrat. La fel daca ar fi o creatura extraterestra. Eu cred ca nu este o fiinta umana din mai multe cauze, dar nu pot demonstra, ca si voi.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 17:06:49
Sa nu uitam ca deja au spus ca are ADN uman (pana si ei), dar nu e frate cu noi extraterestru. E de aici :).
Asa este, desertul indeplineste conditiile expuse de tine mai sus. In legatura cu ADN-ul eu am inteles tocmai invers, ca nu este de natura umana din descrierea doamnei Aldea. Am recitit articolul de pe ASFAN si am inteles doar ca nu ar fi maimuta si nici nu suferea de nanism si inca se mai fac cercetari asupra ADN-ului.
Ai subliniat ca, este de aici. Nu te contrazic, nu am spus ca este extraterestru, am spus doar ca nu este o fiinta umana. Doar un umanoid.
Desi nu pot exclude total nici cele spuse de cei cu puteri paranormale la care a fost aratat. Cum ca ar fi fost o fiinta foarte inteligenta venita aici de undeva. Cum nu cred ca inteligenta are legatura cu dimensiunea, ar putea fi posibil.
Nu avem inca dovezi suficiente pt. o concluzie clara, si nici nu cred ca vom afla prea curand.
Adevarul este dincolo de noi

Aliosa

Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 15:49:34
De aceea are ADN uman :)
Si daca era ADN extraterestru cum dovedesti asta ? ce comparam ?

Aliosa

Citat din: Guest din  12 Mai 2014, 22:37:17
Asa este. Ar putea de asemenea ca informatia cu ADN-ul, nefiind atestata prin documente oficiale, sa fie o mica dezinformare. S-ar putea sa avem in fata ceva creat de om... fie prin genetica, fie prin manipularea oaselor (sau a altor ramasite) dupa bunul lor plac, fie un ET mort de sete prin desert :lol:. Din ceea ce am mai citit, nu are 500 de ani:

Citat pe huffingtonpost al dr. Nolan: http://www.huffingtonpost.com/2013/04/23/sirius-documentary-dna-re_n_3135628.html

"The sequence that we got from the mitochondria [energy factories of cells] tells us with extremely high confidence that the mother was an indigenous Indian from the Chilean area. The other thing that immediately fell out of the analysis is that it's male. It probably died in the last century, if I were to make a guess."

Deci probabil are cateva zeci de ani si de aceea tesutul nu este alterat ca al unei mumii de mii sau sute de ani vechime. Dar de aici pana a deduce ca are un tata necunoscut genetic e cale lunga.

Pe wikipedia gasim asa: http://en.wikipedia.org/wiki/Atacama_skeleton

"During the DNA analysis by Nolan, the B2 haplotype group was found. Combined with the alleles from the mitochondrial DNA, it suggested that Ata is indigenous to the west of South America.[2] While commentors on internet forums and the makers of the film Sirius have speculated or even claimed that Ata is an alien, the genetic material is consistent with a human.[1]"

Momentan sunt 2 teorii care se bat cap in cap. Ambele pot fi false pentru ca raportul ADN nu este oficial sau macar public :)

Aliosa, nu stiu sincer. Eu mi-am format o parere datorita unor lipsuri de informatii care bat spre conspiratie. Ala a fost analizat, dar numai intr-un moment facut noaptea pe furis. Ala nu poate fi analizat de un laborator cu pedigree pentru ca nu se vrea asta, este simplu. De ce, pentru ca vor sa ascunda ceva, si ma tem ca teoria cu extratarestru nu se numara printre ele, pentru ca este bagata la inaintare. Intrebare acum, cantitatea de material genetic poate fi determinata si daca nu se cunosc alte elemente? Adica, "numaram cat cantareste", identificam ceea ce stim, iar restul este necunoscut. Spun prostii... chiar nu ma pricep aici.

Tot asa, este doar o parere,
De acord cu tine. Chiar si structura ADN umana contine o tona de informatii care sunt considerate reziduri .
Prin simplu fapt ca e umanoid, organic, bazat pe acelasi principiu de constructie , ma face sa cred ca e pamantean . Eu unul mi-am mai spus parerea , imaginatia noastra despre forme de viata intr-un univers infinit cu o infinitate de posibilitati este cam ingusta si in urma acestei concluzii spun ca, inca nu am intalnit ceva din afara acestei lumi .
In imensa perioada care a trecut de cand a aparut viata pe pamant se puteau dezvolta o droaie de specii inteligente, avand in vedere perioada scurta in care am ajuns noi la haosul din ziua de azi numit civilizatie (conform teoriilor pe care ne bazam existenta), deci cel mai probabil sa fie vreo specie de ceva pamantean .
Nu contest nici varianta cealalta doar ca e prea putin in balanta .

Xanadron

#86
In cazul asta merita poate accentuata diferentza dintre notiunile "uman" si "umanoid".
Controversa deschisa de Ata duce oricum pe un teren destul de alunecos, in care (aproape) orice parere are sanse sa fie valabila - mai ales fiindca segmente din ADN-ul nostru par a fi din sursa ET .
Mai precis, adaugate unei configuratii genomice "bastinas-terrane", care si ea pare sa fie adusa si "plantata" p-aici de fapt din haurile galaxiei, odata cu fazele terminale de ...terraformare a Terrei.

Minusculul Ata zic io ca-i "doar" un reprezentant al nenumaratelor variante de mini- sau maxi-umanoizi "proiectati" pe planeta asta si deloc aiurea ramasi in memoria mitica a umanitatii - pricolici, elfi, strumfi etc., la fel ca uriesii ori yeti/bigfootii situati la extrema ailalta, dimensional vorbind.
Si nu trebuie sa mire nici asemanarile pina aproape de identitate a ADN-urilor, fiindca-n definitiv si-un pekinez ori chihuahua au in principiu acelasi ADN c-un ciobanesc sau mastiff.

Nea' Greer a cazut deci intr-o capcana facila (si de data asta :-D), dar nu-i deloc condamnabil - poate doar fiindca-i mereu in foame de bani.
ET-ii "veritabili" :-) nu-s deci adaptati ADN-istic pentru o vietuire permanenta pe Terra - parerea mea, evident.
De unde si f. plauzibilele operatiuni de hibridizare umano-ET, ce par sa fie derulate din vremuri imemoriale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Merita cred aflate argumentele din spatele ipotezelor lui Richard Dolan (unul dintre putinii UFOlogisti echilibrati, fiindca necontaminati cu desharta marire a "ozenitei", :lol: zic eu) - aici, pe tema extraterestrilor "avansati". :-) :martiansad:

Richard Dolan on Advanced Extraterrestrial Races
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Nu strica nici o completare imagistica - oricit de discutabile ar fi (deocamdata :wink:) orice ipoteze-n definitiv, fie ele frumos colorate. :-) :martiansmile:

ALIEN RACE BOOK - Dante Santori´s Talk included !!!! Watch this, it´s amazing footage !
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#89
...