Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Skywalker

Exact, Jackie! La poza postata de tine m-am referit cand am scris despre Diavolul seserator. Aveam poza respectiva intr-o carte si ma gandeam pe viitor sa o scanez. Insa m-ai ajutat enorm cu poza aceea! Multumesc si pt. ca ai scos la lumina un post de-al meu mai vechi!

Fenomen meteorologic nu putea fi, pentru ca lucrarea parea prea perfecta pentru asa ceva. Deci cade aceasta ipoteza.

Primul cerc in lanuri cunoscut a aparut la Assen, Olanda, in 1590. Apoi s-a tot extins, cercurile devenind din ce in ce mai complexe. Desi cele mai multe cercuri cunoscute au aparut in Marea Britanie, totusi ele au mai aparut si in alte tari ca: SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Australia, Africa de Sud, Japonia, elvetia, Franta si chiar... Romania. Mi se pare  ca prin '96 am auzit de un cerc in lan aparut in sudul tarii, si nu cu mult mai tarziu, am auzit niste zvonuri ca si in jud. TM ar fi aparut unul.

In 1990, Guvernul Britanic a tinut o reuniune la care au asistat ministri si responsabili militari, pentru a discuta fenomenul cercurilor din lanuri si implicatiile acestore la nivelul apararii si publicului.  Abia dupa aceasta reuniune au inceput sa se dezvolte primii imitatori ai cercurilor. Scopul era de a desconsidera fenomenul si de a ridiculiza pe cercetatorii care se interesau de el.

Conform studiilor unor ufologi americani, 80% din cercuri sunt falsuri. Dar ramane un numar impresionant de cercuri autentice care se pot verifica printr-o "amprenta magnetica". Animalele sunt speriate si nu vor sa intre in interiorul acestora. In plus oamenii prezinta dureri de cap, ameteli si vomita dupa ce au luat contact cu ele. Busolele se deregleaza, sunt captati puternici curenti energetici, iar camerele video si aparatele sofisticate sufera pene inexplicabile.

P.S. Frumos cerc, Monk  :lol:

lory

am inteles ca si aceste aspecte ale magnetismului dubios, se pot "falsifica"....

deci e posibil sa fie ceva energetic?cu o incarcatura energetica mare adica?sau care ar putea fi explicatia? :? :|

P.S.  insanatosire grabnica,pui,te asteptam inapoi :cry:

ryn

Citat din: lory din  08 Iunie 2006, 18:30:54
am inteles ca si aceste aspecte ale magnetismului dubios, se pot "falsifica"....

deci e posibil sa fie ceva energetic?cu o incarcatura energetica mare adica?sau care ar putea fi explicatia? :? :|

una dintre cele mai simple metode pe care le-am experimentat este aceea in care se foloseste faina de oase sau pilitura de fier

pri3st3ss

faina de oase...hmm...
pe cine omoram? :mrgreen:  :-D
putem lua de la fondul plastic,dar pute urat,ryn :x

da,de pilitura de fier auzisem si eu....ne jucam cu magneti...nu m-am mai jucat cu magneti de ceva vreme...

lory

deci,ryn te-a convins?!!! :-D
fac rost de pilitura de fier si faina de oase poti sa iei de la pictorita ta.... nu faina de oase pute rau,ci cleiul de oase...
yupiiiiiiiiii,facem cercuri!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :roll:

pri3st3ss

nu m-a convins nimeni,lory....in plus,u vei pleca,asa ca stai calma....

Skywalker

Ce ziceti de aceasta figurina,... ca nu se poate numi cerc?

Da de asta?

pri3st3ss

lory

"circle2", desi e facuta pe calculator,da un punct de reper ...cel putin mie....ms,scumpico,e ceea ce cautam sa vad...
observ ca ET au tot interesul sa realizeze aceste cercuri la marginea drumurilor.....oare sufera de vreun complex de inferioritate??? :-D :lol: :mrgreen:

pri3st3ss

complex de inferioritate?!!! ai ramas traumatizata de la examen cred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

probabil vor sa indice ceva si noi nu intelegem...din cauza aia au scris,in foto 4 ca e "crop circle" :-D :lol:

udar

Cercetatorii englezi au descoperit motivul pentru care acesti extraterestri viziteaza pamantul si deseneaza cercuri in lanul de grau!

Dezlegarea misterului se afla in poza circle1.jpg postata de Priestess. Acel ursuletz haios este la originea tuturor sighting-urilor. Mai precis, deoarece extraterestrii doresc ca hainele lor sa fie cele mai pufoase si mai fine, vin din cand in cand pentru a se aproviziona cu binecunoscutul Cocolino. Acel ursulez din poza este, deci, nimeni altul decat Cocolino, care la randul lui este un extraterestru deghizat (uitati-va la reclame si veti vedea ceva demonic in ochii ursuletzului).

In concluzie, acel ursuletz este arma secreta a extraterestrilor, prin care se doreste subjugarea rasei umane... THE END.
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

jackie28t

Cred ca se poate discuta si serios din cand in cand despre misterul cercurilor din lanurile de grau....sau poate nu este studiat indeajuns fenomentul pentru a se dezbate subiectul?  :roll:

pri3st3ss

:lol: :lol: :lol:

eu folosesc lenor...dar esti super,mor de ras

lasa,jackie,ne mai si destindem un pic...l-am discuta serios,dar nu avem nimic concret....eu am dat un link despre ce se intampla cu spicele de grau,vad ca nimeni nu comenteaza nimic...deci daca nimeni nu comenteaza ceva serios,o dam pe gluma..e seara,toti reactioneaza altfel la lucruri serioase dupa o zi de munca,si altfel la glume....
hai sa discutam serios atunic,jackie....u ce ne inveti nou despre acest fenomen?