Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lory


Skywalker

N-am zis ca nu puteti face asa ceva. A fost doar o provocare, o idee. Daca vrei, iti pot gasi cercuri si mai complicate!

pri3st3ss

nu,ms...eu nu vreau acum de cat sa dorm,lasati-ma cu cercurile voastre...lory,u nu ai de invatat?
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

lory

inveti u pt mine...
iar de dormit ai sa dormi cand vei mirosi radacinile florilor :wink: :roll:

nu te speria cand vezi cercurile lui Skywalker ,avem nevoie de multi oameni si multa atentie...sunt cam multe detalii intr-adevar... :-o

eu totusi ma intreb cine face atatea detalii pe "fundul" unei nave...e ca si cum ai picta  vaporul,mai ales partea care intra in apa :?...e prea finut lucrat totul, prea cochet si detaliat...astia nu au alte lucruri de facut,alte experimente, decat sa sculpteze partile de jos ale navelor? sunt la defilare de moda?  :?
daca stau bine sa ma gandesc insa, si eu sunt atenta la ce talpa au pantofii mei.cata aderenta,cat de fina, cat de stabila..insa nu ii aleg pe cei care au floricele pe talpa :-D
am vazut pe discovery un documentar cu niste tipi care au facut cercuri in lanuri...multe imperfectiuni,dar nah, erau la primul lor cerc :-D

e aiurea....


oricum,as vrea sa incercam macar un cerc de marime mai mica pt inceput,ca sa vedem ce avem nevoie ,de cat timp avem nevoie si ce materiale sunt mai bune....
sa asteptam sa creasca graul pe holdele patriei :-) :lol:

lory

apropo,mi-am dat seama de ceva...
de obicei vad  pe la emisiuni care isi dau cu parerea despre ufo, ca atunci cand aceste nave aterizeaza, au niste picioruse...2-3 in funtie de  trend :-D
daca au picioare, cum naiba - scuzati- se fac cercurile? :? :?

cineva mi-a zis ca se foloseste un camp electromagnetic - sper ca nu ma insala memoria -  atunci cand  aterizeaza....deci campul magnetic are model? :? :? :?
din cata logica am eu, imi imaginez ca acest camp magnetic e ceva gen "polonic" in jurul navei, deci iarba ar trebui sa fie culcata  in toata splendoarea ei la pamant  cu varfurile spre marginea cercului,deci fara forme dragute...
:oops: :? :|
sigur am gresit pe undeva,asa ca spuneti va rog si parerea dvs

pri3st3ss

ma uimesti,lory.....ai baut ceva? :-D :wink:
pupic dulce unde vrei,azi meriti
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

ryn


deepblue


lory

 :mrgreen:
luam lectii..
normal,mai intai ne documentam si apoi.... :-D :-)

lory

 :x :cry:
nu imi raspunde nimeni la intrebare,sau e asa idioata,incat nu merita raspuns?
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, pe bune ca nu inteleg cum vine asta si dc pe pamantul  unde au aterizat, nu exista urme ale picioruselor navei.... :| :? :-(
va rog

udar

Nu e stupida deloc intrebare, din contra, e asa complexa incat nimeni nu poate raspunde  :roll:

Eu am postat intr-un mesaj anterior un filmulet cu un asa zis OZN care creeaza semne in lanul de grau. Din pacate, link-ul a expirat. El arata cum o minge stralucitoare zboara deasupra unui camp si dupa ce zboara in cercuri (era sa zic cercuri "rotunde":-D :-D ) apar minunatele cercuri in lanul de grau.

Oricum, acele "picioruse" despre care vorbesti tu nu vad ce rol ar avea in formarea cercurilor in lanul e grau... Si ca sa-ti spun sincer, acele picioruse mi se par aberante... Adica un aparat care poate atinge viteza luminii si are in el tehnologie mult superioara celei umane, sa se sprijine in niste schije de metal ....  :lol: :lol:

Multe dintre urmele lasate de OZN-uri au ars vegetatia (vezi cazurile din padurea Hoia Baciu), dar am inteles ca in multe dintre cazurile cu cercuri in lanurile de grau, spicele au fost doar culcate la pamant, dar nu rupte, ci indoite la noduri cumva (nu ma prea pricep), iar unii specialisti spuneau ca e foarte dificil, daca nu imposibil, de realizat de catre niste oameni...

Probabil ca se folosesc de ceva campuri de forta, dar, din nou, nu pot sa ma bag in lucruri pe care nu le cunosc...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

jackie28t

Salut draga ''lory''
Referitor la acel raspuns despre cercurile din lanurile din grau,da-mi voie sa adaug cateva cuvinte.As spune ca ele sunt inca un mister pentru noi toti,adica inca nu sunt evidente solide facute publice pentru a arata ce face aparitia acelor cercuri misterioase din diferite lanuri in diferite parti in intreaga lume.
Intr-adevar cu timpul oameni au copiat aceasta arta misterioasa devenind din ce in ce mai experimentati facand din acest mister doar o distractie de sezon.

As spune dupa investigatiile mele,ca cercurile din lanurile de grau intradevar este facuta de o forta inteligenta,am putea spune extra-terestrii si ca intr-adevar sunt transmise mesaje.
Dupa o discutii cu un ''EX-insider'' am inteles ca noi pamantenii inca mai lucram la descifrarea mesajelor.

As mai sublinia ca 80% din aceste cercuri misterioase sunt defapt distractia altora,in special Englezii pentru ca acolo exista si rapoartele cele mai multe.Adica Englezii sunt si cei mai experimentati in facerea de Crop Circles.Usor de la an la an aceste cercuri au inceput sa devina fascinante si chiar o atractie turistica facand pe altii si mai distractivi dandui motiv de a face o incercare intr-un lan de grau.

Totusi asta nu inseamna ca nu exista cercuri adevarate facute nu de pamanteni. :roll:
In primul post de pe acest topic adica pe prima pagina,am pus un raport foarte interesant unul dintre cele mai bune rapoarte pe care l-am citit despre Crop Circles.
Chiar te invit sa-l citesti.Sunt foarte multe lucruri interesante de invatat despre Crop Circles.

Spun ca exista unele adevarate si facute nu de pamanteni deoarece dupa analizarea solului si tulpina graului s-a ajuns la concluzia ca radiatiile si alte fenomene ciudate au legatura cu fenomenul misterios.Adica,cat de profesionisti ar fi unii in facerea acestor cercuri...niciodata nu vor putea lasa radiatii la fiecare radacina de grau in parte.

Si sa nu uitam ca noi facem cercuri dupa inspiratia originalului adica cercuri originale aparute de o forta misterioasa adica nu de pamanteni,EXISTA!
Cand voi avea timp voi posta aici un film documentar foarte imformativ despre misterul cercurilor din lanurile de grau.
Deocamdata voi lasa aici o legatura cu istoria Crop Circles ca pe o idee pentru cei interesati si voi reveni mai tarziu cu mai multe detalii. :wink:

http://www.lovely.clara.net/history.html

jackie28t

Punct rosu:este un caz de Crop Circles unde locul a fost inchis si supraveghiat imediat de militari deoarece locul indica trepte ridicate de radiatii ce face ca un cetatean nevinovat intrand in acel loc sa obtina cancer,caderea parului si alte boli dramatice ce pot izbucni intr-un timp foarte scurt.

pri3st3ss

da.desigur, va dau dreptate, dar nu spuneti nimic nou..stiam ca englezii sunt cei mai experimentati...si mi se pare normal sa nu existe acele "tije"...dar daca e ca la avioane? ditamai  obiectul se sprijina pe cateva picioruse...care apoi la decolare,intra apoi in "corpul" avionului...
de fapt,udar, lory se referea la altceva.... nu s-au gasit urme ale picioruselor in interiorul cercurilor, ca dovada ca au aterizat si nu si-a pus amprenta o minge "rotunda" (  :-P ) uriasa si puternica... ( cel putin asa am inteles eu din ce a scris :-D )
si nu, nu e dificil sa faci un cerc si sa obtii acelasi efect...din cauza asta e lory asa entuziasmata sa faca cercuri in lanuri :lol:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

udar

La avioane nu sunt chiar "tije". Trenurile de aterizare sunt niste mecanisme extrem de complexe, cu suspensii, roti, si nu le poti compara cu acele picioruse simple pe care le vedem in unele poze cu OZN-uri. Cat despre urme lasate la fata locului, eu cred ca OZN-urile nici nu aterizeaza cand formeaza acele cercuri. Pur si simplu zboara deasupra lanurilor, le creeaza, si pleaca mai departe...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)