Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CEA mai clara poza cu o stafie

Creat de daniel, 26 August 2008, 00:32:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

Citatsi atunci de unde stii ca poza asta nu este trucata? doar pt ca e de pe nu stiu ce site? in plus,poza nu are nici un fel de exif...oare de ce?
Alx pune punctul pe "I" !
Sunt de acord cu el, mai ales stiind ca nu-i un ageamiu la de-alde foto/filmului !
Hai sa nu credem si sa "punem botu"  (vorba lui Mircea Badea ) la  toate  glumitele de pe nush' ce formuri ale lui ghefilde fish !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Yagg

Citat din: CHIP din  26 August 2008, 12:47:26
se vede clar o figura umana intre a doua si a treia persoana (de la stanga la dreapta) in dreptul picioarelor..Poate fi un trucaj?

Este o manipulare graficã. Indicii sunt lipsa informaþiilor exif ºi faptul cã la aceeaºi adresã de gãzduire cu cea a pozei se gãsesc mult mai multe poze manipulate, modificate ºi cu tenta conspirativã sau paranormalã :)

Fr0styan

parere

seamana prea mult cu un "amoras" renascentist ca sa fie reala, ii mai lipsesc aripioarele din jurul capului, eu zic ca e o manipulare grosolana

jackie28t

Citat din: daniel din  26 August 2008, 00:32:50
CEA mai clara poza cu o stafie

Dragii mei,
in poza respectiva nu exista nici o stafie si nici trucata nu e ca nu are de ce.

In poza sunt 8 persoane asa cum se vede si in imagine ce implica si chipul fetitei interpretata gresit drept stafie.
Priviti imaginea cu atentie fara a intra in nici conspiratie sau speculatie.

Ce vedeti? Pai simplu,6 fete,o fetita care plange pe partea dreapta care probabil nu a vrut sa fie in grupul ce a pozat si jos avem un chip de fetita cam de varsta de aprox. 1 an jumate sau 2 ani.Copii la varsta de un an jumate,doi sau trei ani uneori,se ascund dupa picioarele celui cunoscut,ca un fel de rusinare/inocenta sa-i spun asa. Deci in camera respectiva sunt doar fete,probabil o intalnire sau o petrecere,fetita cea de aprox 3 ani plangea iesind din cadrul fotografiei dupa cum si se vede iar cea-lalta fetita mai mica efectiv poate s-a ascuns dupa picioarele acelei fete din poza.Intre timp poate ca a scos capul asa cum mai fac copii de obicei este vorba de curiozitate.Daca va uitati atent la mana fetei din partea stanga veti vedea ca imaginea este neclara deci si jos la fel nu este atat de clar cum s-ar astepta unii mai ales ca este vorba atat de lumina cat si de focus si uite asa a iesit dintr-o fotografie simpla si banala o mare conspiratie de genul  TAM TAM si BAU BAU.Nu nu exista nici o stafie acolo.Sunt doar 8 persoane in fotografie asa cum se vede.Simplu

Deci,nu mai speculati atat ca fotografia este trucata.Da,ar putea fi trucata ca se poate truca aproape orice in ziua de astazi dar asta nu inseamna ca la orice punctulez degradat gata este vorba de trucaj.

DOAR cand cei care speculeaza ca poza ar fi trucata vor aduce si dovezi unde sa arate clar ca a fost trucata atunci mai vorbim,pana atunci poza arata clar 8 persoane asa cum prezinta imaginea.Nici o stafie nimic.8 persoane

Citat din: Kbal din  26 August 2008, 00:44:27
Si unde e stafia ?

Corect spus Kbal.Nu exista nici o stafie acolo. :-D

Citat din: alx din  26 August 2008, 12:53:48
si atunci de unde stii ca poza asta nu este trucata? doar pt ca e de pe nu stiu ce site? in plus,poza nu are nici un fel de exif...oare de ce?

alx,multe poze de pe net nu au datele exif (din mai multe motive) plus ca nu se cunoaste persoana care a fotografiat si cum si de ce a fost expusa imaginea pe net.Ar putea fi trucata,dar din pacate nu vad rostul in imaginea respectiva.

Citat din: Fr0styan din  26 August 2008, 13:11:32
Pentru cei care nu vad Fantoma din aceasta poza:

E o fetita cu fata gri jos de tot care se tine de cate 1 picior la 2 dintre fete

Ca telefonul fara fir.Cuvantul si misterul fantomei se raspandeste in subconstientul celorlalti. :-D

Citat din: jean din  26 August 2008, 14:04:44
Este doar o simpla iluzie in crerul unora. Ciuciulete a explicat foarte clar cum se formeaza anumite imagini in mintea umana. In acest caz sunt de acord cu el.

jean,
nu este nici o iluzie daca pun in paranteza ( te refereai la nuantze si lumini care ar fi redata acel chip,un chip imaginar)
Este doar chipul unei fetitze care era prezenta atunci cand s-a fotografiat.

Citat din: romulus din  26 August 2008, 15:14:26
Alx pune punctul pe "I" !
Sunt de acord cu el, mai ales stiind ca nu-i un ageamiu la de-alde foto/filmului !
Hai sa nu credem si sa "punem botu"  (vorba lui Mircea Badea ) la  toate  glumitele de pe nush' ce formuri ale lui ghefilde fish !
Am zis !

romulus,
nu exista nici o dovada ca imaginea este trucata deci vorba ta,hai sa nu ''punem botu'' chiar la orice spuculeaza unii pe forum.
Ca e pacat.Am zis! :-D

Citat din: Yagg din  26 August 2008, 21:56:25
Este o manipulare graficã. Indicii sunt lipsa informaþiilor exif ºi faptul cã la aceeaºi adresã de gãzduire cu cea a pozei se gãsesc mult mai multe poze manipulate, modificate ºi cu tenta conspirativã sau paranormalã :)

Yagg,
eu te-am inteles ce ai vrut sa spui dar daca te uiti si la alte pagini tot de pe acontul lui de pe photobucket ai sa vezi ca sunt expuse acolo fel si fel de imagini de pe net care nu sunt trucate.Deci persoana poate ca expune acolo la photobucket fel de fel de imagini pe care probabil le discuta pe forumuri sau alte parti.Deci asta nu dovedeste nimic.

Citat din: Fr0styan din  27 August 2008, 08:35:56
de acord cu Yagg  :-D

Esti liber. :wink:

Citat din: parere din  27 August 2008, 20:41:34
seamana prea mult cu un "amoras" renascentist ca sa fie reala, ii mai lipsesc aripioarele din jurul capului, eu zic ca e o manipulare grosolana

Pai se vede clar ca este o imagine normala.Subconstientul fiecaruia arata cat de usor poate exagera.Exact ca telefonul fara fir.

CONCLUZIA,
avem de-aface cu o fotografie simpla ce includ 8 persoane.
Pana la dovezile solide contrare este bine sa ramanem sanatosi cu picoarele pe pamant pentru ca chiar daca aripioarele cospirationiste sunt gratuite tot mai sanatoasa este realitatea. :wink:

Ca la final vreu sa expun aici un clip cu o stafie.Sa nu va speriati ca doar dupa cum prea bine stiti nu exista fantome.
Ele nu vin din lumea spiritelor cu tehnologia lor ultra-avansata DOAR ca sa faca pe-a bau bau asa de dragul de a juca vatzea-scunsalea sau uite ca noi existam dar nu ne aratam. :-D

Filmul se cheama ''Mirror Ghost Girl Debunk''

http://www.youtube.com/v/3te1wBjbYe0
Link: http://www.youtube.com/watch?v=3te1wBjbYe0

alx

Citat din: jackie28t din  27 August 2008, 22:25:30
in poza respectiva nu exista nici o stafie si nici trucata nu e ca nu are de ce.
In poza sunt 8 persoane asa cum se vede si in imagine ce implica si chipul fetitei interpretata gresit drept stafie.
Deci in camera respectiva sunt doar fete,probabil o intalnire sau o petrecere,fetita cea de aprox 3 ani plangea iesind din cadrul fotografiei dupa cum si se vede iar cea-lalta fetita mai mica efectiv poate s-a ascuns dupa picioarele acelei fete din poza.Intre timp poate ca a scos capul asa cum mai fac copii de obicei este vorba de curiozitate.Daca va uitati atent la mana fetei din partea stanga veti vedea ca imaginea este neclara deci si jos la fel nu este atat de clar cum s-ar astepta unii mai ales ca este vorba atat de lumina cat si de focus si uite asa a iesit dintr-o fotografie simpla si banala o mare conspiratie de genul  TAM TAM si BAU BAU.Nu nu exista nici o stafie acolo.Sunt doar 8 persoane in fotografie asa cum se vede.Simplu

la acest raspuns atat de elaborat,si atat de sigur pe el,nu pot completa decat cu un citat :
Citat din: jackie28t din  27 August 2008, 22:25:30
hai sa nu ''punem botu'' chiar la orice spuculeaza unii pe forum.
Ca e pacat.Am zis! :-D
si raspunsul e cu dedicatie si pentru Crow1...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jackie28t

Citat din: alx din  27 August 2008, 23:30:56
la acest raspuns atat de elaborat,si atat de sigur pe el,nu pot completa decat cu un citat :   si raspunsul e cu dedicatie si pentru Crow1...

Corect,este elaborat.Poate si probabil este egal cu ESTE daca doresti.Asta ca sa nu te mai iriti.
Crow1 a-ti trasmite salutari.  :lol:

Yagg

Cu ajutorul lui Tineye am descoperit mai multe poze identice. Imaginea a apãrut ºi în Telegraph, iar acum a ramas doar articolul, care dateazã din 28 ianuarie 2008. Mai mult informaþii puteþi citi aici.

Alte imagini:
http://farm3.static.flickr.com/2366/2220435925_e169ea18ed_o.png

http://image.chosun.com/sitedata/image/200801/25/2008012500399_0.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/9357/fantasmatp5.jpg

http://stupidcelebrities.net/wp-content/2301.jpg

Eu tot cred cã e un trucaj ieftin.

parere

jackie...cu tot respectul cred ca te inseli. Trasaturile chipului a ceea ce numesti tu fetita de 2 ani nu sunt ale unui coipil de doi ani...are grigorescu o iconana celebra cu fecioara si pruncul...n-ar cum sa n-o sti...ingerasii aia de acolo nu respecta toti normele anatomiei ca sa spun asa, astfel incat trasaturile lor sunt mult mai evidentiate, par "imbatraniti" din ratiuni estetice...acelasi lucru se intampla si cu copilasul dintre picioarele fetelor....probabil ca face parte din cine stie ce pictura.

Tha D

e prea scunda ca sa fie om adevarat..... si de fantoma nu e si nici trucaj n ue.. asa ies unele poze.. coincidenta.... Si am vazut ca e fakuta pe mobil si dupa cum arata casa poza e fakuta akm cativa ani buni deci telefonul era varza!... e doar o neclaritate.....