Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pestii mutanti invadeaza apele canadiene

Creat de baguvix, 25 August 2008, 00:15:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baguvix

Cu numai cateva zile inaintea unei conferinte pe tema calitatii apei din provincia Alberta, Canada, localnicii au fost socati de descoperirea unui peste mutant cu aspect monstruos, ce fusese capturat intr-unul din lacurile din Fort Chipewyan, anunta agentia CBC.

Pestele deformat, care a fost capturat de doi adolescenti in lacul Athabasca, are doua guri suprapuse, mai multe randuri de dinti proeminenti si solzi diformi pe toata suprafata corpului. Evenimentul a atras atentia atat a reprezentantilor mass-media cat si a organizatiilor ecologiste si a celor de amerindieni din Canada, si vine pe fondul nemultumirii generale privind poluarea apelor cu substante chimice, provenite de la rafinaria din Fort McMurray.

Valul de isterie care a cuprins populatia este alimentat si de faptul ca pestele mutant nu reprezinta un caz izolat, numeroase exemplare de pesti sau batracieni deformati fiind semnalate de localnici in ultima perioada.

,,Poluarea a produs deja mutatii genetice la animalele din zona. Este inspaimantator daca stai sa te gandesti la ce se intampla aici. Trebuie sa facem ceva cat mai repede cu putinta pentru a stopa aparitia si invazia acestor mutanti", declara Shaylene Wiley, unul dintre activistii prezenti la fata locului.

Sursa:CBC

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

baguvix

 De la pestii mutanti la felina cu patru urechi

Noua atractie a locuitorilor din Chicago, Illinois, pare sa fie o felina cel putin neobisnuita. Poreclita Yoda, pisica unei familii din orasul american are patru urechi, ca rezultat al unei deviante genetice, anunta Fox News.

Valerie si Ted Rock, actualii stapani ai pisicii sustin ca au gasit-o pe aceasta in urma cu doi ani, intr-un bar din Chicago, acolo unde reprezenta atractia zecilor de consumatori. Cei doi au reusit sa cumpere animalul de la proprietarul localului si i-au oferit acestuia un camin cu mult mai decent decat cel initial.

In ciuda numelui sau, desprins din celebra productie ,,Razboiul stelelor", mica felina nu are puteri deosebite, in realitate fiind un animal cat se poate de obisnuit. Cea de a doua pereche de urechi nu are nicio functionalitate, sustin medicii, nefiind altceva decat excrescente ale pielii fara capacitatea de a percepe sunetele.

Yoda este tinuta sub paza stricta de catre stapanii sai de teama de a nu fi rapita de unul dintre miile de curiosi care insista sa se fotografieze alaturi de ciudata felina. Cazul pisicii cu patru urechi vine pe fondul tot mai alarmant al mutatiilor genetice intalnite la animalele de pe continentul nord-american.

Sursa: FoxNews

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.