Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii

Creat de Cautatorul, 05 Noiembrie 2009, 20:05:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Tayka

Iatã un motiv ptr.care poate fi necesarã periodic nimicirea unui procent cât mai mare din populaþia Terrei.Noi oamenii (ºi mã refer aici strict la oamenii Adamici,ºi nu la primii oameni creiaþi de Anunaki,prin clonãri cu antropoidele).Deºi chiar ºi la crearea noastrã sa folosit aceiaºi metodã,doar port-altoiul sa constituit din vechii oameni rãmaºi dela ultimul seceriº(vezi oamenii creaþi în ziua a ºasea,sau originea soþiei lui Cain).Iar dacã primii oameni au fost creaþi exclusiv ptr.munci,pe noi ne-au creat ptr.a le purta de-a lungul vieþii,magazia de date a viitoarelor lor odrasle.Ori ptr. ca viitorul înger sã primeascã dea-gata experienþa de viaþã necesarã ptr a trece clasa,e nevoie de mii de oameni care sã o producã.Dar pentru a se obþine o experienþã de calitate,va trebuii sã-i oferi producãtorului de-a lungul vieþii sale cât mai multe evenimente,adicã sã-i dai de lucru,precum albinei dacã vrei sã-þi dea miere de salcâm va trebuii sã o duci la pãdurea de salcâmi,ºi nu prin buruieni.Pentru aceasta a fost nevoie sã fim creaþi noi ca hibrizi, la care sa umblat se pare la potenþiometrul de inteligenþã,ridicând-o un pic dela 0,5% la 2%.Numai cã fiecare avantaj aduce ºi noi probleme;pentru ca marfa sã fie purã,e nevoie de a se creea scenariul unei libertãþi absolute,inducerea ideii cã sântem singuri ºi stãpâni în univers,ori cu aceste privilegii,ºi cu o inteligenþã mãritã,începem sã lenevim,sã ne îngrãºãm,sã ne punem întrebãri interzise cum ar fi;cine sântem,care ne e rostul,sântem oare stãpâni sau stãpâniþi,dar mai ales începem a ne rãzboii,a polua,a ne desfrâna,ºi a ne înmulþii peste mãsurã,producând astfel doar marfã de calitate scãzutã,ºi atunci vin...stãpânii,patronii,(arhangelii),care pentru a îndrepta lucrurile,nimicesc 90% sau chiar 100% din populaþie exact aºa cum ar face ºi un fermier de-al nostru când ar da o boalã contagioasã în oiþe.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Pentru cã am omis sã arãt ºi sursa aºa cum se cuvine îmi cer iertare moderatorilor:

http://www.miracol.ro/carte.php?carte=93
http://www.rufon.org/articol/30/programul-terra-rezumat.html
-Tot ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita.
(Jean-Pierre Petit)

Nimeni sa nu se amageasca. Daca i se pare cuiva, între voi, ca este întelept în veacul acesta, sa se faca nebun, ca sa fie întelept.
(Corinteni 3-18)
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

zamotrak

@Tayka,am citit cartea lui Toni Victor Moldovan, inca de la prima aparitie si consider ca este o lucrare deosebita, ce pune intr-o lumina noua istoria religiilor.De nedigerat de catre extremistii religiosi :|

calator astral

iar eu taica la rîndul meu, îti pot spune doar ca am vorbit personal cu Jean Pierre Petit, pe marginea unei conferinte ufologice la Paris,si ma bucur ca il citezi,face treaba buna,crede'ma.... :wink:

Tayka

Aºa este-Zamotrak,din pãcate acesta este marele adevãr ascuns privind menirea oamenilor pe Terra,ºi nu bâlbâielile clerului,care repetã de 2000 de ani aceiaºi fãgãduialã mincinoasã;cã numai dacã vom fii blânzi aici vom trãii veºnic dincolo-aiurea-CAPUL PLECAT SABIA ÎL TAIE!!(primul)..deocamdatã se taie doar salarii ºi pensii,apoi se taie..limba,la 90% din populaþie,ºi asta pentru cã nu toatã lumea are voie sã poarte limbã.

romulus

Citat,ºi asta pentru cã nu toatã lumea are voie sã poarte limbã
Tayka  am impresia ca interdictia nu-i la limba, deoarece multi au nevoie de ea sa-l linga in ... pe marele carmaci !!
Cred ca  un alt organ e pus sub oboroc: creierul !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Cautatorul

Ministrul Sebastian Vladescu sugereaza riscul unui razboi care sa "stinga" criza

"Am trait o perioada extrem de lunga de pace din punct de vedere istoric: 70 de ani pentru continentul european este inimaginabil..."

Deci e mai simpla nimicirea populatiei prin razboi si cu foamete decat cu alte chestii mai stiintifice si mai elaborate...

zamotrak

De vazut si productiile de filme ,americane ,din ultimii ani.Multe din ele, induc sugestii ,ce trimit spre finaluri apocaliptice.Oare de ce?(retorica)