Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii

Creat de Cautatorul, 05 Noiembrie 2009, 20:05:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

criss

Omenirea a fost condusa de,,cineva''inca de la creatie.Unii au stat in birou altii au luptat...Am o intrebare;un mason si un evreu,care este cel bun?

Shadowman

Citat din: criss din  29 Ianuarie 2010, 21:42:12
Omenirea a fost condusa de,,cineva''inca de la creatie.Unii au stat in birou altii au luptat...Am o intrebare;un mason si un evreu,care este cel bun?

Intrebarea nu este doar provocatoare ( vezi contextul discutiilor de pe topic si parerile lui criss exprimate in topicul "Holocaustul"
( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1912.msg39639.html#msg39639 ) ci si STUPIDA,cu majuscule...! Chiar asa...? TOTI masonii sunt identici,TOTI evreii sunt la fel,de-ti permiti sa-i reduci la "un mason si un evreu" ? Crezi ca UNUL reprezinta TOTI ?

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Dreadg

Totusi sa-i raspundem la intrebare . Deci , dintre mason si evreu , te las pe tine sa alegi:
1. Daca nu te supui unui mason te omoara.
2. Evreii stau si se roaga la un zid ( nu stiu sigur dar sunt inofensivi pe langa masoni)
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

Fr0styan

"Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%", a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

http://www.prisonplanet.com/bill-gates-use-vaccines-to-lower-population.html
http://www.bloombiz.ro/international/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-

StarDust

Mi se pare cam aiurea, care din cei 10-15% din populatie sa-i elimini? Caci trebuie eliminati dintre cei ce polueaza cel mai mult, chinezi? No way, nu ai cum, indieni? Iarasi imposibil, americani? Ma indoiesc iarasi, africani? Aia saracii cu ce polueaza planeta? Doar cu simplul fapt ca exista? Cred ca trebuie urmarit intreg continutul conferintei, am senzatia ca afirmatiile lui B.Gates sunt scoase dintr-un anume context. Am serioase indoieli ca B.Gates ar fi facut public asemenea afirmatii (doar daca nu s-a ramolit si asta). Daca voi avea timp poate am sa urmaresc inregistrarea intregii conferinte.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

Citat din: @biss din  07 Noiembrie 2009, 10:06:31
"sa se prelungeasca intevitabilul"
pai, conform credintelor iudaice cand se goleste tolba cu suflete se naste primul copil fara suflet marcand astfel sfarsitul umanitatii. E un mit...
Pai bine mai @Biss, copii fara suflete sunt de mult obligati sa traiesca pe aceasta planeta...atunci; in ce faza crezi tu ca suntem...? Nu vezi ca si pe tigani ii ademenesc sa faca copii in "eprubeta" blonzi cu ochi albastrii, sanchi: ca sunt mai moderni si nu-i mai trateaza lumea ca tigani!!!  :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

adrian75

afirmatiile domnului Chelaru m-au facut sa rid cu amaraciune (daca ris s-o fi numind ala). Oare ce mai vrea omul asta? :x

Urban

A trecut ceva timp de la "pandemie"...in mod normal acum ar fi trebuit sa fie in groapa vreo 5 miliarde.
Se mai fac vaccinuri, lumea se mai duce la doctor ?
Ne-am lamurit ca a fost apa de ploaie cu miros de euro...?

Pentru cei care si-au facut vaccinul, nu uitati....urmatoarea pandemie "gripa curcanoida" (care aveti curcani pe acasa scapati de ei).

zamotrak

nu uitati....urmatoarea pandemie "gripa curcanoida" (care aveti curcani pe acasa scapati de ei).
[/quote]
.....sau gripa catzeloida!Ocazie care ar permite realizarea "solutiei finale",pentru nefericitii patrupezi din Bucuresti si de aiurea din Romanica.Amin!

jean

Tinand cont de criza care urmeaza in Romania, cred ca va fi printre primele tari in care va incepe nimicirea populatiei.
Prima data prin infometare, dupa care vor urma revoltele in urma carora apar morti si raniti, raniti care la randul lor nu se vor putea trata pt. ca nu mai sunt spitale, acestea fiind inchise. Scapa cine poate, cum spune cineva. Unii se vor bucura spunand:
,,Vedeti am avut dreptate, cu nimicirea populatiei, cu 2012, centura fotonica". Se vor bucura stiind ca sunt salvati, ei care au stiut de extraterestri. :-( :-)
Citatnu uitati....urmatoarea pandemie "gripa curcanoida" (care aveti curcani pe acasa scapati de ei
Mergand cu bicicleta la munca din Colentina in Bucurestii Noi si inapoi, am vazut mai multe pasari moarte. M-am intrebat de ce au murit? Nu cumva de gripa aviara? ca nu erau lovite de masini.
Adevarul este dincolo de noi

padme

Citat din: jean din  11 Mai 2010, 21:49:01
    M-am intrebat de ce au murit? Nu cumva de gripa aviara? ca nu erau lovite de masini.

De batranete! In ro nu a fost aviara!

Shadowman

Citat din: jean din  11 Mai 2010, 21:49:01
  Mergand cu bicicleta la munca din Colentina in Bucurestii Noi si inapoi, am vazut mai multe pasari moarte. M-am intrebat de ce au murit? Nu cumva de gripa aviara? ca nu erau lovite de masini.

Sa nu te miri daca nu vei mai vedea pasari in Bucuresti ! La foametea care vine,multi le vor vâna ca sa le puna in oala sau tigaie ! 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Xanadron

Citat din: Shadowman din  11 Mai 2010, 22:03:24
 Sa nu te miri daca nu vei mai vedea pasari in Bucuresti ! La foametea care vine,multi le vor vâna ca sa le puna in oala sau tigaie !  
Poate ca nici maidanezi nu vor mai exista.... din acelasi motiv. :-D
Serios acum (si ontopic macar un pic), dezorientarea pasarilor (urmata deseori de "aterizari ratate") e un fenomen din ce in ce mai frecvent - pus de numerosi oameni de stiintza pe seama slabirii/modificarii cimpului magnetic al Terrei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

CitatSa nu te miri daca nu vei mai vedea pasari in Bucuresti ! La foametea care vine,multi le vor vâna ca sa le puna in oala sau tigaie !
Inseamna ca acesta este motivul pt. care lebedele si ratelele din Herastrau sunt pazite :lol:
La foamea romanilor si la experienta pe care o au....Doar s-au experimentat in vest, au inceput cu lebedele altora.
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

Citat din: jean din  11 Mai 2010, 22:37:27

Inseamna ca acesta este motivul pt. care lebedele si ratelele din Herastrau sunt pazite :lol:
La foamea romanilor si la experienta pe care o au....Doar s-au experimentat in vest, au inceput cu lebedele altora.

numai întretineti aceasta deplorabila confuzie rromi=români...atunci de ce sa ne mai ofuscam atunci cînd Televiziunea de Stat Franceza prezinta cersitul tiganilor ("S'il vous plaît monsieur...") ca fiind "Le salut Roumain" ?!
Daca atîta i-a dus pe ei bibilica, sa înfulece cele mai fragile si gratioase fapturi...