Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Astronaut din misiunea Apollo 14: Extraterestrii exista si ne-au contactat, dar

Creat de Renovatio, 24 Iulie 2008, 21:20:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Biodegradabil

Parerea mea este ca subiectul extraterestii este manipulat de catre serviciile secrete. Eu nu pot sa inteleg de ce o civilizatie extraterestra ar bate cale lungaaaa numai ca sa stea ascunsi in baza 51 sau 52 sau 53, sau sa conspire cu guvernul american si sa ii ajute tehnologic sau altfel. Cat e Africa de mare, cat e Australia de mare, America de Sud, nici un Roswell! Taman la americani ca ei au audienta mai mare nu-i asa?
Daca misiunea umana pe Marte, cand va ajunge acolo va gasi o civilizatie inferioara noua, va conspira cu "americanii" lor fara ca restul martienilor sa afle ca au ajuns acolo? Sa fim seriosi! (in paranteza fie spus, oamenii daca vor gasi vreodata pe o alta planeta o civilizatie inferioara lor o vor extermina!)
Eu cred ca serviciile secrete americane se folosesc de pretextul extraterestrilor pentru a induce frica in propria populatie. de aceea extraterestrii sunt prezentati pe de o parte ca fiind foarte puternici, ca sa fie o reala amenintare si americanu sa tremure de frica lor, pe de alta parte se sugereaza ca totul e in regula, caci ei au un pact secret cu Statele Unite. binenteles ca exista si varianta ruseasca foarte asemanatoare, dar ei nu au nevoie de extraterestrii ca sa isi tina sub control populatia!
din cand in cand apare cate o asa zisa marturie care de fapt nu spune nimic. la fel a fost si cea a domnului Prunariu care a permis sa apara titluri de genul "Prunariu afirma ca exista extraterestrii", dar care nu a avut nici o baza, nici o dovada.
Comportamentul extraterestrilor de a sta ascunsi si de a conspira cu Statele Unite sau cu Rusia nu are binenteles nici o logica, degeaba incearca serviciile sa sugereze unele pretexte care sa il justifice.

romulus

CitatParerea mea este ca subiectul extraterestii este manipulat de catre serviciile secrete.
CitatEu cred ca serviciile secrete americane se folosesc de pretextul extraterestrilor pentru a induce frica in propria populatie.
Gresesti .
Cel putin in cestiunea cu "frica". Haida de ! Serviciile fac ceea ce li se cere sa faca, sunt instrumentele . 
Cei care le dirijeaza sunt pe alt palier.

CitatPrunariu care a permis sa apara titluri de genul "Prunariu afirma ca exista extraterestrii", dar care nu a avut nici o baza, nici o dovada.

Cam la ce "dovada"  te asteptai de la el?
Sa-ti prezinte o poza? Eventual la brat cu un "vizitator" din spatiu ?
Atunci bine ......
Totusi nu-i rau ca esti sceptic , asa si trebuie sa fie ! Are Paunescu o poezie in care zice ca nimic nu exista fara "opozitie"  si daca intamplator nu exista trebuie sa o creezi ....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Biodegradabil

nu sunt neaparat in opozitie. cred ca exista viata extraterestra, asa cum cred ca multe din observatiile de oznuri sunt autentice. dar mai sunt convins si de faptul ca subiectul este manipulat in interes politic, ca sunt multe inscenari, marturii si sugestii mincinoase. de ce lipsesc totusi dovezile evidente si de netagaduit, de ce in tara unde o stire de cancan sau o poza cu bebelusul unei vedete se poate plati de catre presa cu sume astronomice nimeni din detinatorii asa ziselor secrete nu a incercat sa se imbogateasca rapid utilizand informatiile la acare avea acces?
Aduceti-va aminte de ce se scria despre Clinton si relatiile lui cu extraterestrii. Cui credeti ca au folosit acele informatii niciodata dovedite? Cui credeti ca foloseste ideea ca SUA au un pact secret cu extraterestrii? sunt informatii lansate numai pentru a acredita ideea superioritatii mondiale a SUA.
Inca o data sustin ca este ilogic sa admitem ca ar exista un asemenea pact intre Sua si extraterestrii. Cum sunt de fapt extraterestrii?? Daca sunt puternici si rai si vor sa cucereasca Pamantul de ce ar face un pact sau orice alte intelegeri ascunse cu SUA?? sau cu alta tara?? Daca sunt puternici si buni, de ce ar face un pact cu SUA?? Ce sa mai zicem de variantele ca ar fi slabi si rai sau slabi si buni. E clar pentru toata lumea ca o calatorie interplanetara sau intregalactica presupune o tehnologie mult mi avansata decat a noastra, a pamantenilor. De ce o civilizatie superioara tehnologic i-ar alege p eamericani din toate natiunile lumii?? Pentru ca sunt mai cu mot nu? si au audiente TV mai mari!
revenind la subiectul topicului, astronautii care stiu ceva despre extraterestrii ar putea macar descrie amanuntit ceea ce au vazut, sau ceea ce stiu din surse sigure. In mod surprinzator, niste persoane cu o instructie deosebita, plus un psihic solid, lanseaza idei ca intr-o discutie de cafenea, fara argumente sau dovezi. Nici unul nu a zis clar in ziua de la ora de am vazut cutare lucru. sau macar ca a auzit de la un coleg ca in ziua de, la ora de a vazut cutare lucru. Numai sugestii fara alta sustinere.

romulus

Citatastronautii care stiu ceva despre extraterestrii ar putea macar descrie amanuntit ceea ce au vazut,
Pai despre asta si vorbim ! Uite ca incep sa spuna  !
Nu uita insa de presiunea care exista asupra lor, a tuturor celor care au iesit in spatiu .
Ce pregatire au facut pentru asta; ca atunci cand au fost primiti in program au facut  juraminte de pastrare a secretului, au tone de documente semnate pentru confidentialitate, si multe,  multe altele .
Daca - intamplator - ai facut armata, aminteste-ti ce mare tragedie se facea cand, la o sedinta de tragere, nu se gasea un cartus, ori scapai prin iarba unul netras, ori ceva asemanator  !! Era teroare .
Si tu vrei ca acesti oameni sa spuna, cu amanunte, despre lucruri vazute in spatiu ? Lucruri despre care - 100%- au jurat ca nu vor vorbi decat  dincolo de mormant (daca vor mai putea) !
Ei sunt constienti ca daca vorbesc ceea ce nu trebuie , va fi pornita impotriva lor " masinaria" mortii, a discreditarii .
Vorba lui Lupin, poimaine auzi ca s-a ramolit , ca-i umbla soarecii prin mansarda, ca s-a incaltat cu ....chilotii nevestei ......

CitatCui credeti ca foloseste ideea ca SUA au un pact secret cu extraterestrii? sunt informatii lansate numai pentru a acredita ideea superioritatii mondiale a SUA.

Da este posibil sa ai dreptate.
Insa uite, urmareste un posibil scenariu:
- EI au venit s-au  aratat unor pamanteni cum ar fi par igzamplu  unor indieni fie ei piei rosii , ori  din alta ramura !
Si aia ce-au  facut ? Sa-u aruncat cu nasu'n tarana !! Ii venereaza si zic ca sunt ZEI . Le fac statui si  altare si se inchina la ei !! IDEM in AFRICA , ori in PATAGONIA .
Pai atunci? Nu s-ar justifica sa iei drept criteriu ( zic si eu ) al evolutiei umane traficul radio , ori tv, ori cel aerian, aparate de zbor, etc ..... Este - totusi - un scenariu ....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Dreamy

Citat din: Biodegradabil din  04 Noiembrie 2008, 06:41:51
Parerea mea este ca subiectul extraterestii este manipulat de catre serviciile secrete. Eu nu pot sa inteleg de ce o civilizatie extraterestra ar bate cale lungaaaa numai ca sa stea ascunsi in baza 51 sau 52 sau 53, sau sa conspire cu guvernul american si sa ii ajute tehnologic sau altfel[..]

Parerea ta!

Hai sa o luam pe alte variante, ce pozitie ocupa SUA ca populatie?
Pozitia a treia dupa China si India!
Care sunt diferentele intre primele trei clasate?
Multe, China este inca sub un regim comunist iar mentalitatea populatie este de supunere totala regimului, India ce sa zic, inca se agata de stilul de viata arhaic, deci firesc SUA detine suprematia, asta, ar fi varianta cea mai corecta!
Intrebare care ar fi motivul ca serviciile secrete sa se foloseasca de subiectul "extraterestrii" ca sa manipuleze propria populatie si de ce sa le fie frica americanilor de extraterestrii? Si de ce crezi ca  acest presupus pact cu extraterestrii este facut doar de catre SUA?
Dovezi ale existentei extraterestrilor se regasesc in multe tari ale lumii!!
Aici putem vorbi de incisivitatea si perseverenta mass mediei americane care se lupta cu dintii sa mai scoata o vorba de la oficiiali referitor la existenta extraterestrilor!! De aici si vastele "dezvaluiri" mai mult sau mai putin oficiale cu referire la subiect.


In alta ordine, daca extraterestrii sunt aici in legatura cu pamntenii, e de la sine inteles ca detin o tehnologie mult superioara noua deci sunt puternici, asta nu trebuie sa o afirme nimeni ca amenintare !!

O tot dai cu tinerea in frau a populatiei, ce ar face altceva populatia daca NU ar sti de existenta extraterestrilor?
O alta intrebare, oare cat la suta din populatia americana sau cea a globului CREDE cu certitudine in existenta si PUTEREA de DISTRUGERE a extraterestrilor?
Eu ca simplu om ma tem mai mult de razboaiele terestre initiate de semenii noistrii si de fenomenele extreme ale planetei care se manifeta de multe ori devastator, decat de puterea extraterestrilor!!!
Nu crezi ca daca se dorea cu adevarat o manipulare acum vedeam la televizor strasa prietenie dintre extreterestrii si politicieni??
Manipularea se face cu ceva concret nu doar pe baza de speculatii!

Cred ca daca e sa vorbim de o manipulare atunci vobim de o manipulare mass mediei catre populatie si asta pentru ravnitul rating!!

Despre ce ar trebui sau nu ar trebui sa spuna astronautii sunt in totalitate de acord cu ce a scris romulul.

boemu

In primul rand sustin idea lui Biodegradabil.
CitatEu cred ca serviciile secrete americane se folosesc de pretextul extraterestrilor pentru a induce frica in propria populatie.
Si nu numai de acest pretext, de multe altele. E treaba lor sa faca asta, au ajuns maestri in manipularea maselor. Dupa atatia ani de experimente...

CitatO tot dai cu tinerea in frau a populatiei, ce ar face altceva populatia daca NU ar sti de existenta extraterestrilor?
O sa iti raspun eu.
1.Ar fi atenti la alte lucruri, cum ar fi de pilda politica, economia, cum sunt cheltuiti banii contribuabililor etc.. In acest mod (si altele) ei sunt tinuti ocupati cu ceva (orice altceva care nu poate afecta "Sistemul"). Este aplicarea principiului "Divide et impera". Pur si simplu.
CitatO alta intrebare, oare cat la suta din populatia americana sau cea a globului CREDE cu certitudine in existenta si PUTEREA de DISTRUGERE a extraterestrilor?
2. ~30% din populatia americana (si toti acestia sunt oameni cu drept de vot, insa care nu se duc la vot, pentru ca sunt impotriva sistemului, bineinteles. Si pentru care decid altii), iar in lume... poate max 2% (care au auzit de subiect - majoritatea acestora sunt insa americani  :wink: - care cred in existenta unor fiinte extraterestre - bune sau rele - nu conteaza).

Insa de unde vine aceasta putere de distrugere a unor fiinte (presupuse mai) evoluate (de indata ce vorbim despre niste ET  :-) care cumva au ajuns prin aceasta zona a universului, :moon: :rocket: cu cheltuiala de energie, timp si resurse)? De obicei o fiinta evoluata este mai rafinata, mai "pura", nu-i asa?

La discutia:
Citat
CitatEu cred ca serviciile secrete americane se folosesc de pretextul extraterestrilor pentru a induce frica in propria populatie.
Gresesti .
Cel putin in cestiunea cu "frica". Haida de ! Serviciile fac ceea ce li se cere sa faca, sunt instrumentele . 
Cei care le dirijeaza sunt pe alt palier.
S-a raspuns deja:
CitatDaca - intamplator - ai facut armata, aminteste-ti ce mare tragedie se facea cand, la o sedinta de tragere, nu se gasea un cartus, ori scapai prin iarba unul netras, ori ceva asemanator  !! Era teroare

Intr-adevar cei care (ne) conduc (intr-un SISTEM bine pus la punct), se pot folosi de frica/de teroare...Iar noi suntem instrumentele...


StarDust

Citat din: boemu din  07 Noiembrie 2008, 22:39:25
1.Ar fi atenti la alte lucruri, cum ar fi de pilda politica, economia, cum sunt cheltuiti banii contribuabililor etc.. In acest mod (si altele) ei sunt tinuti ocupati cu ceva (orice altceva care nu poate afecta "Sistemul").
Parerea mea e ca acest principiu e gresit sau prea riscant din punctul de vedere al "sistemului"
Stiti ce ar insemna pentru omenire dovada ca extraterestrii exista? Ar genera aceasta stire o supunere si mai mare a maselor fata de sistemele noastre politice care s-au dovedit corupte si partinitoare pt cei bogati? Nicidecum. Credinta in ET nu genereaza decat un fel de independenta a maselor, le poate insufla o anume speranta, in ceva poate mai bun. Politica actuala nu ar avea decat de pierdut din asta, si mult de tot.
De fapt, Dreamy a punctat intr-un fel acest lucru. Pericolele iminente par a fi pe planeta noastra, nicidecum din partea unor ET pe care poate din cauza "tehnologiilor" lor ai putem percepe, sau spera ca reprezinta intr-un fel salvarea noastra... sau o speranta in mai bine.
(Doar parerea mea!)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

boemu

CitatStiti ce ar insemna pentru omenire dovada ca extraterestrii exista?
Sincer sa fiu, nu cred ca ar face o mare diferenta. Gandeste-te ca chiar acum aflam ca ET exista si avem dovada clara.
Ce vei face? Ce crezi ca se va schimba pentru tine? Cu siuranta, nu mare lucru. Pentru ceilalti? Idem. :martiansmile:

Daca stai sa numeri/cunosti toate speciile de animale sau plante de pe planeta nostra, poti ajunge la concluzia ca si ele sunt un fel de "ET"-uri pentru absolut toti dintre noi (sunt X-uri, necunoscute - pe harta creierului nostru) Nu-i asa?
Iar ET-ul e si el o specie de animal, nu-i asa (pana la urma)?
Ce mai conteaza ca e ET? Daca nu e caine sau pisica care sa poata fi controlat/a, crezi ca va conta pentru majoritatea oamenilor?
Crezi ca albinele din stup - chiar daca oamenii (ET-ii) le fura mierea - nu vor mai produce miere?

CitatCredinta in ET nu genereaza decat un fel de independenta a maselor, le poate insufla o anume speranta, in ceva poate mai bun. Politica actuala nu ar avea decat de pierdut din asta, si mult de tot.
Nu cred. Albina tot albina ramane.

StarDust

E o mica mare diferenta intre o albina si ET. Nu crezi? Albina, s-a nascut cu noi, pe aceeasi planeta, e de-a noastra convietuieste cu noi. Minimalizezi implicatile pe care le-ar avea dovezile irefutabile cum ca o rasa straina, nascuta in alt colt a universului e pe cale sa ne intalneasca. Cred ca tratezi problema asta prea simplist (fara suparare). Problema e mult prea complicata si oricum nu aici e locul sa o dezbatem. Iti reamintesc de acel incident din SUA prin 70' in care la un post de radio s-a difuzat dramatizarea radiofonica a romanului lui H.G. Wells, "Razboiul lumilor", in care s-a descris realist asa zis-a aterizare a martienilor, reactia s-a vazut. Daca astazi media ar difuza brusc in toata lumea asa ceva ce crezi ca s-ar intampla? Crezi ca ar mai asculta cineva de guverne? Ma indoiesc!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

 Fratilor...credeti ce doriti dar !!! e mare lucru sa nu credeti, CEEA CE V-I SE IMPUNE...!!! :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

boemu

 
CitatE o mica mare diferenta intre o albina si ET.
Nu neaparat. Priveam problema din perspectiva albinei. Si cum adica e de-a noastra?
Stii care e problema intr-o abordare a unei probleme de genul asta?
Ego-ul uman. Ne credem cei mai, cei mai, si din cauza asta avem impresia ca daca "cineva" ar veni din afara (spatiul cosmic)
ar trebui sa ne intrebe mai intai pe noi de sanatate. Ei, poate ca nu-i chiar asa...si nu e nevoie sa fim noi aia bagati in seama...

CitatMinimalizezi implicatile pe care le-ar avea dovezile irefutabile cum ca o rasa straina, nascuta in alt colt a universului e pe cale sa ne intalneasca.
Nicidecum. Sunt zeci de mii de rase "straine" de animale pe pamant pe care nu le-am intalnit. Nu inseamna ca trebuie sa fiu "en garde" fata de ele. Ce te face sa crezi ca daca ET  :-) ne intalnesc, au si ce "vorbi" cu noi?

Referitor la "nebunia" cu Razboiul Lumilor, care din cate imi amintesc a fost cu mult mai devreme - adica prin anii 30-40, s-a datorat in special singurului canal de comunicare in masa care exista atunci - radioul. Acum caile de comunicare sunt atat de variate incat oamenii nu mai sunt asa de usor impresionabili.
Si pe alta parte suntem mult mai prinsi in tot felul de "lanturi", decat acum 100 de ani, deci vom asculta de "big brother". Stai linistit, vegheaza.
Ce crezi ca daca fugi, scapi?  :wink:

lylyt_ice

 E na...! acum albina,are de spus catre "extraterestrii" . Albina, a primit numele de la noi, asa ca-i sub alterna. Pina cand noi vom putea folosii creerul, la cel putin; 50%, sa fim cu "TROMPA MICA"... oricum suntem MANIPULATI de unii sau de ceilalti......sau sunteti de alta parete........ :lol:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

boemu

Numele de albina, da... Dar viata nu...

Apropo... Stii ca in unele povesti romanesti vechi albina il sfatuia pe Dumnezeu la "Facerea lumii"? Chiar ante zilei a 6-a in care a facut omul.  :wink:


Cat despre Creier, ce sa zic ... daca aveam destul poate eram cu totii astronauti  :-D

lylyt_ice

 Aici nu vorbim despre "povesti"...! iar astronautii nu sunt neaparat inteligenti........ci.....ascultatori!!! Deci creerul nu-i in "ZGLEVEAjA", ptr. a creea "ASTRONAUTI"!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

boemu

Dar despre ce vorbim?
Multe lucruri discutate aici sunt povesti.

Nu inseamna daca se discuta despre ele, ca sunt si adevarate. Nu-i asa?

Nu inseamna ca daca Astronautu imi spune ca s-a uitat prin hublou iar prin
geam l-a vazut pe ET, care i-a facut cu mana, trebuie sa credem povestea, tzac-pac. Poate ca asa a fost,
insa e dreptul nostru sa ne indoim...