Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine a creat Islamul si de ce ???!!

Creat de Ronin, 01 Iulie 2008, 19:29:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

i1414xy

Citat din: Ronin din  14 Octombrie 2009, 10:43:56
Nu, nu sunt ateu ! Cred in Dumnezeu, in creatie si inviere !
Cand am spus ca omul mort este mort, asta este.
Cand va avea loc invierea generala la a doua venire a lui Iisus, atunci cei care au ales calea Lui vor fi inviati pentru viata vesnica.
Citeste mai sus unde se vorbeste de inviere (in Tesaloniceni). Trupul, la inviere, nu este ala puterzit, nu are sens, trupul este unul nou si nemuritor.

Fecioara este moarta si va fi inviata cand Iisus se va reintoarce pentru inviere.
Citeste materialul cu aparitia islamului si vei vedea ca Mohamed spune despre fiica lui Fatima ca fiind a doua sfanta din cer (sic!) dupa Maria.

De ce amesteca Mohamed (islamul) pe Fatima cu Maria ???!
De ce s-a "aratat" fecioara exact in satul pe care islamicii, atunci cand cucereau Portugalia, l-au numit...FATIMA ???!

Si crestinismul care crede in nemurirea sufletului dar si islamul sunt create de "biserica" Romei.
Toata "teologia" cu Maria si aparitiile marianice sunt contrafaceri si au ca laborator de lucru specialistii din ordinul iezuit.
Nu intamplator iezuitii administreaza observatoarele astronomice ale vaticanului, unele dintre cele mai bune din...lume
Fecioara Maria a murit doar cu trupul dar cu sufletul est e vie, si nu numai atat,  ci este vie si cu trupul dupa ce Iisus Hristos ia luat si  trupul la cer, asa cum  Si El S-ainaltat si cu sufletul si cu trupul la cer si este viu.
Mohamed , musulmanii nu au nici o legatura cu Feciara Maria, ei nici macar nu stiu cine este ea. Ei slujesc Diavolului si nu lui Dumnezeu , Allah este diavolul. Auzi , nu mai citi lucruri de natura islamica  de-ale lui mahomed pentru ca tot ce spune el spune de la diavol, asa a scris el Coranul, un fel de copie a Bibliei. Si ce0 mai fi scris el toate-s gresite.
Cand s-a creat crestinismul, in Roma nu exista nici o biserica sau societati secrete religioase, ci numai capisti idolesti, erau idoli peste tot.
Teologia  Maicii Domnului si aparitiile Ei nu au absolut nici o legatura cu "cei" din  Roma , faci greseli multe , nu mai crede tot ce se scrie  in tot felul de carti.

i1414xy

Citat din: dacian din  14 Octombrie 2009, 10:53:47
Pe ce te bazezi cand sustii aceste 2 lucruri (aberatii as zice eu)?
Tu in cine crezi? In Dumnezeu sau in fecioara Maria (sau o alta zeita) ? 
Daca tu le numesti aberatii treaba ta. Eu stiu sigur lucrurile astea si numa pot insela. Daca-r fi numai viata asta n-ar fi dreptate ca unii sa sufere si altii sas se bucure, ar trebui sa fim  toti pe aceeasi treapta, dar nu-i asa. Cei care sufera in viata asta vor primi dupa moarte rasplata de la Dumnezeu pentru ce-au indurat. Si cei care fac rau vor primi pedeapsa.  Oare un  terorist care omoara sute de oameni nevinovati si provoaca suferinta altora, oare sa aiba el aceeasi soarta cu a unui om curat. Face atata rau si in final nu plateste nimic?
   Bine ar fi pt. cei rai daca nu ar fi  viata dupa moarte cand vor trebui sa primesca pedepsa pt. relele pe care le-au facut,,  si rau ar fi pt. cei care au suferit o viata intreaga sa nu fie viata dupa moarte in care sa primesca rasplata pentru ce-au indurat.
   Daca n-ar fi viata dupa moarte atunci degeaba credem in Dumnezeu, n-ar mai avea nici un rost sa mai credem in El.
    Lucrurile astea le gasesti in cartile Sf. Parinti si daca vrei le poti si trai.

   Nu poti sa crezi in Dumnezeu fara sa crezi si in  Fecioara maria pt  ca sunt tot timpul impreuna si au aceeasi lucrare.
 

lylyt_ice

#32
     acum...TOTI IN COR:

                 AMIN!!!

Dar pana la urma...Cine a creat Islamul si de ce ???!!
Saracul Mahomed...nu a scris absolut nimic, pentru ca nu stia sa scrie... :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 01:09:45
     Dar daca vrei un exemplu din Biblie poti sa cauti in VT la Pr. Ilie unde scrie ca a fost luat la cer cu trupul.

geneza 5;24- si enoch a fost luat la dumnezeu, dar si el ca si ilie NU au murit! e o diferenta! chiar si explicatia cu oasele e indoielnica, dupa un anumit timp nu mai exista nici os. trebuie sa citesc conetextul respectiv sa-mi dau seama despre ce e vorba.

padme

imi pare rau Nox, am incercat sa modific celalalt mesaj dar mi-a inchis sesiunea pe motiv ca a expirat timpul! :-D


"Eu stiu sigur lucrurile astea si numa pot insela." si de unde anume stii tu sigur? ai facut vreo calatorie pe acolo?
dupa care mie imi zici ca maria nu a fost luata la cer cu trupul, iar lui Ronin ca a fost luata?!
ori daca ai citit acest lucru in vreo lucrare teologica, ma intreb si yo, cum anume un fapt atat de important nu a fost mentionat pe nicaieri prin evanghelii, nici macar in cele gnostice?! si dintr-o data, la cateva sute de ani de la fapte, cineva stie ce s-a intamplat?! asta e sora cu aia cand regina elena are "viziuni" despre locul unde este mormantul lui isus?!


subscriu la aminul lui lylyt_ice, aici era vorba despre altceva!

lylyt_ice

 Da, padme! Ai dreptate..."era vorba despre altceva"! Nu are nici o legatura cu subiectul in sine. Ronin, vrea sa scoata in evidenta ca Iezuitii si biserica Catolica au de-a face cu creerea Islamului, nu sa dezbatem acum BIBLIA si sa cautam oasele Sfintilor.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ronin

i1414xy - deoarece nu-mi esti indiferent(a) vreau sa-ti spun ca islamul are foarte multe referinte legate de fecioara Maria.
Pentru inceput, citeste acest mic blog:
http://islamul-catolic.blogspot.com/
iar tot acolo ai si un material video intitulat "Filiera Islamica".

Atunci cand Biblia indeamna la "cercetare" ne arata cat de important este sa intelegem ca din moment ce exista un "tata" al minciunii, un drac sef care a reusit sa manipuleze "o treime" din ingerii cerului, ar trebui sa fim extrem de atenti ca nu cumva sa fim si noi, oamenii de rand, manipulati de aceasta entitate si sa avem totusi impresia, profunda, ca stim adevarul...

Roma papala a creat atat islamul cat si masoneria.
Roma papala isi trage seva de la aceste entitati numite popular draci, draci care conduc lumea noastra spre un deznodamant de care prea putin stiu, iar mecanismul asta de manipulare planetara are loc prin intermediul societatilor secrete (masoneria, etc.), lumea islamului si miracole. La miracole putem include si "aparitiile" marianice care au scopul de a unii religiile sub autoritatea bisericii "mama", biserica Romei.

Natiunile crestine vor riposta pentru a-si apara valorile crestine in timp ce nu inteleg ca si unii si altii sunt manipulati de spionajul iezuit, elita Romei papale.
Citeste si aici:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/islamul-masoneria-arme-ale-spionajului.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/iezuitii-conduc-cu-adevarat-lumea.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/la-un-asemenea-subiect-am-sa-atasez-un.html

si vizioneaza si asta:
http://secretuldinspatelesocietatilorsecrete.blogspot.com/

Succes in cercetarea ta.

Nu uita ce spunea un crestin:

http://www.rcrwebsite.com/acallto.htm

BIBLIA NU PROMOVEAZA CREDULITATEA, NAIVITATEA, CREDINTA OARBA, SALTUL IN GOL, IN NECUNOSCUT, etc. Credinta crestina este o credinta rationala, cea mai rationala, pentru ca ofera raspunsurile esentiale la dilemele fundamentale ale vietii. Dimpotriva, Biblia promoveaza o gandire critica, o atitudine de diferentiere intre adevar si minciuna. Cuvantul lui Dumnezeu ne cheama la formarea, dezvoltarea si exercitarea discernamantului.

DEFINITIA DISCERNAMANTULUI: inseamna capacitatea sau calitatea de a deosebi intre adevar si minciuna si mai ales intre adevar si "jumatate de adevar".

O minte lenesa, atelierul de creatie (lucru) al diavolului.

Elton Trueblood: "Nu este posibil a se avea o reala viata crestina pana ce nu sunt formate si deprinse cel putin trei aspecte ale ei: 1. o viata interioara de devotiune 2. o viata exterioara de slujire 3. o viata intelectuala de gandire"

ps: celorlalti le multumesc pt. aprecieri. Incerc si eu sa ajut oamenii sa inteleaga mai mult si sa nu fie inselati ...
Incerc sa ajut in intelegerea nevoii de a citi cu spirit critic si de a folosi creierul si nu "principiul" de a crede si nu cerceta.

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

i1414xy

Citat din: padme din  15 Octombrie 2009, 09:27:29
geneza 5;24- si enoch a fost luat la dumnezeu, dar si el ca si ilie NU au murit! e o diferenta! chiar si explicatia cu oasele e indoielnica, dupa un anumit timp nu mai exista nici os. trebuie sa citesc conetextul respectiv sa-mi dau seama despre ce e vorba.
Da ai dreptate,  Pr. Enoh si Ilie nu au murit, ei sunt in cer si vor veni pe pamant atunci cand se va arata Antihrist . Ei vor mustra pe Antihrist in fata si vor arata lumii ca el este diavolul si ai inseala, iar Antihrist ai va omora , iar pe acestia ai va invia Dumnezeu la cateva zile si-i va lua la cer. Lucrurile astea sunt scrise in Apocalipsa.
  Pai desigur ca dupa cateva mii de ani,nu mai ramane aprope nimic din oasele omului, dar asta nu inseamna ca Dumnezeu nu poate sa-l faca pe om asa cum a fost mai inainte chiar daca nu a mai ramas nimic el, asta-i puterea lui Dumnezeu si este mult peste intelegerea noatra.

i1414xy

Citat din: padme din  15 Octombrie 2009, 10:39:43
imi pare rau Nox, am incercat sa modific celalalt mesaj dar mi-a inchis sesiunea pe motiv ca a expirat timpul! :-D


"Eu stiu sigur lucrurile astea si numa pot insela." si de unde anume stii tu sigur? ai facut vreo calatorie pe acolo?
dupa care mie imi zici ca maria nu a fost luata la cer cu trupul, iar lui Ronin ca a fost luata?!
ori daca ai citit acest lucru in vreo lucrare teologica, ma intreb si yo, cum anume un fapt atat de important nu a fost mentionat pe nicaieri prin evanghelii, nici macar in cele gnostice?! si dintr-o data, la cateva sute de ani de la fapte, cineva stie ce s-a intamplat?! asta e sora cu aia cand regina elena are "viziuni" despre locul unde este mormantul lui isus?!


subscriu la aminul lui lylyt_ice, aici era vorba despre altceva!

  Lucrurile astea le stiu din cartile sfintilor, care chiar au fost dusi  in Rai in timpul vietii lor sau au avut descoperiri de la Dumnezeu despre ce se intampla cu sufletul omului dupa moarte.
   Nu m-am referit la faptul ca Maria nu a fost luata cu  trupul la cer , ci la faptul ca nu este mentionat in Biblie despre acesta: " Recunosc ca ma gresit cand am spus ca este mentionat in Biblie ca Iisus a luat si trupul Mariei la cer", la asta m-am referit.
   Daca nu este mentionat despre aceasta prin evanghelii, sunt scrise in cartile sfintilor din acea vreme, dar sa nu crezi ca in evanghelii sunt cuprinse toate lucrurile si daca despre ceva sau cineva nu se vorbeste in evanghelii asta insemna ca acel ceva sau cineva este gresit. Uite,poate sti poate nu sti, Sfanta Liturghie este cea mai mare si mai sfanta slujba de pe pamant, si nu este scris in evanghelie nici cand se face , nici cum, si nici unde se face, dar daca nu este mentionata in Biblie , asta nu insemna ca este gresita.

i1414xy

  Ronin, eu cu ceva vreme in urma am discutat mult timp pe mess cu un musulman din egipt despre credinta, si printre altele i-am spus si despre Maica Domnului , i-am tirmis chiar si o icoana a ei , si el habar n-avea cine este, nici cine a fost si nici ce legatura are cu credinta. El are 25 de ani si citeste zilnic Coranul si a citit multe din scrierile lui Mahomed si chiar vrea sa promoveze credinta islamica in lume si nu era un om care sa minta , de aceea nu stiu cat de adevarate sunt cele relatate pe acel blog.
   Pe langa asta, tu sti ca diavolul ca sa-i insele pe unii, se arata cateodata in chipul Fecioarei Maria sau al lui Dumnezeu? Asa s-a intamplat si-n cazul lui Mahomed, toate viziunile lui au fost de la diavol. Si chiar si diavolul cateodata spune unora cine este Fecioara Maria si cum se teme el de Ea.
   "Dar ei încã nu au vãzut nimic... Iezuiþii o au pe fecioara Maria programatã sã aparã de patru sau cinci ori în China, de câteva ori în Rusia ºi câteva "reale" mari apariþii în U.S.A. ... ªi oamenii se duc sã fie prezenþi", scrie acolo undeva.  Aceste aparitii programate de ei nu-s decat niste minciuni, ca doar nu actioneaza Fecioara Maria la comanda lor.

"La miracole putem include si "aparitiile" marianice care au scopul de a unii religiile sub autoritatea bisericii "mama", biserica Romei", mai Ronin gresesti rau aici. Nu stiu de unde ai vazut scris asta da e total gresita, si cine a afirmat-o se foloseste doar de aparitiile fecioarei Maria, care nu au nici o legatura cu relatarea ta. Vezi ca faci si hula la adresa Fecioarei Maria cand spui ca aparitiile ei sunt in sprijinul masoneriei, cand ea faptul scopul Ei este de ai intoarce pe oameni la Dumnezeu.
  Vaticanul vrea ca Ortodoxia sa i se supuna. Daca am face asta , l-am lasa pe Dumnezeu si l-am lua pe dracu de mana. In schimb, Ortodoxia vrea ca Vaticanul sa faca ceea ce se face in Ortodoxie, pt ca la inceput si ei au fost ortodocsi, adica sa se intoarca de unde au plecat.


padme

Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 22:07:40
  Lucrurile astea le stiu din cartile sfintilor, care chiar au fost dusi  in Rai in timpul vietii lor
...si eu chiar nu cred!
 
Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 22:07:40
 Nu m-am referit la faptul ca Maria nu a fost luata cu  trupul la cer , ci la faptul ca nu este mentionat in Biblie despre acesta: " Recunosc ca ma gresit cand am spus ca este mentionat in Biblie ca Iisus a luat si trupul Mariei la cer", la asta m-am referit.
   Daca nu este mentionat despre aceasta prin evanghelii, sunt scrise in cartile sfintilor din acea vreme, dar sa nu crezi ca in evanghelii sunt cuprinse toate lucrurile si daca despre ceva sau cineva nu se vorbeste in evanghelii asta insemna ca acel ceva sau cineva este gresit.
care anume sfinti din acea vreme? cum crezi tu ca un asemenea fapt atat de important era omis din evanghelii? dar il stiau altii la distanta de cateva sute de ani?

Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 22:07:40

Uite,poate sti poate nu sti, Sfanta Liturghie este cea mai mare si mai sfanta slujba de pe pamant, si nu este scris in evanghelie nici cand se face , nici cum, si nici unde se face, dar daca nu este mentionata in Biblie , asta nu insemna ca este gresita.
mi se pare logic, e vorba despre o procedura ce tine de cultul ortodox! nici tu nu ai de unde sa stii cand unde si cum se tine liturghia la catolici, de exemplu!

padme

Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 23:24:38
  Ronin, eu cu ceva vreme in urma am discutat mult timp pe mess cu un musulman din egipt despre credinta, si printre altele i-am spus si despre Maica Domnului , i-am tirmis chiar si o icoana a ei , si el habar n-avea cine este, nici cine a fost si nici ce legatura are cu credinta.

mi se pare cam ciudat! eu am citit cuprinsul unui coran adus in irak, unde la cuprins erau capitole dedicate lui:isa (isus), miriam sau maryam, nu mai retin exact(maria) si copii lui israel!
voi citi si acest coran, mai ales daca sus-numitul sustine ca nu ar sti despre ce este vorba.

Citat din: i1414xy din  15 Octombrie 2009, 23:24:38
  Vaticanul vrea ca Ortodoxia sa i se supuna. Daca am face asta , l-am lasa pe Dumnezeu si l-am lua pe dracu de mana. In schimb, Ortodoxia vrea ca Vaticanul sa faca ceea ce se face in Ortodoxie, pt ca la inceput si ei au fost ortodocsi, adica sa se intoarca de unde au plecat.


nu cred ca erau ortodocsi! in 1054 cand a avut loc marea schisma, cele 2 biserici s-au despartit tocmai pt ca nu cadeau de acord asupra dogmelor! chiar intr-o enciclopedie italiana am gasit ca de fapt biserica ortodoxa a fost excomunicata de catre vatican!-e dreptul lor sa scrie ce vor intr-o carte in italiana, nu pot sa spun ca m-am interesat despre asta in mod special!

Ronin

"Ronin, eu cu ceva vreme in urma am discutat mult timp pe mess cu un musulman din egipt despre credinta, si printre altele i-am spus si despre Maica Domnului , i-am tirmis chiar si o icoana a ei , si el habar n-avea cine este, nici cine a fost si nici ce legatura are cu credinta. El are 25 de ani si citeste zilnic Coranul si a citit multe din scrierile lui Mahomed si chiar vrea sa promoveze credinta islamica in lume si nu era un om care sa minta , de aceea nu stiu cat de adevarate sunt cele relatate pe acel blog."

Poti gasi pe site-ul "Islamul azi" o carte scrisa de un musulman despre fecioara Maria.
Cartea se numeste "Fecioara Maria - o femeie musulmana exemplara".
http://www.islamulazi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=14



Daca urmaresti aparitia religiei islamice vei vedea ca influenta catolica este destul de prezenta in aparitia acestei "religii".

Citeste (cu rabdare) acest material:

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/islamul-masoneria-arme-ale-spionajului.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/09/black-ops-made-in-vatican-ii.html

Prietenul tau poate nu a inteles bine despre ce este vorba deoarece numele sunt scrise si pronuntate altfel in islam.

ps: aparitiile marianice cu care Vaticanul este de acord (vezi Fatima 1917 si multe altele) sunt reale numai ca cel care personifica pe fecioara Maria este un spirit demonic.
Nu ar trebui sa-ti fie greu sa accepti ca Maria va fi inviata atunci cand Iisus se va reintoarce, asa cum a promis, si ii va invia pe toti cei care au mers pe calea Lui...

Ideea cu "sufletul nemuritor", am mai spus-o, NU apartine lui Dumnezeu si nu vine din Scripturi.
Nu-i de mirare ca ea vine sau este intalnita la popoare care NU credeau in Dumnezeu.
Atunci cand diavolul, prin sarpe, i-a spus lui Eva ca "HOTARAT NU VETI MURI" , poti intelege ca diavolul a pus baza acestei credinte in nemurirea sufletului..., intelegi smecheria ???

Dumnezeu a spus: "Hotarat ca veti muri" iar diavolul spune "hotarat NU veti muri".
Dumnezeu vorbeste de o inviere la nivel de planeta, in trup nou-nemuritor, a celor care aleg calea Lui pe cand dracii ofera "nemurirea sufletului"...

Succes in "investigatia" ta spirituala !


http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Zilele trecute (2009), am remarcat afirmatia unei persoane, la TV, care spunea de faptul ca Ortodoxia a incheiat un PROTOCOL cu Vaticanul (Papalitatea-Sfantul Scaun)prin care, pana in 2010-2011, biserica ortodoxa se va "uni" cu biserica "mama", catolicismul.

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5708
http://www.revista22.ro/va-veni-papa-benedict-al-xvi-lea-in-romania-4816.html

Vezi si cum "prea sfintia sa" Bartholomew, Patriarhul ecumenic, este laudat si premiat la o Universitate din SUA, evident, Universitate Iezuita.

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?4765.180
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

i1414xy

Citat din: padme din  15 Octombrie 2009, 23:31:06
...si eu chiar nu cred!
  care anume sfinti din acea vreme? cum crezi tu ca un asemenea fapt atat de important era omis din evanghelii? dar il stiau altii la distanta de cateva sute de ani?
mi se pare logic, e vorba despre o procedura ce tine de cultul ortodox! nici tu nu ai de unde sa stii cand unde si cum se tine liturghia la catolici, de exemplu!
care sfinti? pai in primul rand sf.apostoli si apoi oamenii din acea vreme care au crezut in Hristos si s-au sfintit prin viata curata. Parca toate evangheliile au fost scrise inaintea mortii fecioarei maria si  de aceea nu este mentionat despre inaltarea ei la cer.