Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Godak

Atrag atenția distinșilor membri ai Forumului Rufon că nu folosesc la valoarea maximă proprietățile tehnice ale Forumului. Odată cu tabloidizarea acestui spațiu de dicuție și căderea lui în derizoriu, nu înțeleg de ce nu se folosesc mai mult titlurile și ilustrațiile din attach. Totodată, fondul satiric pare a se rezuma doar la nick-urile alese (majoritatea încadrabile pe latura inițiată de Academia Cațavencu). Mai cu umor, fraților, că nu strică cu nimic umorul. ne face doar viața mai frumoasă....

"Garda, Căpitanul,
Ne preschimbă-n șoimi de fier
Țara, Căpitanul,
Și Arhanghelul din cer".

@abyss, nu știu de ce, dar în locul tău mi-aș face griji. Cel puțin unul de pe aici te-ar scoate pe coș, pe tine și pe familia ta, sub formă de cenușă... Hai, sănătate!


abyss

Auf Wiedersehen maestro.....sau "rămas bun" pe românește.

Grifon

Pentru cei ce n-au prins vremurile de dinainte de '89, un banc suculent cu avionul (inventat atunci de români) ROMBAC:

Zboară ai noștri cu ROMBAC-ul până ajung la New York. Acolo cer turnului permisiunea de aterizare, si li se dă pista 14. Se pun pe manevre, coboară trenul de aterizare, dar când aproape de oprire vàd că se termină pista !
- Bă americanilor ! Ce panaramă de pistă ne-ați dat, mă ?! Păi noi venirăm cu ROMBAC-ul, nu cu prostii ca ale voastre !
Uimiți, americanii dau altă pistă -32 - mai lungă.
Reiau ai nostri manevra...cât pe ce să aterizeze...iar se termină !
- Bãi penibililor ! Dați naibii pistă ca lumea ! Da' chiar așa....ce aeroport de săraci !
Uluiți la culme, americanii le dau pista militară - cea mai lungă din lume.
Muncesc ai noștri, se chinuie....fac minuni de pilotaj...si până la urmă reușesc aterizarea.Nădușit, pilotul deschide carlinga si se uită in jur, fluierând a neînțelegere.
- Ce-i mă Ioane ? Intreabă copilotul. E scurtă si asta, nu ?
Ion se uită, se tot uită, apoi răspunde plin de mirare:
- Bă...lungă sigur nu-i....dar să-mi trag una...cât e de latãăăă !!

Cristian 1

Mno,acuma daca o iesit si asta pe piata,totul e perfect in Romania...

http://www.emag.ro/courpapier-din-bancnote-de-100-euro-4132/pd/DN6P82BBM/

Cristian 1

 După ce a mâncat, Bill Gates a cerut nota de plată.Pe lângă suma consumată, acesta a mai lăsat un bacşiş de 5 dolari.
Când să plece din restaurant, Gates a vrut să salute chelnerul, însă
acesta avea o privire destul de ciudată, aşa că l-a întrebat dacă
totul este în regulă.
-Bill Gates: "Ce s-a întâmplat?"
-Chelnerul: "Nimic. Sunt doar uimit de situaţie. Săptămâna trecută
fiica dumneavoastră a fost în restaurant şi eu am servit la masa ei.
Pe lângă nota de plată, ea mi-a lăsat un bacşiş de 100 de dolari. Aşa
că nu înţeleg, "Cum este posibil ca dumneavoastră, tatăl ei, cel mai
bogat om din lume, să lăsaţi doar 5 dolari?"
In acel moment, pe faţa lui Bill Gates a apărut un zâmbet.
-Bill Gates: "Ea este fiica celui mai bogat om din lume..., eu ...sunt
fiul unui tăietor de lemne."
Din acel moment, chelnerul nu a mai zis nimic.

Cristian 1

Inainte de intrarea pacientului in operatie la UPU:


fiulploii

Nici o apocalipsa la Orizont ? Ma plictisesc vara asta  :lol: cred ca o sa bag un tur pe Transalpina cu retur pe transfagarasan  8-)

prodcomb

E bine. Stai departe de Vrancea!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Cristian 1

Ion stă pe prispă cu o foaie-n mînă. Măria îl întreabă:
- Ce tot faci acolo de două ore,mai omule?
- Citesc certificatul de căsătorie.
- Păi,și-ți trebuie două ore?
- Da! Caut termenul de valabilitate și nu-l găsesc!

fiulploii


prodcomb

Citat din: fiulploii din  17 Iunie 2017, 01:18:58
 

Până când?

Prognoza era pentru cel mai târziu 2018.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

fiulploii


panta_rh_ei

@fiulploii
Banuiesc ca oamenii n-au vrut sa faca o istorie a evolutiei.
Este interesant ce spui tu dar : "daca creatorul nu da dovada de omnipotenta sau de divinitate atunci el va fi eliminat ." – asta presupune ca trebuie sa-l cunosti efectiv, sa-l observi si sa-l evaluezi 100% obiectiv, daca asa ceva e posibil .
Mai departe e doar teorie. Indiferent ce spun geneticienii si statisticile lor. Oricum eu nu cred in ce spun ei  pentru ca si deoarece am impresia ca servesc o anumita agenda (pot sa gresesc dar asta cred).
Mai departe :" Eu zic ca nu numai ca ne-am ucide creatorii daca am putea dar îi si urâm pt asta fiindca nu corespund cu normele noastre de frumusețe si inteligenta".  Ne construim singuri normele dupa criterii subiective astfel incat nici macar doi muritori nu au aceleasi standarde si-n afara de asta...i-a vazut cineva in carne si oase?
"Si apoi hai sa judecam drept: roboții actuali pt ce ii construim? Ca sa ne facă viata mai ușoară, sa ne înlocuiască la munci grele sau plictisitoare , sa ne distreze, etc. Ei nu au constiinta de sine, deocamdată"-corect, pentru asta ii construim dar tendinta spre perfectiune nu stim unde va duce. Deocamdata nu au constiinta dar...exemplarele din film erau capabile de sentimente, aveau discernamant ; nu stiu daca in limita softului sau era o evolutie autonoma.
Am citit si eu in urma cu ceva vreme pe tarlaua netului despre acele imprimante care se puteau autoreplica si mi-am adus aminte de o poveste sf citita cu multi ani in urma intr-unul din "almanahele" socialiste despre niste masini d'astea autonomizate care la un moment dat s-au revoltat impotriva oamenilor pe care au inceput sa-I ucida si nu oricum ci in baza unei strategii.
"Nu dezvolt mai departe dar daca nu plecam curând spre alte planete va fi grav fiindca aici vor fi altii "- sincer...eu nu cred in sperietoarea asta. Daca pamantul va deveni vreodata nelocuibil  asta va fi din cauza nesabuintei noastre nicidecum din cauza unor 'altii".  Ma rog, fiecare cu parerile lui . :-D
Revenind la film...presupun ca este o alta poveste prin care vor sa ne ucida orice speranta de mai bine.  Cand ii ucizi omului ultima speranta poti sa faci ce vrei din el. Acum...nimeni nu stie daca exista ceva dupa viata asta pe care o cunoastem noi si daca exista...nu cred ca este asa cum  ne-o imaginam/dorim noi in asta viata  fiind. Daca stau  bine sa ma gandesc... sunt unii care pretind ca stiu foarte exact  cum e pa lumea ailalta(asa reiese din cele cateva cartulii pe care le-am frunzarit eu) adica o cunosc chiar mai bine decat lumea asta. Sa-I credem?
Mie imi place sa am surprize placute asa ca imi pastrez o doza apreciabila de scepticism. Nu de alta dar nu vreau  sa aterizez p'acolosa cu idei preconcepute pentru ca, nu-I asa, ce-I mai amar decat deziluzia(?)
In rest...s-auzim de bine si p'aici si pe alte taramuri, de ce nu?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

S-auzim numai de bine pe toate tărâmurile , @panta_rh_ei insa lumea e făcută din gol si plin , alb si negru, cer si pământ iar intre ele  o infinitate de nuanțe.
   Normal ca normele noastre de aia sunt ale noastre fiindca sunt subiective. Si fiind noi rasa dominanta pe planeta , conteaza doar normele noastre , judecam lumea si universul dupa normele noastre bazate pe observare sau experimentare. Poti sa ne judeci pt asta?

   Nu am zis ca Pamântul va deveni nelocuibil -si aici e o judecată tot dupa normele subiective umane - ci doar ca vom fi înlocuiți de altii .
   In rest, unii trăiesc cu speranța iar altii sunt invatatu sa lupte până la capăt , așa a fost dintotdeauna insa toate trec  :lol:

panta_rh_ei

E bine ca suntem de acord macar asupra unui minuscul punct. Am citit intotdeauna cu placere postarile tale pentru ca sunt interesante si provocatoare. Spun asta fara nici un fel de nuante (cum ar fi lumea fara nuante?) si pentru ca veni vorba, nuantatul "sa ne judeci" daca se refera la mine nu-I valabil; nu judec pe nimeni – n-am de ce si mai ales pentru ce.  Sa trecem peste...
Vorbeai despre modificari genetice, hibridizari operate de-a lungul timpului de acei "altii"(indiferent cine si cati or fi fost) al caror rezultat este omul de astazi. Eu, recunosc, nu vad rostul actiunii in toata treaba asta, nu vad logica (admitand ca logica lor o fi diametral opusa sau macar diferita substantial de a noastra). De ce asa o investitie,  atata efort si timp consumate  doar pentru a reveni azi-maine, azi-maine sa ne dea un sut in fund, sa ne ducem unde-om vedea cu ochii?  puteau scapa simplu de noi atunci cand doar ne dadusem jos din pom.
Rasa dominanta de pe pamant si-a ucis de mult Creatorul(in plan mental sigur) si se crede acum Dumnezeu pe pamant. O fi bine, o fi rau, nu stiu, dar de ce are tendinte distructive? Asta era nedumerirea pe care am incercat s-o exprim si n-am reusit se pare. De aceea spun ca, pana la proba contrarie, motivul unui eventual exod nu-l reprezinta "altii"  ci inconstienta noastra. Daca unii traiesc cu speranta ca altcineva le  rezolva problemele, egal daca e vorba de pamanteni, Dumnezeu sau ET, speranta ii ghideaza /sustine si pe cei care lupta pentru ceva/altceva  mai bun. Nu vad de ce ar lupta cineva, indiferent ce forma imbraca aceasta lupta, pentru ceva mai rau. De asta ziceam ca nu-i bine sa ucizi sperantele prin toate mijloacele si pe toate caile.
Am descoperit ca, in ciuda scepticismului, sunt o persoana optimista(chestie care ma surprinde tare de tot chiar).
Week-end placut
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.