Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 38 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Grifon

CRĂCIN FERICIT tuturor Rufoniștilor !
Și să nu uităm că această zi are semnificații infinit mai profunde decât mrejele mercantile ale lui Moș C(ome)rciun !
Sărbători Linistite !

Ganditorul

Sarbatori fericite, multa sanatate si bucurie !
            LA MULTI ANI !

padme

Sărbători fericite!!

Cristian 1

Grifon

Un An Nou mai bun tuturor membrilor Rufon, cu împliniri și bucurii (așteptate sau neașteptate)!
Fie ca in 2017 să fim mai buni, mai înțelepți, și mai dăruiți cu inspirație, astfel incât să putem găsi răspunsuri la un număr mare de enigme - sau măcar să găsim altele, mai incitante !
Sunt încântat că in 2016 am ajuns să vă cunosc, iar in noul an îmi doresc să fim mai mulți, mai activi, și, dincolo de toate, mai...apropiați.
La Mulți Ani !

jean

Sarbatori fericite si La Multi Ani!
Adevarul este dincolo de noi

Cristian 1

Un caz nesingular pe anul asta...

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kefren

La multi ani, prieteni!

Cristian 1

Un tata impreuna cu baiatul sau,se aflau la pescuit.
Tatal catre baiat:
-Da-mi,te rog,painea pentru nada.
-Am mancat-o,tata!
-Atunci da-mi mamaliga!
-Nu mai e...am mancat-o si pe asta!
-Bun asa,atunci mananca si ramele,si sa mergem acasa!

Cristian 1

Cristian 1

Cu ocazia noului an,2017,va urez sanatate la maxim,fericire cat incape si s-aveti parte numai de ceea ce va doriti!

Cristian 1

Personaje ce au creat o sursa inepuizabila de umor...

Xanadron

Citat din: Cristian 1 din  10 Ianuarie 2017, 21:46:38
Cu ocazia noului an,2017,va urez sanatate la maxim,fericire cat incape si s-aveti parte numai de ceea ce va doriti!
Nu tocmai convins ca n-ai gresit topicul postarii, ti-o completez cu breaking-news-ul ca Santa Klaus-Werner Johannis :martiansmile: e pe cale sa-si termine azi-maine discursul cu urarile de Revelion. :-o :-D

Serios acu', multzam asemenea! :rainbow:
...Si-un 2017 radical mai bun tuturor prietenilor din minuscula familie Rufon... ba chiar si trollilor / "pescarilor", ca fara ei ne-ar rugini vigilentza si-ar sforai neuronu'. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Sa va aduca Mosu' de toate ...

Nu radeti... ca-i Craciunul pe stil vechi ! Macar acum sa va urez ceva pentru 2017 prieteni, ca anu' trecut am fost "inzapezit" pe la munte.
LA MULTI ANI cu sanatate, bucurie si realizari pe toate planurile, planetele, si-n toate Universurile !

.