Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 20 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Se intalnesc doi ardeleni:
- De ce esti amarat,ma Ioane?
- Cum sa nu fiu amarat,ma Gheo,amu mi-o murit un bou!
- Mno,nu-ti fa griji,ca ase ne-om duce toti,unu' dupa altu'...

Grifon

Un american in vizită la Mecca - tocmai de Ramadan - se uită fascinat la masiva desfășurare.
Sute de mii de islamiști, in maximum de evlavie, stau in șir să ajungă la "cubul negru". Chiar in față insă, lângă templu, doi cerșetori își dispută locul super-strategic : un arab si un...evreu.
Americanu' se uită uluit cum fiecare islamist vine, pune o monedă in palaria arabului, apoi scuipă pe evreu. Zeci...sute...mii !
"Doamne, da' oare cât de tâmpit e evreul ăsta ?!? Cum să-i dea ăștia bani ? Mă mir că nu l-au căsăpit incă !!"
Se dă, cu fereală, lângă evreu și-i șoptește:
- Fugi măi omule, cât mai ai timp ! Vrei să fii linșat aici ?
Evreul il privește plictisit, apoi, disprețuitor, îi zice arabului care cerșea alături:
- I-auzi, bre Itzic, ne invață fraieru' ăsta să facem afaceri !

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aseneth

Aseneth

No comment. Paginile oficiale Vanish au cele mai proaste denumiri din lume. Vanish Romania, Vanish Brasil, Vanish UK.... etc... oare chiar vrea sa scoata toate petele de pe harta?

Cristian 1

Citat din: Aseneth din  13 Decembrie 2016, 15:08:23
No comment. Paginile oficiale Vanish au cele mai proaste denumiri din lume. Vanish Romania, Vanish Brasil, Vanish UK.... etc... oare chiar vrea sa scoata toate petele de pe harta?
Nu,doar petele nationale si astfel sa asigure o mare pata globala...

Cristian 1

O planeta trece pe langa planeta Pamant si o intreaba:
-Ce mai faci,soro?Nu te-am mai vazut de milioane de ani!
-Nu prea bine...Stii,mi-au iesit Homo Sapiens...
-Nu te ingrijora,o sa treaca!Am avut si eu! :rainbow:

Cristian 1

Patru chinezi,Chu,Bu,Fu si Su au decis sa emigreze in Statele Unite ale Americii.
Incepand procedura pentru obtinerea vizelor,ei au trebuit sa-si schimbe numele.Astfel,Chu a devenit Chuck,Bu a devenit Buck,iar Fu si sora lui,Su,au decis sa locuiasca mai departe in China.

Cristian 1

Doctorul catre pacient:
- Fumezi?
- Nu.
- Consumi alcool?
- Nu
- Nu mai ranji ca un cretin.Oricum voi gasi ceva! :-D

Ganditorul

La ora 1 noaptea, când noul preşedinte american Trump dormea buştean, sună telefonul:
- Alo, domnu' Trump, se aude o voce.
- Da, zice Trump somnoros.
- Iertaţi-mă că vă trezesc, sunt eu, hackerul Guccifer din România. Nu v-am sunat să vă felicit, pentru că eu v-am făcut preşedinte, spărgându-i e-mail-ul lui Hillary, v-am sunat în legătură cu cei trei extratereştrii care vă vând tehnologie din altă galaxie.
- Cum, zice mirat Trump, tu ştii secretul nostru cel mai bine păzit şi pe care şi eu l-am aflat abia acum patru ore?!
- Da, spune Guccifer, nu mai cumpăraţi nimic de la ei. Le-am spart e-mail-urile... sunt CHINEZI!

Cristian 1

Adevarul gol-golut...

Cristian 1

Prinzand ultima zi de weekend la camping,un vecin ii zice lui Mitica:
- Mai Mitica,sa stii ca,in acest camping apa nu este potabila!
- Ok,si cum va descurcati ?
- Luam apa,o strecuram,o fierbem,o filtram,o dezinfectam cu clor,punem in ea musetel,dupa care bem...bere rece!

Cristian 1

Prajitura de Craciun:

Pentru aceasta prajitura cu ciocolata folositi:
– 150 gr ciocolata
– 200 gr zahar
– 5 oua
– 1 praf de copt
– 2 linguri de cafea
– un pahar cu lapte
– coniac
Pentru crema folositi:
– 200 gr zahar
– 150 gr unt
– 5 linguri cacao
– coniac

Mod de preparare:

,,Se deschide sticla de coniac si se gusta pentru a se vedea taria lui. Se rupe ciocolata bucatele si se amesteca cu laptele si cafeaua. Se pune vasul pe foc pana se topeste ciocolata. Se pune un pahar de coniac si se bea pentru a avea putere la amestecat. Se freaca zaharul cu galbenusurile pana se albesc, apoi se adauga praful de copt si ciocolata topita. Se pune un pahar de coniac si se bea din cauza crizei. Se inglobeaza in datorii albusurile in crema de galbenusuri amestecand usor ... usor...pana sticla de coniac ajunge un sfert.
Se cauta o tava, o tavuta, o tavoaie...se unge cu margarina ...pardon...cu unt si se baga in cuptor...Mai intai scoateti vasele murdare din cuptor. Aprindeti cuptorul fara benzina si fixati temperatura optima ... Veti sti temperatura optima dupa un pahar de coniac. Se pre...se pre...se prepara crema. Se taie untul cub...urele...se freaca menta bine intr-un castron si se adauga zakarul, cacaua si ce a mai ramas pe masa. Se amesteca bine in timp ce se goleste ... stilcla de coco...niac...
Cand a luat....a luat...aluatul s-a copt....se taie ca maioneza in doua foi. Se pune intre...o treime crema , cu restul ma imbrac....se imbraca prajitura. Peste prajitura se scurg pic..pic..picaturile de con...con...coniac ramase de garda in sticla. Dupa ce va treziti mergeti la cocofetarie si cumpatati....cumparati pra...pra...line sau pra ....pra..jituri buuuune. Fara ...coniaccccc!"

Cristian 1

Cu ocazia Craciunului,va urez sanatate la maxim,fericire cat incape si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Cu stima,Cristian Istrate. :rainbow:

panta_rh_ei

Va doresc tuturor "SARBATORI FERICITE!"
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.