Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1


La recensamant...
- Numele dumneavoastra?
- Adam.
- Numele sotiei?
- Eva.
- Incredibila coincidenta! Prin intamplare,e si un sarpe aici?!
- Sigur ca da... mama soacra, te cauta cineva!

fiulploii

Poate cineva sa explice pe scurt si simpluț  :lol: - pt doi neuroni functionali cam 90% - ce este "Evenimentul" si ce trateaza " conferințele Cobra" ?
   Nu de alta dar observ cum se inflamează netul pornind de la "sfatul" Alemaniei către cetățenii ei de a-si face provizii de hrana si apa . Pe lângă vânzări record unii leagă chestia asta de sus-numitul "Eveniment" anunțat de ceva timp pe anumite zone obscure ale netului . Ce am găsit pe tema asta este cam stufos si ar trebui sa pierd o grămada de timp .
   Așadar, daca e cineva la zi cu informația si poate sa explice clar , multumesc anticipat .

abyss

Der Scheiße is about to hit der Lufter.

abyss

Am urmarit filmul 13 Ore =>http://acd.cdn.vizplay.org/v1/cc0e9a09f603edf064c33d43f8be2822.mp4?st=da9pFOI8DUptaoAviSlq6g&hash=guMJIJkz8BPdtLa--KSMTg

Si s-a conturat o ipoteza cu cifra octanica mare:

PTB vor sa dizolve orientul mijlociu drept pentru care au avut un plan cu bataie lunga.
- Au suprimat tehnologiile free-energy si au creat iluzia unei lumi dependente de petrol.
- Au castigat de partea lor cateva zone arabe cu petrol.
- Au "cultivat" o gasca de dictatori incurajati sa fie prieteni intre ei ani de zile, inclusiv prin europa. (State centralizate, odată eliminati dictatorii statele intrau in colaps. )
- S-a jucat la 2 capete, rusii fiind dupa caz "gardianul bun" pentru irak, iran, siria etc. ametind si mai tare turbanele.
- S-au produs evenimente in anii 90. Cateva dictaturi cad in haos. Democratii de carton si oameni corupti, state arabe in conflict iar bin laden e ajutat sa ajunga sef.
- Apare "amenintarea terorista" 9\11 si bin laden.
- Haosul se extinde in zonele arabe. E eliminat gaddafi. Primavara araba.
- Apare ISIS. Filme defaimatoare la adresa profetului, publicatii instigatoare.
- Conflictul escaladeaza si apare fenomenul dorit de Kalergi. Emigrantii arabi. In tari pisate de conflicte nu poti trai. Hai mai bine in europa...nu au granite, nu mai au armate...

Dar se pare ca fluxul de araboi nu e pe placul PTB... Nu poti goli lumea araba cu barcile. Si cine statea tampon? Turcia. Cu turcia in haos si al ei dictator eliminat valurile de emigranti puteau goli orientul mijlociu. Cine s-a opus? Rusia. Deocamdata... Insa avantajul migratiei surpriza a cam trecut.

In aceasta lumina anglia inchide granitele.
Germania doreste un plan in caz de necesitate.
Rusii sub pretextul "ucraina" a masat trupe si a inchis accesul catre ea.

Care e urmatoarea mutare pe tabla de sah? Ii piseaza in continuare la ei acasa sau ii cara cu barcile in continuare? Sau le da voie turcu sa curga spre noi la liber? :fullmoon:



horia2008

Citat din: abyss din  25 August 2016, 14:18:37
PTB vor sa dizolve orientul mijlociu drept pentru care au avut un plan cu bataie lunga.
....
am vazut cum, dupa cum ai rezumat...
dar, de ce ? sa dizolve orientul mijlociu ? imi scapa ceva  :?


fiulploii

Cum se numește filmul ? pentru noi , cei cu restricții virtuale

Citat din: horia2008 din  25 August 2016, 14:29:45
am vazut cum, dupa cum ai rezumat...
dar, de ce ? sa dizolve orientul mijlociu ? imi scapa ceva  :?



O ipoteza sf " decât" nimic  :lol: : vin cei ce se pretind a fi zeii creatori . Dar nici ipoteza asta nu se potrivește 100 la 100 . Așteptam deci lămuriri .

fiulploii

Citat din: abyss din  25 August 2016, 12:36:36
Der Scheiße is about to hit der Lufter.

- Was is das ?
- Was is das is Was is das dar să-l vezi pe " was is doi " cum plutește in butoi ca o navă de război !

         -folclor suburban de ocazie -

horia2008

Citat din: abyss din  25 August 2016, 14:18:37....
Sau le da voie turcu sa curga spre noi la liber? :fullmoon:
nu cred ca le da voie, acu' de cand s-a facut preten cu domnu' Rusu care ca s-a opus...



Ganditorul

Fain rezumat @abyss dar lipsesc niste etape :

daca pornim de la planul kalergi (din care nu cred o iota, ci il socotesc o favcatura a anilor 2000 pentru a creea un "punct de cotitura" a umanitatii care si-o cam luase in cap cu democratia si dezvoltarea pe baza de colaborare interculturala, stiintifica si interetnica - adica fara barierele clasice care aduc crize, bau-bau si multi bani in buzunarele celor din spatele cortinei etc ) uitam ca inainte de intentia de dizolvare a orientului mijlociu (care la vremea lui Kalergi era o suma de colonii populate cu camile, capre , femei de povara si arabi extrem de serviabili din pozitia lor de populatie a nisipurilor la ordinul lorzilor colonialisti ), repet, inainte de intentia de dizolvare a orientului mijlociu s-a pompat ceva efort, energie, finante si sange in WW2 pentru a creea statul Israel.

Sa spui ca s-a urmarit distrugerea orientului mijlociu dupa ce peste 50-70 de ani ai dezvoltat toata economia de varf pe resursele petroliere din zona - permitand localnicilor nisipurilor sa vina la studii si sa participe la viata social-politica a occidentului, dupa ce le-ai permis sa se inarmeze cu produsele militare din est si vest, dupa ce, cel putin dupa 89, musulmanii erau, si sunt, mai bine vazuti in "statele dezvoltate" decat cetatenii europeni scapati de socialism = dupa toate astea e cam mult sa spui ca s-a dorit distrugerea orientului mijlociu  si a popoarelor/culturilor de pe acolo.

Ma ingrijoreaza mai mult tendintele de extindere a "spatiului vital" pentru oamenii nisipurilor - cu aceste schimbari climatice anacronice ce duc la ...desertificare, la distrugerea "spatiului verde" = fie prin inundatii fie prin seceta, ma ingrijoreaza mai mult orasele ce rasar in desert - aparent nelocuite, ma ingrijoreaza "cutremurele" venite prea la fix, cam la 3-4 ore dupa ce Merkel si Hollande paraseau Italia,, ma ingrijoreaza mai mult ca suntem fortati sa renuntam la obiceiurile si cutumele noastre pentru a face loc obiceiurilor venite din deshert.
Dar poate sun prea pesimist si vad o chestie de genul "bate shaua sa priceapa iapa" in varianta "bate omul nisipurilor ca sa priceapa europenii" acolo unde nu este si ...vai saracii de ei, sunt victime.

ISIS - asa cum am mai zis, revendica imperiul otoman fara voia/conducerea Turciei asa cum Transnistria ar revendica URSS fara voia Rusiei.
Dar mai vb de evenimentul asta...
Venirea lor spre Romania ?? Numai atunci cand vor fi siguri ca sabia lui Stefan cel Mare, aia originala, e la ei. Deocamdata turcii nu sunt siguri ca n-au o copie... Superstitie ? Poate. Dar mai vb.
Parerea mea.

abyss


Aseneth

Problema cu modificarile temporale, nu le poti dovedi. Un mic exemplu:

- Cine esti tu?
- Sunt un calator in timp.
- Asa, si ce inseamna asta, cu ce exact te ocupi?
- Pai, sa vedem, anul asta am prevenit un razboi intergalatic, doua apocalipse, am salvat 200 miliarde de oameni si ....
- Ce vorbesti, domnule, ce razboaie, ce apocalipse ?
- Exact!

Doctor Who

sau una si mai savuroasa, din serialul Supernatural:

-De ce a trebuit sa salvezi Titanicul?
-Nu mi-a placut cantecul!
-Ce cantec?
-Exact!

Aveam si o ratiune pentru postarea asta si avea legatura cu Mandela Effect. Dar apoi mi-am dat seama ca e mai mult comica decat rationala. Oricum, cine vrea, citeste (si) printre randuri.

Arhanghelul

#4706
"Speranta este cel mai bun medicament pe care il cunosc." "Sa-ti acuzi adversarul inseamna sa te recunosti invins." "Toti pentru unu si unu pentru toti." - Alexandre Dumas

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Mult mai nimerit pe acest subiect, cu setari si resetari ale situatiei, ar fi filmul "Etajul 13" 
https://ro.wikipedia.org/wiki/Etajul_13

cu vizionare on line aici :

http://www.filme-online.biz/etajul-13-1999-online-subtitrat/

Grifon

Da...Orientul Mijlociu este ținta, dar miza uriașă nu e petrolul, ci religia.
Zona e leagănul tuturor celor 3 mari religii ale cărții - creștinism, mozaism, islam. Reunirea tuturor enoriașilor acestora inseamnă, efectiv, lumea.
Petrolul, terorismul, migrațiile - nu sunt decât pârghii.
Dar nu pentru "distrugere". Pentru control.

abyss

Aseară la realitatea tv vorbeau 2 sirieni. Și în mare spuneau ca rușii și americanii se bat pentru petrol si gaze iar turcii împotriva kurzilor care sunt singurii care au luptat împotriva Isis. Ca în 5 ani din 18 milioane cât avea populație siria mai sunt jumătate. ... Ca la început Isis era Daesh , o formațiune alcătuită din fosta armata a lui Sadam  cu câțiva generali sprijiniți de Iran.
  Spuneau ca lumea din Siria e sătulă de război și ca sunt de acord ca mai marii lumii sa jupoaie tara de bogații numai sa fie lăsați în pace sa se întoarcă la locurile lor.
   Mai spuneau ca acolo e haos , nimeni nu mai știe împotriva cui lupta. Iar Isis nu sta la confruntări directe ci fug din zone imediat. Turcii de fapt ataca structura kurzilor , acesta fiind ținta lor , sprijiniți acum de ruși. Iar americanii nu se baga fiindcă au securizat deja campurile de petrol unde sunt 2 orașe de petroliști și au construit piste pentru avioane. Nu se mai baga fiindcă sunt în alegeri și nu își mai asuma nimic concret în zona. Au mai spus că într-adevăr dacă turcii vor deschide granița spre Europa vor pleca enorm de mulți. Și turcii prefera sa plece kurzi. Mai sunt prin zona 20 de milioane dintr-un total de aproximativ 40.