Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

ghici cine-i......stelică  :lol: :lol: :lol:
ce-am mai ras, fratemeleu... :lol: :lol:
huh... mi-am mai revenit un pic.. :-D :-D




lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

panta_rh_ei

Pentru că Ucraina nu este tocmai departe şi tovarăşa Timoşenco vrea să dea cu nucleara pe ruşii din Ucraina deveniţi indezirabili, dacă tot trebuie să murim pentru cauza Ucrainei, din cauză de Timoşenco, s-o facem cu zâmbetul pe buze.

Doi euromuncitori  sunt angajaţi de-un nene din Italia să-i cureţe livada.
Zis şi făcut. Se duc oamenii înarmaţi cu sculele potrivite şi după ce termină treaba anunţă patronul. Vine nenea, vede livada şi-şi pune mâinile în cap. Disperat începe să strige la ăştia: via, via, via.
M1: Bă, ce zice ăsta?
M2: Cred că vrea să-i tăiem şi via.
N.B .
De asta merg aşa de bine lucrurile în UE, pentru că una vorbim şi başca ne-nţelegem.  :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Aseneth

O bisericuta avea avea probleme mari cu soarecii. La un moment dat, moare preotul si vine unui nou. Brusc, soarecii dispar. Un credincios il intreaba pe preot unde au disparut soarecii.
-Pai i-am prins, i-am botezat si i-am facut enoriasi ai acestei biserici. Acum nu-i mai vezi decat de Paste si de Craciun!

horia2008

Citat din: horia2008 din  25 Martie 2014, 20:33:15
ghici cine-i......stelică  :lol: :lol: :lol:
ce-am mai ras, fratemeleu... :lol: :lol:
huh... mi-am mai revenit un pic.. :-D :-D

update

stelică a disparut si de pe firmamentul lovendalului   :-)



Ganditorul

14,03.2014
Panică şi cozi infernale la băncile din Crimeea! Autorităţile au limitat temporar retragerile de numerar 

Cozi infernale la bancomatele şi băncile din capitala Republicii Autonome Crimeea, Simferopol. Oamenii s-au aşezat la rând pentru a-şi retrage banii, după ce autorităţile din regiune au anunţat că de astăzi limitează temporar retragerile de numerar

http://www.publika.md/panica-si-cozi-infernale-la-bancile-din-crimeea-autoritatile-au-limitat-temporar-retragerile-de-numerar_1843571.html

- Si  masurile de sanctionare a Rusiei din 21.03.2014 :
Rusia: carduri blocate de Visa si MasterCard - La o zi după ce președintele Barack Obama a anunţat noi sancţiuni impuse Rusiei, Visa şi MasterCard au oprit serviciile pentru clienţii băncilor ruseşti (limitand astfel retragerile de numerar  :evil:).

http://www.europafm.ro/stiri/externe/rusia-carduri-blocate-de-visa-si-mastercard~n72937/

- sa nu uitam totusi de masurile de ajutor ce se aplica in Ucraina :

"Ucraina va creste cu peste 50% pretul la gaze pentru consumatorii casnici incepand cu 1 mai, o masura nepopulara ceruta de FMI in schimbul ajutorului financiaracordat Kievului, a anuntat miercuri operatorul national Naftogaz, potrivit AFP.
Consumatorii industriali vor suporta o crestere de 40% care se va aplica de la 1 iulie, a anuntat Iouri Kolbouchine, unul dintre reprezentantii Naftogaz, citat de mass media ucraineana."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2316.msg88528.html#msg88528


Acum, ca s-a sfarsit cu bine, totul pare o mare gluma - desi pe alocuri gluma e de plans ...nu de ras . Asteptam cu nerabdare sa vedem cum arata vasele care "vor aduce" gaz lichefiat pentru ...UE  :evil:



fiulploii

  E cineva din America pe aici ?
  Poate sa confirme cineva informatia zvonistica cum ca bizonii din Yellowstone Park s-au pus pe miscare desi nu e sezonul ? Cica asa ar fi si asta ar prevedea o eruptie a vulcanului ce zace in adanc ...

  Confirma cineva acest lucru?
 
P.S. as prefera sa vina confirmarea sau infirmarea inainte de eruptie  :lol:

Xanadron

Unii sustin ca asa ar fi cu bizonii yellowstonizi (nu dau linkuri mura-n dantura, :-D fiindca pe iutiub sint oarece clipuri acuzate de CGI-sm).

In orice caz, cutremurul recent de 5 grade pe capu' lu' Richter din Yellowstone e real - si poate prevesti unele chestii.
Sau nu.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

  De fapt, fondatorii Egiptului antic , cei ce au devenit zei prin trecerea timpului erau albi sau negri?
http://www.ancientegypt.co.uk/gods/explore/main.html

In pagina de mai sus este intreaga echipa a expeditiei  :evil: fiecare cu domeniul sau de activitate .

http://www.stewartsynopsis.com/blacked_out_through_whitewash.htm

  Cu ce imagine din bisericile ortodoxe seamana ?

http://ancientegyptonline.co.uk/thegods.html

padme

Regina Elisabeta a II-a, B. Obama si Traian Basescu mor si ajung in iad.
Dupa un timp, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo.
Suna regina , vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
- 5 milioane $.
Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei...
Dupa cateva momente, Obama tipa:
E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii!
Suna Obama, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
- 10 milioane $.
Obama, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui...
Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton vehement:
- Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de
coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti!
Suna Basescu in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate
neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului:
- Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez?
- Un dolar...
- Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
-Pai, da... Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ...

horia2008

Dume de 1 Aprilie  :lol: :lol:

http://0-100.hotnews.ro/2014/04/02/sinteza-glumelor-de-1-aprilie-din-auto


CitatMai multe ca in alti ani, glumele de 1 aprilie din 2014 au fost si mai amuzante decat in trecut. Mai multi producatori au facut farse, iar unele publicatii au difuzat mai multe astfel de "stiri", desi in trecut se rezumau doar la una sau chiar deloc. Iata aici ce glume auto au circulat pe internet in acest an, de 1 aprilie.

Automarket.ro a anuntat o noua rubrica, cu actualizare saptmanala: Horoscop Auto. "Inceputul de aprilie va aduce aproape de indeplinirea unui proiect personal. Daca sunteti in cautarea unei masini noi, ea ar putea sa apara. Nu uitati ca luna aceasta demareaza si Programul Rabla. Sfarsitul de saptamana va gaseste in masina cu familia, cel mai probabil in drum spre o destinatie montana. Puterea ta de convingere va muta muntii din loc si familia in masina", scrie la zodia Berbec, spre exemplu.

De la ProMotor.ro avem chiar mai multe farse. Publicatia a anuntat ca Patriarhia renunta la masinile de lux si vor trece la modele Dacia, ca Dacia va asambla masini Volkswagen Golf second hand la Alexandria si ca cel tarziu in 2015 un producator auto chinez va veni in Romania si va produce masini electrice low-cost, plus infrastructura aferenta.

BMW a avut atat o farsa locala, cat si una la nivel mondial. Prima anunta o rechemare in service pentru circa 37.500 masini second hand de import, din cauza unui efect misterios, denumit S.A.M.S.A.R., care scade automat numarul de kilometri ai masinii cand aceasta intra in Romania. Numarul de masini rechemate este echivalent cu importurile de masini BMW rulate in perioada 2010-2013.

A doua farsa BMW, cea raspandita la nivel global, anunta o tehnologie care face ca fortele G sa se simta mai puternic la viteze mici. Denumita Force Injection Booster (FIB), tehnologia aceasta poate fi activata la viteze mai mici de 32 km/h si transmite pasagerilor fortele G direct prin gurile de ventilatie.

Opel a avut o farsa interesanta pregatita la nivel global, o editie speciala a modelului Astra. Denumita Opel Astra Copacabana, masina are, printre alte dotari inedite, vuvuzela in loc de claxon, scaune imbracate in gazon natural si covorase din nisip fin de Copacabana, cu scoici. Aceasta gluma este insotita si de un video. Tot cu fotbalul ca tema, Citroen a anuntat o versiune speciala a lui C4 Cactus, pentru fanii echipei de fotbal Arsenal, limitata la 11 exemplare. MINI a "lansat" Paceman Goal Keeper Edition.

De asemenea, britanicii de la MINI s-au gandit la inca una: MINI Cooper T, care consuma biocombustibil obtinut din frunze de ceai, iar cu o ceasca de carburant masina poate parcurge pana la 65 km. Aceasta gluma a venit fix in ziua in care combustibilul din Romania s-a scumpit cu 0,4 Lei, ca urmare a introducerii in pret a unei noi accize.

Nici Peugeot nu s-a lasat mai prejos si a pregatit o farsa tot cu video, in care anunta lansarea unei noi tehnologii, Audio Sonic, ce permite utilizatorului masinii sa-si personalizeze claxonul.

Pentru modelul Yeti, Skoda a anuntat ca ofera optional strat protector pentru caroserie din blana artificiala.

Mazda a anuntat o versiune cu patru locuri si patru portierei a roadsterului MX-5, iar carscoops.com au anuntat chiar ca noua generatie MX-5 va fi prezentata in curand si au publicat o asa-zisa schita oficiala. Si worldcarfans.com au avut o gluma cu Mazda, cu un presupus comunicat de presa scapat pe internet, in care scrie doar... SKYACTIV.

Honda a pregatit una si mai credibila: Clientii isi pot asambla acasa singuri modelul Fit (Jazz), urmand sa primeasca acasa toate piesele necesare.


fiulploii

Citat din: roxaline din  03 Aprilie 2014, 00:17:27
Un proiect utopic initial, insa au iesit cu ceva ce poate fi verificat doar de "baietii" talentati in ale tehnicii:

http://www.fixtheworldproject.net/home.html

http://hopegirl2012.wordpress.com/2014/03/25/qeg-open-sourced/

http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

adica un open source detaliat pentru un generator de 10 kW .. din categoria free.

Any comments?
O sa studiez zilele urmatoare ca sa pot sa-mi dau cu parerea forumistica  :lol: .
  Pana atunci e insa de luat in considerare strangerea latului in domeniul asta. Citeam prin vara anului trecut ca dupa boom-ul cu centralele solare la spanioli, guvernul lor a intors foaia si a pus taxe pe energia astfel obtinuta.
  In alta ordine de idei, din cate stiu eu chiar si in Romania legislatia interzice cu desavarsire - pedeapsa cu inchisoare parca- daca o gospodarie se debranseaza de la sistemul national de energie .
  Daca ai un astfel de dispozitiv, singura solutie este sa folosesti treptat tot mai putina energie electrica din sistemul national pana la un minim rezonabil astfel incat baietii smecheri sa nu se prinda ca ii fentezi.
  Sau sa iti cumperi insula ta care sa nu apartina de nici o tara - exista cateva astfel de locatii - sau te duci pe alta planeta. Ar mai fi o solutie  :lol: asa cum unii aleg sa locuiasca pe nave sau slepuri de lux legate la cheiurile Senei asa sa iti faci propria ta nava spatiala sau statie orbitala si sa locuiesti acolo.

  O cale a viitorului zice ca astfel de dispozitive vor fi la liber de achizitionat insa nu le vei putea folosi decat in anumite conditii taxabile . Ramane de vazut....

fiulploii

Citat din: Xanadron din  31 Martie 2014, 16:07:16
Unii sustin ca asa ar fi cu bizonii yellowstonizi (nu dau linkuri mura-n dantura, :-D fiindca pe iutiub sint oarece clipuri acuzate de CGI-sm).

In orice caz, cutremurul recent de 5 grade pe capu' lu' Richter din Yellowstone e real - si poate prevesti unele chestii.
Sau nu.

Pentru cine vrea sa studieze tema un site documentat - zic eu
http://www.tatoott1009.com/2014/03/31/update-33114-yellowstone-magma-chamber-animals-leaving-yellowstone-what-do-they-know-we-dont-know/

roxaline

Citat din: fiulploii din  03 Aprilie 2014, 00:42:40
  O sa studiez zilele urmatoare ca sa pot sa-mi dau cu parerea forumistica  :lol: .
  Pana atunci e insa de luat in considerare strangerea latului in domeniul asta. Citeam prin vara anului trecut ca dupa boom-ul cu centralele solare la spanioli, guvernul lor a intors foaia si a pus taxe pe energia astfel obtinuta.
  In alta ordine de idei, din cate stiu eu chiar si in Romania legislatia interzice cu desavarsire - pedeapsa cu inchisoare parca- daca o gospodarie se debranseaza de la sistemul national de energie .
  Daca ai un astfel de dispozitiv, singura solutie este sa folosesti treptat tot mai putina energie electrica din sistemul national pana la un minim rezonabil astfel incat baietii smecheri sa nu se prinda ca ii fentezi.
  Sau sa iti cumperi insula ta care sa nu apartina de nici o tara - exista cateva astfel de locatii - sau te duci pe alta planeta. Ar mai fi o solutie  :lol: asa cum unii aleg sa locuiasca pe nave sau slepuri de lux legate la cheiurile Senei asa sa iti faci propria ta nava spatiala sau statie orbitala si sa locuiesti acolo.

  O cale a viitorului zice ca astfel de dispozitive vor fi la liber de achizitionat insa nu le vei putea folosi decat in anumite conditii taxabile . Ramane de vazut....

Pana la insule libere ( cam cat costa o insula ? ) ... mi-a placut ceva extrem de mult legat de ceea ce este pe link-urile ref free energy:

1) ideea de crowd sourcing pentru "rezolvarea problemelor omenirii" versus vesnica atitudine "asteptam specialistul salvator pentru ca noi nu suntem in stare sa .... "

2) ideea de open source versus a gandi pe linia - sa pantentez, sa castig mult, sa intre in "faza comerciala" si atunci o sa ajunga si la voi si "speram" sa fie accesibil ca pret. Varianta asta cu patente si alte surubelnite cred ca ne-a adus stagnare si ne mentine in zona de "prizonierat" fata de vechile tehnologii. Ma intreb ce anume ar trebui sa fumeze cei din guverne si marile corporatii pentru a nu vedea / a permite unei noi inventii sa intre in comercial stiut fiind ca ar putea schimba complet paradigma.

3) au pornit "adunatul de idei" si in 5-6 luni au iesit cu ceva; au primit foarte multe idei, informatii etc. So ... multi oameni chiar si-au asumat / cred ca se pot rezolva problemele si fara sa astepti "salvatorul" nu' sh care aprobat de nu' sh cine.

4) au aplicat ideea ca fiecare comunitate sa-si construiasca ... chestia aia. In sine, asta implica iesirea ( si din punct de vedere al energiei) din povestea  si modelul globalizarii, un model complet anti-natural ( momentan este extrem de puternica miscarea Go Local legat de productia de alimente). In mintea mea, o comunitate cu toate ale sale ( morar, laptar, "potcovar", scoala, producator de x si y   :-D ) ... este precum o celula cu organelele sale. Daca vreuna dintre organelele din celulele corpului creste / se structureaza aiurea se schimba celula insasi ...  si medicul ne spune ca suntem bolnavi, nu? Asa ca mi se pare extrem de logic sa spun ca globalizarea este un soi de *megalie cu diverse nuante.

Nu am idee despre corectitudinea / eficienta partii tehnice, ma depaseste complet. Dar stiu foarte bine ca ideea de crowd sourcing pentru asa ceva plus "moda" open source-ului in caest domeniu se vor raspandi si asta conteaza enorm.

:roll: Cand am vazut ideea de a taxa energia ne-conventionala, un soi de "te taxez ca esti independent" mi-a fost clar ca totul este atat de avansat ( chiar daca underground) incat s-a trecut la intimidari la nivel de masa si, probabil, o "repliere" strategica pentru a mentine cat de cat un control al "ne-simtitilor" ce se vor independenti.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii