Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Primul bilet de avion s-a vandut pentru 400$ in 1914 : Abram Pheil a platit echivalentul a 5.000$ de azi pentru un zbor de la St. Petersburg la Tampa, Florida.

Primul turist spatial platitor a fost Dennis Tito , un inginer american care a petrecut 7 zile pe ISS in 2001.

Firme care organizeaza excursii spatiale:
    - Virgin Galactic - o stie deja cam toata lumea
                      http://www.virgingalactic.com/

    - Space Adventures  - in functiune, foloseste lansatoarele Soyuz , 14 zile pe orbita , sarcina utila 2 astronauti si un pasager , cost bilet 20 milioane $ . Planuieste sa foloseasca si Boeing CST-100 precum si sa inceapa calatorii in jurul Lunii .
                        http://www.spaceadventures.com/

    - Space Expedition Corp - in dezvoltare, va folosi Lynx Mark I / Mark II , prima calatorie planificata in 2014 , calatorii de jumatate de ora in zbor sub-orbital si 5-6 minute in Spatiu , sarcina utila 1 pasager , cost bilet max. 100.000  $ . Un oarecare Bob Geldof a semnat deja ca fiind primul pasager . lansarea din Mojave si mai tarziu din Curacao .
                        http://www.spacexc.com/en/home/

    - Astrium   - stadiu de proiectare , navete spatiale lansate de pe orice aeroport , sarcina utila 4 pasageri, zbor suborbital de 90 minute cu 5 minute imponderabilitate. Data primei calatorii necunoscuta .
                         http://www.astrium.eads.net/

P.S. Ghici cine lipseste  :wink: :lol:

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

S-a strigat  ... Bingo ...
:pacpac: :pacpac: :pacpac: :pacpac: :pacpac:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: alx din  25 Noiembrie 2013, 21:00:39
ARCA?
:-D bARCA ar fi mai potrivit ca nume pentru teologii astia manglitori care arunca doar nave... nu chiar spatiale-n apa.

P.S. serios: A se observa ca amatorii de tzopaieli suborbitale pot fi ceva mai saracuti (0.1 mil $ beletu'), in timp ce aia care or sa poata orbita-n jurul Lunii :moon: si au implicit permisiunea sa vada bazdaganiile selenare - turnuletze de 13 km, mine, baze mixte etc - trebuie sa fie frati (era sa zic de cruce :lol:) cu Scaraotchi, :evil: la 20 mil. $ the ticket (one way maybe?)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

...nu ai cum sa nu-ti placa in Romania  :-D

roxaline

Citat din: panta_rh_ei din  23 Noiembrie 2013, 01:16:58
- mai bine mort decât... nu comunist dar nici nomad în țara ta. Hai, valea din Matrix pentru că...

În curând o să fim foooooooarte, fooooarte...fărădețară și bieții oameni nu se vor mai lupta cu nimeni. Știe cineva de când pritocesc aleșii legea asta care permite vânzarea pământului către străini? S-o fi născut de când cu protestele astea anti-una, anti-alta? Parcă-i văd pe bieții oameni făcând coadă la notar(iță,reasă  :-D :-o ) să încheie acte de vânzare-cumpărare cu... G.C, Ch și alți amatori; ce-s câteva miliarde de euroi la așa niște giganți?

Din cate stiu este directiva europeana veche de mai multi ani, trecuta relativ pe sest ( au fost discutii la vremea respectiva insa mici), insa putea fi "amendata" la aplicare in national. Exista opozitie in mai multe tari ( directiva se aplica in toate tarile UE) insa de directiva au stiut politicienii / functionarii, populatiile au aflat tarziu, cand s-a ajuns la termen de aplicare. Aparitia directivei a reprezentat materializarea intrebarii "Cum p..uii mei facem sa dispara vechile tari si sa apara "Europa Unita" / Federatia".
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii

  Foarte fara de tzara o sa fie lumea cam peste tot . Si in plus, ce a mai ramas neplatit sau impozitat? Doua lucruri esentiale desi o veche gluma zice aca trei ar fi lucrurile fundamentale pe lumea asta  :-D  : apa, aerul si fraierul.
  Hai sa zicem ca in privinta aerului este o oarecare limitare a poluarii , analog cu politica dusa impotriva fumatului. Insa, problema ramane la apa  :-D Aici nu se face nimic , identic ca si problema consumului de alcool.
  Mi se pare putin ciudat totusi.
  parerea mea...

Urban

#3307
Citat din: panta_rh_ei din  23 Noiembrie 2013, 01:16:58In curand o sa fim foooooooarte, fooooarte...faradetara si bietii oameni nu se vor mai lupta cu nimeni.
Stie cineva de cand pritocesc alesii legea asta care permite vanzarea pamantului catre straini?
S-o fi nascut de cand cu protestele astea anti-una, anti-alta?
Parca-i vad pe bietii oameni facand coada la notar(ita,reasa) sa încheie acte de vanzare-cumparare cu... G.C, Ch si alti amatori; ce-s cateva miliarde de euroi la asa niste giganti? Da' poate le împrumuta CEC-ul ca oameni E si ei, nu?
Si fiecare face ce vrea pa tarlaua lui fara avize, aprobari sau proteste. Se darama casele din vatra satului vecina cu tarlaua mea? E problema voastra. Va "trageti"o iurta ca p'aia o aburcati iute-n caruta si va mutati unde-i iarba mai verde.
Daca j'danii cumpara Baraganul, musulmanii Campia Vlasiei...se porneste mintenas rezbelul ala care se tot parpaleste da' nu se mai coace, ca tot va fi în unghiu' mort a lu' Deveselu.
Ungurii vor fi vecini de mosie cu printul Charles prin Erdely... O sa ne invidieze ONU pentru diversitatea si multitudinea drapelelor care vor flutura pe-ai nostri fosti munti, dealuri si campii.
Si cum nu vor fi toate tarlale ale UE vom avea nevoie, din 300 în 300ha, de viza intrare-iesire.
Toata nebuneala pe care-o traim acum ne va parea un dulce vis.
Asta e un scenariu de groaza si singura poveste care va mai circula în dulcele grai romanesc va fi: A fost odata ca niciodata, a fost o tara...care nu mai e pentru ca locuitorii ei au fost t.....i si nu e offtopic dupa umila mea parere.

Intrebare:
-A facut ceva pentru tine tara asta in afara de un buletin?

Citat din: roxaline din  26 Noiembrie 2013, 01:59:57Din cate stiu este directiva europeana veche de mai multi ani, trecuta relativ pe sest ( au fost discutii la vremea respectiva insa mici), insa putea fi "amendata" la aplicare in national. Exista opozitie in mai multe tari ( directiva se aplica in toate tarile UE) insa de directiva au stiut politicienii / functionarii, populatiile au aflat tarziu, cand s-a ajuns la termen de aplicare.
Aparitia directivei a reprezentat materializarea intrebarii "Cum p..uii mei facem sa dispara vechile tari si sa apara "Europa Unita" / Federatia".

Sa nu-i mai dam inainte cu nationalismul si suveranitatea ca oricum sunt praf si astea.

Citat din: fiulploii din  26 Noiembrie 2013, 02:06:31
Foarte fara de tzara o sa fie lumea cam peste tot.
Si in plus, ce a mai ramas neplatit sau impozitat?
Doua lucruri esentiale desi o veche gluma zice aca trei ar fi lucrurile fundamentale pe lumea asta: apa, aerul si fraierul.
Hai sa zicem ca in privinta aerului este o oarecare limitare a poluarii , analog cu politica dusa impotriva fumatului.
Insa, problema ramane la apa..
Aici nu se face nimic , identic ca si problema consumului de alcool.
Mi se pare putin ciudat totusi.
parerea mea...

Lasa bre ca apa stie singura ce are de facut :)

tractorbeam

Acum sa va explic cum va arata in final UE.
In est dictatura ruseasca mafioto-kgb-ista-fsb-ista, acolo clar nu avem ce cata ca ne halesc aia cu fulgi cu tot.
In sud o africa infometata care da se potopeasca europa. Acolo se taie gatu' sa-ti ia cravata.
In vest marele ocean - ori va luati barci ori va luati vize de  State/Canada/america centrala si de sud.
Aici in cazanul UE o sa fie cam asa: o mare de cetateni salariati fugariti de colo colo de interesele corporatiste. Trebuie si someri, ca sa-i tina pe cei care muncesc in stres.
Salariatii astia o sa devina cat de curand ex-pati. Adica vor fugi sa munceasca unde va fi de munca - unde le vor da corporatistii sansa sa manance si gura lor o bucata de paine.
Bine ati venit in marele Balamuc  - cutremurat!

StarDust

#3309
Postarile off-topic de la "cutremure frecvente" mutate la "chat".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

uforever

#3310
Ca sa nu-l suparam pe nenea "praf de stele" :star: si fereasca-ne sa ajungem la cosul de gunoi, am zis ca-i mai bine sa facem nitzica "gargara" pe chat.

CitatAici in cazanul UE o sa fie cam asa: o mare de cetateni salariati fugariti de colo colo de interesele corporatiste. Trebuie si someri, ca sa-i tina pe cei care muncesc in stres.
Salariatii astia o sa devina cat de curand ex-pati. Adica vor fugi sa munceasca unde va fi de munca - unde le vor da corporatistii sansa sa manance si gura lor o bucata de paine.

Si acum....nenea "cu tractoru" din nou cam are dreptate. De ce s-ar intampla asa ceva?! Chiar este in totalitate vina sistemului? Partial as spune eu, in rest lucrurile stau in acest fel pentru ca: absolut toata lumea invadeaza mediul urban, toata lumea vrea la oras, toata lumea vrea laptop si telefon de la firma, poate si masina, toata lumea vrea sa-si auda vocea in telefon: "sunt in drum spre birou". Toata lumea vrea bani pentru bilet la Stefan Banica jr. de craciun, toata lumea vrea la bere in centrul vechi pana dimineata, toata lumea prefera sa faca hemoroizi pe-un scaun, cu ochii in computer. Toata lumea vrea sa-si umple nenorocitul ala de cos cu prostii de Cora, Mega, Real si poate dupa aceea sa-si indese in stomac aripioare picante stropite din belsug cu celebra otrava COLA. Toata lumea vrea la McDonalds de ziua pruncului, de ce sa ne obosim sa-i facem un tort in casa? Nu avem timp, doar lucram "pe plantatie" la multinationala. E mai simplu sa te vaiti: "vai mi-au bagat avansul din salariu in loc de diurna, am luat salariu 3 lei"...in loc sa faci ceva in sensul asta.
Acum ceva vreme,  fiulploii imi spunea: "esti atat de prins in sistem ca nici nu-ti dai seama"...foarte probabil eram la vremea aceea. De gura fostei femei, experimentam si eu ceea ce se numeste a fi corporatist. Si chiar mi-a iesit vreo 6 luni, am obtinut un post de invidiat. De ce a tinut doar 6 luni? Cred ca e destul de evident, nu?
In general cand spui NU unui anumit lucru, inseamna ca ai deja o solutie la problema respectiva, asa ca am de gand sa experimentez altceva. De curand am mostenit una bucata pamant(nu e mare), cu o curte in care se afla un solar si cateva animale pe care am de gand sa le pastrez. Pe acel pamant am pus porumb, asta ca sa pot intretine acele animale, solarul culmea mi-a cam asigurat toata vara legume, fara sa fie stropite cu cine stie ce otravuri, nici macar pe porumb nu am pus azot, asa ca a iesit ceva mai mic, dar a iesit. Am reusit sa-mi fac propia tzuica din tescovina ramasa de la struguri, din pacate vinul nu mi-a iesit, dar asta e sunt incepator. In alta ordine de idei, cu toata modestia din lume, daca anul viitor am sa pot intretine mica bucata de pamant si chiar rodeste, asta inseamna ca se poate trai in acest fel. Sa nu uitam ca eu stau la oras, imi petrec acolo wekeend-ul(cand nu sunt plecat la munca) si anumite zile libere. Incerc sa intretin locul respectiv cu un venit modest si tot ce produc, produc pentru consumul propriu. Nu incerc sa demonstrez nimanui nimic, incerc doar un experiment si anume: Se poate trai putin in afara sistemului, in afara parametrilor impusi? In afara U.E. fara a fi sclav pe plantatia cuiva? Se pot incalca anumite reguli impuse de sistem? Daca am sa reusesc acest lucru, inseamna ca se poate si bine'nteles am sa va anunt, :-D

p.s. fiulploii si alx ar trebui sa fie mandrii, recunosc ca ei mi-au dat acest impuls 8-)

Xanadron

Citat din: abyss din  23 Noiembrie 2013, 02:37:49
Faza cu implanturile e demna de prima serie startrek. Ati vazut noile implanturi nano ?  pe cate un neuron fiestecare...implant.

Scuze Masta' XAN, dar ai si nu ai dreptate . Totusi sunt de acord cu tine. Matrixul incepe sa ma absoarba...
Abia acu' vazui reply-ul, compadre abyss. "Nu sintem aici ca sa fim de acord" zicea o vorba - si-n orice caz nici nu prea aveai cu ce sa NU fii de acord din simplele ipoteze - ale altora - postate de Je (poate doar cu alea 7-8 subvariante nespuse? :-D)

(1) Chestiile/operatiunile simple nu-s neaparat si primitive. Controlul nano-implanturilor "in stoluri" e din pacate (sau din fericire pt. noi?) f.f. aproximativ. Deocamdata...

(2) Normal ca n-am vreo dreptate indreptatoare - altfel n-as lasa lumea-n strimbatatea ei matrixoid-seducatoare. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zana@M

Xanadron
ZEU ZEN ÜBER ALLE-
,, LA  MULTI ANI ,SANATATE ,FERICIRE SI MULTE REALIZARI !
zana@M

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

alx

#3313
LA MULȚI ANI! coane Xanadron.
 
De urat ți-aș mai ura,
Da mii că m-oi încurca...
Versurile le-oi greși,
Limba-n gură mi-oi mușca
Și urarea oi strica!
D-aia o să-mi văd de treabă,
Și păstrez țuica întreagă
Pentru când ne-om întâlni. ;D
Și de alții ne-or păzi,
Cu lunete și binoacle
Drone,poate ș-alte cioace,
O să le facem în ciudă
Și-i băgăm pe toți în...budă!
Că noi ne...teleportăm
Pe Marte,să ne-mbătăm!
Ș-om veni napoi acasă,
Tocmai cu întâia clasă.
Cu un TRB,normal 8)
Plini de praf în buzunar.
Praf din coada lui Ison,
Artifici de...revelion.
Și de nu ni-ți mai cunoaște,
Vă-nchinați la sfinte moaște
Memoria să vi se-ntoarcă,
C-ăștia din NOW nu vă...iartă!
  De urat aș mai ura,
Da venii Star Wars p-acilea
Să-i danseze Conului,
Recte,Xanadronului!
            LA Mulți Ani cu Fericire! Sănătate și Iubire!


Mă duc să ma culc,că-s...obosit! :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

horia2008

#3314
La Multi Ani cu sanatate, desigur, si lui Xanadron!  :-D