Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#2820
Citat din: socrate din  06 Mai 2013, 12:45:11
...nooo!!!!!...fain maiiii' pupatori de moaste'n taina  :evil: numa... ca a'ti ratat FORUMUL de POSTARE..... :-D  :wink:....SCUZABIL.... oarecum....data fiind euforia habotniceasca ..... :-D  :-D  :-D.... :evil: :mrgreen: :planet:

PS.....o intrebareee....totusiiii... se cade ???!!! ...improprie habotnicilor "rufonisti"....evident......ce cautati voi pe acest forum RATIONALIST.....prin DEFINITIE......?!!!!!
...si dacaaa....totusiiii.....pt. ce a "murit" si "inviat " :evil: "eu sunt in tatal si tatal este in mine"....pt.pacat 'au DREPTATE ??!!!

PS......din...nou....cu minim de DECENTA acordata acestui' FORUM...CARE VA SUPORTA....cu greu.....aptinetiva de laaaa...comentarii,oricum ridicole si imbecile......

...siiii...dacaaaa... tot.... NU ma pot abtine.....pasteti fericiti propria inculturaaaa....cu, dedicatie speciala de paste pt.inconstienti cu buna stiinta....acelasi "socrate".....preocupat de DREPTATEA din CETATE.....

....din partertea luiii..
David...dar NUUU....ceel scriipturiistic..... :wink:

Citat din: socrate din  28 Aprilie 2013, 14:13:40
Deciiiii....Xandroane dragule....acum ca baui si "io" un pahar de vinars...ma'i greuy de "cap"....deciii....fama sa inteleg te rog...expresia, "'merigane/israeliene (tot aia de fapt)" astia in conceptia ta ar fi "arhonti" ce tin de sist. patriarhal,sa inteleg...totusi...iar "parhontii"  :evil: :-D ar fi ceva ce tin  tot de patriarhat darrr....sunt mai dati dracului si unsi cu balega decat "arhontii"?!
Altfel spus...in conceptia ta SF. ar fi vorba de o conspiratie a patriarhatului impotriva....patriarhatului ....?!
No' bine...ce sa zic...!?....poate zici tu ceva.......se vede treaba ca pe "cerul" patriei ultrapatriarhale "zboara" doarrr...avioane "patriarhale".....in conceptia ta...si nu numai...eu astept avione ....evident,MATRIARHALE.... :ufo:  :-D....ca
deeee...patriarhale mi sa acrit....indiferent...arhonti/parhonti etc... :-D


Citat din: alx din  28 Aprilie 2013, 16:04:31
@Socrate
Clar,esti beat.Du-te si te culca!  ;D


PS  dezlegarea a fost la PESTE si VIN.
  Vinarsu nu e dezlegat...inca! PACATOSULE!

Citat din: socrate din  28 Aprilie 2013, 22:38:56
asta...este, alx...vorba aia....daca taceam, "filozof" ramaneam...dar asa....?!,sper sa nu se fi suparat prea rau Xanadron i-am cam "sifonat" "arhonti",bietul SLEAH19,sincer....imi pare rau pt. el  :wink: s-a "deranjat"  prea mult cu "scrisul" pt. atata treaba....pe care (data fiind  conditia ta) ai reusit sa o abordezi cu "seriozitatea" necesara :-D  :wink: ....altfel spus...adevarat lucru,vinul contine mai putin alcool/litru fata de vinarsul de prune....dar "alcoolul" are in general aceleasi efecte "pacatoase/iertate" consumat in cantitati industriale....

PS.@ SLEAH19,cum vine treaba asta....beau eu si te imbeti tu?!...cum adica... propovaduiesc matriarhatul,cand in fapt aceasta propovaduire este prin definitie in fiecare fiinta, fie  ea nascuta 'au creeata.......evident,stau "prost" cu aplicarea in practica a Principiilor Dreptatii/Dreptul Natural pe care propovaduirea matriarhala le contine....si asta din lipsa de PUTERE  nu din rea vointa  :-D ....deci nu,tot ce zboara pe Terra se "mananca".... alti..beti dar nu de vin...."servesc" diferite preparate culinar/propovaduitoare... :evil: :-D...problema lor...evident....

__________________________________________________________________________________

Citat:
"Caracterul

Curajul lui Socrate merge mână în mână cu o răbdare, o simplitate și o stăpânire de sine capabile să înfrunte orice încercare; la banchete era un conviv vesel și agreabil, care bea la fel de mult ca tovarășii săi, dar fără a se cufunda vreodată în beție, așa cum li se întâmplă acestora, ispravă ce-l umplea de admirație pe Alcibiade. Mânia, ieșirile violente, dușmănia îi sunt necunoscute. Primind de la cineva o lovitură de picior, iar oamenii mirându-se de resemnarea sa, Socrate se justifica: "Dacă un măgar m-ar fi lovit cu copita, l-aș fi dat în judecată?"

Îmbrăcămintea lui Socrate era întotdeauna modestă, atât din cauza sărăciei, cât și a simplității sale; niciodată n-a fost văzut afișând o neglijență vestimentară, cum o vor face cinicii. Unii își afectează zdrențele, de aceea i-a și spus Socrate filosofului cinic care-și etala găurile hainei: "Îți văd deșertăciunea prin mantie". Lui Socrate nimic nu-i este mai străin decât aroganța iar atunci când vede în agora Atenei obiectele de tot felul expuse de negustori admirației și lăcomiei cumpărătorilor, se mulțumește să spună: "Câte lucruri de care eu nu am nevoie există!"."
Sursa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Socrate

Gica Petrescu - Ia mai toarna-un paharel
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

classic

#2821
Citat din: socrate din  06 Mai 2013, 12:45:11
PS.....o intrebareee....totusiiii... se cade ???!!! ...improprie habotnicilor "rufonisti"....evident......ce cautati voi pe acest forum RATIONALIST.....prin DEFINITIE......?!!!!!

Ce putea scoate pe matele puturoase, pline de sulf si lipite de sira spinarii un primitiv ordinar? Ne apuca voma cand vedem ce fel de laturi pestilentiale curg prin venele acestui "indracit". Jenant si lipsit de bun simt. Asa ca, Hai sictir! pe forumul de "re-educare..aa..primatelor..."
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Arhanghelul

#2822
Sa incercam sa fim mai moderati ... sa stam stramb si sa gandim drept ...

Rog,  un moderator sau admin ...  sa ne stearga postarile "inflamate" din ultimele ore ...dilueaza medalia la "vin" ...
pardon la forum ... :evil:

Topic-ul are titlu  :        Urãri cu ocazia zilelor de nastere/onomastice si de sãrbãtori



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

socrate, chiar simti nevoia sa jignesti?

Care-i ideea sa-ti expui aroganta rationalist matrirhala si sa faci educatie cu tolceru'? pe un topic care n-are nici o treaba cu fixurile tale?

Mama ta nu ti-a spus ca nu-i frumos sa jignesti? nici macar la scoala (de soferi, whatever) nu ti-au spus?? sau ai ratat si asta??

O seara buna, cu aceeiasi stima colegiala (de forum, desigur)

Horia




socrate

Citez impresia unui coleg,Schiff nou venit, despre acest forum:
CitatCred că RUFON este un loc unde se poate discuta rational și civilizat despre fenomene neobișnuite
Eu am constatat cu tristete fenomene neobisnuite,irationale pt. acest Forum,cu ocazia "urarilor" de gradul III/IV "semnalate" de unii colegi mai acerb ca pe ultimul "forum" irational a pupatorilor de moaste  :evil: :?.
Socotind eu prin prisma Ratiunii Suficiente,ca este o insulta grosolana acest comportament irational la adresa Forumului si implicit a colegilor Laici,in consecinta... am scris o "epistola" aleasa cu cuvinte "alese" din vocabularul ratiunii, exprimate "plastic" si nu chiar "gramat" respectivilor colegi prin care am semnalat "anomalia" si ofensa adusa Ratiunii.
Prevazand...oarecum... caracterul infam a fundamentalistilor fanatici,am avertizat:
CitatPS......din...nou....cu minim de DECENTA acordata acestui' FORUM...CARE VA SUPORTA....cu greu.....aptinetiva de laaaa...comentarii,oricum ridicole si imbecile......
dar acerstia....in loc sa ceara scuze colegilor LAICI pt.impertineta lor habotnica (sa aduca argumente/logice care sa le sustina  habotnicia etc...asa cum se cade unui Rufonist ce se pretind a fi)  au gasit cu cale sa-si demonstreze cu temeinicie pana la capat non'caracterul rezultat ca urmare a adorarii/puparii sfintelor moaste....prin cuvinte incalificabile pt.un forumist Rufon in special "clasicul" incult si profundu'l pupator de moaste scarboase, ca el  :evil:....

PS.Se cade a aminti comportamentul Rational/Logic al greilor(ca Ratiune) a acestui Forum care si ei ca oricare altul au un anumit fel de credinta dar NU habotnicesca de ultima speta, etalata de unii colegi(care se vreau a fi catalogati "rationalisti" dar care incalca Principiile elementare ale bunului simt).
@horia 2008,NICIODATA, nu "simt" nevoia sa jignesc(ba dimpotriva, inteleg si glume de bun simt,am dovedit aceasta) dar simt cu NECESITATE nevoia de a ma impotrivi jignirilor de orice fel,mai ales celor Spiritual/Logice  :wink:
MAMA mea ma invatat ca DREPTATEA/RATIUNEA Nu,permite jignirea(raul in general) dar nici nedeptatea jignirea(raul in general),altmiterii....cum ar mai fi DREPTATEA
DREPTATE.....?!
Tatal tau cum te invata....?!,acum...daca tot mai intrebat si tu....despre educatia mea Spirituala....banuiesc....

padme

Eu zic sa nu atragi in discutia ta aiurita alti membri ai forumului, mai ales noi! Nu a dat nimeni dovada de habotnicie pe celalat topic, tu ai depasit anumite limite si nici macar nu vezi asta.

Insasi postarea ta de pe celalat topic este o jignire - si apropo, pe mine nu m-a inflamat deloc, ca sa-l citez pe Arhanghelul, mi-a fost chiar indiferenta. M-a deranjat comportamentul tau fata de niste membri/oameni/ etc si mi-am expus parerea intr-un mod deosebit de calm dar dur.

Si acum imi dau seama ca tu de fapt faci confuzie, ai impresia ca esti pe forumul "pupatorilor de moaste" si cand colo, surprize, esti pe al de ozeneuri.
Apropo, vezi ca si tu dupa cum scrii, esti cam pe la limita rationalului!

horia2008

#2826
Citat din: socrate din  07 Mai 2013, 13:18:29
PS.Se cade a aminti comportamentul Rational/Logic al greilor(ca Ratiune) a acestui Forum care si ei ca oricare altul au un anumit fel de credinta dar NU habotnicesca de ultima speta, etalata de unii colegi(care se vreau a fi catalogati "rationalisti" dar care incalca Principiile elementare ale bunului simt).

socrate, fi bun, care sunt Principiile elementare ale bunului simt? Intreb pentru ca ma intereseaza...

Multumesc.

P.S.
Sa stii ca   HRISTOS A INVIAT! :roll:



StarDust

Socrate, as vrea sa iti pot da un DISLIKE! Asta asa de inceput ca nu am timp de alte actiuni.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

AdarM

Citat din: socrate din  07 Mai 2013, 13:18:29
MAMA mea ma invatat ca ...................
Coane, decat sa piarda vremea cu metafizici fara de vreun folos, mai bine te invata gramatica, logica si bunul simt.
Erai mai castigat, eram si noi.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

socrate

Citat din: StarDust din  07 Mai 2013, 13:58:23
Socrate, as vrea sa iti pot da un DISLIKE! Asta asa de inceput ca nu am timp de alte actiuni.

Poate iti faci "timp" de rationare...alte actiuni... sa explici mott-ul tau,o "fraza" imprumutata de la RATIONALISTUL Pavel:
CitatÎn credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
La ce fel de credinta se referea Pavel (amicul si partenerul meu Rationalaist de discutii LOGICE) in contextul in care El RATIONEAZA,citez, din memorie:Nu e de mirare ca diavolul/dracu se da drept d-zeu iar slujitorii sai se prefac,in slujitorii ai Luminii/Dreptatii.....?!
Din partea mea...avand in vedere raspunsul tau, anticipat....un DISLIKE! anticipat....cu felicitarile  :-D  :roll: de rigoare....daca Nuuu...cumva folosesti ambi "ochi"....posibil...si al III-lea...ca ai capacitate de "rationare"... nefolositaaaa...incaaaa....sau folosiiitaaa in scopul/beneficiul iratiunii crase....ca sa-ti dau un ...LIKE...
din partea RATIUNII.... :-D...

Nu te "siluiesc".... a raspunde la formularea Spiritual/Logica formulata de Pavel(de la care utilizezi ce iti pica bine) si scrisa de mine,citez:...si dacaaa....totusiiii.....pt. ce a "murit" si "inviat "  "eu sunt in tatal si tatal este in mine"....pt.pacat 'au DREPTATE ??!!!....

@horia 2008....
Citatsocrate, fi bun, care sunt Principiile elementare ale bunului simt? Intreb pentru ca ma intereseaza...
Sa raspunzi la o interogare directa asa dupa cum eu am raspuns....
Citat"Tatal" tau cum te invata....?!,acum...daca tot mai intrebat si tu....despre educatia mea Spirituala....banuiesc....
....SOFERIAAAA.....Logica....presupune termenul echidistanta
fata de linia de demarcatie a centrului drumului si "prapastia" din dreapta....asta presupunand ca circuli pe dreapta...care se pare ca o confunzi cu stanga..."nevinovat/credul" cu buna stiinta, daca zici...
CitatSa stii ca   HRISTOS A INVIAT!
....fara a punctaaa...pt. "dragostea" fata de pacat,iubesti deci pe "hristosul"pacatului?!, darrr...sa inteleg...ca...Nu si conseciintele acestuia suportate pe propria piele...?! :-D

@padme...veteran, in propria incultura si care te declari "cult" tagaduid juma din "cultura" omenirii si asta ca orice "credul" de joasa speta care refuza ANALOGIA....as fi asteptat mai mult de la tine decat "filozofii" ozenistice....
citat din padme "veteranul"...
CitatEu zic sa nu atragi in discutia ta aiurita (hristos a inviat si odata cu "el",pacatul...sigur ai vrut sa spui) alti membri ai forumului, mai ales noi!
..cum se traduce fraza ta,altfel...decat...."crede si Nu cerceta"....si eu.... am crezut ca am dat peste un forum RATIONALIST....darr...m-am inselat amarnic......


PS....in loc de concluzie....solitar pe acest FORUM oarecum..."academic" dar ultra/patriarhal in esenta,la fel de solitar in mediul rural/ultrapatriarhal in care "traiesc"...cloncuzionez....prin analogie/logica....''legenda" Sodomei/Gomorei mi se pare verosimila  :evil: :planet: iar "legenda" Ninive....imposibila....deciiii....eronata varainta "socratica"....retinuta de SLEAH19....
CitatDe altfel,opinia mea este ca si ANTICRISTUL atit de mult asteptat de RATIONALISTI,nu este altceva decit reprezentantul Dreptei Justitii si astfel a SUPREMEI MAME.
.....
pt.....cine?!....pt.ce......?!.....

...scuze,tuturor "rufonistilor"...pt.disconfortul "spiritual"... siiii....multumesc tuturor pt.sprijiul logistic/informational....acordat cu prisosinta.....
...pasteti linistiti!!!....socrate....nu va mai "tulbura" pasunatul.....ceel putin.... din acesata "conditie".....

horia2008

Citat din: socrate din  07 Mai 2013, 17:30:22...socrate....nu va mai "tulbura" .....

Multumim, socrate!

Doamne ajuta!



SLEAH19

 
Nu luaţi vă rog măsuri regulamentare/patriarhale  cu socrate, că-l  martirizaţi !

În ce mă priveşte pe mine , aş vrea să lămureşti situaţia care se desprinde din spusele tale :

Draga SLEAH19, "problemele" ridicate de tine la nivel de Rationare/Logica,fac dovada
unui anumit grad de "ateism",fiind o cantitate mult prea mare de rationamente ce se cer argumentate si dezbatute, acest spatiu mi se pare cam mic  .
Asa ca mai provocat... oarecum:sa stii, mai credincios ca mine "bunului d-zeu tatal"(ideologiei patriarhale),in mod sigur, Nu a fost nimeni dintre colegii si cititorii acestui forum,zic eu.... poate si din tara,asa ca te inteleg si inteleg si pe altii ca tine in cunostiinta de cauza....
Cine iubeste mult si este inselat in dragostea/asteptarile lui in mod sigur uraste in egala masura (socrate)


  Deci cândva ai fost cel puţin habotnic dar ai vrut ,,comori,, aici pe pământ , nu în ceruri! Nu au venit pentru  că, de, ... căile lui nu sunt căile noastre şi atunci te-ai apropiat de cineva care putea să-ţi rezolve imediat problemele , probabil de cel care spunea cândva :

"De eşti tu Hristosul, zi ca pietrele acestea sa se facă pâini"

Din fraza pa care o dai acum eronată pari un pic a fi un satanist chinuit care a nimerit pe un forum raţionalist/logic de bun simţ care îşi permite în paleta lui şi discuţii despre spiritualitate religioasă:

De altfel,opinia mea este ca si ANTICRISTUL atit de mult asteptat de RATIONALISTI,nu este altceva decit reprezentantul Dreptei Justitii si astfel a SUPREMEI MAME.... (socrate)


Davidee, ....nimeni nu ţi-a negat matriarhatul , ai fost invitat să expui pe topic dedicat acele principii şi dreptăţi, dar povestea ta e alta şi tu eşti doar ură !
Tu îl urăşti cel mai mult pe cel care  iartă şi spune :
  Lasă darul tău , mergi întâi şi împacă-te cu fratele tău şi apoi vino să discutăm despre viaţa veşnică...

Nu trebuie să ramâi prizonierul unor idei citite în nu ştiu ce apocrife , e plină lumea de extrageri din context şi infinităţi de surse , nu trebuie să cauţi divinitatea, nici cu telescopul, nici cu microscopul nici măcar nu trebuie să crezi ci doar să observi  ,,semnele,, :

Ăla a zis:

De la smochin învăţaţi pilda lui: când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că vara este aproape.

Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape

La14 mai 1948 s-a întâmplat asta:

,,Vă voi strânge din mijlocul popoarelor, vă voi aduna iarăşi din ţările în care sunteţi risipiţi şi vă voi da ţara lui Israel."

Aceasta reîntoarcere a evreilor în Ţara Sfântă este un eveniment inconfundabil,  este "bomba cu ceas care  "ticaie" ireversibil inca din 14 mai 1948, pe durata unei generatii:

Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri

Deeeciiiiii.... Davidee... ţiiiooo spuneee...  Iulian,  care e probabil mai tânăr ca tine , .....când oi vedea tu în media că se va reconstrui Templul Lui Solomon în vreo trei zile .....  atunciiii .....prieteneee..... ai gijă să nu  te înşele cineva !!


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

#2832
Socrate, faptul ca oamenii de pe forum iti citesc posturile, ba chiar iti raspund, dovedeste faptul ca nu-s doar niste "pupatori de moaste", din contra sunt preocupati de "pasiunea, furia si ura" ta. Recunosc ca admir pasiunea cu care iti expui ideile, dar nu "lovi" in colegii tai socrate, ei sunt cei care de ceva vreme iti "citesc" frustrarile neconditionat. Faci atata "tam-tam" pentru niste "sarbatori de pasti", la unii formale(ca mine de ex.), jignesti atat de multa lume, de parca ai obtine vreun rezultat, ce vrei tu de fapt, crezi ca poti schimba mentalitati sau credinte "peste noapte"? Eu nu sunt crestin si tine cont, sunt foarte anticleric, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma revolt in mod gratuit si sa-mi "asasinez" colegii cu posturi acide, doar pentru ca ei cred ca "Hristos a inviat" si sarbatoresc asta. Cat timp se sarbatoreste decent, in nici un caz ca la un meci de football cum vedem la stiri, cred ca totul este ok. Socrate ce faci tu este salbaticie, ura este un sentiment subestimat, ai fi in stare sa scoti un AK 47 in public si sa tragi doar pentru ca te-a enervat casiera? Eu zic ca nu... :wink:... si ca sa fiu in ton cu prietenul SLEAH, socrate "cine scoate sabia de sabie va pieri"(incearca sa nu-mi vi cu un contracitat, ca nu ma intereseaza). Acum vreo luna erai prieten cu SLEAH si va "pupati in idei" de minune, acum brusc ii aduci ofense, la fel de gratuite cum o faci si cu restul colegilor. Renunta la orgoliu si la mandria asta necastigatoare, gasesti greu un loc unde sa poti fi inteles, nu mai pun la socoteala ai fost tolerat de colegii tai, pentru felul in care te exprimi, cum si eu la randul meu am fost inteles pentru anumite iesiri. Nu-ti agresa cercul de prieteni socrate pentru niste idei fixiste, toti apartinem aceleasi "SURSE".

Arhanghelul

#2833
@socrate ... precum se spune "vorba lunga, saracia omului" ... iti mai zic unA de buna cuviinta :

Legea lui OhM : ,,Fii om cu mine, ca să fiu om cu tine"!


Citat din: Arhanghelul din  06 Mai 2013, 13:26:19
__________________________________________________________________________________

Citat:
"Caracterul

Curajul lui Socrate merge mână în mână cu o răbdare, o simplitate și o stăpânire de sine capabile să înfrunte orice încercare; la banchete era un conviv vesel și agreabil, care bea la fel de mult ca tovarășii săi, dar fără a se cufunda vreodată în beție, așa cum li se întâmplă acestora, ispravă ce-l umplea de admirație pe Alcibiade. Mânia, ieșirile violente, dușmănia îi sunt necunoscute. Primind de la cineva o lovitură de picior, iar oamenii mirându-se de resemnarea sa, Socrate se justifica: "Dacă un măgar m-ar fi lovit cu copita, l-aș fi dat în judecată?"
Sursa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Socrate

Citat:
""Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt. 40. Celui ce voieşte să se judece cu tine şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa. 41.Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două." - Matei 5:39

Eu încă nu am întâlnit creștin care să întoarcă și celălalt obraz. Gandhi a făcut asta, dar nu era creștin."
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aseneth

Citat din: socrate din  06 Mai 2013, 12:45:11
PS.....o intrebareee....totusiiii... se cade ???!!! ...improprie habotnicilor "rufonisti"....evident......ce cautati voi pe acest forum RATIONALIST.....prin DEFINITIE......?!!!!!
...si dacaaa....totusiiii.....pt. ce a "murit" si "inviat " :evil: "eu sunt in tatal si tatal este in mine"....pt.pacat 'au DREPTATE ??!!!

PS......din...nou....cu minim de DECENTA acordata acestui' FORUM...CARE VA SUPORTA....cu greu.....aptinetiva de laaaa...comentarii,oricum ridicole si imbecile......

...siiii...dacaaaa... tot.... NU ma pot abtine.....pasteti fericiti propria inculturaaaa....cu, dedicatie speciala de paste pt.inconstienti cu buna stiinta....acelasi "socrate".....preocupat de DREPTATEA din CETATE.....

....din partertea luiii..
David...dar NUUU....ceel scriipturiistic..... :wink:

Nu se cade sa sarbatorim Pastele, ca sa ne amintim de un posibil fiu de extraterestru, dar se cade ca domnia ta sa dai argumente din viata marelui filosof al carui nume il porti pe forum, ca si cum... ati fi unul si acelasi  :lol:
Foarte logic. Aba astept ca padme sa ne dea argumente rationale din codul cavalerilor Jedi, sau Arhanghelu sa ne dea peste nas cu seriozitatea ostirilor ceresti. Si poate, daca ma supar, o sa dau si eu exemple din viata reginelor din Egiptul Antic, ca sa demonstrez neseriozitatea forumistilor.