Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Aseneth


padme

Citat din: Aseneth din  03 Aprilie 2013, 22:20:44
Intrebarea e daca vrea sa o inchida, la cine ramane cheia?

Cheia va fi lasata sub pres, acolo unde e stransa toata murdaria, asa ca orice institutie care se respecta!

Citat"Am putea pur şi simplu spune Iezuiţilor, Dominicanilor şi Franciscanilor: «Domnilor, trebuie să vă mutaţi afacerile în altă parte»", a spus sursa.

Si lumea se jura cu rata-n gura ca religia nu e o afacere :)))))))))

Ganditorul

#2762
Citat din: Ronin din  01 Octombrie 2009, 12:00:11

Citat
    "El spune ca sursa sa, misteriosul personaj de la Vatican, ar lucra in serviciul informativ amintit, in structura  Holy See , si i-ar fi dat nu numai informatii ci si un filmulet cu aceasta planeta, realizat in 1995 de o sonda spatiala numita Siloe, ale carei imagini fusesera transmise unui radio-telescop secret, ascuns intr-o rafinarie din Alaska, administrata de iezuiti.

    Ca in filmele SF, sursa i-ar fi vorbit gazetarului italian chiar despre o intalnire de gradul III cu o delegatie extraterestra, petrecuta la Baza Aeriana Muroc, in februarie 1954, la care ar fi participat presedintele american Eisenhower si James Francisc Mc Intyre, episcopul de Los Angeles. Ulterior, Mc Intyre s-ar fi intalnit cu Papa Pius al XII-lea, caruia i-ar fi raportat situatia.

    Asa se face ca, in perioada respectiva, acest episcop impreuna cu episcopul de Detroit, Edward Mooney, ar fi devenit principalii coordonatori ai informatiilor dintre SUA si Vatican! Mai mult, intalniri de gradul III ar fi avut loc, de doua ori, chiar la Vatican, mai precis, in gradinile de langa Academia Papala de Stiinte, in prezenta Papei Pius al XII-lea, iar toata operatiunea, numita Secretum Omega, ar fi avut cel mai inalt grad de confidentialitate, comparabil cu secretul Cosmic al NATO ! "
.............

    Exista si cenzura dar mai ales manipulare !
    In cazul de fata s-ar putea sa avem de a face cu o informare cu finalizare reala dar falsa prin continut.
    Adica informatia este reala, exista ET, ii vom intalni (poate) curand, un rol semnificativ il va juca institutia catolica (stat-biserica) + SUA, dar identitatea reala a extraterestrilor va fi ascunsa...
    Acesta-i motivul pentru care va invit sa analizati originea Vaticanului, spiritul si spionajul sau iezuit in special in SUA...
    Exista acolo "cooperari" metafizice care au rolul de a manipula intreaga planeta.
    Suntem un conflict in miniatura a "ceva" cu mult mai grav.

Haideti sa privim lucrurile un pic altfel :  Cum ascunzi cel mai bine initierea/colaborarea/subordonarea fata de un reper extraterestru, fata de o entitate care e impotriva omenirii - desi se afla aici, pe Pamant ?

Simplu - negi orice legatura cu asa ceva; pedepsesti orice incercare de descoperire a relatiei identificand si distrugand sub varii motive orice urma de intuitie; stergi/confisti orice urma a trecutului care poate largi orizontul de cunoastere spre imensitatea spatiului universal (geocentrismul); obstructionezi orice activitate care poate "deschide ochii" omenirii pe care vrei sa o controlezi (interzici stiinta, cercetarea, gandirea libera, creezi postulate ale "imposibilitatilor" tehnice etc); creezi premisele unei dezvoltari sociale bazate exclusiv pe dependenta de nevoile primare - prin razboaie, conflicte, boli, crize, rasism, antagonismul femeie-barbat - lasi totul sa se desfasoare sub spectrul nevoiii zilei de maine - hrana, adapost, sex si siguranta personala; anulezi orice legatura telepatica accidentala cu entitati superioare sau orice legatura cu Divinitatea prin intermediari dogmatici, ritualuri obligatorii si imagini apocaliptice... si lista poate continua .

Ce-ar fi daca acum, printr-o revelatie "venita la timp", religia ar deveni din cel mai dur oponent al vietii extraterestre unul din cei mai infocati aparatori ai ideii ca "cei veniti din spatiu" sunt cel mai de pret bun de care omenirea a avut parte ? Evident cu conditia de a apara o singura entitate ET, cel mult o rasa ET - cea indicata de "vechile scrieri detinute de religie", scrieri ascunse pana acum pentru a nu "sminti gandirea umana".
Parca sub logica asta s-ar explica multe din trecutul foarte indepartat dar si din istoria ultimilor 70-100 de ani ( evident, nu  s-ar explica totul, dar multe ar capata un sens logic ). E o ipoteza...

uforever

CitatSă te rogi sau să comunici cu divinitatea nu costă nimic. Locul şi modul închinării nu au nici o importanţă.

Prietene SLEAH, prin aceste rugaciuni, nu cumva "deranjam Divinitatea" cu gandurile noastre emise, absolut egoiste, ca si cum Dumnezeu ne-ar fi "bodyguard" si ar trebui sa ne pazeasca peste tot. Poate locul si modul rugaciunii sau inchinarii nu au importanta, in schimb(vorba lu' Corut), cum ne permitem sa ne adresam Divinitatii: "Doamne te rog ajuta-ma", atata timp cat ne adresam unui necunoscut cu dvs.(domnia voastra)?
Nu caut vreo confruntare stiinta-religie sau mai stiu eu ce, ma intereseaza rolul rugaciunii, efectele si urmarile. Personal, consider ca rugaciunea este o "mantra"(oarecum), Divinitatea ne-a inzestrat cu un mecanism neuro-hormonal pentru a "ne descurca" singuri in aceasta privinta, de ce trebuie sa ma adresez neaparat lui Dumnezeu pentru a-mi corecta anumite defecte sau pentru a-mi indeplini anumite dorinte absolut superficiale in acest camp cuantic. In loc sa ne rugam, nu mai bine practicam autosugestia, probabil efectele sunt similare, de ce m-as adresa Divinitatii, eu terran "sclav al propiilor simturi"?
Nu te agita cu raspunsul, nu caut vreo confruntare, sti ca "fratilii tau liber cugetator" te simpatizeaza :-D

horia2008

#2764
Citat din: uforever din  11 Aprilie 2013, 19:11:10
Citat din: horia2008 din  11 Aprilie 2013, 18:31:22
Apropo de rugaciune
CitatNu te ruga de Mine să le dau pacea, roagă-te de oameni să-şi schimbe purtările, dacă vor să mai vadă pacea pe pământ

Da bre, vol.2(am trisat cu gogu, p'asta n-o stiam), dar tot nu-s lamurit, loveste-ma in chat :lol:
Adica degeaba te rogi doar cu gura in biserica; Dumnezeu (ca sa-i spunem asa; altii poate-i spun/definesc altfel) este in tine si daca vrei sa-L gasesti trebuie sa faci curat (sa nu fii sclavul simturilor cum spui) sa-ti schimbi purtarea cum spune parintele, sa-L cauti, desigur, (cu o rugaciune poate) si-L vei gasi.
Daca te rogi doar cu gura si egoist cum spui, deranjezi multe...Dumnezeu nu-i "bodyguard" sa te pazeasca (desi eu cred in ingerii pazitori de ex) si nici Morosanu (cum zicea Bendeac) ca sa te bata, si nici Caritas. Tu esti sursa si cauza a absolut tot ce ti se intampla, prin gandurile, vorbele, faptele si actiunile tale; parerea mea, desigur...



uforever

#2765
Citat din: horia2008 din  11 Aprilie 2013, 20:16:40


Da bre, vol.2(am trisat cu gogu, p'asta n-o stiam), dar tot nu-s lamurit, loveste-ma in chat :lol:

Adica degeaba te rogi doar cu gura in biserica; Dumnezeu (ca sa-i spunem asa; altii poate-i spun/definesc altfel) este in tine si daca vrei sa-L gasesti trebuie sa faci curat (sa nu fii sclavul simturilor cum spui) sa-ti schimbi purtarea cum spune parintele, sa-L cauti, desigur, (cu o rugaciune poate) si-L vei gasi.
Daca te rogi doar cu gura si egoist cum spui, deranjezi multe...Dumnezeu nu-i "bodyguard" sa te pazeasca (desi eu cred in ingerii pazitori de ex) si nici Morosanu (cum zicea Bendeac) ca sa te bata, si nici Caritas. Tu esti sursa si cauza a absolut tot ce ti se intampla, prin gandurile, vorbele, faptele si actiunile tale; parerea mea, desigur...
:lol:Mama ce agitatie pe forum, va rog eu mult opriti-va din scris, se pregateste vreo plecare in spatiu si nu stiu eu? :lol:
Bre Horica, eu am inteles ca tre' sa tin cont de "nenea parintele"(popa) si am inteles ca e bine "sa faci ce zice popa, nu ce face popa". Ideea e in felul urmator: nu cumva prin emisiile gandurilor noastre in timp ce ne "plangem" , deranjam ceva entitati subordonate desigur SURSEI( Dumnezeu, Hiperconstiinta Universala...etc.). In afara de asta, consider ca-i oarecum lipsa de respect sa te adresezi Divinitatii cu "TU", atat timp cat "parintelui"(popa) ii spui :"sfintia ta, prea-fericitule, prea-securistule :lol: Nu generalizez, desigur exista si preoti(nu parinti, parinte e tata :-D) ce nu si-au pierdut harul, daca exista asa ceva(eu nu am intalnit, vorbesc din auzite).

SLEAH19

#2766
Nici vorbă de polemici , mai ales religioase  prietene uforever atâta timp cât ...,, nu sunt aici să am dreptate,,.

Cred totuşi că rugăciunea e mai mult decât autosugestie  şi nu  deranjăm Divinitatea atât timp cât  în ceruri e mare bucurie pentru orice suflet câştigat iar Iisus s-a materializat şi a coborât până în iad .. ,,ca pe Adam să-l mântuie,,

Faptul că reproduc pe unele subiecte un punct de vedere propriu văzut prin prisma religiei nu mă face frun misionar . Nici vorbă , fiecare cu crezul lui deşi păcătos cum sunt m-aş bucura dacă l-aş întoarce la credinţă pe colegul socrate, să văd dacă are umorul pus la punct.

Şi pentru că veni vorba :

Socrate  a surprins elita grecească a vremii lui spunând  ca el este cel mai inteligent din Atena,

- Nu pentru că ştiu totul  ci pentru că sunt singurul care mă îndoiesc că ştiu totul!



Pe subiectul ăsta al puterii rugăciunii s-a mai discutat pe topic dedicat . Se poate continua acolo ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4098.msg71545.html#msg71545


Citat din: SLEAH19 din  16 Martie 2012, 18:41:21
   
.....Pentru Puterea rugaciunii s-ar parea că nu este neapărat nevoie de preoţii cu har , satabileşti singur o legătură cu divinitatea , te rogi şi simti în sufletul tau rezultatele.

    Dar se pare că există încărcături psihice pe care le poţi echivala ca fiind păcate grele pe care nu le poţi rezolva singur şi aici e nevoie de duhovnic şi mărturisire.
Un psiholog este un om pregătit din toate punctele de vedere în ce priveşte laturile naturii umane . Ei bine cunosc psiholog care la anumite intervale de timp simte că nu mai poate continua munca lui, că nu mai poate duce încărcătura psihică şi lucrurile teribile pe care le acumulează şi atunci merge la duhovnic şi îşi descarcă sufletul.


Există ceva în noi care ne îndeamnă şi găseşte satisfacţie în actul sau cel puţin în atitudinea de veneraţie.
Dar, de vreme ce nimic în creaţia vizibilă nu are vreun statut care să corespundă acestei atitudini, am putea fi foarte siguri că există ceva în jurul nostru care conţine mai mult decât ceea ce putem vedea.

                                                                                                        Roland Know
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Nepo

In primul rand, urmaresc acest forum de foarte mult timp... chit ca am contul facut recent si nu am postat deloc...
Este un forum foarte bine informat, cu multe discutii care dezbat probleme interesante.
Desi mai sunt si pe alte forumuri de acelasi profil, intotdeauna am gasit aici o echipa de useri si articole foarte bine documentate.
Tot asa si la mai multe...

Doar ca am si eu o mica rugaminte.
Un anume Calator Stelar, care se pare ca origineaza de aici, a inceput sa faca prapad pe diferite forumuri. Din cate am observat, toata pricina a inceput de aici prin banarea sa.
Stiu ca poate va cer un lucru dificil si poate chiar imposibil, dar... il primiti inapoi ca sa nu mai avem de-a face cu el ?
Va multumesc pentru intelegere, si daca vre-o' unul din voi stie adresa lui, bagati un cutit in el. :-D
Stima, un cititor fidel

:)

horia2008

Nu ca s-o lungesc, ci doar ca sa lamuresc si sa inchei, ai dreptate
Citat din: uforever din  11 Aprilie 2013, 22:54:36
Ideea e in felul urmator: nu cumva prin emisiile gandurilor noastre in timp ce ne "plangem" , deranjam ceva entitati subordonate desigur SURSEI( Dumnezeu, Hiperconstiinta Universala...etc.).
Daca ne "plangem", cerem cu tupeu, ne plangem de mila, fara sa facem nimic, asa se-ntampla cum spui
Citat din: uforever din  11 Aprilie 2013, 22:54:36
Bre Horica, eu am inteles ca tre' sa tin cont de "nenea parintele"(popa) si am inteles ca e bine "sa faci ce zice popa, nu ce face popa".
Aici ma referem expres la parintele pe care l-am citat si pe care l-ai ghicit, numit si duhovnicul neamului romanesc
Citat din: uforever din  11 Aprilie 2013, 22:54:36
Nu generalizez, desigur exista si preoti(nu parinti, parinte e tata :-D) ce nu si-au pierdut harul, daca exista asa ceva(eu nu am intalnit, vorbesc din auzite).
Desigur, exista popi (din cei care apar pe sticla si de care ziceam, sa-mi fie cu iertare, ca servesc banul si burdihanul) si preoti din care am intalnit (de exemplu pe parintele Teofil Paraian)
Cu scuzele de rigoare de a ne intinde pe un subiect sensibil, o seara buna


abyss

Fii binevenit oricand!
Cat despre calatorul astral ori stelar ... Dacă nu ar fi fost o poveste trista poate chiar ne-am fi amuzat acum. Totusi poti postacateva linkuri cu el pe la pagina noastra comica. Sa ne mai intristam nitzel...de ghinionul altora.

Ganditorul

Daca tot e "liber la gandire" hai sa gandim liber...
V-ati pus vre-o data problema ca religia, cultele si tot ce inseamna dogma religioasa este de fapt manifestarea unei AMNEZII GENERALE ?

Luate ca mod de manifestare religiile, ca ritual, reprezinta o forma prin care, noi astia de pe margine (incluzand si preotii in proportie de 90% aici ) nu facem decat sa dam o valoare exacerbata unor manifestari pe care nu suntem in stare sa le explicam = mersul pe apa, vindecarile, transformarea "vinului apei in vin", teleportarile etc etc etc.

Religiile si dogmele religioase nu sunt decat exprimarile profanilor cu privire la mnifestarile vizibile ale unor initiati care STIAU cum se fac minunile (si nu ma refer doar la religia crestina). Nu avem acces si nu putem eplica ce au facut marii initiati ai umanitatii si atunci INVENTAM metode empirice de acces la ceea ce azi se numete paranormal.
- Avem o AMNEZIE GENERALA cu privire la metodele reale prin care omul poate sa ajunga la aceste "puteri", la aceasta folosire a creierului peste uzualul de 15% ,de ieri si de azi - si atunci suntem sugestionati sa credem ca putem ajunge unde au ajuns si initiatii lumii prin ... ceea ce ne zice popa.
Cu cat ne afundam in aceste ritualuri inventate cu atat ne distantam de adevar, de natura si de Univers, de adevarata natura umana.

Conflictele religioase rezulta exact din aceste "ritualuri" in care fiecare sef de cult religios se crede mai aproape de "adevar" dorind ca prin aceste ritualuri inventate sa domine si sa conduca umanitatea - asa cum marii initiati ai umanitatii conduceau masele cu atata simplitate.
- Numai ca una e sa cunosti "calea" si alta sa fi martor si sa-ti inchipui ca asta e de ajuns ca sa faci ceea ce au facut marii inaintasi ai umanitatii.
Cata stiinta se ascunde in spatele acestor religii, cate scrieri vechi sunt ascunse tocmai pentru a nu depsi acel prag de 15% din creierul uman, acea limita dintre normal si paranormal, cate secrete sunt ascunse pentru a tine masele sub ascultare si impingerea umanitatii pe calea confruntarii pentru interese zonale nimeni nu stie.

Cativa initiati din era contemporana au incercat sa ridice valul - si de la noi putem enumera Hasdeu, Eliade, Ion Petru Culianu. Stiintele esoterice orientale - yoga, meditatia, artele martiale - au incercat acelasi lucru. Dar nu cred ca e vorba doar de ridicarea calitatii umane ci si de multa stiinta - acea "stiinta pierduta" pe care cultele o confisca si o re-interpreteaza oriunde pe glob.
- Nu are rost sa dau exemple - fiecare din noi stie, cunoaste multe exemple care sa sustina cele scrise mai sus. Poate doar ca nu am avut curajul sa punem cele stiute si sub alta logica de interpretare.
Ma doare doar ca un astfel de vestigiu stravecchi, cel de la Sinca Veche, unde "Steaua lui David" si semnul "Yng/Yang", unde pana la forma compusa a semnului din interior erau  desene precedente care aratau compunerea si descompunerea semnelor/fortelor, ca intr-o formula fizico-geometrica, repet, ma intristeaza ca acest vestigiu a fost distrus. Era multa "stiinta pierduta" acolo, mai e ceva si in Rosia Montana si la Adamclisi.
Dar si aceste vestigii vor disparea (cum e "normal") in perspectiva "dezvoltarii economice . De fapt aici e al treilea palier de interes - distrugerea oricarei marturii care aduce aminte de "stiinta pierduta" - indiferent de motivatie.
- Vom lasa sa se intample asta sau nu - depinde numai de noi.
Evident ...parerea mea.

Aseneth

Citat din: Lord Alexander din  12 Aprilie 2013, 00:04:59
Doar ca am si eu o mica rugaminte.
Un anume Calator Stelar, care se pare ca origineaza de aici, a inceput sa faca prapad pe diferite forumuri. Din cate am observat, toata pricina a inceput de aici prin banarea sa.
Stiu ca poate va cer un lucru dificil si poate chiar imposibil, dar... il primiti inapoi ca sa nu mai avem de-a face cu el ?

Ar fi foarte amuzant sa il vedem postand, cum s-a intamplat si pe alt forum : " Fratilor, am invins! De acum am preluat Rufonul, eu sunt stapan aici! Victorie! Mircea, fa-te ca lucrezi!" Dar mai bine nu. Ca daca isi depune reptilianca lui ouale pe aici, tare mi-e ca nici daca se coalizeaza Sirius cu Aldebaran nu vor reusi sa curete mizeria.

alx

Citat din: Lord Alexander din  12 Aprilie 2013, 00:04:59
Stiu ca poate va cer un lucru dificil si poate chiar imposibil, dar... il primiti inapoi ca sa nu mai avem de-a face cu el ?

NU!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

AdarM

Dan Diaconescu, Tudor Barbu, Lucian Iordanescu, Carmen Harra, Bogdanii amandoi - fiecare dintre ei reuseste sa ma umple de nervi.
Calator Astral inseamna toti la un loc. :-D
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

uforever

Citat din: AdarM din  13 Aprilie 2013, 10:27:57
Dan Diaconescu, Tudor Barbu, Lucian Iordanescu, Carmen Harra, Bogdanii amandoi - fiecare dintre ei reuseste sa ma umple de nervi.
Calator Astral inseamna toti la un loc. :-D

Care "Bogdani" tatii? :lol: restul am inteles, dar "Bogdani"?! m-ai facut curios, dar nu ma astept la un raspuns :lol: