Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mm

#2685
  Excelenta analiza, SLEAH19!
  Rezulta de la sine ca simularile pot da raspunsuri la fel de bune /si de importante/ ca si acelea din realitate.

  Am o singura observatie de facut, datorata excelentei prezentari facute de tanchistul roman.
In mod cu totul neintamplator, natiunile remarcate ca eficiente in luptele (electronice) de tancuri sunt germanii, danezii, englezii (cele trei neamuri sunt urmase de vikingi), rusii, turcii si spaniolii. Spaniolii, dupa cum se stie, au o pronuntata radacina araba, ca si turcii.
  Eu sustin ca rusii (blonzi cu ochi albastri) au in originea genetica tot o radacina vikinga, dovedita de formarea statului respectiv cu pornire din zona geografica bantuita pe vremuri de nordici. Care au iradiat dinspre Marea Baltica, tarile zise baltice (Letonia, Lituania, Estonia), Petersburg, catre Novgorod, Moscova, zona Volga (Nistru si alte rauri) - pe care navigau spre sud vikingii. 
  Englezii, remarcati ca fiind cei mai buni in simulator, conduc lumea.

  Observatia pe care doresc sa o fac este ca neamurile evidentiate mai sus (din studiul lui SLEAH19) sunt exact neamurile aflate in expansiune in Europa. Puterea lor consta in capacitatea lor de asociere, grupare, lucru in echipa, organizare in grupuri, fapt subliniat in studiu. Se stie de altfel ca un grup bine organizat (deci eficient) este "mai tare" decat grupurile slab organizate sau decat orice individ izolat.
  Maghiarii nu s-au evidentiat in cadrul studiului ca fiind in expansiune, desi li se recunoaste aceasta tendinta. Ce-i drept nematerializata in teren, in realitate, decat, poate, in Transilvania.
  Romanii fac o impresie discordanta (cu observatia de fata) deoarece desi eficienti, ei nu se afla in expansiune. "Expansiunea" ce se intampla cu romanii "in terenul" realitatii poate fi sintetizata de cuvantul imprastiere. E recunoscuta de altfel incapacitatea romanilor de a se asocia intre ei. Inclin sa cred ca romanii au mostenit "reflexele" unei foste mari puteri organizate (dovedita de eficienta lor), existenta candva, atunci cand neamul lor era cel mai numeros si mai intins din Europa.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

zana@M

#2686
 Cu tine... mamă...

Cu mâna ta măicuţă
Peste mânuţa mea
Am pipăit întâia oară
Primul fulg de nea

Cu mâna ta măicuţă
Peste mănuţa mea
Am alinat prima floare
Când se disprimăvăra

Cu mâna ta măicuţă
Peste mânuţa mea
Am pictat prima literă
Şi-apoi am scris mamă.
În ochii tăi măicuţă
Am văzut prima dată
Stelele de pe cer
Iubirea-n flăcărată.

LA MULTI ANI ,TUTUROR FEMEILOR !
SA FITI IUBITE SI FERICITE!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

adrian75

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe acest forum!

padme

#2688
La mulţi ani femeii în toate ipostazele sale: mamă, iubită, bunică, prietenă...

Femeie

Dirijorul
Te-a adus pe scenă
Dăruindu-ţi
Notele miracolului vieţii
Suferind
Le cânţi cu zâmbetul pe buze
Zămisleşti
Iubire, hrana sufletului
Luminând
Existenţa însăşi!

jean

Cu ocazia zilei de 8 Martie, doresc tuturor colegelor de forum, sanatate fericire si la multi ani!!!
Adevarul este dincolo de noi

pri3st3ss

Femeie , poti face aproape orice iti pui in minte !
Te poti cufunda in profunzimea celui mai adanc ocean si ai puterea de a te catara pe cel mai inalt munte .
Poti infrunta orice dificultate continuand sa mergi mereu inainte , cu fruntea sus!

LA MULTI ANI!


lumina si iubire va urez!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Arhanghelul

#2691
Citat din: SLEAH19 din  06 Martie 2013, 21:36:43

Românii – este foarte greu să identifici un jucător din România după nume, majoritatea işi iau nume englezeşti şi pe chat-uri comunică numai în engleză. Eu ca să îi identific, la intrareaîn luptă salut larg în româneşte ambele echipe şi de obicei primesc 2-3 răspunsuri anemice de genul -sal.
În faza a doua lansez catre inamici în româneşte fraza ,, Vă spargem,,  iarăşi tăcere, abia la sfârşit dacă echipa mea pierde primesc de la adversari o frază în româneşte  de genul ,, Ne-ai spart maxim,, .
Deşi în miile de meciuri în care am jucat, nu am avut  ocazia să văd o jignire directă de genul ,, tziganii,, la adresa românilor , încă ne ferim şi la adăpostul anonimatului virtual să recunoaştem că suntem români. Transferăm şi noi în virtual fobiile reale.  În joc românii sunt foarte periculoşi pur şi simplu pentru că le merge mintea, folosesc posibilităţile hărţilor în mod foarte neaşteptat , manevre de învăluire şi de a ajunge la baza inamică prin locuri cu totul neaşteptate de inamic prin apele rîurilor,  prin lunci ,  stânci , pasuri din vârf de munte greu accesibile fără să te autodistrugi, poate multe din manevrele copiate ca şi clasice din multe lupte ar trebui să poarte nume româneşti .
                                                                                                                                          Hail UE!

In cele de mai sus ... mai descris 90% ... sunt Arhanghelulred (un cuvant romanesc combinat cu unul englezesc ) pe WOT ... sa sti ca romani din joc  isi dau seama de " ul" din coada avatarului(userului) meu ... si mah saluta ... eu ii salut exact cu ... sal ... nu m-am asociat niciodata  cu vreun roman "declarat" ... in afara de un prieten bun ... de-al meu ... ce-a jucat enorm de mult si-a ajuns pe la tier 10 ... mai jucam in pluton cateodata ... la distractie ... un heavy cu un scout(seria AMX) ...  un heavy cu un arty(german) ... un scout cu un arty ...

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506416578-Arhanghelulred/

Daca simt c-am o echipa  formata din jucatori "rebeli " - nedisciplinati  ... mah retrag in "boscheti" si ... im' vad de strategia propie de vanator ...

Prefer KV-1 pentru tunul de     122 mm U-11 ... Hertzer pentru     10,5 cm StuH 42 L/28 ... prefer tunurile cu diametru mare pentru c-am permit sa mah descurc singur cand sunt pe " modul individual" ... am jucat foarte bine si-n echipa mai ales cu germanici sau echipa mica ( de 2- 4 jucatori ) cu greci si sarbi ... nu prea "vorbesc" pe chat ... transmit doar informati ... am murit de multe ori in atacuri de tip kamikaze ... ca ... sa salvez baza proprie sau in situati cand oricum eram incoltit fara scapare si vroiam prin acel atac frontal sa iau cat mai multi dupa mine (morti) ... si mai ales kv-1 mi-a permis chiar supravietuire in acel tip de atac (kamikaze) si sa elimin inamici superior numeric (singur contra lumi) ...

De 3 saptamani bag cu ELC AMX (scout LT)), Wespe (arty) ,Grille(arty) si KV-1 (heavy tank) sau Hertzer (tank destroyer)  ... mai am si alte blindate dar nesemnificative ... am ajuns doar pana la tier5 ... vreau sa ma opresc la tier 7 ...

P.S. Am mai multe ... Mastery Badge: Ace Tanker
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Ieri adeca in 8 martie anul de gratie 2013 la ora 23:13:08 citeam o anumita postare interesanta pe forumul Rufon. Dupa ceva timp, adica acum , am vrut sa recitesc postarea respectiva si ... surpriza ... nu era . Caut si caut si ..nimic .
Oricat de absurd ar parea am impresia ca am accesat din greseala forumul Rufon de .. altundeva  :wink:
Altadata a fost alta chestie  :lol: La ultima intalnire Rufon isi anuntase participarea un anumit user . Apoi ce sa vezi? Userul respectiv nu mai exista in lista  :roll:
  La o prima vedere ar parea ca cenzura actioneaza ..chirurgical . Ma rog - expresie incetatenita pe Terra- pacat de postare prietene. Era interesanta .

P.S. sunt curios in care varianta de forum o sa apara postarea mea  :lol:

abyss

Ce citeai asa interesant ca mie o postare mi s-a parut o ineptie sim-am autocenzurat.

fiulploii

#2694
Citat din: abyss din  09 Martie 2013, 02:36:45
.. o postare mi s-a parut o ineptie si m-am autocenzurat.
Mie nu . Si putea fi un punct de pornire spre o discutie care ar fi putut ajunge la variantele de omenire pornind de la informatiile transmise din acea zona a Pamantului . Daca participarea devenea mai numeroasa.

SLEAH19

#2695
Citat din: Arhanghelul din  08 Martie 2013, 12:42:40

P.S. Am mai multe ... Mastery Badge: Ace Tanker

   Colegul Arhanghelul mi-a propus pe privat să mă alătur în plutonul din care face şi el parte. Este o onoare şi îi mulţumesc dar îl anunţ că de ceva vreme am intenţia de a părăsi armata de tancuri a Europei pentru a devenii un Ace of Air în câteva luni pe World of Planes , si să mă conving personal dacă Messerschmitt - urile sunt mai bune decât Spitfire-urile sau invers.

http://worldofwarplanes.eu/game/



World of Warplanes Heavy Fighters Gameplay Trailer HD

Apoi mă voi înscrie în World of Battleships

Battlestations Pacific: The Montana!

.. şi după ce o să mă lămuresc dacă sunt mai bun ca Băsescu la condus o navă voi ajunge în final la submarine unde mă voi antrena serios pentru că am de bătut un bun prieten care are o mare pasiune pentru submarine:

Battlestations Pacific - Submarine Gameplay #1

Aşa că vedeţi voi , simulatorul global este angajat la nivel planetar într-un război total de tipul WWII pentru ca să nu ne plictisim pîna la WWIII. Personal aştept o platformă cu armată terestră unde mă voi înscrie la Vânători de Munte , că numai aşa pot ajunge în zona Buzăului şi să văd şi eu ce e cu tunelele alea dom-le!

PS Dacă în World of Tanks sunt angajaţi 50 milioane de utilizatori , oare ce cîte milioane sunt în toate armele?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

padme

Citat din: abyss din  09 Martie 2013, 02:36:45
Ce citeai asa interesant ca mie o postare mi s-a parut o ineptie sim-am autocenzurat.

Eu n-am mai apucat sa citesc, doar am apucat sa vad ca ea a exsitat...
Si apoi, nu e corect! Si eu am postari care mi se par aberatii (si cel mai probabil chiar sunt) dar nu ma pot autocenzura! Deci pana la urma puterea este in mana celui care are Butonul! :))))))))

abyss

Cu scuzele de rigoare precizez ca am intentionat un comentariu si a iesit o comedie. Eram super obosit si am sters postarea in ideea de a o reface in spiritul care trebuie. Nu credeam ca au citit-o prea multi colegi.
Da odata cu butonul vine si responsabilitatea, nu te mai poti da in stamba :)

Ce anume te interesa @fiulploii? Iti pot reproduce idea daca doresti.

fiulploii

#2698
Citat din: panta_rh_ei din  10 Martie 2013, 10:38:23
  Poate nu-i tocmai locul potrivit dar nu strica sa va aruncati un ochi aici.
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/02/17/viitorul-omenirii-in-jocul-de-carti-al-illuminatilor-creat-in-1994/

:-D Doar un joc la moda, nimic altceva decat poate o cale infundata de risipa a energiilor personale prin meandrele diverselor conspiratii fictive - mai mult sau mai putin.
Un link interesant care contine legaturi spre diverse ....
http://www.sjgames.com/illuminati/
Parerea mea...

Illuminati was an instant hit when it was released in 1982 and won the Origins Award for Best Science Fiction Boardgame. It has been Steve Jackson's signature title ever since.
PS1. Tot atat de interesant ar fi sa ne ocupam de jocul ''popa-prostu' ''  :-D

Citat din: abyss din  10 Martie 2013, 01:42:19
Ce anume te interesa @fiulploii? Iti pot reproduce idea daca doresti.
Te rog sa reproduci ideea si daca se poate o parere despre eventuale informatii ascunse transmise prin intermediul mitologiei hinduse.
Multam fain .


panta_rh_ei

 :-D Desigur ca-i asa. Dar daca a fost creat inainte de producerea evenimentelor in cauza inseamna ca 'cineva' acuzat  c-ascunde ceva, orice, poate demonstra prin chestii din astea ca activeaza deja 'la vedere' si nu mai e nevoie sa strige 'altcineva' din toti rarunchii: vrem disclosure.
La fel de nevinovate sunt si jocurile care invata oamenii sa ucida cu sange rece.
Evident ca putem juca 'interesantul' si la fel de nevinovatul joc 'popa-prostu'. Singura dilema ar fi sa intelegem care-i popa si care-i prostu'.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.