Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Multumesc padme, xanadron, kefren si traiasca multi ani gratian!

Xanadron, poate imi lasi mostenire titlul de zen la 122 ani, eu m-am inscris primul, sa nu aud ca apar "pretendenti la titlu" :lol:

Ganditorul

Un AN NOU mai bun, plin de realizari si dorinte implinite, cu multe bucuriii alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI !


- La multi ani si viata fericita in 2013 si "apocalipticilor" - cu rugamintea ca "apocalipsa" viitoare s-o fixeze undeva mai departe, prin 21-12-2112 sau 21-12-2121, ca sa avem macar 100 de ani fara frisoane si fasoane ale "disparitiei lumii".

- La multi ani si viata prospera in 2013 si celor infricosati de "teoria nazista" - fie ca viata in "noul Reih", asa cum numesc ei Uniunea Europeana (U.E.), sa fie mai prospera si mai linistita decat eterna "ciomageala democratica" si "normala criza"  adusa de globalizare.

LA MULTI ANI tuturor forumistilor RUFOn - indiferent de ratiuni si opinii - un AN NOU mai bun, mai linistit si plin de bucurii.  Sa ne auzim cu bine in anul viitor cu postari, texte, analize si concluzii mai ...imbarligate ce in acest an ! (si, cine stie, poate si cu un mic ET cules din cupa de sampanie a acestui sfarsit de an  :martiansad: )

fiulploii

@Arhanghelul zicea pe un alt topic:
Citat
Satelitul Chang'e 3, care va ajung pe suprafaţa Lunii, se află în faza de cercetare şi va fi lansat în a doua parte a anului viitor. Acesta va asigura prima deplasare a unor aparate spaţiale chinezeşti pe alte corpuri cereşti.
2012-12-17
Sunt f curios ce o sa ne arate chinezii fiindca se zicea undeva prin stepele si jungla Internetului ca exista un acord neoficial intre statele spatiale   la cere trebuie sa adere si cele care bat la usa de la o anumita altitudine in sus cum ca trebuie urmat un anumit protocol de diseminare a informatiei obtinute din survolarea , scanarea , fotografierea sau plimbarea pe corpurile ceresti din Sistemul solar .  
   Si ma duc cu gandul la faptul ca nu prea exista filmari chinezesti ale Lunii disponibile publicului larg si in rezolutie suficient de buna .

Xanadron

#2448
Citat din: fiulploii din  20 Decembrie 2012, 11:35:28
@Arhanghelul zicea pe un alt topic: Sunt f curios ce o sa ne arate chinezii
Multe ideograme :-D or sa ne arate si chinezii - photoshopingarite :-D pina si alea, normal.

Serios acum: nu mai revin cu alte postari in sprijinul convingerii ca si ceea ce ne-au "aratat" pina acum chinezoii ca fiind imagini/filmari de pe Luna :moon: sint de fapt glume penibile, "demontate" pina si de unii pustani incepatori intr-ale CGI-urilor.

Asa ca merg si-acum pe sanatosul principiu "Cine m-a mintit o data sigur o va face in continuare".

Cit despre ipoteza ta, fiulploii (asta cu semnarea unui posibil "Angajament de-a fi la fel de javra mincinoasa ca tine, Tanti NAZA" :x de catre fiecare nou-venit in clubul spatial), ce sa mai adaug?
Nimic.
Poate doar ca-i mult mai nasol decit presupui tu.
Adica angajamentul sa fie semnat in prezentza Z(m)eului Z(m)eilor, :-D :evil: intr-un cuib de balauri.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008


fraatemeleeu, ce frenezie la ora asta, parca ar veni sfarsitul lumii.. :lol: :lol: :lol: :lol:



calator astral

#2450
 :roll:

@fiulploii >
"  Procedura este aceeasi , in toate timpurile si toate culturile : se face o triere sau treierare ?   a alor buni de aia rai inainte sau dupa valurile de foc, apa, cutremure, toxine, ascunderea luminii solare, si mai nou, impulsul EM . Aceasta triere este spre multumirea si satisfactia celor buni care au in glas o compatimire vicleana ca o tresarire a Egoului machiavelic Na, vedeti? eu v-am spus sa va pocaiti si nu m-ati ascultat . Imi pare rau de voi insa .. maieul e mai aproape de trup decat camasa, nu?     Trist, foarte trist acest comportament fanatic. Pe undeva e de inteles, intotdeauna au existat si vor exista multi oameni care nu vor fi multumiti cu viata lor si nu vad alta solutie decat un extinction cu sau fara Nibiru level . Dupa deviza, Toti pentru unul si unul pentru toti cu conditia ca el , oricare ar fi , sa fie in avantaj de fiecare data .  Fiindca daca si altul trece prin necazuri ca si tine, parca suferinta e mai dulce si mai usoara.  Oricine e vinovat numai eu nu .  pentru viata care ma nemultumeste. Cred in unul Dumnezeul biblic care ma anatemizeaza de la nastere si-mi zice ca sunt pacatos prin insasi nasterea mea. Si de aici , vin toate necazurile , in lant cauzal.   Na, inevitabil se ajunge la psihologie, psihiatrie si religie.   Pentru ca de aici pornesc toate conceptiile de viata si programul dupa care traieste Omul ."


raspund aici, sa nu fiu off-topic.

Portretul ala nu imi corespunde, te inseli deci.
Da, cred "in unul Dumnezeul biblic", nu am facut niciodata un secret din asta, dintotdeauna am considerat ipoteza Religiei ca o eventualitate plauzibila demna de luat in considerare.

Dar Dogma si structurile inchizitionale ale Bisericii le-am refuzat tot timpul, nu pot adera la un Dumnezeu razbunator si sadic, poate doar "dur" dar nicidecum inflexibil daca manifesti bunavointa.
Raspunsul la aluzia ta vadita intra in aceeasi categorie a convingerilor personale despre Rolul determinant al Divinitatii ca si postul userului @mariusvlad.

Eu sint plin de viata.Traiesc intens la 200 la ora. Maine sint de noapte pe o insula singur intr-un far.
Deci in prima linie daca se intimpla ceva nasol de tip tsunami.



Citat din: mariusvlad din  20 Decembrie 2012, 23:55:54
Este un pariu inegal intre adeptii sfarsitului si cei care sustin contrariul. De exemplu @alx il poate freca pe @calator astral m mingea este in terenul lui dar in caz ca (doamne fereste) @calator astral ar avea dreptate nu si-ar mai putea insusii meritele.
Propun deschiderea unui topic (acum cat se mai poate  :evil:) in care sa ne imaginam ca cei care au prevazut sfarsitul au avut dreptate. In caz ca se intampla ceva plecam pe lumea aialalta cu spovedania facuta.  :-D :-D


   :lol: nu e nevoie de un nou topic, Daca plecam pe lumea ailalta cum spui tu, nu trebuie sa ne fie teama, e o Renastere!
  Dumnezeu e bun
    mult mai bun decit ni-l prezinta uneori Dogma.
Spovedania mea? E chiar credinta intr-un Plan Divin al unui Dumnezeu cu siguranta bun, omenos, m-am gindit la
asta, am anticipat deja de-acum trei ani dilema Renuntarii si teama de descurajare intr-o astfel de eventualitate nasoala pentru noi toti, ideile din clip mi-au ramas neschimbate:



The Reversible TRUTH


gratian

multumesc padme,xanadron,kefren,si tie  uforever ...cu scuzele de rigoare pentru intarziere ...LA MULTI ANI...si din partea mea...

Arhanghelul

#2452
Azi este ... apocalipsis ... pentru colegu' calator ...



La multi ani !
Calator "neobosit" ... ce cutreieri ... si pe ... aceasta planeta ... in cautarea ... "nimicului" ... din care a fost facuta aceasta "lume" ... plina de stardust ...

Stardust Trailer ft. Henry Cavill

P.S. Acum ma duc(?) ... sa schimb bolentinu' ... ca expira de Craciun ... oare mai are rost sa ma agit? ... dar tot ma duc ... daca mi-l cere Sf.Petru (portaru' raiului ?) ... si ma trimite inapoi dupa el ... ar fi "pacat" de atata drum parcurs ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

AdarM

Cu ocazia sfarsitului lumii, va urez un sincer la multi ani!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Citat din: AdarM din  21 Decembrie 2012, 14:40:59
Cu ocazia sfarsitului lumii, va urez un sincer la multi ani!

Eu cu ocazia Sfirsitului Sfirsitului Lumii :-D va urez tot cam aceeasi chestie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

elena78

LA MULTI ANI celor  cu numele  de Apocalypsa  sau Apocalypsu!!!!! :lol: :lol:

Arhanghelul

Intrebare de la un"prost" ... cum aflati cand este ziua unui ... forumist/coforumist ...

Multumesc anticipat ... pentru ... iluminare/luminare ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

#2457
Citat din: Arhanghelul din  21 Decembrie 2012, 21:38:59
Intrebare de la un"prost" ... cum aflati cand este ziua unui ... forumist/coforumist ...

Multumesc anticipat ... pentru ... iluminare/luminare ...

optiunea Calendar, dintre Mesajele mele si Membri
http://www.rufon.org/forum/index.php?action=calendar  :wink:


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

uforever

Citat din: gratian din  21 Decembrie 2012, 01:00:27
multumesc padme,xanadron,kefren,si tie  uforever ...cu scuzele de rigoare pentru intarziere ...LA MULTI ANI...si din partea mea...

Kein problem colegu' :-D, declar 18.12 ziua norocosilor urmariti de ghinion  :-P sper ca nu ai fost racit de ziua ta/noastra  :-)

...si pentru apocalyptici "deducatie speciala", sa ne vedem sanatosi pana la urmatorul sfarsit/inceput \m/

Cargo - Apocalipsa