Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 25 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kefren

Mea culpa,pentru intarziere,din toata inima un calduros

"LA MULTI ANI"

horia2008

Citat din: kefren din  14 Iulie 2012, 00:22:49
  Mea culpa,pentru intarziere,din toata inima un calduros

"LA MULTI ANI"

Nu-i bai! Azi, altii la rand  :lol: se pune si pentru ei  :lol:

na ca m-am facut MC  :lol: deci

ariel si Aliosa

LA MULTI ANI si multa sanatate!

ariel

Citat din: horia2008 din  14 Iulie 2012, 00:37:01
Nu-i bai! Azi, altii la rand  :lol: se pune si pentru ei  :lol:

na ca m-am facut MC  :lol: deci

ariel si Aliosa

LA MULTI ANI si multa sanatate!

Iti multumesc din suflet Horia !!!...
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Aliosa

Multumesc mult

Multi ani pentru toata lumea si multa sanatate.

Siberia

Cu intarziere, dar cu dragoste in suflet, aduc si eu urari de mai bine si de implinire colegilor: padme, ariel si Aliosa.

La multi ani, tuturor! Bucurie, armonie si implinire!
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nox

Siberia, vezi că ţi-a mâncat iepurele ultimul link şi a lăsat 3 căcăreze în schimb!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Ca sa mai resuscitam RUFONu-n coma (chiar inexplicabile cele doar 5-6 postari in cite-o zi zi, zau asa): poate nu iepurele, ci capra baphometica :-D a lasat cacarezele-n loc de link, Nox!

Fara linkuri si miliardari alogeni diabolici acum, iata alte exemple de simbolistica stranie legata de J.O. londoneze (insotite de MAN-DEVIL = Mandeville, :evil: mascota copitata, plus dragutzele medalii de aur cu piramide allover):

To quote from the Thames Gateway development:

"With 4,000 homes in the Olympic village, 40,000 being built on former Brownfield sites, and another 100,000 in the Thames Gateway, London is being promised at least 144,000 new homes in total."

The £80m regeneration project will provide a range of town centre uses including 144,000 sq ft of new retail.

"If these plans succeed, this new housing will be an investment that will certainly benefit the region years after the games have ended."

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Spuneam doar ca actorii din piesa "9/11" sunt din nou pe scena...

Pacat ca domnul Shimon Peres si-a anulat calatoria la Jocurile Olimpice  :-(

padme

Citat din: classic din  17 Iulie 2012, 14:47:19
Cititi si va cruciti!
Avertismentul care seamănă panică printre guvernele lumii. Trebuie să ne pregătim pentru o intalnire cu extratereştrii
http://www.jurnalul.ro/externe/intalnire-extraterestri-jocelyn-bell-burnell-fizician-618329.htm
(stire preluata de toata presa de pe Dambovita)
Care avertisment si care panica? Ziarele astea mai functioneaza si pe clik-uri? Intreb doar....

Citat din: Xanadron din  17 Iulie 2012, 09:02:22
Ca sa mai resuscitam RUFONu-n coma (chiar inexplicabile cele doar 5-6 postari in cite-o zi zi, zau asa):

Nu mai fi suparat! De vina este vara, tine lumea pe plaja si prin alte locuri racoritoare, departe de RUFON. :))))))))

Tayka

Citat din: Xanadron din  17 Iulie 2012, 09:02:22
Ca sa mai resuscitam RUFONu-n coma (chiar inexplicabile cele doar 5-6 postari in cite-o zi zi, zau asa)...
-Din punctul meu de vedere..,,Esistă oareşcare esplicaţiuni''-
1-Timpul de afară te ţine fie în pivniţa de vin (la răcoareală) :?
fie.. prin te miri ce coclauri.cum am venit eu de exemplu acum dela pescuit,unde am stat de aseară numai cu câinele şi cu roiuri de ţânţari foarte ..ataşabili. :oops:
2-Trăsăturile de caracter foarte diferite al stimaţilor useri,potrivite uneori ca nuca-n perete, :x :lol: în aşa fel încât dacă pentru unii o discuţie în toi este extraordinar de atractivă,pentru alţii dimpotrivă nu este deloc ,,gustată''.. :roll:
şi atunci pe loc aceştia se apucă,taie filmul,schimbă subiectul,lăsându-i pe cei aflaţi în vogă cu..buza umflată.. :-D
Desigur că (aşa cum de altfel e şi normal) sântem cu toţii diferenţiaţi oarecum de; vârste,nivele de cultură,experienţe de viaţă,trăiri paranormale,cunoştinţe poliglote,viaţa trăită prin alte ţări,educaţie,şcoli,diplomaţie(sau lipsă de diplomaţie),anii de-acasă-(mai mulţi,mai puţini,sau deloc),sex,profesie,obiceiuri,fobii,etc.etc..Cred însă cu tărie că mulţi dintre vizitatori sau chiar useri,mai sensibili fiind,nu intră în conversaţii tocmai pentru că au rămas cândva cu ..buza umflată cum spuneam. :|
De aceia cred eu că am mai rămas doar câţiva activi.Acuma să nu se înţeleagă că au mai rămas doar cei cu.. ,,flitul'' prea gros ,(sau cei lipsiţi total de acest organ):-D.Problema e că dacă reuşim cumva să nu ne prea supraestimăm,şi să rămânem cu toţii cam pe acelaşi palier,indiferent dacă am absolvit Sorbona sau Ferentary-ul, atunci desigur că totul va mere strună..
Aşa dar;
"Să nu te opreşti niciodată din a-ţi pune întrebări, curiozitatea stă la baza existenţei."-Albert Einstein .   :planet:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  17 Iulie 2012, 18:56:58
................. 
PS off topic .
             Fiind la capitolul Teoria Conspiraţiei (din capul meu) şi văzând cum se regenerează atât germanii cât şi japonezii , nu pot să nu mă întreb oare cum arată universul paralel în care Axa a câştigat WW II.
.................

Philip K. Dick - The Man in the High Castle, un pic s.f :|

SLEAH19

Citat din: Tayka din  17 Iulie 2012, 16:17:11

1-Timpul de afară........

La atâtea coduri ,, Oranj" ţi se goleşte mintea .

,, Noroc" cu unii că mai intră cu piciorul în gips şi neavând încotro mai animează forumul. :-D :wink:

PS   Multă sănătate  .. Zen!!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

ryn

Dupa capul meu, se alege pleava de grauntza. Ca degeaba am stat la malul marii cateva zile daca m-am bronzat ca tractoristii... Daca posturile nu convin cuiva asta nu inseamna ca nu exista ca numar, norma, calitate... Mai rarutz ca-i mai dragutz! (scuze de dactilo.) Cei apropiati stiu ca pe uuuuunddeeee merg eu nu am semnal, nici la net , nici la GSM, nici la cap. Ca paranteza, m-am mirat mereu de ce cand trec la aeroport prin portile de securitate suna alarma  :lol: de implant . "Sunt verde nu ma vede" dragi colegi, asta e principiul culorii, eu nu sunt capabil de asa ceva, cine poate oase roade. E vacanta, ne imbie soarele la munte sau la mare, ne cheama copiii si sotiiile (s-o tziii-tu) sa mai fim si oameni. Ca asta suntem! o bucata de carne! - relax, ca ziua-i mare!

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  18 Iulie 2012, 19:05:12
Interesant e ca popii n-o iau la sanatoasa si-atunci cind ii fugareste "ochiu' dracului":  :evil:

http://www.gandul.info/financiar/banii-bisericii-patriarhia-romana-profit-mai-mare-decat-baietii-destepti-din-energie-regii-asfaltului-sau-mcdonald-s-ce-spune-bor-ca-face-cu-excedentul-9875497

...Pe cind deci impozite si pentru BOR? :roll:
Fiindca as vrea sa cred ca mult-prea-fericitii n-ar vrea sa fie inclusi (dar sint, si inca legal... eu cred insa ca guvernu' i-a fortzat de fapt la statutul asta :lol:) in tagma balabustelor vrajitoare si manelistilor cocalari.

Dacă merge aşa bine pe vreme de criză eu cred că Patriarhia ar trebui privatizată (că altceva ce să mai privatizăm?) , mai ales că e doar o parte din profit , pe ici pe colo au mai uitat bieţii popi să taie chitanţă pentru banii din colectă. Iar concurenţa de la Mac's ar putea copia produsele, hamburgherii cu aromă de plastic să fie înlocuiţi cu cei cu aromă de tămâie.

Serios acum:
   După căderea comunismului, armata a fost dezarmată, şcoala .. deşcolarizată, sănătatea exterminată .

Şi apoi sau făcut sondaje de opinii prin anii 90:

,, - În ce instituţii au românii cea mai mare încredere?"

Ca un făcut  ani la rând pe primul loc ieşea Biserica Ortodoxă.

Şi apoi au început către biserică : retrocedări, secularizări , i sau dat bisericii pământ, păduri , livezi şi ape cât să nu aibă ce face cu ele , preoţii în multe cazuri neglijează menirea lor făcând muncă administrativă iar în ierarhia bisericii a urcat Daniel Ciobotea un ,, apostol al ecumenismului mondial" . Avem mai jos părerea unui păstrător al credinţei a bisericii celei vii despre mişcarea ecumenistă în care este târâtă biserica  :

"Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Căderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apusului. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxă, fie ei: arhierei, preoţi de mir, călugări sau mireni, înapoi la Sfânta Tradiţie, la Dogmele şi Canoanele Sfinţilor Părinţi ale celor şapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Ferească Dumnezeu !"

Preot Arsenie Boca

Orice deviere de orice natură a unui slujitor al bisericii este intens mediatizată : preoţi homosexuali, pedofili , preoţi hoţi ,mercantili , avari , violenţi, beţivi , necredincioşi şi criminali ţin zile în şir prim planul în media românească şi încet încet roadele se arată.
Până şi pe prezentul forum , colegi care ştiu ce este şi cu ce se mănâncă manipularea când vine vorba de biserică sunt degrabă
apucători de pietre şi aruncători cu sete.
Dar şi asta face parte din miscarea apostazică a vremurilor din urmă: abaterea , lepădarea, abandonarea, răzvrătirea, chiar din interiorul bisericilor , respingerea unei parţi a învaţăturilor lui Isus iar noii conducători ai bisericilor , oferă mântuire şi iertare făra valoare si făra pocăinţă celor iertati .Sunt promovate  evangelii false si biserici noi , bazate pe dorintele si nevoile omeneşti , pe scopuri egoiste pe  ironizarea partaşiei cu Isus.
Bisericile vor ingadui în final aproape totul , căsatoria între persoane de acelaşi sex, avortul de dragul superioritatii numerice si al banilor , razvratirea diavolului  împotriva lui Dumnezeu  va atinge proportii uluitoare.

Să nu fim parte a manipulării .
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !