Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusvlad

Citat din: Xanadron din  27 Iunie 2012, 11:58:11... si totusi, nu-mi explic cum de-n ultimele 22 de ore s-a ajuns in conditiile astea de la 1.400 la 3.400 :-o vizionari pe cel mai recent deschis topic (ala cu Micu' Gri, :-) care, sincer sa fiu, nu credeam sa suscite asa mare interes)... 8-)
Doua ar fi explicatiile si anume:
1. Motorul de cautare imagini sau cuvinte cheie aduc populatie multa din toate colturile (era sa zic universului) lumii pe acel topic datorita curentului la moda sau,
2. Agenturilii nu dorm ci vegheaza si tot cu ajutorul cuvintelor cheie au ajuns sa tina un ochi pe topic. DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ar trebui sa sune ca o talanga in programele de interceptare.
In oricare dintre aceste 2 scenarii daca apare vreun clip nou cu Grey in acel topic pa trafic pe server.
Sper sa nu am dreptate sau sa mai fie un alt scenariu pe care nu l-am prevazut.

Siberia

Se putea accesa Pagina de Start (din cand in cand) si cateva subiecte care aveau atasat cate un video-clip prin blogul de pe Youtube (sau ce mai e si chestia aia pusa la dispozitia publiciului de catre iutube).
   Oricum, nu e prima oara cand se intampla asa ceva - diferenta a facut-o doar durata prelungita a "defectiunii".
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

dab270277

Sper ca nu a fost stresat serverul de catre grey sau de catre reptilience frumoase :) In alta ordine de idei administratorul poate vedea cu usurinta motivele "stresului".
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

gratian

aceeasi problema si la mine  azi pe la 15 30   doar pagina de start

horia2008

Citat din: Xanadron din  27 Iunie 2012, 11:58:11
Sper in orice caz ca "simptomele" astea sa nu continue ca-n cazul defunctului forum cu profil similar OMF (Open Minds Forum), care-a fost inchis/sters abrupt si definitiv anul trecut, dupa ce incepuse sa "scartzaie" :lol: cam la fel...

Speram ca nu

(Later edit): si totusi, nu-mi explic cum de-n ultimele 22 de ore s-a ajuns in conditiile astea de la 1.400 la 3.400 :-o vizionari pe cel mai recent deschis topic (ala cu Micu' Gri, :-) care, sincer sa fiu, nu credeam sa suscite asa mare interes)... 8-)
Citat din: mariusvlad din  27 Iunie 2012, 12:49:00
Doua ar fi explicatiile si anume:
1. Motorul de cautare imagini sau cuvinte cheie aduc populatie multa din toate colturile (era sa zic universului) lumii pe acel topic datorita curentului la moda sau,
2. Agenturilii nu dorm ci vegheaza si tot cu ajutorul cuvintelor cheie au ajuns sa tina un ochi pe topic. DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ar trebui sa sune ca o talanga in programele de interceptare.
In oricare dintre aceste 2 scenarii daca apare vreun clip nou cu Grey in acel topic pa trafic pe server.
Sper sa nu am dreptate sau sa mai fie un alt scenariu pe care nu l-am prevazut.

Poate tocmai de-aia, s-a stresat din cauza traficului, sesizat de Xanadron, si generat de talanga mentionata de mariusvlad....

Nox

(Later edit): si totusi, nu-mi explic cum de-n ultimele 22 de ore s-a ajuns in conditiile astea de la 1.400 la 3.400 :-o vizionari pe cel mai recent deschis topic (ala cu Micu' Gri, :-) care, sincer sa fiu, nu credeam sa suscite asa mare interes)... 8-)

ATENŢIE: Vizualizările NU sunt unice!!! Deci dacă stai cu F5-ul pe el o să crească precum laptele în ceaunul pus pe foc...

Dacă vrei în 6 ore ţi-l cresc de 3 ori....  :evil: fără să apăs o tastă.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Arhanghelul

Citat din: Nox din  28 Iunie 2012, 00:15:41
ATENŢIE: Vizualizările NU sunt unice!!! Deci dacă stai cu F5-ul pe el o să crească precum laptele în ceaunul pus pe foc...

Dacă vrei în 6 ore ţi-l cresc de 3 ori....  :evil: fără să apăs o tastă.

Q.E.D. ...  :evil: :mrgreen: :-D :-) :martiansmile:

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Rautaciosule (invidiosule ) ... baga si tu un subiect de acelasi nivel de curiozitate (ca ai in traista cu cadouri mai mult ca sigur astfel de subiecte) si atunci o sa creasca traficul Rufon ... ceea ce nu e un lucru rau, ba chiar e f bine.  :evil:
Fara suparare... parerea mea !

Xanadron

Sper ca bot-ul Baidu nu-i capabil totusi s-apese pe taste... nici macar cu picioarele. :-D

Serios acum, habar n-aveam de F-5-uri (in afara de avionu' omonim din filmul Top Gun, care juca rolul de MIG).
In orice caz, media de 1.400 vizionari/zi pe topicul ala s-a cam cam mentinut vad; poate ultima postare a fiuluiploii le reduce insa.

P.S. Replicile d-aici mi-au reamintit sa atac o alta subtema interesanta (pe subiectul Mici Gri): navigheaza si ei oare pe Internet? :-o :lol:
Si implicit pe RUFOn? :roll:
Si cum oare? Cumparindu-si computere din magazine, manglind iPad/Phones prin troleibuze, stind invizibili in spatele nostru, :-( infiltrindu-ni-se-n minte si privind monitorul prin ochii nostri, sau conectindu-se la WiFi-ul din mall-uri, ori la cablurile RDS? (am auzit de UFOs zburind cu multe cabluri/fire/sirme tarash).  :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

Citat din: Siberia din  28 Iunie 2012, 00:23:01
Zeus se intoarce ? :-D

Armata SUA mai scoate la lumina o noutate: Arma cu Fulgere !
   Denumita deocamdata LIPC (Laser-Induced Plasma Channel), jucaria Zeusiana face ravagii in laboratorul Picatinny Arsenal.
"We never got tired of the lightning bolts zapping our simulated (targets)"
"We were all proud to be serving our warfighters and can picture the LIPC system saving U.S. lives"

http://www.innovationnewsdaily.com/1313-army-strike-lightning-weapon.html
http://www.army.mil/media/252927/

Cand vezi aia nu poti sa nu te gandesti si la asta (si sa te intrebi daca nu cumva Eminescu avea dreptate cu "toate-s vechi si noi sunt toate")

http://www.neatorama.com/spotlight/2010/03/04/tesla-master-of-lightning/

Oricum cei de la DARPA au niste proiecte si idei de domeniul fantasticului uneori

Comentariu mutat de la "Legaturi catre stiri interesante" la "Chat". Data viitoare 10% avertisment! [StarDust]

fiulploii

Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 08:27:19
..Si cum oare? ..
Poate te ajuta sa cunosti nivelul tehnicii civile pamantesti si atunci poti sa-ti faci o idee ..mai departe:
- in UK , dupa ce te muti -in chirie , singur sau intr-o casa share , la comun cu mai multi - esti anuntat printr-o scrisoare de catre firma care strange taxele de TV , ca daca ai TV sau calculator trebuie sa platesti taxa lunara care e in jur de 12 lire . Si pentru asta ai un termen de vreo 3 saptamani ca sa te inregistrezi . In caz contrar vei suporta consecintele , in sensul ca esti prevenit ca echipele lor tehnice merg pe teren si au aparatura portabila care detecteaza orice TV sau calculator, laptop in functiune si iti vor bate la usa impreuna cu constable police

for criminal offence .
Si la noi se plange lumea ca plateste taxa TV daca are tv .  :lol: Acolo o platesti si daca ai numai laptop si aia mai au si posibilitatea sa te verifice si sa aplice legea . O poti fenta daca stai la prieteni sau la hoteluri ori la Buckingham Palace
http://www.royal.gov.uk/theroyalresidences/buckinghampalace/buckinghampalace.aspx
8-) 8-) 8-)

Xanadron

Saraca Lizzy! :evil: :-D Din aia 36 million pounds pe care am auzit ca-i primeste mai nou (in loc de 30 milioane) ca stipendiu de la "turma" sherbilor sai s-o indura sa rupa 12 pt plata celor 1001 TV-uri de la palat(e)...
Lasind la o parte cresterea profiturilor diverselor ei biznisuri de miliarde:

http://ca.reuters.com/article/topNews/idCABRE85J1N220120620

P.S. Fara sa fiu Xpert in IT, stiam totusi cum se pot "mangli" date din diverse dube parcate-n strada... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 08:27:19
Sper ca bot-ul Baidu nu-i capabil totusi s-apese pe taste... nici macar cu picioarele. :-D

Serios acum, habar n-aveam de F-5-uri (in afara de avionu' omonim din filmul Top Gun, care juca rolul de MIG).
In orice caz, media de 1.400 vizionari/zi pe topicul ala s-a cam cam mentinut vad; poate ultima postare a fiuluiploii le reduce insa.

P.S. Replicile d-aici mi-au reamintit sa atac o alta subtema interesanta (pe subiectul Mici Gri): navigheaza si ei oare pe Internet? :-o :lol:
Si implicit pe RUFOn? :roll:
Si cum oare? Cumparindu-si computere din magazine, manglind iPad/Phones prin troleibuze, stind invizibili in spatele nostru, :-( infiltrindu-ni-se-n minte si privind monitorul prin ochii nostri, sau conectindu-se la WiFi-ul din mall-uri, ori la cablurile RDS? (am auzit de UFOs zburind cu multe cabluri/fire/sirme tarash).  :-D

Daaaaaa ! Sigur ca da!
Si unul cu Arhonti !!! Sau mai bine, unul in care Arhontii sunt sefii celor gri si verzi ! Oh, daaa !
Arhonti zacand la coada in magazinele Vodafone sau Germanos pentru a-si cumpara chei pentru acces la internet :-D

Superb ! :-D :-D :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Nu stiu care e treaba dar de 2 zile iar am senzatia ca se va produce un cutremur. Voi simtiti la fel?

Arhanghelul

Citat din: @biss din  28 Iunie 2012, 16:52:41
Nu stiu care e treaba dar de 2 zile iar am senzatia ca se va produce un cutremur. Voi simtiti la fel?

Depinde cum se manifesta ... aceasta senzatie ... de 3 zile am urechile infundate si simt o presiune asupra/deasupra capului (am crezut ca ma lovit centura energetica ... si ma transform ...) ... deh am dat vina pe vremea asta racoroasa/ploioasa si aerul conditionat (asta ar fi raspunsul mai terestru/uman)...acum care o fi cauza ... Dumnezeu stie ...

:mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05