Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: uforever din  16 Martie 2012, 23:25:29
Internetul va fii cenzurat, mai devreme sau mai tarziu, pana acum l-am primit sub forma de mostra, acum e momentul ca ei sa catige ""niste multi bani"", asta e capcana, se intampla deja in Canada(atat stiu sigur).Subiectul <teama de detalii> vad ca e sensibil, asa ca ma opresc aici, observ dificultati de comunicare <pe sleau> si in MP, exista o totala lipsa de incredere aici. Multi dintre voi <propovaduiesc> evolutia spirituala, defapt fugiti de ea.

PS. Xanadron, macar tu ai avut un raspuns, m-am cam saturat de <subtilitati Matrix>, in spatele monitoarelor pun pariu ca se afla, CULMEA, oameni.

1. Iti respect parerea, colega uforever, da' io cred in continuare ca Internetul e un cal troian (sau dar otravit, zi-i cum vrei) - mai precis, una din tentaculele esentiale de control usor centralizabil al... aproape oricui. Completat treptat cu piese succesive dintr-un puzzle mai mare - cipuri RFID, semnaturi electronice, deconturi exclusiv virtuale, coduri pentru taxare inevitabila "la tot cartieru'" :-D etc. Scriam mai demult de pilda ca CIA recunoaste deja oficial amushinarea intensa a netului dar si a unor anume persoane PRIN net, mai mult sau mai putin legala - iar de NSA si alte agentii din 3 litere n-are rost sa mai vorbim.

Sint si zvonuri c-ar fi deja functionale programe-spion downloadabile-n orice computer si daca nu descarci nimic - un IT-ist genial declarat diliu :-D sustinind ca unele "tracking-tools" de ultima generatie pot intra-n computer simultan cu curentul din priza. :-o
Tema "Stuxnet" - in conexiune si cu Fukushima, pe filiera Dimona Dozen, am disecat-o deja un pic p-aici - dar, sincer iti spun, ce-am aflat in ultima vreme despre virusache asta atit de evoluat incit pare de origine ET :-( ma face sa tac ca pestii japonezi.

Hai sa fiu si-o tzira mai subtil, cit mai am timp de aiurat p-aici: aceeasi iluzie a libertatii comunicarii netizdice cred ca va fi de fapt intretinuta ca si pina acum - fiindca cenzura netului exista deja, da-i cumva invizibila. Si NU intotdeauna-s oameni in spatele monitoarelor.
Iar feedbackul omniprezentei deja AI e... si mai invizibil ca mod de actiune. 8-)
Ba chiar ca si consecintze (nimeni nu prea face conexiuni intre AI si-un infarct ori acident cerebral aparent "natural"). :|

2. Nu (mai) am timp din pacate sa repet si/sau sa-mi auto-searciuiesc :-D diverse idei/expuneri/relatari din 1.803 postari, care ar interesa poate diversi entuziasti -  probabil sincer interesati de unele teme -, dar "aterizati" f. recent p-aici (ca tine).
Desfid oricum pe oricine ar afirma ca n-am avut curajul sa "sar calul" uneori, sustinind idei "inacceptabile politic" ori livrand informatii riscant de sensibile (colegul Calator Astral mi-a reprosat asta grabit cindva si a ramas in final fara replica).
Cine vrea evolutie spirituala deci, trebuie sa transpire pe RUFOn, nu gluma... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

Fiind in domeniu (sa spunem) pot spune cu certitudine ca HTML5 care in traducere pentru necunoscatari este un limbaj pentru structurarea si prezentarea cotinutului WWW este un util mijloc de spionare. Unde exista comunicatie exista si supraveghere. Din punctul meu de vedere nu exista nici o problema ca am telefonul ascultat. Nu inteleg de ce pentru un simplu soft care te anunta cand ai telefonul ascultat intra mascatii peste tine cu ordin de perchezitie si mandat de retinere 24 de ore. Este ceva ilegal? Este ceva ce nu este pus la dispozitia persoanelor interesate contra cost. Si totusi ei nu sunt de acord. Ce se va intampla cand personajul in cauza o sa livreze gratuit acest programel? :))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Xanadron

Citat din: Ganditorul din  16 Martie 2012, 16:03:17
Xanadron.Ok. e o ipoteza, o respect. Dar raman la varianta judecarii acestei actiuni prin prisma "utilitatii".
Oricat ar fi de inepuizabila sursa lor de alimentare a transportului interplanetar/interstelar ... sa vi frecvent pana in preajma Pamantului, sa te uiti de departe, ca la spectacol si sa pleci fara un contact direct cu reprezentantii stiintei sau societatii umane mi se pare ilogic. Probabil ca or avea si ei niste "camere de luat vederi 3D" ca sa se distreze cu privitul si fara sa bata drumul pana aici.
Iar varianta cu "sa ne lasam p-o tinjeala... cosmica" cade, zic eu, sub acelasi rationament.
- E ca si cum noi, 10 pamanteni, strangem bani, facem eforturi pentru o expeditie pe Amazon ... si acolo nu luam contact cu bastinasii de frica sa nu puna aia mana pe o bricheta si sa aprinda focul mai usor "lasandu-se pe tanjeala... amazoniana". Mai bine stam si privim de departe, nu ne apropiem de constructiile megalitice pe care am dorit sa le studiem, nu intram la contact ca sa vedem cum a evoluat/decazut societatea amazoniana de la vestigii megalitice la comuniune tribala in case de frunze si privim relaxati cum freaca doua bete ca sa obtina o scanteie ... :evil:
Dupa o logica umana, ai perfecta dreptate.
Dupa alta supraumana :-( insa - nu prea.
Si nu doar fiindca ET nu cred sa mai aiba bani ca sa-i poata stringe pentru expeditii terrane, sau efortul necesar "calatoriilor de studii" prin ograda noastra nu li se pare unul eroic.

Pe scurt, inclin sa cred ca "fragezirea parapsihica" aplicata pe vremuri mai tuturor profetilor a fost, este si va mai fi inca multa vreme functionala pentru modelarea controlata, progresiva a noosferei Pamintului.
Detalii privind modul de selectie si influentzare subtila a subiectilor alesi (nu doar din domeniile tehnico-stiintifice) inca fac subiectul ipotezelor cu tenta SF, dar optimistii zic ca macar voi, tinerii, o sa apucati ziua "sifonarii" lor. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cautatorul

Citat din: Xanadron din  17 Martie 2012, 00:33:07

Sint si zvonuri c-ar fi deja functionale programe-spion downloadabile-n orice computer si daca nu descarci nimic - un IT-ist genial declarat diliu :-D sustinind ca unele "tracking-tools" de ultima generatie pot intra-n computer simultan cu curentul din priza. :-o

Cica exista o lege in SUA care interzice oricarei companii americane sa exporte tehnologie comunicatii. IT ori tehnologie de criptare care sa nu poata fi "sparta" de CIA.  Asa ca toate Windows-urile au ascunse anumite functii prin care ti se poate scana PC-ul. La BIOS-uri se pot pune parole. Candva prin anii 1998 se stia deja parola universala: CONDO,

A fost si pe-aici o discutie pe tema asta: Windows 7 spionul din casele noastre?
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=2790.0

Arhanghelul

@Ganditorul ... crezi ca merita sa vorbim cu ei de IFF (  http://en.wikipedia.org/wiki/Identification_friend_or_foe ) ... poate le exportam prieteneste si o variola sau niste pojar ... eu zic ca par mai fericiti in lumea lor (jungla lor) ... si unde mai pui ca pasarea aia mare si alba (din lemn si metal) il cara pe omul alb cu BarBa (profetit de vraciul mort de 30 de ani) ...

http://www.peteava.ro/id-619424-prima-filmare-cu-un-trib-complet-izolat-de-civilizatie
http://www.peteava.ro/id-709011-imagini-din-avion-cu-un-nou-trib-necunoscut-din-amazon

Citat din: Cautatorul din  17 Martie 2012, 02:51:27
Cica exista o lege in SUA care interzice oricarei companii americane sa exporte tehnologie comunicatii. IT ori tehnologie de criptare care sa nu poata fi "sparta" de CIA.  Asa ca toate Windows-urile au ascunse anumite functii prin care ti se poate scana PC-ul. La BIOS-uri se pot pune parole. Candva prin anii 1998 se stia deja parola universala: CONDO,

A fost si pe-aici o discutie pe tema asta: Windows 7 spionul din casele noastre?

Microsoft a patimit la treaba cu portitele  ... http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/24898/Succesul-Microsoft-brat-la-brat-cu-procesele-cu-SUA-si-UE.html   ... acum modulul de pe placa de baza comunica foarte bine prin O.S.-urile Microsoft ... asa ca virusul este unul "hardware" ... pe la chipset (mai tineti minte de joaca cu diodele si jonctiuni de tranzistor ...  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3927.msg70116.html#msg70116  )

Pentru colegul @uforever ai rabdare ... ca "Matrix-ul" este foarte mare nu-l putem cuprinde cu mintea ... si da trebuie sa ne cenzuram in exprimari pe forumuri,bloguri,etc. ... dusmanul cu ochii albastri este geana pe noi toti ... si nu uita un lucru chiar pe acest forum sunt psihologi, studenti la psi sau conexe ce fac experimente/manipulari  pe aici ... mai sunt si ochianele albastre cu table pe umar pi aici ... in scop informativ si diversionist ...

O vorba sa mai zic ... vedeti de unde va informati ca mass media este portavocea ... agenturiilor ... statale si nonstatale ...
Am zis.
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Nox

Citat din: Cautatorul din  17 Martie 2012, 02:51:27

Este vorba de CoCom şi succesorul acestuia şi anume Acordul Wassenaar.

Există algoritmi de criptare care nu pot fi "sparţi" în prezent într-un fereastră rezonabilă de timp. Restul e can-can şi copy-paste.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

uforever

horia2008

Citat din: uforever din  16 Martie 2012, 23:25:29
...............
Subiectul <teama de detalii> vad ca e sensibil, asa ca ma opresc aici, observ dificultati de comunicare <pe sleau> si in MP, exista o totala lipsa de incredere aici. Multi dintre voi <propovaduiesc> evolutia spirituala, defapt fugiti de ea.
PS. Xanadron, macar tu ai avut un raspuns, m-am cam saturat de <subtilitati Matrix>, in spatele monitoarelor pun pariu ca se afla, CULMEA, oameni.
Again wrong guess! my two cents, desigur.....
Te cam precipiti, amice!..... :mrgreen:

Nox

Citat din: Ganditorul din  16 Martie 2012, 23:33:30
Daca vreti mai gasim impreuna inca 100 de motive din care comportamentul "discret" al ET apare anacronic. Si atunci una din variante e cea expusa de mine mai sus.
- A doua varianta - care impune strict neinterventia - ar fi ca nu sunt ET ci ... urmasii nostrii, calatori in timp !

După observaţiile mele există un consens la nivelul comunităţii ufologice, dar nu numai, consens care favorizează ETH (Ipoteza extraterestră) în detrimentul celorlalte ipoteze fără o susţinere cu probe ştiinţifice solide. Agresivitatea cu care se forţează legătura dintre OZN-uri şi extratereştri, prin diverse canale şi mijloace, este cel puţin dubioasă şi ar trebui să ne pună pe gânduri.

Editare Ulterioară:

Un material ce merită citit
Cinci argumente împotriva originii extraterestre a Obiectelor Zburătoare Neidentificate. de Jacques F. Vallee
http://www.scientificexploration.org/journal/jse_04_1_vallee_2.pdf
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

uforever

Citat din: horia2008 din  18 Martie 2012, 01:36:50
Again wrong guess! my two cents, desigur.....
Te cam precipiti, amice!..... :mrgreen:

horia, am incheiat subiectul, am inteles, nu impartasim decat <franturi> de adevar, nu exista <liniste> nicaieri.Nu trebuie sa postezi in <dodii>, nu sunt inamicul tau si nu ma impresionezi.Momentan nu-mi mai gasesc linistea, echilibrul pe acest forum, simt ca mi-am luat al III-lea job, asa ca iau <concediu de studii>.

O zi excelenta!Uforever.

tudorflorin96

oamenii buni extraterestri sunt doar o teorie.multi dintre noi nu avem resursele necesare ca sa stim adevarul asa caci de ce va certati pe un asemenea subiect cand nici nu aveti resursele necesare ca sa stiti daca acest lucru e adevarat sau nu?
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Siberia

Fapt Divers

Locuitorii Egiptului antic nu se nasteau cetateni, veneau pe lume ca simpli egipteni - asta din cauza ca "cetatenia" reprezenta participarea matura la lucrarile statului si necesita dedicare, iluminare, consacrare, consecventa sau daca era necesar, chiar si sacrificu de sine.
   Un egiptean era "uns" la momentul potrivit ca si "cetatean egiptean" in cadrul unei ceremonii.
   Tinerii care nu erau trecuti prin aceasta ceremonie isi lasau (ca si semn distinctiv) sa creasca o suvita de par lunga pana la umar si cazuta peste ochiul stang. Atat timp cat suvita de par era prezenta, tanarul egiptean nu putea fi tras la raspundere pentru lipsa anumitor cunostinte sau pentru greseli comise din cauza ca nu era pe deplin instruit pentru a face lucrurile in mod corespunzator.
   La intervale periodice se organiza o ceremonie la care participau preoti, cetateni egipteni de rang inalt si bineinteles, aspirantii la titlul de cetatean. La aceasta ceremonie grandioasa erau invocati si zeii pentru a fi martori la preluarea responsabilitatii cetateniei egiptene de catre aspiranti. Tot in cadrul acestei ceremonii se taia si suvita de par ce atarna peste ochiul stang, semn ca tanarul a devenit un om matur pe care statul egiptean se poate bizui.
   Cetatenii trebuiau:
- sa se supuna legilor zeilor egipteni
- sa se supuna legilor lui Osiris
- sa se supuna legilor statului
- sa fie sincer
- sa fie onest in cantarirea actiunilor
- sa fie milos si bun cu cei nevoiasi
- sa fie de ajutor semenilor sai
   Dupa viata dusa pe Pamant, cetatenii Egiptului (obligati moral prin Cartea Mortilor) trebuiau sa raspunda in fata zeilor subpamanteni despre reputatia pe care au avut-o in timpul vietii. De aceea, un cetatean egiptean traia si muncea sub presiunea idealului de a fi un om cat mai bun, o persoana dedicata adevarului, onoarei, bunatatii si onestitatii.

Dar astea erau alte timpuri...

Do you remember the time ? ....

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

Fapt divers - Aprilie

Willy Schrodter a facut o descoperire ciudata in 1946: cercetand biblioteca prietenului sau, scriitorul Karl Hans Strobl, a gasit descrierea unui eveniment marcant din istoria omenirii.
   In 1898, un scriitor S.F. american pe nume Morgan Robertson, scria o nuvela despre scufundarea unei nave imense in Atlanticul de Nord: o nava de aprox. 70000 de tone la bordul careia se aflau 3000 de pasageri. Motorul navei era echipat cu 3 elice, avea 40000 de cai-putere si atingea o viteza de 25 de noduri. Intr-o noapte de Aprilie, un iceberg ascuns in ceata, scufunda nava al carei nume era: Titanul.
   Cativa ani mai tarziu, in lumea "reala" si nu imaginara a nuvelei, Titanicul s-a scufundat intr-o noapte de Aprilie, in timpul primei sale curse, avand la bord 3000 de pasageri, cantarind 68000 de tone, navigand pe ape datorita unui motor echipat cu 3 elice, 45000 de cai-putere si putea atinge o viteza de 24 de noduri.
   Nuvela se numea: Futility - The wreck of the Titan.

"She was the largest craft afloat and the greatest of the works of men. In her constructionand maintenance were involved every science, profession, and trade known to civilization.On her bridge were officers, who, besides being the pick of the Royal Navy, had passedrigid examinations in all studies that pertained to the winds, tides, currents, and geographyof the sea; they were not only seamen, but scientists. The same professional standardapplied to the personnel of the engine-room, and the steward's department was equal tothat of a first-class hotel.
...
Seventy five thousand tons --- dead-weight --- rushing through the fog at the rate of fiftyfeet a second, had hurled itself at an iceberg. Had the impact been received by aperpendicular wall the elastic resistance of bending plates and frames would haveovercome the momentum with no more damage to the passengers than a severe shakingup, and to the ship than the crushing in of her bows and the killing, to a man, of the watchbelow. She would have backed off, and slightly down by the head, finished the voyage atreduced speed to rebuild on insurance money, and benefit, largely, in the end, by theconsequent advertising of her indestructibility. But a low beach, possibly formed by therecent overturning of the berg, received the
Titan, and with her keel cutting the ice like thesteel runner of an iceboat, and her great weight resting on the starboard bilge, she rose outof the sea, higher and higher --- until the propellors in the stern were half exposed --- then,meeting an easy, spiral rise in the ice under her port bow, she heeled, overbalanced, andcrashed down on her side, to starboard".

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti