Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 32 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Cred ca tocmai ai picat testul...

uforever

Citat din: Aliosa din  13 Martie 2012, 18:03:44
De ce crezi tu ca tre' sa respecte totzi tiparul asta, io (nu ma laud) in urma a 2 experiente de genul nici nu m-am ingrozit, nici nu am rupt-o la fuga sau mi-a stat ceasu' , nu visez farfurii si omuletzi gri/verzi noaptea . Plus nush de unde prost conceputa/indusa ideea in mintea omului ca ET tre sa fie humanoizi, inteligenti, sa aiba neaparat mijloc de transport si mai ales sa fie foarte evoluatzi fata de noi .Calatoria prin spatiu nu implica neaparat tehnologie, decat daca o vezi din punctul de vedere al unui om , poa' sa existe forme de viata(fara vreo inteligenta incredibila) care sa fie adaptate la viata in spatiu si nu la vreun mediu planetar si sa fi dezvoltat abilitati greu de imaginat pentru un om inteligent din ziua de azi, viata nu tre sa fie neaparat organica iar ET nu tre sa fie neaparat vii(conceptul nostru despre viu). Ma amuza enorm filmuletzul cu autopsia lu' ala mic si gri, mai ales comentariile legate de falsuri din privinta neasemanarii cu organele umane. Nush de ce am impresia ca adevaratzii alienii inca nu i-am vazut si tot ceea ce se invarte in domneiul OZN nu este decat un produs terestru ..... .

Detest cand mi se editeaza posturile(nu acum) sau cand <mi se pun vorbe in gura>.Unde naiba am spus eu ceva de omuleti gri, verzi sau mai stiu eu ce <gandac>, unde? Uite ce ce, eu am intrat pe acest forum in urma unor experiente stranii, n-am intrat sa amagesc sau sa prostesc oamenii.Inainte sa postez vreo relatare a unui amic sau cunostiinta, pun un miliard de intrebari, verific ca nu cumva sa minta,  intreb vecinii, mama, tata...etc. 99% dintre materialele video, audio sau relatari sunt prosteli, problema e ce facem cu restul de 1% care sunt pe bune, faptul ca tu crezi ca domeniul ozn este un produs terestru, este pur problema ta, eu nu-ti impartasesc gandurile.Sincer sa fiu nu stiu ce cauti pe un site despre OZN/PARANORMAL daca tu din start, fara contraargumente, negi existenta lor(sub forma aparat de zbor, humanoizi).Poti sa te superi, m-am saturat sa fiu amabil si sunt satul de caterinci la adresa mea.

PS. Nenea Aliosa, ai zis ceva de 2 experinte UFO personale, eu le-am tot cautat pe aici si nu le gasesc, hai sa auzim(desi nu te cred viteazule).

abyss

Liviu chiar ai inteles gresit si poate nici eu nu am fost prea clar. Nu te-am catalogat pe tine ca fiind nebun si mincinos. Vorbeam la modul general referindu-ma la ce se intampla pe un forum. Te rog sa accepti scuzele mele in cazul in care te-ai simtit insultat de felul in care m-am adresat tie.

uforever

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 18:17:28
:-D si sfarsesti prin a face declaratii televizate ....
Acum, lasand gluma la o parte, cred ca tu vrei sa faci o selectie printre membrii de forum. Asa ca treci la subiect si spune care e locul de intalnire unde sa ne invatam cu "rapirile", ca sa nu ne ia "creierul razna" :-D  :martiansad:
Apropo, agentia pt care faci selectia plateste bine sau e pe sistemul "voluntari mandrii, bucurosi ca sunt bagati in seama" ?

Da ma, corect, nimeni nu a vazut nici o nava(e.t. sau pamanteana), toate ozn-urile au dop de SAUVIGNON BLANC.
Cum putem interzice aroganta si mandria pe acest forum? Da, nu putem.....

Aliosa

Citat din: uforever din  14 Martie 2012, 00:50:13
Detest cand mi se editeaza posturile(nu acum) sau cand <mi se pun vorbe in gura>.Unde naiba am spus eu ceva de omuleti gri, verzi sau mai stiu eu ce <gandac>, unde? Uite ce ce, eu am intrat pe acest forum in urma unor experiente stranii, n-am intrat sa amagesc sau sa prostesc oamenii.Inainte sa postez vreo relatare a unui amic sau cunostiinta, pun un miliard de intrebari, verific ca nu cumva sa minta,  intreb vecinii, mama, tata...etc. 99% dintre materialele video, audio sau relatari sunt prosteli, problema e ce facem cu restul de 1% care sunt pe bune, faptul ca tu crezi ca domeniul ozn este un produs terestru, este pur problema ta, eu nu-ti impartasesc gandurile.Sincer sa fiu nu stiu ce cauti pe un site despre OZN/PARANORMAL daca tu din start, fara contraargumente, negi existenta lor(sub forma aparat de zbor, humanoizi).Poti sa te superi, m-am saturat sa fiu amabil si sunt satul de caterinci la adresa mea.

Nu am editat posturi si nici nu am pus vorbe in gura nimanui, daca citesti atent textu' cu omuletzi verzi , scrie clar ca EU nu am avut parte de vise de genul, de aici NU rezulta ca, eu cred, ca tu ai fi avut parte de asa ceva .
"Am mai postat pe undeva o relatare a unuia ce a vazut in fata lui cum o masina dispare brusc <aspirata> de un OZN, martorul si acum are cosmaruri, atacuri de panica...etc. "
Textu asta itzi apartine si de aici am tras concluzia ca asa reactioneaza tipul asta de oameni precizat de tine si nicidecum ca asa reactionezi tu.
Data viitoare o sa folosesc doar prescurtarea OZN indiferent ca e vb de fiinte sau vehicule, asa poate nu o sa gasesti nod in papura, desi nu esti prost si stii exact in ce directie bateam .
Nu am negat(de contraargumente nu mai vb, pentru ca nu exista argumente,oficial sau valabil) existenta OZN-urilor, OZN insemnand OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT, cel mult puteam sa le identific, am zis "Nush de ce am impresia ca adevaratzii alienii inca nu i-am vazut si tot ceea ce se invarte in domeniul OZN nu este decat un produs terestru ..... ." ramane loc de: poate ma insel .
Legat de PARANORMAL, ai dreptate nu ma coafeaza cu nimik subiectul, deci in concluzie, ce caut pe acest forum?, pareri , idei , stiri .... doar despre OZN-uri si Extraterestri eventual si alte subiecte fara PARANORMAL .

Citat din: uforever din  14 Martie 2012, 00:50:13
PS. Nenea Aliosa, ai zis ceva de 2 experinte UFO personale, eu le-am tot cautat pe aici si nu le gasesc, hai sa auzim(desi nu te cred viteazule).
Mai cauta si o sa gasesti.
Sa ma crezi ? persoanele cu care eram sunt de ajuns sa ma convinga pe mine ca nu eram plecat cu sorcova, nu e nevoie si de tine . Nici eu nu cred o iota din relatarile prezentate de tine, doarece te-ai eschivat de 2 ori pana acum, cine itzi citeste atent postarile o sa vada la ce ma refer.
Si daca tot te-ai saturat de caterinca la adresa ta(nu am avut asa ceva in gand) vezi poate si colegul Calator Astral e satul .

uforever

Citat din: Aliosa din  14 Martie 2012, 05:07:56
Nu am editat posturi si nici nu am pus vorbe in gura nimanui, daca citesti atent textu' cu omuletzi verzi , scrie clar ca EU nu am avut parte de vise de genul, de aici NU rezulta ca, eu cred, ca tu ai fi avut parte de asa ceva .
"Am mai postat pe undeva o relatare a unuia ce a vazut in fata lui cum o masina dispare brusc <aspirata> de un OZN, martorul si acum are cosmaruri, atacuri de panica...etc. "
Textu asta itzi apartine si de aici am tras concluzia ca asa reactioneaza tipul asta de oameni precizat de tine si nicidecum ca asa reactionezi tu.
Data viitoare o sa folosesc doar prescurtarea OZN indiferent ca e vb de fiinte sau vehicule, asa poate nu o sa gasesti nod in papura, desi nu esti prost si stii exact in ce directie bateam .
Nu am negat(de contraargumente nu mai vb, pentru ca nu exista argumente,oficial sau valabil) existenta OZN-urilor, OZN insemnand OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT, cel mult puteam sa le identific, am zis "Nush de ce am impresia ca adevaratzii alienii inca nu i-am vazut si tot ceea ce se invarte in domeniul OZN nu este decat un produs terestru ..... ." ramane loc de: poate ma insel .
Legat de PARANORMAL, ai dreptate nu ma coafeaza cu nimik subiectul, deci in concluzie, ce caut pe acest forum?, pareri , idei , stiri .... doar despre OZN-uri si Extraterestri eventual si alte subiecte fara PARANORMAL .
Mai cauta si o sa gasesti.
Sa ma crezi ? persoanele cu care eram sunt de ajuns sa ma convinga pe mine ca nu eram plecat cu sorcova, nu e nevoie si de tine . Nici eu nu cred o iota din relatarile prezentate de tine, doarece te-ai eschivat de 2 ori pana acum, cine itzi citeste atent postarile o sa vada la ce ma refer.
Si daca tot te-ai saturat de caterinca la adresa ta(nu am avut asa ceva in gand) vezi poate si colegul Calator Astral e satul .

Aliosa, citeste bine relatarile mele, scrie clar de fiecare data, DACA AVETI INTREBARI VA STAU LA DISPOZITIE, deci nici vorba de vreo eschiva.Poti sa-mi pui si mie un link cu postarile unde iti povestesti experientele? nu de altceva, dar n-am timp sa stau sa le caut si tu stii exact unde sunt.Imi pare rau ca ti se pare ca mint sau aberez, pacat, sunt pe bune relatarile mele si deloc exagerate.

PS. N-am nici o legatura cu Calatorul Astral ,nu sunt <vedeta> forumului,  eu sunt Uforever si atat, cred ca sughita de 5 ori pe zi bietul baiat.

Ganditorul

Aia cu "calatorul Astral" era o gluma menita sa mai destinda discutia si sa nu fim asa incrancenati pe subiect. Se poate discuta ceva si cu zambetul pe buze.
Amanunte - chiar daca le am le pastrez pentru mine - atata tot. Mi se pare corect ca eu sa decid daca/cand/unde pot sa apara si aceste amanunte. Respect decizia unor colegi de a da amanunte cu experientele lor UFO dar asta nu implica si o obligatie personala de a face la fel. DAR pot sa spun ca nu "am ramas paralizat de frica", nu "am rupt-o la fuga", nu am simtit frica ci curiozitate (chiar daca nu sunt Segal sau Noriss). Asa ca generalizarea de mai sus cu "pamantenii cei fricosi" e supraevaluata. Multumit de raspuns ?

uforever

Citat din: Ganditorul din  14 Martie 2012, 10:03:20
Aia cu "calatorul Astral" era o gluma menita sa mai destinda discutia si sa nu fim asa incrancenati pe subiect. Se poate discuta ceva si cu zambetul pe buze.
Amanunte - chiar daca le am le pastrez pentru mine - atata tot. Mi se pare corect ca eu sa decid daca/cand/unde pot sa apara si aceste amanunte. Respect decizia unor colegi de a da amanunte cu experientele lor UFO dar asta nu implica si o obligatie personala de a face la fel. DAR pot sa spun ca nu "am ramas paralizat de frica", nu "am rupt-o la fuga", nu am simtit frica ci curiozitate (chiar daca nu sunt Segal sau Noriss). Asa ca generalizarea de mai sus cu "pamantenii cei fricosi" e supraevaluata. Multumit de raspuns ?

Pai decat nimic e  bine si asa, oricum suntem toti anonimi, fiecare poate spune ce vrea, prefer o picatura de adevar decat o mare de minciuni.
Mai frate, de unde va venit voua ideea ca eu incerc sa creez fobii e.t.? eu pur si simplu v-am povestit trairile unor amici, nu v-am spus povesti cu omuleti gri, verzi, roz. Daca oamenii aia au simtit panica, ce era sa va spun? ca au dansat cu e.t. pe manele? ca au fumat <malaciuca> impreuna si au facut hora Raelienilor? Eu unul ma tem de necunoscut, dar vreau sa-l experimentez, este foarte important pentru mine.Incerc o gluma, poate imi iese :-P:sunt un fel de virgina ce se teme, dar nu se poate abtine :-D :-D 
Pana la urma este doar o parere personala, vis-a-vis de blocajul mental in fata unui fenomen UFO, cum majoritatea sunt rezervati in a relata experientele personale, imi formez o parere in functie de informatiile pe care le am.

Aliosa

Citat din: uforever din  14 Martie 2012, 09:46:30
Aliosa, citeste bine relatarile mele, scrie clar de fiecare data, DACA AVETI INTREBARI VA STAU LA DISPOZITIE, deci nici vorba de vreo eschiva.Poti sa-mi pui si mie un link cu postarile unde iti povestesti experientele? nu de altceva, dar n-am timp sa stau sa le caut si tu stii exact unde sunt.Imi pare rau ca ti se pare ca mint sau aberez, pacat, sunt pe bune relatarile mele si deloc exagerate.
PS. N-am nici o legatura cu Calatorul Astral ,nu sunt <vedeta> forumului,  eu sunt Uforever si atat, cred ca sughita de 5 ori pe zi bietul baiat.
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3929.msg67278.html#msg67278
Aici e singurul loc in care din ce tin minte am postat legat de ceea ce am vazut.
Nu am vrut sa intelegi ca ai vreo legatura cu colegul Calator Astral, ci doar ca atunci cand consideri ca se face caterinca pe seama ta, sa iei in considerare faptul ca si tu ai avut glume la adresa altor colegi, exemplu Calator Astral .
A nu se intelege ca-i tzin partea, dar cum am mai spus pe forum, io unul nu sunt in masura sa consider pe cineva nebun sau deplasat doar pentru ca are niste convingeri care nu sunt pe aceasi lungime de unda cu restu' si asa-l respect cum te respect si pe tine. Ca nu cred relatarile tale e cu totul altceva, e posibil sa ma insel si tu sa ai drepate , inca nu ai reusit sa-mi schimbi parerea formata din primele tale postari(deasemeni poate si tu crezi acelashi lucru despre mine).
"DACA AVETI INTREBARI VA STAU LA DISPOZITIE"Cand o sa fie cazul sa intreb ceva legat de vreun subiect explicat de tine , in care nu sunt lamurit, stai linistit o sa te intreb. Ce am considerat io eschiva : laptop troznit intr-un exces de furie si telefon prost cu net prost , evident in contextele fara importanta prea mare, poate sunt io paranoic si-mi cer scuze .

Xanadron

Citat din: uforever din  13 Martie 2012, 23:25:23
Hmmm, multi viteji pe aici, fara suparare, as fii vrut totusi sa il aud macar pe vreunul dintre voi ca a avut o experienta UFO pe bune.[...]

Sint destule relatari personale p-aici (si nu doar fanteziile unora de se credeau ei insisi ET, "007 cosmici" :-) ori experientele credibile ale colegului Calator Astral cu ceva reptilience, desi cu accente cam ...secsi-galactice :-D), dar nu-i intr-adevar prea usor sa fie gasite c-un simplu "search", fiind imprastiate cumva pe diverse threaduri.
Orice afirmatie (mult prea) transanta recomand deci sa fie facuta abia dupa citeva luni bune de "sapare" prin forum.

Clar ca un forum nu-i insa locul in care chiar 100% din "sacul" trairilor poate fi deshertat spre "tocare" publicului atit de amestecat de pe ametzitul net - si nu ma refer acum doar la "browserele cu ochi albastri". :lol:
Implicit, ramin la parerea ca-s preferabile discutiile private, ulterioare unei filtrari de persoane/grupuri capabile nu doar sa se mire la modul pasiv de ceea ce li s-a intimplat, ci si sa traga oarescari concluzii vizavi si de cauzele, si de implicatiile fenomenului aiuritor de complex al interactiunilor umane cu ET, IT, UT si alte alea. :martiansmile: :ufo:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Citat din: Xanadron din  14 Martie 2012, 11:22:14
Sint destule relatari personale p-aici (si nu doar fanteziile unora de se credeau ei insisi ET, "007 cosmici" :-) ori experientele credibile ale colegului Calator Astral cu ceva reptilience, desi cu accente cam ...secsi-galactice :-D), dar nu-i intr-adevar prea usor sa fie gasite c-un simplu "search", fiind imprastiate cumva pe diverse threaduri.
Orice afirmatie (mult prea) transanta recomand deci sa fie facuta abia dupa citeva luni bune de "sapare" prin forum.

Clar ca un forum nu-i insa locul in care chiar 100% din "sacul" trairilor poate fi deshertat spre "tocare" publicului atit de amestecat de pe ametzitul net - si nu ma refer acum doar la "browserele cu ochi albastri". :lol:
Implicit, ramin la parerea ca-s preferabile discutiile private, ulterioare unei filtrari de persoane/grupuri capabile nu doar sa se mire la modul pasiv de ceea ce li s-a intimplat, ci si sa traga oarescari concluzii vizavi si de cauzele, si de implicatiile fenomenului aiuritor de complex al interactiunilor umane cu ET, IT, UT si alte alea. :martiansmile: :ufo:

Salut Xanadron, sunt destule relatari ozn, am hoinarit pe forum in lung si in lat, ma deranjat un pic ideaa cum ca as incerca sa creez fobii e.t., de aici afirmatia(mult prea) transanta pentru care imi cer scuze.

uforever

Citat din: Aliosa din  14 Martie 2012, 11:07:53
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3929.msg67278.html#msg67278
Aici e singurul loc in care din ce tin minte am postat legat de ceea ce am vazut.
Nu am vrut sa intelegi ca ai vreo legatura cu colegul Calator Astral, ci doar ca atunci cand consideri ca se face caterinca pe seama ta, sa iei in considerare faptul ca si tu ai avut glume la adresa altor colegi, exemplu Calator Astral .
A nu se intelege ca-i tzin partea, dar cum am mai spus pe forum, io unul nu sunt in masura sa consider pe cineva nebun sau deplasat doar pentru ca are niste convingeri care nu sunt pe aceasi lungime de unda cu restu' si asa-l respect cum te respect si pe tine. Ca nu cred relatarile tale e cu totul altceva, e posibil sa ma insel si tu sa ai drepate , inca nu ai reusit sa-mi schimbi parerea formata din primele tale postari(deasemeni poate si tu crezi acelashi lucru despre mine).
"DACA AVETI INTREBARI VA STAU LA DISPOZITIE"Cand o sa fie cazul sa intreb ceva legat de vreun subiect explicat de tine , in care nu sunt lamurit, stai linistit o sa te intreb. Ce am considerat io eschiva : laptop troznit intr-un exces de furie si telefon prost cu net prost , evident in contextele fara importanta prea mare, poate sunt io paranoic si-mi cer scuze .

Salut, am recitit relatarea ta, foarte interesanta, la vremea aia nu am retinut userul.Nu e nimic dubios cu laptopul faramat(nu pot sa cred ca ai retinut asta), este doar o situatie penibila, o sa-ti explic in MP, oricum vreau sa te intreb cate ceva despre <intamplarea ta>, asta daca imi permiti.

Salutare!

angellla29

Sunt in concediu dragi colegi....si din plictiseala am facut azi acest wallpaper....E o combinatie intre Merlin si Star Wars!!! Sunt incepatoare....deci nu dati cu "pietre":

Siberia

Citat din: liviu86 din  13 Martie 2012, 20:03:55
"Multi au vazut lumini pe cer, putini i-au observat de aproape".
Frica este un lucru care trage omenirea inapoi, iar ia vine de la instinctul de conservare. Cand vom ajunge sa ne controlam frica, vom intelege ca ei sunt deja printre noi.
Imagineaza-ti urmatoarele: Te intorci spre casa, (este noapte) la un moment dat iti dai seama ca incepe sa se luminize din ce in ce mai tare.
Te apropi si vezi ca un obiesc mare cat o rulota apare in fata ta, la un moment dat o lumina trece prin peretele acelui obiect si apare in fata ta si incepe sa iti vorbeasca. Tu aproape ca nu mai poti sa te misti si gatul iti este uscat, genunchi iti tremura iar pe coloana simti cum trec senzati de caldura si frig. Acea persoana (entitate), iti spune niste lucruri care o sa iti schimbe toata viata, iar apoi dispare. Nu la mult timp iti apare din nou, iar de fiecare data iti spune niste lucruri... Care incep sa se materializeze, iar tu devi acel lucru care ti la prezis acea persoana. Din momentul in care ti-a vorbit prima data, frica iti dispare si incepi a intelege ca esti un norocos sa fi ales.
Ce ai face dupa aia, ai mai povesti pe forumuri, prietenilor...? Ai incerca cu cunostintele tale sa ii inveti pe alti? Ai spune la lume ce urmeaza daca tu ai sti?
Tot ce am scris eu aici este doar un subiect. Nu mi s-a intamplat si nici nu am auzit asa ceva, doar vreau sa vad ce pareri aveti.
Cred ca nu mai am de spus nimic, de aceea acesta este ultimul meu msg pe forumul rufon.
Va doresc la toti sanatate si viata lunga.

Liviu86, problema pe care o ridici tu la fileu este foarte complexa - si atunci cand arunci pe forum intrebari de genul acesta trebuie sa iei in calcul toate reactiile si raspunsurile posibile: de la cele sincere pana la cele paranoice.
   Multi oameni au intrat si intra pe acest forum pentru a-si explica unele licariri ciudate pe cer, pentru a-si confirma existenta OZN-urilor pe care le asteapta de prea mult timp, pentru a discuta despre problemele sau conspiratiile lumii de azi sau chiar pentru a-si calma anumite reactii provocate de dezechilibre energetice (ca sa nu le numesc boli) care le dubleaza sau chiar tripleaza personalitatea. Pe langa acesti multi oameni, mai exista o categorie nu intr-atat de larga de oameni care au intrat si intra pe acest forum pentru a-si explica (comparand experientele altora) propriile experiente survenite in urma contactului direct si-n diferite forme cu alte entitati (ceea ce unii numesc in sensul larg extraterestri). Aceasta categorie este expusa cel mai mult afronturilor publice datorita sinceritatii abordate in cautarea raspunsurilor: fiindca oameni care n-au avut de-a face cu o experienta directa de acest gen isi pot doar imagina cum ar reactiona in functie de caracterul si puterea lor psihica sau in functie de capacitatea lor de autocontrol. Cei ce n-au avut asemenea experiente n-au cum sa inteleaga  trairile celor care le-au avut, informatiile primite de acestia si modul in care acel contact si acele informatii le-au schimbat acelor oameni modul de-a percepe lumea, gandirea sau aspiratiile - singurul lor punct de reper pentru comparatie sau imaginare a experientelor avute de acea categorie de oameni raman sursele expuse pe internet sau eventual cativa alti povestitori de experiente profund marcati. Totodata trebuie sa intelegi ca oamenii tind sa retina mult mai repede experientele negative, iesite din comun, in detrimentul celor pozitive; de aceea orice experienta cauzatoare de sechele psihice va avea castig de cauza in experientele folosite drept comparatie si astfel o experienta cauzatoare de sentimente armonioase, placute in general va fi aruncata imediat la cosul de gunoi pe care scrie new age, manipulare religioasa, operatiuni psy-op albastre sau cine mai stie ce bazaconie.
   De obicei, cei care stiu despre ce este vorba si ce implica aceste experiente stau linistiti in banca lor si observa: ori fiindca au trecut deja prin acest filtru colegial majoritar si stiu ce urmeaza, ori fiindca s-au saturat de paranoia care zburda linistita, ori fiindca sunt pur si simplu linistiti ca mai sunt si altii in aceeasi barca, altii pe care atunci cand va fi intr-adevar nevoie, vor sari sa-i ajute. Sunt sigura ca nici unul dintre cei ce au avut asemenea experiente nu mai pot fi speriati de filtrul "ochilor albastri" - iar parerea mea este ca se bate cam des moneda pe acest filtru, iar filtrul in sine are alte treburi mult mai lumesti cu care sa se ocupe. Cu toate acestea, chiar si cei care stiu despre ce este vorba cauta mai intai o confirmare a sinceritatii noului venit.
   Revenind la intrebarea pusa de tine:
   Contactul poate aparea si sub alte forme, asa ca o sa ignor partea cu nava cat carul sau cat Casa Poporului, la fel cum o sa ignor si infatisarea extraterestrilor - chiar daca ar fi cele mai respingatoare fiinte, dupa cateva secunde sau minute creierul tau incepe sa se obisnuiasca cu aspectul lor vizual si vei trece peste orice solzi, coarne, limbi despicate, copite, cozi, culoare, care te-ar fi putut soca initial. Ceea ce este cu adevarat important este mesajul.
   Asa ca, voi prelua mesajul, ii sau le voi face cu mana la plecare (daca voi apuca) si voi diseca mesajul pe toate partile pentru o vreme indelungata. Bineinteles ca pentru o perioada nu voi spune nimanui nimic, dar voi folosi acea perioada pentru a cerceta mai bine atat mesajul cat si experienta in sine. Daca prin diverse mijloace voi ajunge la concluzia ca mesajul este sincer si povara psihica a secretului cel port devine de nesuportat, voi incerca sa dezvalui aceasta experienta unei persoane foarte apropiate, din familie, fiindca astfel am certitudinea ca experienta mea nu va ajunge subiect public de comicareala amicala ieftina. Am zis din familie fiindca de obicei persoana careia ii povestesti va tinde sa creada ca ai o problema psihica si va incerca sa te protejeze pe tine si familia ta de reactia altor oameni, pastrandu-ti secretul (dupa ce va fi ras de tine totusi, fiindca nu se poate abtine :-D)
   Astfel, odata scapata de povara secretului, voi merge mai departe si voi privi lumea cu mult mai multa atentie sau intelepciune.
   Daca informatia primita in urma experientei este de o oarecare importanta pentru semenii mei, voi incerca sa caut mai intai oamenii carora le-as putea destainui aceasta informatie si care sa stie cum s-o foloseasca. Daca-i gasesc, transmit informatia mai departe, daca nu, atunci cand povara informatiei va atarna prea greu pe umeri voi cauta un loc in tot internetul asta unde s-o depozitez - cu speranta ca intr-o buna zi, cineva o va vedea si va face ce va crede de cuviinta.
   Exista si varianta cautarii unui forum dedicat acestui gen de experiente pentru a transmite informatia. In functie de modul in care lumea de pe acel forum reactioneaza la diferitele incercari de cautare sau abordare a oamenilor potriviti, voi stii cui sau daca pot transmite informatia.
   Sunt putini cei ce inteleg extazul si agonia celor care au parte de asemenea experiente: extazul datorat experientei in sine si agonia ce urmeaza in momentele in care-ti dai seama ca n-ai cum sa faci informatiile auzite in lumea larga (mai ales daca aceste informatii sunt importante). Multi cred ca cei ce au avut asemenea experiente sunt defapt niste singuratici plictisiti, care inventeaza povesti pentru a brava sau a deveni mai interesanti in fata altora. Nu stiu cati dintre cei care cred asa ceva au stat vreodata un minut sa se gandeasca la avalansa de intrebari care ramane in mintea celui care a fost "norocosul" contactat.
   Sunt sigura ca sunt oameni pe acest forum care au avut contacte cu alte fiinte, sunt sigura ca sunt oameni pe acest forum care mai au si vor avea in continuare contact cu ele, sunt sigura ca aceste persoane detin informatii cel putin interesante daca nu pretioase pentru noi toti, informatii atat cu privire la lumea noastra cat si cu privire la diferite alte lumi si la fel de sigura sunt ca nici una dintre aceste persoane n-ar pastra aceste informatii doar pentru el/ea daca  ar considera ca oamenii sunt suficient de pregatiti, de maturi sau de intelegatori pentru a le receptiona.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

uforever

Si totusi exista mai multi colegi forumisti de la care nu o sa aflam niciodata nimic, se pierd o gramada de informatii <forever>.De ce? asta sa-mi spuneti voi seniori si veteranii, de cine si de ce se feresc? teama de a pica in ridicol? suntem anonimi toti, de ce te-ar interesa ca cineva rade de tine(anonimul)? Suntem cumva vanati de <cineva> pe aici si nu stiu eu? de cine? pe cine intereseaza o relatare UFO, exista vreun beneficiar de pe urma relatarii? Beneficiaza cineva de pe urma faptului ca eu(de exemplu) am vise lucide? De ce n-as impartasii cu voi experiente personale, de ce m-as teme?  Eu as innebuni sa nu povestesc cuiva experienta ciudata pe care tocmai am avut-o, poate n-am sa o fac in prima luna, an, dar suntem fiinte sociabile, oricat de antisocial as fii eu, imi dau seama intr-un final ca-s om. Da, sunt deacord cu fraza: <e dubios individul, de ce as impartasii cu el ceva?>, problema e ca aici toti suntem <dubiosi>, iar daca vreunul dintre noi a primit un mesaj e.t. (de ex.) si nu-l impartaseste cu restul, asta e nasol, nu o sa aflam niciodata si poate ne priveste.Oameni ca noi vor fii intelesi doar in viitor, deocamdata suntem niste <ciudatenii> pentru omul <cotidian>, vorba unui coleg:<va uitati ca prostii pe cer dupa ozn-uri>.Este normal sa te ascunzi de colegi de genul asta, sunt stresanti si ignoranti, dar sa-ti fie teama sa povestesti unui forumist de-al tau, asta e dubios, nu-ti foloseste la nimic faptul ca tii in tine experienta, asta nu va aduce decat depresii, anxietate si atacuri de panica(trait pe pielea mea).Daca noi intre noi nu impartasim astfel de informatii(cica ar fii prea personal), cine o va face, pe cine intereseaza altceva decat ce a mai facut Baselu aseara? Cred ca imi scapa ceva si cineva stie raspunsul.