Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

angellla29

Fratilor...nu vreau sa par comunista....am urat comunismul de cand ma stiu....dar eu am pentru Nicolae Ceausescu...un gand bun de aducere aminte....E singuril conducator din istoria recenta a Romaniei care a fost PATRIOT!!!!Puteti sa ma injurati....dar in inima voastra...stiti ca am dreptate....Fie-i tarana usoara....si Dumnezeu sa il odihneasca acolo unde e....Eu i-am daruit o lacrima azi....si un pios gand de dor....Pentru ca sincer....imi e dor de el...Cu toata inima va zic....

calator astral

Buna seara tuturor.
Nu vreau sa fiu considerat un fel de gica-contra care se opune sistematic curentului majoritar pe rufon,revendic doar dreptul la libera opinie,oricit de extravaganta pare uneori,refuz imaginea unui nesuferit fara compasiune pentru semenii lui,asa sint eu,sceptic,temator pina la paranoia,daca am raspuns atacurilor personale ale unor colegi,ei bine am gresit.

Revin pe forum cu o noua stare de spirit si un dialog privat deschis cu moderatorul alx care m-a sanctionat si cu care am fixat termenii unui acord. Il voi respecta cu scrupulozitate,sper sa nu fie unilateral.

1-Imi cer deci iertare in mod public de la userul Padme si de la toti cei pe care i-am mai jignit.

2-Promit solemn sa nu mai raspund provocarilor,sa nu folosesc aceleasi arme ca ale lor,atacuri la persoana, niciodata de acum pe forumul asta,ii las in plata Domnului.

3-Promit sa nu postez mai mult de 4 videoclipuri de pe youtube pe saptamana,si acestea strict legate de tema topicului.

4-In cazul in care cineva ma jigneste,nu voi riposta la mesajele respective,ci le voi supune judecatii moderatorilor, care mi-au promis ca de acum "nu vor mai inchide ochii daca cineva" ma "provoaca sau" ma "jigneste,fara ca eu sa-l fi provocat/jignit".

5-Sint de acord ca in cazul in care incalc conditiile de mai sus sa fiu banat o luna de zile.

calator
               :rocket:

alx

Citat din: calator astral din  06 Decembrie 2011, 23:07:56
Buna seara tuturor.
Nu vreau sa fiu considerat un fel de gica-contra care se opune sistematic curentului majoritar pe rufon,revendic doar dreptul la libera opinie,oricit de extravaganta pare uneori,refuz imaginea unui nesuferit fara compasiune pentru semenii lui,asa sint eu,sceptic,temator pina la paranoia,daca am raspuns atacurilor personale ale unor colegi,ei bine am gresit.

Revin pe forum cu o noua stare de spirit si un dialog privat deschis cu moderatorul alx care m-a sanctionat si cu care am fixat termenii unui acord. Il voi respecta cu scrupulozitate,sper sa nu fie unilateral.

1-Imi cer deci iertare in mod public de la userul Padme si de la toti cei pe care i-am mai jignit.

2-Promit solemn sa nu mai raspund provocarilor,sa nu folosesc aceleasi arme ca ale lor,atacuri la persoana, niciodata de acum pe forumul asta,ii las in plata Domnului.

3-Promit sa nu postez mai mult de 4 videoclipuri de pe youtube pe saptamana,si acestea strict legate de tema topicului.

4-In cazul in care cineva ma jigneste,nu voi riposta la mesajele respective,ci le voi supune judecatii moderatorilor, care mi-au promis ca de acum "nu vor mai inchide ochii daca cineva" ma "provoaca sau" ma "jigneste,fara ca eu sa-l fi provocat/jignit".

5-Sint de acord ca in cazul in care incalc conditiile de mai sus sa fiu banat o luna de zile.

calator

dupa cum vedeti stimati colegi,de cele mai multe ori,un sut in fund inseama un pas inainte... :-D
in cazul de fata,Calator Astral isi asuma angajamentul de mai sus,cu toate conditiile puse de mine,si consecintele lor.
Am RUGAMINTEA  sa nu il mai atacati in public pe acest forum,orice atac fara a fi fost provocat de el va fi sanctionat drastic de catre mine,cel putin,pt ca nu pot vorbi si in numele celorlalti moderatori.daca aveti o problema personala cu calatorul astral,exista PM.
ca o consecinta a angajamentului luat de el,imi respect si eu partea mea de intelegere,asa ca ii cobor avertizarea cu 5%

alx   aka balaurul cu n capete :-D

PS  cine ma sponsorizeaza cu o rama,sa pun mesajul cu pricina in ea?  8-)
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

SLEAH19

Buna seara tuturor.

6-Que Dieu m'y aide

calator

Dator sunt şi elinilor şi barbarilor şi învăţaţilor şi neînvăţaţilor;
                                                                                          Sf Ap.  Pavel
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: @biss din  06 Decembrie 2011, 23:31:03
Asta-i buna?
o ho ho...mama ce rama...danke șoșon...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

zana@M

Citat din: pri3st3ss din  01 Decembrie 2011, 23:17:39
gasesti mai multe aici : http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1758.60.html

si mai ales aici:           http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,254.0.html  unde s-a vorbit mult despre  paleoastronautica in arta veche religioasa si preistorica

si ceva in plus

http://www.ufocasebook.com/ufocoin.html   ( o moneda).
     http://www.ufopictures.info/ufo/
     http://haritsufo.blogspot.com/2010/06/kumpulan-foto-ufo-klasik.html

nu poti  sau mai bine spus nu mai poti impune o religie....
nu vad legatura intre pierderea credinciosilor si OZNuri...nu vad vreo babuta la colt de strada sa vorbeasca entuziasmata despre minunatele fapte ale ET...
nu cred ca ET sunt de vina ca biserica isi pierde turma... 

depinde acum de multe lucruri...dar pana la urma si dzeu,indiferent cum il numesti,a fost impus...un alt dzeu ti-a alungat zeul pt ca tu sa il slavesti...e o chestiune foarte delicata si intra in religie...

O concluzie se poate trage totusi...credinta in OZN-uri nu face decat sa confirme, inca o data, criza spirituala a omului modern, debusolat si manipulat, in egala masura. Plus, esecul adaptarii limbajului si a mijloacelor de comunicare ale religiilor autentice la realitatile tehnologice ale lumii in care traim.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Xanadron

Corect in principiu, colega @ZanaM, dar nu trebuie sa uitam ca si Biserica (mai ales cea vestica) incearca sa se modernizeze cumva, recunoscind (chiar daca cu juma' de gura) pina si existentza ET. :-)

Din pacate (sau din fericire?) inclin sa cred ca nu mai au nici ei timp de prea multe cosmetizari, inutile oricum inaintea venirii Valului. :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aliosa

Buna seara tuturor.

calator

Te-au convertit , uaaa  :evil: :evil: :evil:

Quicksilver

CitatEpiscopul din Varna a anunţat că va demisiona după ce s-a afişat într-o limuzină de 35.000 de euro, stârnind astfel mânia opiniei publice din Bulgaria. În condiţiile în care maşinile de lux sunt în contradicţie cu valorile fundamentale ale creştinismului, precum smerenia şi abnegaţia, REALITATEA.NET vă întreabă dacă vi se pare normal ca Patriarhul Daniel să se deplaseze în limuzine cu preţuri de peste 50.000 de euro.

Sursa: http://www.realitatea.net/dezbatere-realitatea-net-de-ce-merge-patriarhul-daniel-cu-masini-de-lux_893642.html

Doamne-ajuta ....?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Siberia

Aseara m-am uitat la filmul Teoria Conspiratiei (din nou dupa  12 ani). Film interesant care combina multe din teoriile conspiratiei (MK-Ultra, Manciurian Candidate, supravegherea globala, elicopterele negre urbane silentioase, teoria celor 3 nume ale asasinilor programati, etc.) si care ii are in distributie pe Mel Gibson si Julia Roberts.
Probabil ca multi dintre voi l-au vazut.
Nu rveau sa fac o recenzie a filmului, ci sa va spun ce-am remarcat:
   La un moment dat, mel Gibson incearca sa-i explice lui Julia Roberts teoria lui cu orivire la omorarea presedintelui cu ajutorul unui cutremur. Incercand sa motivewe aceasta teorie, ii spune Juliei ca au fost trei cutremure majore si o naveta pe orbita (deci o naveta care a fost implicata in declansarea acestor cutremure).

Interesanta aceasta teorie lansata in 1997  :wink:
Zilele trecute cineva se intreba la ce foloseste naveta-satelit X-37B aka OTV-1 sau OTV-2, proiectul militar american ultrasecret. Care sunt secretele plimbate pe orbita Pamantului de aceasta naveta ?

x-37b effects earthquakes around the world

In 6 Martie 2011, X 37B se lansa pe orbita cu ajutorul unei rachete Atlas V501.
OTV 2 (USA 226) can be found in the following categories:
Military

NORAD ID: 37375
Int'l Code: 2011-010A
Perigee: 328.2 km
Apogee: 344.1 km
Inclination: 42.8°
Period: 91.1 min
Semi major axis: 6,707.1 km
Launch date: March 5, 2011
Source: United States (US)
Comments: The launch marks the start of the X-37 B programme's second space mission. The air force's other X-37B plane, known as OTV-1 , returned to Earth in December 2010 after a similarly mysterious seven-month maiden mission. This is a classified mission.

http://ayman.iyobo.com/EAu43KZGB6i

In 11 Martie 2011 unde era  :? Deasupra Japoniei cumva  :-o  :?

Nu postez mai multe linkuri cu privire la asta, fiindca se (mai) gasesc pe net, dar nu pot sa nu ma intreb: Daca OTV-2 se distra deasupra Japoniei, OTV-1 s-a distrat la randul sau deasupra statului Chile sau deasupra Chinei ?

Mai are sens sa ma intreb cum se poate ca un film din 1997 sa ne povesteasca despre un proiect care in mod "oficial" a fost demarat de NASA in 1999 si lansat in spatiu in 2005-2006 (teste) sau 2010 tot "oficial" ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_X-37

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Prin oras circula zvonul ca actuala Criza financiara a fost declansata  de niste forte oculte (bancheri) cu scopul de a forta o Schimbare in obiceiurile si credintele pamantenilor. 
Prosperitatea natiunilor depinde si de credinta lor religioasa (exista date statistice în acest sens). Cu cat aceasta credinta este mai spirituala si, deci, mai moderna, cu atat creste si prosperitatea cetatenilor. Cramponarea de idolatrie si ateism nu le va aduce pamantenilor decat dezastru financiar.
Deoarece s-a ajuns la concluzia ca nici nu merita altceva.
:-) :martiansmile: :lol:

fiulploii

Zvon :
''Se spune că un serviciu secret românesc foarte neoficial, care s-a încăpăţânat să supravieţuiască după evenimentele nefericite din decembrie 1989, a descoperit, prin anii '80, un bunker antiatomic străvechi într‐un munte din Carpaţii Orientali (la nord sau la est de Braşov), utilizând o tehnologie supersofisticată şi deloc made in Terra.
    Amplasamentul acestui bunker antiatomic NU poate fi detectat cu ajutorul sateliţilor, oricât de performanţi ar fi aceştia, deoarece a fost construit de Strămoşii noştri extratereştri care au venit din alte sisteme solare, acum cca. 1 miliard ani, la bordul astronavelor. Tentativele în acest sens au fost, sunt şi vor fi sortite eşecului. Sateliţii pot detecta numai buncărele avariate de scurgerea inexorabilă a vremii. Şi a trecut ceva timp de la construcţie. Este mai bine ca descoperirea buncărelor cu adevărat interesante să fie lăsată pe seama urmaşilor. Care urmaşi sper să evolueze, nu să involueze. Şi vor involua cu siguranţă dacă continuă să se închine în faţa icoanelor, divinizând humanoizi banali care au trăit acum cca. 2 000 de ani.  În conformitate cu un sondaj recent realizat de Fundaţia Soros, 49% din populaţia României se îndoieşte de faptul că Iisus este încarnarea Creatorului, dovedind că românii sunt mult mai inteligenţi decât, să zicem, Preşedintele Obama. Poate că Preşedintele Obama pozează. Cu atât mai rău pentru el.
    Civilizaţia extrem de avansată a Antecesorilor noştri extratereştri a fost distrusă într‐un devastator război nuclear survenit acum cca. 29 milioane ani. O consecinţă nefastă a acestui război a fost schimbarea dramatică a climei şi apariţia unor mutaţii sesizabile şi în prezent. Supravieţuitorii, puţini la număr, au devenit mutanţi şi şi‐au uitat rădăcinile celeste, ajungând să se închine unor humanoizi zeificaţi în genul lui Jeshua, Buddha sau Vishnu.     
    Religiile au apărut în mintea acestor mutanţi care şi-au imaginat diverse chestii. Imaginaţia unui mutant din Ur, pe nume Avraam, a fost mult mai apropiată de realitate şi acesta a ghicit surprinzător de exact, deşi complet aleatoriu, graţie exclusiv inteligenţei sale, identitatea pur spirituală şi unicitatea Creatorului Universului, fără a fi contactat de Acesta. A fost doar o întâmplare...fericită datorată inteligenţei sale. Atât şi nimic mai mult. Scrierile ulterioare ebraice au fost la fel de inspirate divin, dar nicidecum revelate divin. Nici un text antic nu este revelat divin. Numai un fraier semidoct poate crede că al Universului spiritual Creator scrie sau dictează cărţi. D-zeu ne inspiră numai prin telepatie. ''
:-D :wink:

in general si in mod obligatoriu trebuie sa precizezi sursa de unde ai luat citatul,din considerente legale...
sa fie asta sursa  http://ilanastan.weebly.com/the-gossip-spies.html   ?    alx

fiulploii

Citat din: Xanadron din  05 Decembrie 2011, 22:06:07
  http://en.wikipedia.org/wiki/Little_green_men
Cred ca ar fi interesant de studiat si mai inapoi in timp .
Exista conceptul de Omul verde - Green Man - care poate fi studiat aici :
http://freespace.virgin.net/polter.geist/greenman.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Man

Despre omuletii gri :
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Little_Grey_Men
http://en.wikipedia.org/wiki/Grey_alien
din care spicuiesc :
''The science fiction writer H. G. Wells, in the article "Man of the Year Million" in 1893, describes humanity transformed into a race of grey-skinned beings, stunted and with big heads. In his 1901 book The First Men in the Moon, Selenites, or natives of the Moon, are described as having grey skin, big heads, large black eyes and wasp stings. He also briefly describes aliens resembling Greys brought down to Earth as food by the antagonists of his more popular novel The War of the Worlds.''

'' In 2005, Frederick V. Malmstrom, writing in Skeptic magazine, vol. 11 issue 4, presents his hypothesis that Greys are actually residual memories of early childhood development. Malmstrom reconstructs the face of a Grey through transformation of a mother's face based on our best understanding of early childhood sensation and perception.''
Faptul ca s-a renuntat oarecum la omuletii verzi - desii ii mai poti intalni prin desenele animate , cine are copii sau nepoti mici stie  :-) - ma duce cu gandul ca exista ceva mai mult adevar decat suntem inclinati sa credem referitor la existenta micilor martieni .
Parerea mea oficiala  :evil:

L.E.  @alx  Da, sursa este cea mentionata , eram curios cine mai citeste un anumit gen de zvonuri . :evil:
      No offence.

Siberia

Mersi mult pentru linkuri @fiulploii. Cand o sa am timp (probabil intre Craciun si Revelion) o sa aprofundez cercetarile.
Ideea martienilor "verzi" m-a pus pe ganduri de mai demult, dar tot gandind la ei,  la un moment dat mi-am pus intrebarea daca nu cumva "cei gri" au aparut defapt ca urmare a unor experimente genetice.
Daca mare parte din "cei gri" sunt defapt umanoizi modificati genetic sau obtinuti prin diverse experimente de inginerie genetica / inseminare artificiala chiar aici pe Terra, probabil in laboratoare gen Area 51/Dulce/Pine Gap ?
Lumea era deja obisnuita cu "omuletii verzi" extraterestri/martieni, asa ca "cei gri" au fost in mod automat perceputi de catre populatie drept "extraterestri"... dar poate nu sunt chiar "extraterestri" ci un fel de "terestri/intraterestri" ?

Zic si eu.
Mai cercetez printre picaturi de timp si sper ca si printre fulgi de nea :-D (daca o sa ninga in Decembrie  :lol:)

p.s. - despre partea cu bunkerul din Carpati, nu stiu ce sa zic... orice e posibil.
         In schimb, cand vine vorba despre civilizatia anterioara eu am un "sentiment puternic" ca n-a fost doar una si   
         evenimentul care a dus la disparitia unora dintre ele n-a fost neaparat un razboi nuclear.  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti