Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

La multi ani atunci tuturor... fecioarelor :lol: (calatoare sau nu prin astral, constelatii casiopeice sau taigale siberiene)!!!

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Casiopeea

Va multumesc tuturor pentru toate gandurile frumoase! M-au magulit, mi-au adus bucurie, m-au onorat! Va imbratisez si va intorc gandurile bune! MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!

La multi ani si tie calatorule! Nu sunt in masura sa-ti dau tie sfaturi...dar parerea mea e ca atata vreme cat emani o energie pozitiva in jurul tau, nu mai conteaza varsta si aspectul fizic. Aceste 2 aspecte (de care multa lume incepe sa fie complexata) sunt fictive....nu sunt reale...sunt nascociri ale mintii noastre! Adevarata ta natura este dedesubtul acestor "paturi" materiale. Tot parerea mea e ca emani in exterior si arati precum te simti sau gandesti! Eu cred ca esti un om bun si placut :star:...la care nu i-ar strica o mica "igiena" a gandurilor. :rainbow:

La multi ani tuturor FECIOARELOR (ca am vazut ca suntem cam multe aici  :-P )!!! Multa fericire si intelepciune!

lylyt_ice

:star: :star: :star:Tot Fecioara sunt si eu, nascuta pe 1 sept. iar grupa de sange o am tot cam ciudata AB... :lol:  :star: :star: :star:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

La mulţi ani cu împliniri şi bucurii în trenul vieţii tale: :star: CASIOPEEA

"Un lung tren ne pare viaţa,ne trezim în el mergând,
              Fără ca să ne dăm seama,unde ne-am suit şi când.
                              Fericirile sunt halte,unde stăm cât un minut,
              Până bine ne dăm seama,sună, pleacă, a trecut.

Iar durerile sunt staţii lungi, de nu se mai sfârşesc
              Şi în ciuda noastră parcă,tot mai multe se ivesc.
                               Arzători de nerăbdare,înainte tot privim,
              Să ajungem mai degrabă,la vreo ţintă ce-o dorim.

Ne trec zilele, trec anii,clipe scumpe şi dureri,
              Noi trăim hrăniţi de visuri,şi-nsetaţi după plăceri.
                                 Mulţi copii voioşi se urcă.Câţi în drum n-am întâlnit,
             Iar câte un bătrân coboară,trist şi frânt, sau istovit.

Vine îns-odat-o vreme,când ne coborâm şi noi.
             Ce n-am da atunci o clipă,să ne-ntoarcem înapoi!
                                  Dar pe când, privind în urmă,plângem timpul ca un fum,
             Iată sună goarna morţii; şi-am trăit dar n-am ştiut cum. "

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Casiopeea

"Trenul vietii"...Foarte frumoasa poezioara...de-a dreptul filozofica! Multumesc mult pt sfaturi! Apreciez! :rainbow:

abyss

Mulţumesc şi eu pentru urări :)  şi la rându-mi va doresc 1 VIITOR. Unul şi bun pentru noi toţi.

Vă îmbrăţişez cu drag!

Siberia

Tulai da multe fecioare suntem :D si feciori :D Hai inca o tura de La multi ani ! pentru toti :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

La multi ani!
...chiar daca cu intarziere, si lui romulus, si Casiopeei!
Va doresc sa aveti parte in primul rand de sanatate si apoi de tot ceea ce va doriti pentru a va face viata mai frumoasa!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

La Multi Ani !    @lylyt_ice

Iti doresc sa ajungi cel putin zen al forumului atat in spatiul virtual de aici cat si in viata
si mai ales sa fii intotdeauna multumita de alegerile facute de tine

Un koan zen in cinstea ta :

Cunoasterea

Discipolii meditau asupra unui dicton al lui Lao Tze: ,,Cei care cunosc, nu spun. Cei care spun, nu cunosc."
Când maestrul a intrat, ei l-au întrebat ce semnificaţie au aceste cuvinte.
Maestrul i-a întrebat: ,,Care dintre voi cunoaşte parfumul trandafirilor?"
Toţi au ridicat mâna.
Apoi le-a spus: ,,Exprimaţi-l în cuvinte!"
Toţi au rămas tăcuţi.

:star: :star: :star: :star: :star:

Xanadron

Un sincer "La Multi Ani" (sau Herzlichen Glueckwunsch :lol:) de ziua ta, lylyt_ice!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

La multi ani, @lylyt_ice!
Nu sunt atat de inspirata in a face urari ca si colegii mei... asa ca singura urare pe care pot sa ti-o fac este: Traieste-ti viata cat mai frumos si bucurate de ea cat mai mult !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

La multi ani, lylyt_ice ! ... cu tot ce-ti doresti tu!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Casiopeea

O zi de nastere este doar prima zi a unei alte calatorii de 365 de zile in jurul Soarelui  :star:. Bucura-te de calatorie! Sincere urari de bine si un calduros "La multi ani!",lylyt_ice !

ariel

La multi ani , Lylyt_ice ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte mereu de bucurii alaturi de cei dragi !

Chiar daca mai tarziu....dar in mod sigur din toata inima ...La multi ani ! ptr Calator astral, Casiopeea si Biss
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

abyss

Hallo, liebe Lylyt_ice!!
Ich wünsche Ihnen alles Gute zum Geburtstag und die Jugend mit jedem Tag zu bekommen!

(intentie de mesaj= De ziua ta iti doresc tot binele si fie ca fiecare zi ce trece sa-ti aduca tineretzea!)

Deci scuze mari daca am gresit cu germana draga colega!  :-)  In tzara asta plina de praf si tufe nu prea mai ai cu cine sa o exersezi  :martiansad:  De cand au plecat germanii ne-am umplut ochi de zigeuners...  :|