Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusvlad

Citat din: fiulploii din  08 Mai 2014, 11:41:38
Hmmm..ce usor punem etichete pe ceva care contrazice ideea personala de normalitate.
In fond, ce e normal si ce e anormal ?

Alegeti va rog normalul din pozele de mai jos  :lol:  incercand obiectivitatea adica nejudecand prin ochelarii vremurilor actuale ci din postura unui etern . Care o fi concluzia?


P.S. eu zic ca asistam la nasterea unei noi religii ...

Sa mor si nu vad diferenta.   :-D
Poate doar de timp, vreo 2000 de ani sa fie suma rotunda, in rest cam aceiasi idoli.   :-)

jean

Citat din: uforever din  08 Mai 2014, 15:24:23
jean, tu n-ai vazut camera mea cand aveam vreo 15,16 anisori. Era plina de cranii(de capra, miel, vaca) si de postere cu Slayer, Napalm Death, Cannibal Corpse :evil: si ce naiba mai ascultam eu la vremea aia. Ei asta inseamna sa fi "dus" :lol:, intre timp cica am devenit om serios, platesc taxe, impozite, utilitati, rata la banca...etc. Parerea mea e ca sunt mult mai "dus" acum, la 15 ani ma bucura de minune o camera cu-n poster Led Zeppelin, acum e ceva mai complicat. Sa-ti spun sincer chiar m-a amuzat camera cu pricina postata de tine. :-D
Ok, eu nu am avut asa ceva in camera. Poate din cauza varstei? Cand eram eu copil nu era asa ceva. Dar aveam reviste Cutezatorii si revista Sport si Tehnica si multe chestii tehnice. De aranjarea camerei se ocupa maica-mea. Acum ca sunt pasionat de OZN-uri, tot nu asi pune in camera tablouri cu extrateresti. Nu ar fi pe gustul meu, nu de frica lor.
Poate ca aveti dreptate, nu trebui sa fii nebun sa faci asa ceva. Eu asa am interpretat si poate gresesc. Am privit din punctul meu de vedere.
O seara buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

horia2008


abyss

La anul o sa fie la moda pozatul cantand la tzambal. Dupa gratii...fireste si cu suvitza in vant! no hard fillings!

panta_rh_ei

Pozatul la troc are prioritate  :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

gratian

cred ca un ...CIOCAN...aveti fiecare printre vecini...

hanzo

imi pare mie sau cum ne contram cu rusii, o da cu grindina apoi?

a se vedea prognoza meteo..  :mrgreen:

Ganditorul

#3698
Cat de mult si-au tampit gusturile pentru frumos austriecii...
                                                                           in ultimii 150 de  ani :




  Imparateasa Austriei - 1867                                                                Regina Austriei - 2014



                                       



abyss

Fara dastea! Nu e nimic comic in asa ceva. Zici ca e un fel de Isus Gay-Zeuss.

terraflorin

http://www.timesnewroman.ro/politic/12376-rusia-va-anexa-toate-tarile-in-care-are-ambasade-pentru-a-si-proteja-minoritatea-rusa-angajata-in-ele

CitatMoscova a anunțat că va solicita referendumuri de alipire la Federația Rusă oriunde există o minoritate rusă, care se simt asupriți sau cărora nu li se permite utilizarea limbii ruse în viața de zi cu zi.

"În primul rând, avem ambasade - multe ambasade - în care există o minoritate rusă căreia nu îi sunt garantate drepturile. Concetățenii noștri ies din ambasade și nimeni nu le vorbeste in rusă. Mă refer în primul rând la porcii de câini din Vanuatu și Kiribati, care ne sfidează, refuză să învete limba rusă și pe care ne pregătim să îi survolăm cu Tupolevul", a declarat vice-premierul rus Dmitry Rogozin. Acesta a amenințat și România din același motiv, dar apără Bulgaria: "La aștia măcar înțeleg în p*** mea ce scrie în restaurante", a adăugat vice-premierul rus.

Urmatoarele tinte, Danemarca si Olanda, având în vedere proporția mare de angajați ai ambasadelor rusești raportată la populația totală, au fost declarate teritorii rusești, singurul impediment în consfințirea alipirii la Marea Rusie fiind lipsa pistelor de aterizare suficient de mari pentru Tupolev-ul 160 în care vice-premierul  Dimitry Rogozin aducea ștampila.

Chiar și Papa Francisc a cerut NATO expulzarea liftierului rus, pentru a evita anexarea: "E o rușine, toți cardinalii au început de 2 saptamani să îi pupe mâna și să îi dea bilețele scrise în rusă ca să îi ducă la etaje".

Xanadron

#3701
Clip (partial) comic: o pisica-si salveaza amicul-copil de atacul unui caine (care apuca totusi sa-l muste):

Hero Cat Saves Young Boy From Dog Attack In Bakersfield | VIDEO

Felinele - si prietenia lor - nu trebuie niciodata subestimate inclusiv ca IQ, chiar daca par "indiferente".
Zic asta fiindca am avut si io in anii '90 un motan birmanez (Birlic il chema si cintarea ce-i drept vreo 10 kile) care facuse KO toti dulaii din cartier - cind il mai scotea p-afara nevasta-mea, trebuia sa-l plimbe-n lesa. :lol:
Era nu doar mai rapid ca o racheta hipersonica SS-500 Vityaz, ci si f. parshiv din p.d.v. strategic. 8-) Ar fi trebuit sa-l botez Putin, da' p-atunci V.V. era doar un KGBist anonim.

P.S. Apropo de rusi: buna poanta de la TNR cu anexarile - hmm, acu-mi amintesc ca si eu am o pensionara rusoaica-n bloc .
...Wow, deja aterizeaza un MI-24 printre antenele de pe 'coperis !!! :-o :-D
Noroc ca-i "invechit, depasit si ineficient"... cred ca-l atac cu pliciu'. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

  Nu comentez in nici un fel , nici malitios si nici serios doar constat ca s-ar putea ca o parte interesasnta din muntii care mai sunt inca ai nostri adica se poate circula fara restrictie de catre oricine incep sa devina sfinti si ingraditi. Asta pentru ca in lipsa preocuparii autoritatilor laice se preocupa autoritatile religioase. Marketing, pelerinaje, bani, bani , bani  :evil:



Agentia de Periegheza Detectiva Bozioru

Cronologie -  Iulie 2012. Preotul Mihail Stanciu impreuna cu sotia si doua prietene iubitoare de istorie, descopera in muntii Buzaului o cruce aparent fara importanta avand in vedere faptul ca in zona reprezentarile acestui simbol crestin sunt nenumarate. Teolog, cercetator in istorie, in arhivistica si scolit la o universitate de arheologie din Turcia, parintele Mihail Stanciu isi da seama ca acea cruce de Malta este deosebita de toate cele vazute de dansul pana atunci si amana cercetarile pentru viitor.
            Un an mai tarziu
            Iulie 2013. Preotul Mihail Stanciu coordoneaza o tabara de Periegheza Detectiva in zona respectiva.
            Isi intensifica cercetarile pe aria respectiva si descopera mai multe lucruri interesante. Se concentreaza asupra locului unde cu un an in urma descoperise crucea de Malta. Decoperteaza pamantul de pe stanca, scoate la iveala simbolul unui mormant si chipul celui ingropat reprezentat in grafitti. Emotii mari, strigate de bucurie! Inscriptia in paleoslava ii dezvaluie si numele celui ingropat acolo: ieroschimonahul AVRAAM. Inchide locul calcat in picioare de turisti si de turmele de vite care trec catre izlaz. Identifica si grota unde s-a nevoit pustnicul. Anunta autoritatile eclesiastice, primaria. In ziua de 13 iulie, exact la un an de la prima descoperire, are loc ridicarea unei cruci la capataiul raposatului care s-a pristavaduit jertfindu-se pe altarul credintei in deplina ascultare de Dumnezeu si dragoste pentru Crucea Domnului nostru Iisus Hristos. Se face un parastas la care participa turisti si cativa sateni din Nucu.
            Echipa de periegheza detectiva mai descopera un mormant, al altui pustnic pe nume Inochentie, despre care maicile de la schitul Sfantul Gheorghe raportau episcopului vremii ca "s-a pristavaduit si el la varsta de 104 ani in afara pesterii, pe la apusul soarelui, sezand pe un scaun de piatra cu fata spre soare, ca sa se incalzeasca, si hiarele padurii care l-au slujit o viata l-au dus in pestera lui si i-au sapat mormantul. L-au ingropat lasand afara o bucata din pulpana mantiei". Catelusa Cora, venita tocmai de la Constanta, a descoperit locul ingroparii lui. Parintele Mihail Stanciu doreste ca si aici, pe crestele muntilor, unde s-a nevoit sihastrul, sa se ridice o cruce spre aducerea aminte a numelui inscris in cartea Vietii!
            Comorile din zona de jurisdictie a Primariilor Bozioru, Colti si Braesti trebuie supravegheate zi si noapte ca sa nu se mai intample un jaf similar celui de la Fundul Pesterii.
            Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei sa ia masurile necesare pentru conservarea mormintelor respective si, daca vor efectua cercetari si deshumari ale sfintilor sihastri, sa o faca cu preoti induhovniciti, sub supravegherea unui arheolog cu experienta.


Mai multe aici : http://www.newsbuzau.ro/index.php/eveniment/9-exclusiv-muntii-buzaului-isi-scot-la-iveala-sfintii



O mână de entuziaşti buzoieni au luat la pas munţii Buzăului nu pentru a face drumeţii, a marca trasee sau a face câte un grătar la iarbă verde, ci pentru a descoperi ce încă până acum nu a fost arătat nicăieri – vestigii ale creştinismului primelor veacuri şi ale celor de după acestea, în aşa numita "Ţară a Luanei".

  Adica unii motivati doar de entuziasmul specific breslei ori pasiunii nu pierd vremea cu discutii sterile pe forumuri despre daca sa se faca ceva , cum sa se faca, daca merita, daca exista, daca nu cumva e prea complicat ca e lipsa de timp, ca e lipsa de fonduri , etc.

  Fac pariu pe ce vreti ca daca se face o propunere unde trebuie pentru a organiza o cautare de semne sfinte in praful de pe drum, in lemnele despicate sau in urmele norilor pe cer se va si realiza?
  Interesant mi ser pare ca Papa vrea sa boteze extraterestrii verzi - dar aia blonzi si albi, sau aia gri sau aia cvu coarne, etc. ? iar ai nostri patriarhi boteaza muntii pe unde s-au nevoit precursorii. iar daca vor si gasi ceva interesant fiindca circula multe zvonuri prin zona Buzioru - inclusiv despre pestera lui Zamolxe  :lol: - iarasi faca pariu ca nu o sa vada mirenii nimic. Fiindca nu-i asa, de ce numai catolicii sa aiba un al treilea si chgiar al patrulea secret de la Fatima iar ortodocsii sa nu aiba si ei secretele lor? Si uite asa exploatam si legenda cu Gradina crestina a Maicii Domnului desi este vorba de alta ''maica'' cu alt inteles din timpuri mult mai vechi - sustin unii dusi cu pluta laica  :lol:

Parerea mea..

alx

Administratia RUFOn organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor 2 posturi:
1. MODERATOR GLOBAL
  Cerinte:
-serios
-motivat
-devotat cauzei pana la prostie(a lui,nu a cauzei)
-banat cel putin de 3 ori,dintre care o data definitiv
-dubla cetatenie
-sa fie deschizator al unui mare numar de topicuri inutile
-deschizator de drumuri de mult deschise
-bun cunoscator al comportamentului reptilienilor,si in mod special a organelor reproductive ale acestora.(forma,miros,gust)
-disponibil la a merge pe tavan cu capul in jos,pentru a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva
-decis sa faca curatenie pe forum,prin banarea tuturor userilor,moderatorilor si a celor 2 admini
-decis sa faca curatenie pe forum,prin atragerea hohotelor de ras pana la moarte,din partea tuturor userilor,moderatorilor si a celor 2 admini
-capabil sa se mascareasca zile in sir
-capabil sa coaguleze in jurul lui oceane de bascalie crunta
-dispus sa stea imbracat in violet atunci cand modereaza impartial,pentru a fi protejat de eventualele "acatiste" proferate de userii recalcitranti
-dispus sa stea imbracat in violet atunci cand bufoneaza impartial,pentru a fi protejat de eventualele "acatiste" proferate de userii nesatisfacuti
-stagiu militar satisfacut(presteaza bine)
-disponibilitatea de a fi ales...democratic in acest post!
-permis de conducere intergalactic
-buna cunoastere a cararilor si a potecilor...astrale
-sa dea impresia ca stie cu adevarat despre ce vorbeste
-sa isi doreasca postul asta mai mult decat orice pe lume


2.BUFON RUFOn
Cerinte:
-serios
-motivat
-devotat cauzei pana la prostie(a lui,nu a cauzei)
-banat cel putin de 3 ori,dintre care o data definitiv
-dubla cetatenie
-sa fie deschizator al unui mare numar de topicuri inutile
-deschizator de drumuri de mult deschise
-bun cunoscator al comportamentului reptilienilor,si in mod special a organelor reproductive ale acestora.(forma,miros,gust)
-disponibil la a merge pe tavan cu capul in jos,pentru a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva
-decis sa faca curatenie pe forum,prin banarea tuturor userilor,moderatorilor si a celor 2 admini
-decis sa faca curatenie pe forum,prin atragerea hohotelor de ras pana la moarte,din partea tuturor userilor,moderatorilor si a celor 2 admini
-capabil sa coaguleze in jurul lui oceane de bascalie crunta
-dispus sa stea imbracat in violet atunci cand modereaza impartial,pentru a fi protejat de eventualele "acatiste" proferate de userii recalcitranti
-dispus sa stea imbracat in violet atunci cand bufoneaza impartial,pentru a fi protejat de eventualele "acatiste" proferate de userii nesatisfacuti
-stagiu militar satisfacut(presteaza bine)
-disponibilitatea de a fi ales...democratic in acest post!
-permis de conducere intergalactic
-buna cunoastere a cararilor si a potecilor...astrale
-sa dea impresia ca stie cu adevarat despre ce vorbeste
-sa isi doreasca postul asta mai mult decat orice pe lume

CAndidatii sunt rugati sa depuna CV-urile pe adresa de mail: neverever@rufon.org
  Pentru alte informatii,va rog sunati la nr. de telefon 22 22 22(doidoi doidoi doidoi) 

MULTUMIM ANTICIPAT   

PS   Ptiu drace,ca incurcai cerintele...care o fi pentru care?  Please HELP!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05