Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 40 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Legatura cu forumul asta e ca CTP a scris SF
http://www.srsff.ro/2009/07/omohom-cristian-tudor-popescu/
http://revistanautilus.ro/dictionar-sf/popescu-cristian-tudor-n-1956/

Răsturnare dramatică de situaţie în Rusia, unde Vladimir Putin a convocat Consiliul Suprem de Apărare la 3 dimineaţa, imediat după ce a citit editorialul extrem de critic postat de CTP în Gândul. Peste câteva ore unităţile din Crimeea erau deja în drum spre Rusia, oferindu-se chiar să plătească pentru eventualele daune provocate.

"Se pare că duritatea acuzaţiilor lui CTP, formulate în stilu-i caracteristic, l-a făcut pe Putin să se simtă ultimul om. Nu a durat mult şi a intrat în depresie, întrebându-se dacă într-adevăr este o persoană de nimic. Cu toate argumentele noastre, a insistat că nu este aşa cum l-a descris CTP şi a dat ordin ca trupele să se retragă imediat. Putin este puternic, însă până acum nu a avut de-a face decât cu Kim Jong-Un şi Bashar Al-Assad, nicidecum cu oameni, ca să nu le spun monştri, precum CTP", a declarat, sub protecţia anonimatului, un general rus.

Surse neoficiale spun că Putin ar fi clacat în momentul în care a fost etichetat ,,derbedeu", mai ales că spera ca CTP să aibă o părere bună despre el. Situaţia este cu atât mai problematică cu cât CTP este nemulţumit oricum, indiferent de măsurile luate de Putin.

http://www.timesnewroman.ro/politic/12005-un-editorial-semnat-cristian-tudor-popescu-i-a-facut-pe-rusi-sa-si-retraga-trupele-din-crimeea

fiulploii

O cercetare germano-ceha importanta  :lol: si interesanta publicata in Frontiers in Zoology
http://www.frontiersinzoology.com/content/10/1/80/abstract
  si reluata aici
http://motherboard.vice.com/en_uk/blog/dogs-poop-in-alignment-with-earths-magnetic-field
:lol: :lol: :lol:

Pe scurt : 70 de caini din 37 de rase au fost monitorizati timp de doi ani  :-o  in timpul a 1.893 defecari si 5.582 urinari  :-o  masurandu-se aliniamentul corpului in raport cu campul magnetic terestru .
  Nu pot sa mai rezum multe ca nu ma opresc din ras , va invit sa cititi articolul .
  Concluzia este ca aceste nobile animale nu isi fac treburile decat dupa directia N-S si evita cu desavarsire directia E-V .
iata deci o busola biologica . Ca o mentiune importanta este ca acest fapt nu este valabil decat in conditiile in care animalul Dvs. este in natura, pe camp si fara lesa. In habitatul uman, animalele nu mai au nici o regula..magnetica adica sunt debusolate..
8-)

Ma duce cu gandul la Pisicile aristocrate si diferenta intre o haimana si un civilizat  :lol: :lol:  Care o fi haimanaua si care civilizatul ?

mariusvlad

Si la oameni e la fel. Daca urinezi in padure e obligatoriu sa o faci pe directia N-S. Explicatia consta in faptul ca daca nu urinezi pe partea copacului pe care cresc muschi risti sa te stropesti.  :-D

Ganditorul

In cabinetul unui psihiatru intra un individ agitat care incepe sa spuna:

- Domnu' doctor, cred ca sunt nebun. Cred ca sufar de mania persecutiei fiindca am impresia ca nimeni nu ma asculta, nimeni nu tine cont de mine ...

La care doctorul raspunde:

-Dumneavoastra cand ati intrat in cabinet ?

classic

The Mars Rover accidentally draws a penis on the surface of Mars [2013]

Photo: Reddit.com
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Arhanghelul

Locul 1 cu felicitari la Clovmul Anului 2014 ... Radu Mami ... pardon Manga ... pardon Mazare ...

http://www.urban.ro/lifestyle/cele-mai-ciudate-costume-purtate-de-radu-mazare/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

maura

Pentru a justifica alegerea subiectului (care poate parea a fi ca nuca in perete aici pe forum, darr acesta  e un forum mai ...special 8-)) voi face o introducere.
  Forumul Rufon, oamenii de aici, au devenit de cateva luni un alt fel de "acasa", in alt plan, pentru mine    (ehei,  nu ma mai simt o singuratica). Chiar daca nu intervin in discutii urmaresc postarile des iar dezbaterile pe teme mai importante imi ofera raspunsuri, imi ridica noi intrebari, ma determina sa nu ma multumesc cu putin in cautarea adevarurilor. Pot spune fara sa gresesc ca gasirea acestui forum, postarile anumitor oameni care au scris , m-au ajutat ( de exemplu sa imi "revin " dupa lectura P.Terra).  Voi si.... muzica ... Cand agreezi pe cineva vrei sa afli cat mai multe despre acea persoana asa ca indraznesc si va intreb :roll::

Ce muzica (albume ,compozitori, piese) ati alege sa luati cu voi  daca de exemplu ,prin absurd (?), ar trebui sa va mutati intr-o colonie pe Luna :-D.
Ma refer la tipuri de muzica mai altfel, care nu ne "buimacesc" neuronii :lol:

Eu simt ca "functionez" mai bine doar daca ascult aproape zilnic muzica preferata chiar daca nu intotdeauna baroc sau Mozart. Simt ca parca nu as mai fi in Matrix ( o iluzie ca nu sunt in iluzie  :lol:) , ca "aranjamentul" sunetelor anumitor piese muzicale imi restructureaza fiinta , ca pot sa o iau de la capat a doua zi , ca pot mai usor sa fiu atenta sa  gandesc in asa fel incat sa sper ca pot sa-mi construiesc realitatea ca in Scoala zeilor (,,Fiinţa noastră este cea care creează lumea, şi nu invers!") .Interesant ca singurul loc in care nu simt dorinta de a asculta muzica este in natura , in special la munte.
Si poate  dintre voi  ,care au cunostinte de specialitate , pot sa- mi spuna daca preferintele sunt  in 432hz sau nu  :wink:

Incep eu primele  5 alegeri (ordine aleatoare)
Va invit in "sala mea de concerte" :rainbow::
2 Hours of Celtic Music
Loreena Mckennitt - Nights From The Alhambra
The Best of Bach
Vangelis - Direct .. Full Album
Mike Oldfield - Tubular bells

PS  Si poate asa ne si cunoastem un pic mai mult decat din postari :rainbow:

Numai bine va doresc... in 432hz :lol:

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

classic

E Paştele, prieteni, pe-o cruce de lumină
Mîntuitorul nostru la noapte o să vină
Va da deoparte piatra cu braţul Lui cel sfînt
Soldaţii or să cadă netrebnici la pămînt
Nu are chip de înger, nici voce de copil
E aburul psaltirii pe fluviul lui April
De veţi vedea în iarbă icoana unui miel
Împărăţind o lume - să ştiţi că este El
Cutreieră prin haos de două mii de ani
Azi îl trimite Tatăl din nou la Ghetsimani
E semn înalt că vine şi nu va mai pleca
Ticăloşită-i lumea şi epoca e grea
Ucide fiu pe tată şi maica pruncul său
E foamete, şi spaimă, şi-o ducem tot mai rău
E vremea de pe urmă, Sodoma stă să cadă
Catapeteasma lumii plezneşte ca o spadă... (mai departe)

Un Paşte Fericit alături de cei dragi!
(K. Adenauer)

zana@M

PASTE FERICIT ,LUMINOS ,BUCURII SI SPERANTE IMPLINITE !
HRISTOS A INVIAT!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

uforever

Cum e cu "pastele" pana la urma?  :lol: e vorba de "paste" sau "Pasti"?  Sper ca nu gresesc, asa ca dragi colegi crestini.......Va urez sa aveti cele mai frumoase  Sarbatori de Pasti, alaturi de familie, prieteni!!! Daca e cazul sa fim crestini in toata regula, uram "de bine" si: dusmanilor, politicienilor, fiscului, statului, militienilor, "soacrei"...."ma-sii de presedinte"....etc.  :lol:

Xanadron

Citat din: uforever din  19 Aprilie 2014, 01:58:41
Cum e cu "pastele" pana la urma?  :lol: e vorba de "paste" sau "Pasti"?  Sper ca nu gresesc, asa ca dragi colegi crestini.......Va urez sa aveti cele mai frumoase  Sarbatori de Pasti, alaturi de familie, prieteni!!! Daca e cazul sa fim crestini in toata regula, uram "de bine" si: dusmanilor, politicienilor, fiscului, statului, militienilor, "soacrei"...."ma-sii de presedinte"....etc.  :lol:

Da, asa-i teoria mantuirii-n varianta simpla (sa-i zicem becaliana).
Ma batea gindu' - blasfemic, normal :lol: - sa deschid un nou topic dedicat Pastelui - scris paste deci, ca-n copy/paste - ca sarbatorire a primului rezbel bacteriologic din istorie , da' mi-am intors si obrazul celalalt (fiindca deja-mi trasesem o palma). :-D

Si-abia dupa a doua cazma autoaplicata am realizat ca-n definitiv niciun pretext de-a sarbatori ceva nu-i rau.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kefren

Un Paste Fericit tuturor!

classic

(K. Adenauer)

Ganditorul

Cu ocazia sarbatorilor de primavara va urez fericire, bucurie si sanatate.

kandaon

Sarbatori Fericite tuturor si multa sanatate si fericire in general