Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daos

Dragi tovarasi si pretini (acum imaginati-va ca dau din mana asemenea tovarasului, stiti voi care) cu ocazia noului an 2014 va urez multe impliniri in intrecrea socialista pe cap de ozenofil si panormalofil. Trebuie ca pana la urmatorul congres al partidului nostru ozenisto-paranormal (nu P.C.R.) sa depasim planul de raportari ozeniste si psihotronice (sau ... scuze, ... paranormale, ca sa nu folosim termeni ex-sovietici, ci unii mai ... americanesti). Azi ma simt mai bine. Febra fiicei mele a mai scazut, cotul luxat al nevestei s-a mai vindecat. Deci sunt mai vesel. Eu sunt destul de sanatos. Si febra mea a trecut. :D
Deci din nou: La multi ani 2014!

uforever

#3451
La multi ani dragi colegi! Un 2014 plin de valori materiale si spirituale!

zana@M

#3452
LA MULTI ANI ,dragi colegi  RUFOn-isti !
"Să va  amintiti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce va-ti propus".
https://www.youtube.com/watch?v=VQJVFT602VA


,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

tractorbeam

Va doresc tuturor, mari si mici, un An Nou 2014 mai bun decat cel ce se incheie azi.

equilibrum

In urma unui an raman doar amintirile si arareori urme materiale concrete. Tinand cont de aceasta axioma, las o urma materiala pe acilea si va urez tuturor celor prezenti (de dupa monitoare si alte smecherii tehnologice (sic) ) un An Nou frumos (frezat si barbierit) si la mai multe observatii para(trasnite, normale si anormale)! Ne vedem la anul! :)  :abduct:
Pastreaza-ti energia.

jean

Peste putine ore vom fi in noul an 2014. Cu aceasta ocazie va urez sa fiti sanatosi, fericiti si La Multi ani!

Multa atentie!......Istraterestrii sunt cu ochii sau cu telescoapele pe noi. :-o
Probabil vor sa inteleaga ce este cu acea explozie de lumini pe partea intunecata a pamantului. Se intreaba ei, terrieni sunt in razboi? Nu, se bucura si ei. Dar daca ei nu cunosc acest sentiment? Cum interpreteaza gesturile noastre?.....Hai noroc si la multi ani........
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Un an nou fericit va doresc si LA MULTI ANI !

Trimis cu Tapatalk

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Arhanghelul

#3457
  :ufo: :ufo: :ufo:La multi ani!La multi ani!La multi ani!   :ufo: :ufo: :ufo:La multi ani!La multi ani!La multi ani!   :ufo: :ufo: :ufo: La multi ani!La multi ani!La multi ani!  :ufo: :ufo: :ufo:

La multi ani! :star: :star: :star: tuturor RUFONistilor  :star: :star: :star:

Va doresc ... sanatate si fericire ...


  :ufo: :ufo: :ufo:La multi ani!La multi ani!La multi ani!   :ufo: :ufo: :ufo:La multi ani!La multi ani!La multi ani!   :ufo: :ufo: :ufo: La multi ani!La multi ani!La multi ani!  :ufo: :ufo: :ufo:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

ovidiumro

La multi ani si implinirea tuturor dorintelor va doresc!

padme

#3459
LA MULŢI ANI RUFON ŞI RUFONIŞTI! VĂ DORESC SĂNĂTATE ŞI CÂT MAI MULTE EVENIMENTE DISCLOSURE!:)))    :rainbow:

abyss

La multi ani...2014! cine ar fi crezut ca il vom apuca. S-au dus comete, asteroizi eruptii solare, benzi energetice din centrul galactic, calendarul maya, profetii indiene, baba vanga, si cate si mai cate. Ce a ramas? timp, clipe si trairea lor. Ce va urma, va sa urmeze. Sa fie cu bine, tot inainte la cules clipe si amintirea lor!

horia2008

#3461
CitatA fost odată un rege ce se plictisea de melancolie în marele său palat. El avea totuși o soție și niște copii care îl îndrăgeau, niște prieteni, niște servitori și bogății imense, dar nimic nu îl putea scoate din această stare. Au fost adunați toți înțelepții locului și unul a spus: ,,Eu știu ce îl poate salva pe regele nostru. Să trimitem emisari în tot regatul să caute un om fericit, cu adevărat fericit, și să aducă cămașa sa; când regele o va purta, el se va vindeca."

Căutarea unui om fericit, cu adevărat fericit, s-a dovedit lungă și anevoioasă.. În sfârșit, a fost găsit unul...dar el nu avea cămașă!

Va doresc un an nou fericit, dragii mei!

Sent from my XT615 using Tapatalk 2


panta_rh_ei

Semne bune anul are...  :lol:
N-am auzit nici o manea. Bingo  :-)
Am avut parte de un spectacol magnific. De artificii, evident. Strada era un râu de steluțe, un cartier întreg acoperit de-un dom de lumini multicolore în cele mai  ciudate forme. ET-ii au intrat în panică că nu mai aveau obiectivul în vizor și-au renunțat la camuflaj.  :-o Am admirat peste 50 de "OZN-uri" debusolate, umblând hai-hui pe cerul primei nopți din 2014.  :ufo: :-) Trebuie să mă credeți pe cuvânt (n-am avut cu ce să le filmez).
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Aliosa

La multi ani !!!!! Multa sanatate la toata lumea si multe bucurii pe 2014 !!!!! :rainbow: :rainbow: :rainbow:

Aseneth

Aho aho aliensi frati
Stati putin nu decolati
Plugusoru ascultati
Maine anu se-noieste
Ozeneu se porneste
Cai de mii de ani lumina
Pe la gazde ca sa vina
Sa va dea belsug in toate
Si in suflet, si-n bucate
Si misterele ascunse
Sa fie acum patrunse
La multi ani!