Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Ai cautat cumva sa vezi cate carti avea jocul cand a fost lansat si cate are acum ?  :-D
Mie mi-a rezultat ca a fost dublat numarul de carti . Regulamentul jocului l-ai citit cumva ? Dar sa nu ne legam decat numai de desenele cartilor?
Poate gresesc insa e doar parerea mea .. care nu trebuie luata de buna daca simti ca e altcumva.

panta_rh_ei

Jocurile pe calculator nu ma intereseaza chiar deloc. Asadar si prin urmare nu am cautat amanunte de genul celor amintite de tine. Am retinut doar ideea . Si jocurile astea sunt un mod de-a ne aduce la cunostintza una-alta sau un mod pervers de manipulare chiar daca prin asta s-a intelege doar eliberarea de energii deloc pe placul 'mai-marilor'. Energii care, daca n-ar fi consumate prin multiplele 'aplicatii' pe care ni le pun ei la dispozitie (am pus ghilimele pentru ca aici poti incadra orice: site-uri de socializare - chiar daca se spune ca tocmai astea au fost elementul coagulant pentru 'Primavara araba' - , matrimoniale, forumuri diverse, bloguri si orice vrei tu), ar putea fi canalizate intr-o directie nedorita. Pentru ei evident.
E doar o parere si asta. Nicidecum o 'simtire'.  :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

andrei

  Salut!
Jocurile online nu sunt doar un mod de distractie sau de socializare ci si un instrument de  manipulare-control, o modalitate de a se actualiza tot timpul anumite statistici si de a ae trage anumite concluzii.Reteta este cam asta:-De exemplu daca vreau sa aflu ce natiune are tendinte expansioniste este de ajuns sa monitorizez anumite jocuri online care au teme  de asemenea factura,sa fac o statistica a jucatorilor pe natiuni,sa observ discutiile pe chat-uri si sa corelez totul cu declaratiile liderilor politici din acea parte de lume si am un rezultat destul de exact a starii de spirit ce domneste pe acolo.Sper ca nu va indoiti ca exista undeva niste departamente ,,speciale" care se ocupa exact de asfel de treburi :-D
  La fel sunt monitorizate si discutiile de pe anumite forumuri,postarile de pe blog-uri sau comentariile de la articolele aparute in presa.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Corect, colega andrei - fiindca, daca urmam si aici principiul "Follow the money", ajungem la finantatorii din capatul firelor unor jocuri deloc ieftin de creat in lumea digitala. Si care-s in principiu MOCA. De ce anume? Uite d-aia - sau d-alea (motive expuse de tine pe scurt mai sus).

Eu am activat sistemul ala de excludere a reclamelor (de pe Google Chrome) taman din motivul aparitiei obsedante :-o (supraliminale adica :lol:) a jocurilor astora, egal daca belicoase ori aparent constructive - stiti voi, d-alea cu ferme, orase de construit etc etc.

Iar despre monitorizarea discutiilor/reactiilor, ce sa mai zic?
Nimic, fiindca n-am de gind sa-i dau migrene coanei A.I. - inteligenta tanti, nici vorba, da' si cam isterica. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#2704
Atentie!Attention!Achtung!

Nu intrati in panica.




Activitatea solara este foarte scazuta ... acest lucru este anormal ... (probabil nu mai are lemne de foc ) ...



http://www.gandul.info/magazin/soarele-va-cunoaste-o-perioada-de-hibernare-neobisnuit-de-lunga-studiu-8345064

http://solarimg.org/artis/





Gometa ?




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Interesant mesaj afisat azi 11.03.2013 pe pagina de cautare by Goagal... la 2 ani de la Catastrofa din Japonia si 9 ani sw la atentatele din Spania .

Resurse:
http://scrieliber.ro/2013/03/11/calendarul-zilei-11-martie/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

SLEAH19

#2705
   
  Adevăr zic vouă ( rufoniştilor) :

Feriţi-vă de pharisaisme ipocrite şi de cei care vor să-l aducă pe Dumnezeu la dimensiunea unei icoane sau ca în cazul de faţă să-l impună prin constituţie cam ca în vremea lui Constantin cel Mare.
   
      - Nici o religie şi nici o biserică nu mântuieşte pe nimeni.

      - Să te rogi sau să comunici cu divinitatea nu costă nimic.

      - Locul şi modul închinării nu au nici o importanţă , că te rogi pe Muntele Garizim sau că te rogi în Ierusalim dar nimeni nu se mai roagă, nici pe munte, nici în Ierusalim.

Dumnezeu, Tatal Eternitatii, nu locuieste pe nici un munte si nici in templu. Iata de ce ti-am spus: va veni ceasul, si acum a si venit, aici, sub ochii tai, cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in duh  si in adevar, fiindca astfel de inchinatori doreste Tatal.

Pentru aceasta, nu este nevoie de nici un munte si de nici un templu, ci doar de o inima plina de iubire . Daca inima este asa cum trebuie sa fie, o cupa a iubirii , o cupa a blandetii si a umilintei, atunci o astfel de inima este plina de adevar; iar acolo unde este adevarul, acolo este si libertatea si lumina, pentru ca lumina este adevarul care elibereaza inima. Daca inima este libera, omul este liber.

                                                     
                                                                                            Sleah .
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

#2706
VINEE PRIMAVAARAAA!!

http://life.hotnews.ro/stiri-natural-14417251-prima-barza-sosit-localitatea-ozun-din-judetul-covasna.htm
CitatMembrii Asociatiei ornitologice "Rara Avis" din Sfantu Gheorghe au anuntat joi sosirea primei berze in judetul Covasna, aceasta fiind vazuta in localitatea Ozun.
... de pe fluxurile de stiri ca sa zic asa :roll:; nu prea on topic RUFOn, dar o stire mult mai buna decat de ex. (on topic nici atat) gretoasa alegere numitului M. Oprisan in functia de presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania; d-aia postez aici cu scuzele de rigoare...


Ganditorul

#2707
HABEMUS PAPAM

Fiul Ploii :
CitatSunt curios cum va evolua credinta prin Marele Iezuit Francisc Intaiul 

Niciodata nu am crezut ca fostul Papa a abdicat pentru ca a divulgat secrete biblice (acestea erau 'pe piata' de mult prin documentare, filme, scrieri), nu am crezut ca a abdicat pentru cine stie ce caz de conspiratie sacra, sau descoperiri ale pedofililor/homosexualilor din "ramura"..
"Caderea" fostului Papa a inceput sa fie clara dupa vizita in Spania - o Spanie lovita de criza, o Spanie in care populatia a renuntat la sacru si s-a revoltat pentru cheltuieli bugetare facute cu vizita Papei.(iar asta era un semnal ca biserica e in declin de imagine si trebuiesc luate masuri) Au aparut apoi voci care au reclamat functionarea de SRL-preferential a institutiei bisericii, pt ca - de ex. - in regim de criza o firma din turism plateste taxe si impozite imense sub baremul unui standard care impune confort, masa indestulata si conditii de cazare pt turist, in timp ce turismul bisericesc (de la ei, si de la noi) pune tarife similare (sau chiar mai mari pentru zonele de exclusivitate sacra ) si ofera pesmeti (ca e post), dormitul pe pat de lemn, cazare in chilii cu "nevoia" in camp, dupa copac si alte "dureri" ale unui traseu turistic initiatic - diferenta dintre cheltuieli si incasari fiind net mai mare ca la firmele de rand.
Poate, zic poate, ca fostul Papa, om cu o inalta tinuta monahala, a cerut ca hrapareata mana a administratorilor bisericii catolice sa mai diminueze birul, sa mai lase "pretul jos" pentru intarirea credintei si nu a pungii. Numai ca ...totul pana la "punga" - si Papa a fost demis ... pardon, si-a dat demisia si a fost exilat sa-si duca traiul in rugaciune, izolare si lipsuri materiale, ca doar asta isi doreste. Iar administrarea fondurilor or s-o faca altii mai priceputi.

Noul Papa, prin numirea ce a incalcat toate canoanele (fiind iezuit), se incadreaza perfect in tiparul omului de care este nevoie - adica adanc inradacinat in credinta, filozof cu un comportament de ascet, departe de "lumea dezlantuita" si de banii cere se invart pe acolo.
Credinta, Papalitatea ca institutie, religia ca dogma, vor avea de castigat prin omul dedicat invataturii si practicii crestine - la fel si partea organizatorica si logistica a bisericii, pt ca nu au in noul Papa un om care sa-si arunce privirea in "cele lumesti".
Noi vom cleveti si barfi despre "oasele de informatie" aruncate pe piata : conspiratie, taine, distrugerea sacrului din dogma - cand motivul acestei schimbari poate fi cat se poate de ...lumesc.
Si toata lumea va fi multumita (inclusiv extraterestrii recunoscuti ca existenta si prin religie).
Prerea mea. 

Xanadron

Valabile supozitiile tale, colega Ganditorul.

Doar citeva adaosuri nu doar pe linie financiara: ultimii trei papi au fost/sint pe linie NAZISTA. Oculta, latenta, ziceti-i cum vreti, dar eu asta cred. Si definitiveaza regia socialismului global de sorginte nazista, doar ca mai al dracu' :evil: decit ala originar.
Asta, probabil ca dupa derularea a ceva mai nasol (WW-III probabil).

1. Primu' (Ioan Paul al enshpelea) livra gaz-Zyklon de la I.G. Farben in lagare.
2. Al doilea (Ratzinger=Benedictus jugendnazistus) n-a fost mai breaz.
3. Iar asta (Franciscu-peronistu') e sigur tras de sfori de Papa Al Negru (iezuit) si-i legat cu sfori solide tocmai din Argentina, dar si Antarctica zic eu.

Daca nu de mai departe (aud, Aldebaran ziserati?) :star: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Ganditorule, un text lung si de bun simt.
Parerea mea este ca Vaticanul ramane acelasi in ciuda asteptarilor dela noul papa, ca si de la vechiul papa, si de la vechiul papa; degeaba infailibilul papa e dat unsul lui Dumnezeu pe pamanat, pentru ca (N.B) "Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta." spune Isus, iar cei care fac si desfac sunt altii, din pacate
Citat din: Xanadron din  14 Martie 2013, 22:00:39
Iar asta (Franciscu-peronistu') e sigur tras de sfori de Papa Al Negru (iezuit) si-i legat cu sfori solide tocmai din Argentina, dar si Antarctica zic eu.

Daca nu de mai departe (aud, Aldebaran ziserati?) :star: :-D
m-am gandit si eu la asta, dar conu' Xanadron e mai iscusit la vorbe... :wink:



fiulploii

Citat din: horia2008 din  14 Martie 2013, 23:22:58
"Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta." spune Isus,:
Lume=Planeta ?
Asa zisa profetie malachiana eu zic ca ramane in picioare  :lol: tocmai prin faptul ca a fost ales un iezuit . Mai in gluma , mai in serios , noul papa le-a zis cardinalilor : Dumnezeu sa va ierte !
  Interesant , in acelasi context de iezuitism.
Parerea mea..

Un fel de P.S. Linia aldebarana se mentine zic eu . Argentina nu a fost cumva unul din refugiile post-razboi ? Nu in Argentina s-a construit acel orasel stiintific cu germani? Na, imi scapa numele  :-D Poate stie cineva despre ce vorbesc si completeaza lipsa. Ce s-a mai intamplat cu acea comunitate? Pare-se ca a disparut in tunelele sud-americane .

hanzo

un articol pertinent,
"Va voi ruga sa fiti foarte atenti la detalii caci despre asta este vorba!

Noul Papa este ales in ziua de 13 Martie 2013. Cifra 13 este cifra trecerii intr-o noua ordine, un nou inceput." sursa mai jos.

blazonul acualului papa,
sursa
http://belsim.files.wordpress.com/2013/03/coat_of_arms_of_jorge_mario_bergoglio.jpg?w=690&h=732

si articolul.
http://belsim.wordpress.com/2013/03/13/ultimul-papa/

si aici cu poze si ceva explicatii heraldica papilor, inclusiv a lui ratzinger. care avea un chip negru pe blazon, oare de ce?
http://belsim.wordpress.com/2013/02/11/profetiile-sf-malachie-si-implinirea-ciclului/

(nu fac reclama, iar textele sunt interesante tare)

uforever

Va rog sa-mi iertati cugetarea de moment, dar sunt de parere ca omenirea e "bolnava de religie"...evident am scos din ecuatie prietenii forumisti :wink:

sunnyboy

Fara legatura cu discutia anterioara de pe chat, imi cer scuze, am primit un link de pe banala wikipedia care ma infioara, legat de experimentele "pe oameni" ale prietenilor democratiei:
http://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States
Imi cer scuze daca a mai fost postata pe forum... eu acum am citit prima oara treaba asta si sunt interesat de parerile voastre referitoare la subiect!

padme

#2714
Mah @sunnyboy, tu iti aduci aminte cine a fost primul transexual din Romania? Intreb, poate erai prea tanar la vremea respectiva, recunosc si eu eram mai tinerica  :-D
Deci.... experimente se fac in permanenta, nu tre' sa citesti neaparat pe wikipiki, te uiti la un documentar despre Africa sa vezi ce e acolo, te duci la doctor si vezi ca probezi varii medicamente, sau ai o problema medicala si "exista o metoda noua, daca esti dispus sa o incerci", idem pt medicamente - aici mentionez ca pt procedurile medicale dai semnatura ca esti de acord pt ceea ce ti se face -deci esti de acord sa se faca experimente pe tine;  iesi afara si tragi in plaman un aer sanatos poluat... etc. Nu trebuie sa te sperii, traiesti in societate, vorba aia, nu in padure...:)))))))))))