Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: novecento din  13 Ianuarie 2012, 00:58:42
O dedicatie speciala pentru toti moderatorii:

PINK FLOYD "Coming Back To Life" (1994)

Si de la mine pentru tine...fara numar...fara numar...fara numar...
DR.ALBAN - LOOK WHO'S TALKING

daca mai ai si alte nemultumiri la adresa moderatorilor :? iti recomand sa urmaresti videoclipul urmator:
Freddie McKay - Keep Your Big Mouth Shut / GG Allstars - Shut Your Mouth Version

si daca si dupa treaba asta tot mai ai ceva de spus,atunci
You're in Trouble

iar la final,daca tot nu te-ai lamurit,urmareste clipul asta,ca sa-ti vezi viitorul: 
SNAP - Exterminate / / HD--16:9 / /

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :-D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

novecento

Imi pare rau cu regrete amare ca nu te mai zaresc la ora asta...

Dar te respect si pretuiesc, asa, incit, iti daruiesc asta:

Charlie Chaplin- Table Ballet

Siberia

A inviat @dida ?

No, bravo si salutari atunci !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

zana@M

Citat din: novecento din  12 Ianuarie 2012, 16:23:33
Revin pe chat cu o refectie asupra ceea ce stiu despre ce am citit pe acest forum selectiv, ce-i drept.
Si mi-a ramas in memorie un moment dintr-un dialog, parca intre zana@m si padme(nu retin exact nickurile)

Era vorba de o relatare a zanei@m din trairirile ei vis-a-vis de o particulara experienta pe care a avut-o si a  simtit nevoia sa o impartaseasca aici.

Nu reiau si nu insist asupra intimplarii relatate, cit mai degraba a replicii ce i-a fost adusa de catre padme...

O oarece critica, un contraargument la certitudinea ei..

De ce am deschis acest subiect  pe chat, este pentru ca as dori, sau imi exprim un punct de vedere fata de acest , sa-i spunem
un caz de dialog real, fara prejudecati si fara a ramine intr-o pozitie indiferenta ,chit ca raspunsul dat zanei@m a fost unul destul de dur .

Desi poate nimeni nu l-a vazut asa, eu il pomenesc, fiindca am observat o anume retragere a zanei din aparentul conflict si nu cred ca e cazul fara sa stim si de ce.

Opinia mea deschisa este ca avem nevoie in expunerile noastre de aprecieri tacute, dar, si de critici, pareri opuse, pe care, insa ar fi necesar sa le intelegem, desigur, daca solicitam asta.

A adopta tacerea intr-un dialog mi se pare renuntare fara nici un folos, la noi.

Atit, deocamdata.

novecento ,ai inteles gresit retragerea mea de a da un raspuns la critica facuta de padme .Din motive obiective n-am intrat atata timp .Nu-mi este frica de critici chiar sunt binevenite din ele invatam ceva,eu cel putin incerc sa ''vad'' ce si unde am gresit sau daca m-am facut inteleasa.Sincera sa fiu ma asteptam la (mai) multe critici
O zi buna!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

padme

Ce'alea?? Nu am facut nici o critica, doar am spus destul de clar ca nu cred ce spune parapsiholoaga, atat! Nu asteptam nici un raspuns si daca as fi asteptat cred ca ramane fiecare sa decida daca si cand se simte pregatit sa raspunda!

Fr0styan

Avem oficiu pentru extraterestri la Tulcea :))))

novecento

Draga Siberia, orice asemanare cu realitatea este pur intimplatoare...
Salutari, oricum, si Voua!

Arhanghelul

Cand pare prea proaspata si "reala" ... gandeste automat ca este  ceva necurat la mijloc ...

Plastic Lettuce

Pofta buna ? ... la supermarket si la fast food ... cartofi care nu se strica ... merele vesnice cu coditza ...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/experiment-cum-arata-cartofii-de-la-mcdonalds-si-kfc-dupa-trei-ani-961003.html

Bon appetit ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

novecento

Depinde si cum "maninci" aceste produse. Probabil, daca le asimilizezi, ca fiind "bune", organismul le va procesa ca atare.
Eu una, asa le manic si beau apa de la chiuveta fara nici o teama. Nu sufar de nici o boala...fizica

Arhanghelul

Omul si memoria "scurta" ...   :mrgreen:
Interesul poarta f(un)es(t)u' ...  :evil:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cel-mai-mare-joc-piramidal-din-istorie-pe-cale-sa-se-repete-961475.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

SLEAH19

Occupy Cotroceni!

Fara politica .

Discutam ades despre protestele din SUA sau Primavara Araba. Ar fi cazul sa ne dam cu parerea si despre miscarea ce se pare ca ia amploare la noi.

Protestele din aceste zile au in spate manipulari interne/externe si Raed Arafat este echivalentul lui Laslo Tokes, sau este un protest spontan determinat de situatia in care guvernul a dus tara si Arafat este doar scanteia?

Si intr-un caz si in celalalt deznodamantul este periculos pentru actualul regim, daca ne gandim ca nu de mult cei care ar trebui sa vegheze la intronarea disciplinei ,recte jandarmeria/politia , protestau chiar ei de foame.

Tind sa cred ca este neprogramat si spontan pentru ca puterea nu iese cu nimic la declaratii, guvernul e paralizat de frica ,      iar opozitia e si ea contrariata , surprinsa  si nu se pliaza pe nemultumirile manifestantilor , se vede ca nu stau ei in spatele protestelor si nici nu vor sa  ,, emaneze" , adica dovada ca sunt doar parte a jocului puterii de pana acum.
Intr-o tara previzibila ca a noastra , este surprinzator acest moment.
Parerea mea.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11216836-noi-mitinguri-loc-sambata-pentru-sustinerea-lui-raed-arafat-bucuresti-alte-orase-din-tara.htm#
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

Citat din: SLEAH19 din  14 Ianuarie 2012, 19:40:57
Occupy Cotroceni!

Fara politica .

Discutam ades despre protestele din SUA sau Primavara Araba. Ar fi cazul sa ne dam cu parerea si despre miscarea ce se pare ca ia amploare la noi.

Protestele din aceste zile au in spate manipulari interne/externe si Raed Arafat este echivalentul lui Laslo Tokes, sau este un protest spontan determinat de situatia in care guvernul a dus tara si Arafat este doar scanteia?

Si intr-un caz si in celalalt deznodamantul este periculos pentru actualul regim, daca ne gandim ca nu de mult cei care ar trebui sa vegheze la intronarea disciplinei ,recte jandarmeria/politia , protestau chiar ei de foame.

Tind sa cred ca este neprogramat si spontan pentru ca puterea nu iese cu nimic la declaratii, guvernul e paralizat de frica ,      iar opozitia e si ea contrariata , surprinsa  si nu se pliaza pe nemultumirile manifestantilor , se vede ca nu stau ei in spatele protestelor si nici nu vor sa  ,, emaneze" , adica dovada ca sunt doar parte a jocului puterii de pana acum.
Intr-o tara previzibila ca a noastra , este surprinzator acest moment.
Parerea mea.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11216836-noi-mitinguri-loc-sambata-pentru-sustinerea-lui-raed-arafat-bucuresti-alte-orase-din-tara.htm#

Uite de ce eu nu am fost prezenta la aceste mitinguri "spontane" :lol: Nu vreau sa  fac politica doar voi   posta o stire  :-P Cei care stiu despre ce e vorba, isi dau seama ca nu numai opozitia e de vina ci si  FMI, Banca Mondiala....Stiti voi :evil:

http://ro247.info/Actualitate/noi-proteste-spontane-in-bucuresti-si-alte-orase-cine-se-ascunde-in-spatele-lor.html

Siberia

Daca se poate, doresc niste pareri (de la cunoscatori - eventual) despre folosirea cuvantului OM in limba romana; daca exista o atestare care sa sustina folosirea acestui cuvant in limba dacica o pozitionare intr-o perioada istorica a folosirii acestui cuvant si pareri despre etimologia acestuia (tot "daca se poate", ceva mai mult decat exemplul cu latinescul "homo").
   Multumesc.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

CitatTind sa cred ca este neprogramat si spontan pentru ca puterea nu iese cu nimic la declaratii, guvernul e paralizat de frica
Nu cred ca "Guvernul" e paralizat ! Pentru simplul motiv ca el nu exista; Romania dupa 2008 NU a mai avut un guvern - in intelesul propriu al cuvantului - asa cum nici micul rahat Boc nu exista! Ceea ce a existat pana acum a fost doar BASESCU. PUNCT . Daca Basescu tace, normal ca inexistentul Guvern tace si el !
Sa vedem ce-o mai fi d'aci incolo !
In ceea ce priveste participarea la demonstratii, e dupa cum fiecare isi apreciaza viata :
- esti multumit si satisfacut de ceea ce a facut pentru tine,  pana azi, in cei opt ani , numitul Basescu, stai acasa si ii injuri (ori ponegresti) pe manifestanti din Piata Universitatii.
- esti nemultumit si te simti umilit (asa cum m-am simtit eu dupa ce Basescua a implementat legea pensiilor militare) saracit, sclav, prostit, etc... iesi in piata , te alaturi altora ca tine si zbieri din toti bojocii "iesi afara javra ordinara !!"  and so on ...!! Simplu nu ??
Am zis !

PS
Io fusei o tura prin piata si strigai. :evil:
Sa vedem ce-o mai fi maine  :-D .

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Citat din: SLEAH19 din  14 Ianuarie 2012, 19:40:57
...
Fara politica .
...

Fara!

Ultimele patru postari (exceptie cel al lui Siberia care e intercalat) au fost mutate de la "Stiri interesante" la "Chat"!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16