Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m

Creat de Urban, 30 Mai 2008, 15:27:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri 30 Mai 2008

Un american sustine ca are imagini video cat se poate de autetentice cu extraterestri gri, inalti de 1,2 metri, pe care le va da publicitatii vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Denver, anunta "Fox News". Totodata, Jeff Peckman s-a intalnit cu oficiali ai Primariei din Denver, carora le-a cerut sa ia in considerare cererea sa privind infiintarea Comisiei pentru Afaceri Extraterestre, care sa fie insarcinata cu vizitele potentialilor oaspeti. Americanul doreste ca respectiva comisie sa fie formata din 18 membri.

Jeff Peckman, care are nevoie de 4.000 de semnaturi pentru ca propunerea lui sa fie luata in discutie de consilierii municipali, a anuntat ca va prezenta vineri o caseta video autentica cu extraterestri. "Poti sa-i vezi cum clipesc din ochi in timp ce se uita printr-o fereastra si se plimba prin incapere", a declarat Peckam joi, la intalnirea cu oficialii primariei. El a vorbit deasemenea despre OZN-uri care vor ateriza in Los Angeles si care vor plana in apropierea Casei Albe, precizeaza "Fox News".

Potrivit aceleiasi surse, americanul traieste din vanzarea unei noi tehnologii despre care spune ca ajuta la reducerea "haosului provocat de campurile electromagnetice". El a promis ca, in cadrul conferintei de presa de la Denver, va prezenta si alte dovezi ale existentei vietii pe alte planete. Americanul spera ca initiativa lui sa fie o lectie pentru "oamenii care trebuie sa afle de existenta extraterestrilor".Peckman, in varsta de 54 de ani, a mai afirmat ca imaginile au fost incluse intr-un documentar semnat de Stan Romanek, din Colorado, si ca filmul realizat de acesta va fi in curand disponibil oricui, precizeaza Rocky Mountain News. Potrivit americanului, inregistrarea video cu extraterestri a fost analizata "foarte atent" de un instructor de la Scoala de Film Colorado din Denver, care a concluzionat ca este autentica.

Alina OLTEANU    

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-05-30&id=7140
http://ltnixonrants.blogspot.com/2008/05/jeff-peckman-promises-real-alien.html
http://www.extracampaign.org/
http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/chi-jeff-peckman-ufo-080529-ht,0,1431611.story
http://www.rockymountainnews.com/news/2008/may/02/man-pushes-creation-of-panel-to-prepare-city-for/

angellla29


noua


Nox

Video 'proves' aliens do exist
(Un material video "demonstreazã" cã extratereºtrii existã)

LINK: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1227150.ece
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

jackie28t

noua,
filmul pe care l-ai atasat care se vrea a fi cel cu extraterestrul din Denver nu este secventa originala ci doar un fals facut in CGI
Vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=FvQaPyHjZOA
Imaginea de mai jos reprezinta o imagine din filmarea respectiva care dupa cum se vede este un alt ET si e si de rasul lumii...adica numai ''alien'' nu e ala. Subiectul asta ma amuza.Deja devine de comedie.  :lol: LOL





Serban M

Citat din: jackie28t din  30 Mai 2008, 23:38:04
noua,
filmul pe care l-ai atasat care se vrea a fi cel cu extraterestrul din Denver nu este secventa originala ci doar un fals facut in CGI
Vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=FvQaPyHjZOA
Imaginea de mai jos reprezinta o imagine din filmarea respectiva care dupa cum se vede este un alt ET si e si de rasul lumii...adica numai ''alien'' nu e ala. Subiectul asta ma amuza.Deja devine de comedie.  :lol: LOL








This on is not a real Denver alien clip as it posted all over internet.Its just an FAKE created to debunk Jeff Peckman Video.


oare cine se ocupa cu asa ceva atat de repede ? cu scopul dezinformarii; interesant

jackie28t

Citat din: Sirius13 din  30 Mai 2008, 23:42:41
oare cine se ocupa cu asa ceva atat de repede ? cu scopul dezinformarii; interesant

Simplu.Stirea cu secventa respectiva adica secventa originala se stia de ceva timp.Unii care se pricep in CGI au facut o reproducere dupa stire,adica un extraterestru care scoate capul afara dupa geam,face cateva poze dupa care dispare si eivoala.
Defapt Jeff Peckman asta asteapta pana prietenul lui termina cu documentarul si scoate DVD'ul pe care a-l vei gasi cu $49.99+ ca sa scoata si el un ban inainte de a se demonta cazul si a fi dovedit ca HOAX.Poate ca filmarea nu este falsa dar ar fi putut fi cineva intr-o masca sau chiar altceva mai banal.Este expus o dovada solida precum ca este extraterestru? Binenteles ca nu!
In ziua de astazi o filmare nu mai spune chiar asa de mult atata timp cat nu l-ai prins cu tot cu nava spatiala alaturi de bunicu cand si-a luat zborul.

Uite si aici in acest topic intitulat ''Interviu cu un extraterestru in AREA 51'' exista un video cu un extraterestru,cica smuls din AREA51 si credema ca nici pana acum nu sau gasit bube la el.In afara de mister nu dovedeste nimic astfel de secvente.Totusi ne pasioneaza fiind interesant misterul.
Se spune ca daca nu e mister nimic nu e. :wink:

CHIP



Serban M

Citat din: CHIP din  01 Iunie 2008, 07:44:35
Si totusi specialistii spun ca nu este nici un trucaj:

http://www.protv.ro/stiri/international/un-american-sustine-ca-a-filmat-un-extraterestru-la-fereastra.html

daca specialistii sustin ca nu este un trucaj atunci eu sustin ca aceasta nu este 100% filmarea originala

Urban

Eu cred ca este o mare abureala....
Extraterestrul ala a calatorit cine stie cati ani lumina, doar ca sa se joace de-a v-ati ascunselea pe dupa o perdea....ridicol...
Nu trebuie sa fi cine stie ce mare specialist sa iti dai seama ca e o mare farsa si asta...toata povestea se bazeaza pe clipitul din ochi al asa zisului extraterestru...nu cred ca este asa de complicat sa faci o papusa care sa clipeasca din ochi, cat despre prietenul lui J.P, ala care zice ca banda e autentica, o vrea si el sa aiba parte la profiturile castigate in urma documentarului pe CD care va apare....

CHIP

La cate scenarii dintr-astea contrafacute au existat pana acum chiar daca mai vine cineva cu un material propriu nu-l mai crede nimeni.

StarDust

E ciudat ca toti "extraterestrii" filmati apar ori in locuri intunecoase, ori camerele de filmat nu sunt bine focalizate, etc... Cel putin secventele care le-am vazut, ptr. mine nu reprezinta prea multa credibilitate. Oricine poate face un asemenea film.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

jackie28t

Pentru clarificare: Filmul prezentat la PROTv cu acel extraterestru ADICA AICI si care a fost expus si in acest topic este un FALS creat in 5 ore.A fost filmata o papusa dupa care s-a modificat secventa in CGI adica digital pe PC facand ca ochii sa clipeasca de a da acel efect.A fost doar o reproducere a filmului original facut in 2003.Ma mir cum cei de la ProTv intocsica poporul roman cu astfel de balarii si stiri false.

Va rog sa cititi acest fragment preluat de la sursa:
http://www.rockymountainnews.com/news/2008/may/30/alien-commission-causes-commotion/

Citat2:13 p.m. A Denver man Thursday night spent five hours and $90 creating a hoax video of a space-alien-looking creature peering through a window (click here to watch).

It looks eerily like the space alien video shown to the media today by a man who wants the city of Denver to create an extraterrestrial commission to welcome visitors from distant galaxies.

Believers in the Nebraska space alien video said the creature moved its eyes and muscles — and you can't just fake that unless you're a Hollywood special-effects expert and have thousands of dollars, they say.

Yes you can, said Bryan Bonner, a member of the Rocky Mountain Paranormal Research Society, which normally investigates claims of haunted houses.

Bonner says his group normally ignores the claims of UFO buffs, but when he realized that Jeff Peckman was asking for taxpayer dollars to form a commission, he figured he should do something.

"When we heard Peckman was going to show the video to the media, I said, 'I'll bet it's the Romanek video,'" he said, referring to the video that Colorado Springs resident Stan Romanek said he made on the night on July 17, 2003, at his home in Nebraska.

Thursday, Peckman announced that indeed it was the Romanek video.

So, Bonner got together five members of the society Thursday night.

"We started production about 8 p.m.," he said.

"We rented ourselves a 4-foot-tall foam latex alien" from a costume shop, said Bonner, who saw the Romanek video six months ago. "We were going to buy one, but I didn't want to blow the $230."

"They started rolling the video and moving the puppet up, down, around and sideways.

They sent the video from the camera straight into a computer, and one of the computer geeks used 3-D animation graphics to make the puppet's eyes seem to move, he said. "We gave him a couple little blinks."


The result was a ghost-like creature that looks slightly more animated than the one in Romanek's video.

"What they're claiming would take thousands of dollars and a lot of time ... we pulled the whole thing off for $90 and in five or six hours," he said.

Bonner said, "It's so amazing that anyone would believe that video is a real space alien. And it's so frustrating to see that they want to use city time and tax dollars on this."


Cat despre filmarea originala din 2003 cea top secret  :-D daca citesti mai mult de pe acea sursa ai sa vezi ca acolo scrie de ce era montata camera in acea seara adica:

Citat11:59 a.m. The film showed a window, reportedly 8 feet off the ground in a rural Nebraska town in 2003.

It was shot by the homeowner, who had earlier reported seeing UFOs hovering above his house.

This time, he said he set up a camera because he feared a peeping tom was spying on his two teenage daughters.

In the enhanced version of the video, a creature pops up in the window, looks around, and pops back down, again and again.


Iar imaginea de mai jos pe care o voi atasa este o imagine din filmul original din Denver prezentat de Jeff Peckman si la care se poate observa ca este o alta feresatra si alt ET.Ma rog ''infatisare'' ca numai ET nu e ala.

jackie28t

Si acum vine intrebarea:
Unde ''pana'' mea este dovada ce arata ca avem de-aface cu un extraterestru din spatiu cum expune stirea?
Un chip ciudat dupa o fereastra si ceva miscari dovedeste oare asta cumva ca avem de-aface cu extraterestri?
Na ca au fost doua intrebari!  :-D  LOL
Sa vedeti numai cum poate cineva sa ajunga vedeta peste noapte.Tot de la sursa:
http://www.rockymountainnews.com/news/2008/may/30/alien-commission-causes-commotion/
CitatA proposal to create a commission that would prepare Denver for space aliens has turned the eyes of the world on the Mile High City.

From CNN to NTV in Moscow to the Daily Mail in London, news organizations worldwide are scrambling to land an interview with Jeff Peckman, who is sponsoring a ballot initiative to create an Extraterrestrial Affairs Commission in Denver.

"I've got about four or five interviews already, and I'm in discussion with Inside Edition, Good Morning America, Fox national news and a Moscow TV station that wants to send a team,"Peckman, 54, said Thursday.

His phone kept ringing all day.

"NBC national wanted me in five different time slots tomorrow on different programs. I took three of them," Peckman said Thursday afternoon.

Later in the day, Peckman said he might appear on Larry King.

The media bombardment was triggered by a report on RockyMountainNews.com Wednesday in which Peckman said that a video purportedly showing a living extraterrestrial would be shown at a news conference today.

The story generated hundreds of thousands of hits.


Si acum trecand peste acest caz penibil cu invazia de martieni pe la geamurile vecinilor,vreau sa dedic ProTv'ului ''un film nou cu un extraterestru'' cu speranta ca nu-l va posta pe canalul de televiziune pentru a-i speria pe cei slabi de inima pentru cateva grame de rating. :lol:

http://www.youtube.com/v/dQGlbOXNugQ
Link direct catre video: http://www.youtube.com/watch?v=dQGlbOXNugQ