Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vaticanul (JJJ) si fenomenul OZN !!!

Creat de Ronin, 04 Mai 2008, 00:11:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cautatorul

Citat din: padme din  08 Aprilie 2010, 22:52:30
  Si pana la urma nu inteleg care e faza, supermarketurile sunt deschise duminica sau ce? In alte tari sunt inchise, fara nici o alta lege in afara de legislatia muncii atata tot!

Pai daca e sa consideram ca supermarketurile trebuiesc inchise duminica din cauza legislatiei muncii, atunci si apa si curentul trebuie sa se opreasca duminica, si televiziunile si radioul, si politia nu mai trebuie sa prinda hotii si criminalii duminica! Nici doctorii nu mai trebuie sa trateze oamenii duminica, nici salvarile, nici pompierii, nimeni nu trebuie sa lucreze duminica, ca doar legislatia muncii nu se refera doar la cei care lucreaza in supermarketuri!


Dar deja ne indepartam de subiectul principal.

padme

Mai Cautatorule, duminica este zi libera nu de cand au decretat-o prietenii lui Ronin in sedinta secreta! Tu unde traiesti? Vrei sa spui ca oamenii nu au dreptul la o zi de odihna? Doctorii, preotii si alte... categorii sociale, politistii, de ex. nu pot spune ca sunt in timpul liber daca ajutorul lor este necesar - chiar daca au terminat programul de lucru! Si in afara de asta nu mai incurca lucrurile! De curent ai nevoie in spital, poate imi spui si mie ce neaparata nevoie ai duminica de supermarket cum se numeste mai nou?! Chiar si in moll cred ca duminica sunt deschise doar restaurantele si nu magazinele! Deci... putin discernamant...

Ronin

Citat din: padme din  08 Aprilie 2010, 22:52:30
Mai Ronin, eu n-am inteles totusi, daca sedinta in care s-a pus problema "legii duminicale" a fost secreta, cum ai aflat tu de ea? Informatia circula asa... nestingherita pe net?  Si pana la urma nu inteleg care e faza, supermarketurile sunt deschise duminica sau ce? In alte tari sunt inchise, fara nici o alta lege in afara de legislatia muncii atata tot!

Am aflat prin intermediul unei persoane prezente la acea intalnire.
In SUA, am mai spus-o, sunt cateva mari asociatii politico-religioase, sprijinite de multi oameni politici, care militeaza pentru o asemenea lege.

Legea nu va fi impusa ci, prin manevre inteligente si in urma unor crize diferite (+ ET), oamenii vor cere guvernelor sa emita o asemenea lege.

Un raport indraznet, si care poate fi probat in timp, il puteti gasi in cartea "Tragedia Veacurilor".
O carte si un autor controversat. Ce ne intereseaza este acel raport de acolo pentru a vedea daca se materializeaza sau nu...

http://www.scribd.com/doc/2071770/EG-White-Tragedia-veacurilor

Recomand sa o cititi (analizati) cap-coada.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Poate ati remarcat in ultima perioada cum atat in SUA dar si in Europa se duce o "lupta" pentru ca DUMINICA sa fie (prin lege) o zi speciala, dedicata familiei, religiei, etc.

Ce se ascunde in "spatele" acestei initiative ???

Jurnalistul italian Cristoforo Barbato nu bate campii atunci cand vorbeste de intalnirea sa cu acel spion iezuit dintr-un dept. special al Vaticanului.
Acest spion i-a dezvaluit faptul ca Vaticanul si USA au stabilit deja contacte cu entitati extraterestre.
Aceste entitati le-au furnizat si "secretele" armelor psihotronice dar si tehnologia "stealth aircraft". Tehnologie care va fi folosita impotriva fiecarui stat care va incerca sa fie "dizident".

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_secretumomega06.htm

Care ar fi legatura Vaticanului, iezuitilor, guvernului US (penetrat de iezuiti), UE, etc. si LEGEA DUMINICALA ???

LEGEA DUMINICALA  este pretul platit (la schimb) entitatilor extraterestre in schimbul tehnologiei relevate.
Pentru a intelege ce este "legea duminicala" si de ce are legatura cu "entitatile extraterestre" (via Vatican), va recomand analiza acestui site:

http://www.remnantofgod.org/sabatak.htm

Problema este veche de cand lumea...
Entitatile au mai fost aici. De fapt, ele au fost dintotdeauna aici dar imperceptibile simturilor noastre.
Se pare ca si-au ales anul 2012 pentru a-si releva "identitatea" (falsa). Posibil !!!
Intensitatea si frecventa crizelor (de orice tip) de pe planeta noastra va descperii o intensitate a Vaticanului (si altii) in a-si promova "legea".

Afirmatia cum ca Dumnezeu "loveste" pamantul din cauza incalcarii DUMINICII se va repeta. Deja unii spun asta.

Breaking the "Sunday Sabbath" (Duminica) Caused Tsunami?!
Nota: Sun Day
         Sun = Soare
         Day = Zi

"A Christian minister claims the tsunami of Sunday, Dec. 26, killing at least 160,000 people, was direct result of "pleasure seekers" breaking God's Sabbath. In the February issue of his church magazine, Rev. John MacLeod of the Free Presbyterian Church of Scotland writes: "Possibly ... no event since Noah's flood has caused such loss of life by drowning as the recent Asian tsunami. That so many of our fellow creatures should have perished in so short a time, and in so awful a fashion, was a divine visitation that ought to make men tremble the world over." He continued: "Some of the places most affected by the tsunami attracted pleasure-seekers from all over the world. It has to be noted that the wave arrived on the Lord's day, the day God set apart to be observed the world over as a holy resting from all employments and recreations that are lawful on other days." The tsunami, a series of tidal waves sparked by a subsea earthquake off Sumatra, arrived on Sunday morning, the day after Christmas, in countries including Indonesia, Sri Lanka, India and Thailand. MacLeod said: "To rule out the hand of God in this ... is to forget that He is in sovereign control of all events. If the sparrow falling to the ground is an event noted, and ordered, by Him, how much is this the case when the souls of so many thousands are parted from their bodies?"

http://www.remnantofgod.org/nl0502.htm

Afirmatia asta are sens:

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43)
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.

Proiecte "duminicale" :

http://www.capital.ro/articol/croatia-biserica-catolica-a-interzis-cumparaturile-de-duminica-115846.html
http://www.thetrumpet.com/index.php?q=5676.4031.0.0
http://www.thetrumpet.com/index.php?q=1808.0.77.0
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4955457,00.html
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4953600,00.html
http://www.catholicnewsagency.com/news/european_bishops_back_proposed_eu_law_on_sunday_rest/
http://www.free-sunday.eu/en
http://stiricrestine.ro/2010/02/28/petitie-europeana-pentru-o-duminica-fara-lucru/
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/12/traian-basescu-quo-vadis.html
http://www.realitatea.net/parlamentarii-vor-sa-inchida-supermarketurile-duminica_708067.html

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

i1414xy

@ ronin
  Nu-nteleg de ce-ti faci tu atatea griji cu legea asta dumicala ca se-nchid nushce magazine duminica, multe sunt inchise duminica , nici eu nu-l deschid duminica pe-al meu. Chiar nu vad care-i shmenu.

Iar legatura dintre legea asta si entitati extraterestre, nu te supara, da-i aberanta frate, pe langa faptul ca in privinta ET sunt numai minciuni, da' sa spui ca daca au  tinut  legea asta unii au primit  tehnologia "stealth aircraft, frate! , tu chiar crezi tot ce se scrie pe net? Iti spun mult mai sigur ca aceste tehnologii stealth  au fost dezvoltate de  oameni, si n-au primit-o de la nimeni. Atunci cand ai pe masa miliarde de $$$$ si mii  de savanti si ingineri in domeniu  faci si ozn-uri , tehnologia stealth( F117 Nighthawk sau B-2 Spirit Stealth Bomber) e fleac pa langa cea a ozn-urilor.
   Nu stiu exact, dar Vaticanul  ori nu stie adevarul despre ozn-uri, ori stie si-i pus sa minta. Ce daca vine un ozn din spatiu asta inseamna ca-i extraterestru ?

Ce se va intampla in 2012 va fi o minciuna, cred ca multa lume va fi orbita  presupun ca se vor folosi de ozn-uri sau  sateliti, vor produce niste holograme enorme pe cer, nustiu exact ce va fi, dar ceea ce  vor spune atunci vor fi numai minciuni.

Nu stiu car e a fost cauza tsunamiului respectiv, dar daca stam sa ne gandim tarile lovite nici macar nu-s crestine din cate stiu eu, poate gresesc, dar cred ca religiile musulmana si cea hindusa predomina,,  si nu prea va d legatura cu Dummezeu si incalcarera  Duminicii.
   E drept ca cine lucreaza duminica nu o duce bine, ma refer aici la crestinism, insa altfel stau lucrurile in cazul doctorilor sau politistillor cand le cade tura duminica, o data pe luna sau nustiu cum.

  Asa ca temerile tale n-au nici o baza si faci legaturi gresite intre legea asta si alte planuri SUA -Vatican.

Ronin

#50
Dr. Steven M. Greer (M.D.), in his recent book "Hidden Truth - Forbidden Knowledge", revealed in the chapter nr. 16 (passages of it have been published by Nexus New Times magazine, on the survey "Twilight Zone", nr 64, October-November 2006) that, during a meeting with some rebel insiders taken place in December 1994 in Phoenix by Wrigley Mansion, one of them confessed him that determinate Jesuits control technology on UFOs information and contacts with Aliens.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_secretumomega02.htm
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/inalta-tehnologie-intre-vatican-si.html

PS: exista o legatura intre ET si LD.
Cititi cartea respectiva si putem face mult mai multe legaturi intre "duminica" si "zei".
SUN DAY = ZIUA SOARELUI

La "adapostul" inchinarii la soare, a stat ascuns permanent "zeul" diavol.
Se numeste "inchinare indirecta".
Intermediar in toata aceasta "afacere cosmica" este "Sfantul Scaun" prin Jesuit SIV.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Nox

Ronin, nu crezi cã dai prea multã importanțã acestor ... personaje?! Ca sã citez din Arta Rãzboiului a lui Sun Tzu: "Prefã-te slab când eºti puternic, ºi puternic atunci când ești slab..." Eu înțeleg cã uneori trebuie sã citim printre rânduri, dar asta nu înseamnã sã-i lãsam pe alții sã gândeascã pentru noi... restul e propagandã.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

#52
Important este deoarece "afirmatii profetice" facute cu un secol in urma, prind contur astazi in sec. XXI.

"Men in responsible positions will not only ignore and despise the Sabbath themselves, but from the sacred desk, will urge upon the people the observance of the first day of the week, pleading tradition and custom in behalf of this man-made institution. They will point to calamities on land and sea—to the storms of wind, the floods, the earthquakes, the destruction by fire—as judgments indicating God's displeasure because Sunday is not sacredly observed." —Signs of the Times, January 17, 1884

"It will be declared that men are offending God by the violation of the Sunday sabbath; that this sin has brought calamities which will not cease until Sunday observance shall be strictly enforced; and that those who present the claims of the fourth commandment, thus destroying reverence for Sunday, are troublers of the people, preventing their restoration to divine favor and temporal prosperity." —Great Controversy, pp. 589, 590
http://www.remnantofgod.org/sabatak.htm#egw2

Si confirmarea:

"A Christian minister claims the tsunami of Sunday, Dec. 26, killing at least 160,000 people, was direct result of "pleasure seekers" breaking God's Sabbath."
http://www.remnantofgod.org/nl0502.htm
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.