Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

..SETI..

Creat de baaron, 28 Ianuarie 2006, 22:32:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

OldDacus

Americanii au cheltuit sume enorme de bani pe PROIECTE DE DEZINFORMARE IN MASA.
Acum, cand DATORIA lor externa a devenit evidenta (thank you Alex Jones!) si celui mai tampit american,
guvernantii lor au inceput s-o faca pe gospodarii, ELIMINAND aiureli de genul SETI, NASA si altele.
SETI a fost conceput ca sa ne prosteasca:
"Pai daca SETI nu i-a detectat in cosmos, de ce credeti voi ca EI sunt DEJA aici?"

@Lex

poi SETI niciodata nu a vrut sa ii gaseasca in adevaratul cuvant si vb. ta totul a fost doar de fatada si repet, parerea mea e ca prin modul in care SETI facea asa zisele cautari niciodata nu ar fi gasit vreo civilizatie e.t pt ca baietii' astia nu ''lucreaza'' in modul asta si in primul rand daca ei nu vor sa fie detectati ei bine, poi asa este. sunt deja aici de muuuuult inaintea omului si nici nu stiu de unde sa incep dar un bun punct de plecare sunt nr. structuri megalitice care la vremea aceea erau Imposibil de facut pt. stadiul de evolutie al omului si multe din ele nici in ziua de azi nu pot fi construite" multe desene si imagini in pesteri , pe pietre au fost gasite care arata clar ca omul nu a fost singura fiinta inteligenta pe planeta asta si este clar ca a primit un maaaare ajutor pt. a evolua , dar o dam in offtopic si nu e cazul  :-)

Xanadron

#32
Subscriu 100% la ideea ca SETI a fost doar una din "gogosile" :-D (exorbitant de scumpe, din pacate) vindute - cu maxim succes de altfel - bizonilor americani si nu numai.

Chestie valabila si pentru programele spatiale "de fatzada" cu rachete primitive si explozii spectaculoase :rocket: (alte papatoare de bani grei :x) sau mai ales pentru NAZA :-P - un balon de sapun cu aparentza civila, dar in realitate total controlat de DoD (Department of Defense).

Am comentat insa toate aspectele astea de citeva zeci de ori prin zona asta (inclusiv conexiunile dintre Programul Saturn - Wernher Von Braun - Operatiunea Paperclip - pactul secret dintre nazisti/Martin Bormann si sforarii PTB etc), asa ca ma opresc deocamdata aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

SETI a facut tot ce se putea face de catre un program de cercetare non-militar. Mai bine decat nimic! Si eu cred ca, calea cercetarii  in gama radio a existentei unei posibile civilizatii e una cu sanse mici de izbanda, dar asta e, macar s-a incercat ceva. Din punctul meu de vedere adevaratele "gogosi" ne sunt servite din plin pe internet, si nu de catre programul SETI, sau altele asemanatoare. Din cate se stie, existenta semnalului "WOW", captata de acest program nu s-a ascuns nici un moment publicului larg, nu vad de ce s-ar fi ascuns alte posibile informatii sau detectii facute in cadrul acestui program.
Eu unul ma bucur ca s-a facut macar acest efort de cautare.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

#34
Am sustinut eu ca SETI a ascuns ceva cuiva, StarDust? :roll:

Nici nu cred c-ar fi avut CE ascunde - decit poate vreun ET cu galenele pe urechi :-D ascultind Radio XU (sau "Galaxia Libera" mai demult - cam bruiat insa pe vremea razboiului rece dintre micii gri si marii verzulii).

Serios acum: fiecare clipa traita (inca) pe coaja asta de roca cu nucleu lichid si noosfera subtila numita Terra ma convinge ca nu doar fostele generatii, ci si actuala isi merita pe deplin soarta de jalnica sclavie. :|

SI FIINDCA accepta ca fiind "normala" finantarea unor programe de cautat potcoave de cai verzi radiofonici :lol: prin Univers - in urma unor decizii luate de aceeasi sforari cinici :evil: care nu doar ca stiu de existentza si prezentza de eoni a varii rase de ET :martiansad: :-( pe Pamint, ci chiar au semnat contracte secrete, plus ca se intilnesc si discuta efectiv cu ei, zi de zi.

Evident ca asta-i doar umila mea opinie - care, btw, va aparea din ce in ce mai rar pe-aici.
Fiindca - repet - deja nu prea mai e timp de teoretizari. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Citat din: Xanadron din  28 Aprilie 2011, 23:06:12
Am sustinut eu ca SETI a ascuns ceva cuiva, StarDust? :roll:
...

Nici vorba Xanadron, mi-am exprimat doar punctul de vedere referitor la acest program, care in opinia mea, nu ne-a servit "gogosi" si nici nu a fost una din "gogosile" sevite "prostimii". Sper ca m-am facut acum mai clar inteles. Scuze pentru o exprimare poate mai abiguua.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Rayden

dupa parerea mea SETI a fost un program care sa "cheltuie" niste bani. prima data cand am auzit de programul asta, mi s-a parut o chestie fooarte tare, dupa ce m-am mai dumirit cum sta treaba, am inceput sa il ignor.
oare e asa de greu de inteles, ca sansele ca o alta civilizatie sa se dezvolte in aceasi directie cu noi sunt foooooooooooarte mici? ba mai mult, si sa descopere si undele radio?
sa fim seriosi, vor sa ne faca sa credem ca, gandim si vedem precum un cal..
pentru o civilizatie foarte avansata - unde tehnologia lor, pentru noi, ar parea magie - nu mai e vorba de bani, nu mai e vorba de imense distante cosmice, nu mai e vorba de unde radio, e vorba de o cu totul alta tehnologie - o tehnologie magica :mrgreen:

deci, dupa mine, SETI e si a fost, doar praf in ochi. am stiut de atunci, de cand m-am dumirit, ca nu o sa gaseasca nimic, oricum ei sunt aici, dinaintea noastra...

si desigur, asta e doar, parerea mea!

abyss

Nu a fost chiar praf în ochi. Dar împãrtãºesc cumva pãrerea lui Stardust în sensul cã acest program a avut un rol sã-i zicem de popularizare a ideii cã pot exista ºi alte fiinþe în univers. La vremea respectivã când el a apãrut alta era mentalitatea oamenilor. Acum situaþia e diferitã, lumea acceptã mai uºor alte variante ºi eventual o altã paradigmã.

@Lex

#38
bine zis Rayden, cam asta gandesc si eu si sa zicem chiar daca nu s-ar fi infiintat programul SETI cine ar mai crede si in ziua de azi ca  NOI am fi singurele fiinte inteligente din Univers?!?!!?  e suficient ca noaptea in zilele senine sa aruncam un ochi pe cer si vedem ca lucrurile ar fi cam imposibile sa fie asa si ceea ce  vedem sunt DOAR stelele din galaxia noastra. ehe... trebuie sa fi cel putin c....n sa mai crezi ca suntem singuri 'p-aici'  si pun doar o poza sa ne mai relaxam  . acum ''necredinciosilor care iesteti voi'',
cum vi se pare ideea ca suntem singuri p'an universul asta'' plin de miliarde de galaxiii,pline de biliarde de stele '' ehh?  :-)