Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Reptilienii

Creat de sevastase, 26 Martie 2008, 23:32:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ninjaverde

@jean :nu vreau sa ne abatem de la subiectul principal al discutiei dar tin sa precizez ca i mi este cunoscuta atitudinea intoleranta fata de vegani,si nu admit o asemenea informatie gresita cum ca :"reptilienii au invins datorita faptului ca consuma carne si carnea are mai multe substante hranitoare si da mai multa putere",deoarece nu este asa.NU am spus si nu vor spune ca cei/le care consuma carne nu sunt oameni puternici,dar trebuie sa acceptam realitatea asa cum oamenii au acceptat lucrurile noi pe care prima data auzind numai de ideea ca ar fi posibil asa ceva au huiduit,lucruri cum sunt:masina,submarinul,televizorul etc.Asa ca tin sa te informez ca:sunt in lume campioni/ne mondiali de :haltere,powerlifting,culturism,lupte,box care sunt Vegani/ne,sau vegetariani/ne.Nu poate fi o farsa deorece fiind VIPuri,sunt ultra controlati plus probe medicale care dovedesc acest lucru.Citeste te rog cartea Studiul China sa vezi consecintele consumul de carne.Intreaga industrie a carnii,a suferintei este patronata de reptilieni.Eu nu vreau sa fiu de partea lor.Dealtfel si eu sunt ridicator de forta,cat.grea si pe langa altele ma bazez pe un proverb:"daca vrei sa fii puternic/ca asa ca bivolul mananca ce mananca  bivolul nu il manca pe bivol".Asa ca citeste cartea si apoi mai vorbim.Descpre caini Vegani,si vegetarieni si o gama larga de mancaruri de acest fel sa nici nu mai vorbim...Cer scuze de la moderator ca m am abatut de la tema dar cand se spune un neadevar sunt nevoit sa acctionez.
@Tayka:multumesc pentru informatii am sa ma uit.

MR. x

#481
Salutare
In primul rand vreau sa multumesc si sa-l felicit pe  sevastase  pt. acest topic si rabdarea lui (cu toate ca in ultima perioada nu l-am vazut spunand ceva pe aici ) Ca si eu am incercat cu un topic de genul, despre ce suntem noi oamenii, de unde venim, unde ne ducem... despre alte entitati(reptilieni, inuaki...), creierul uman si ceea ce poate sa faca si pana la urma m-am lasat cand am vazut reactia unora si modul lor de gandire, pur si simplu am zis ca fac asta degeaba si ma obosesc... bine, acolo nu am avut timp indelungat cine sa ma sustina si topicul era sa aud pareri nu CA SA DEMONSTREZ CE SI CUM!!

De vreo 2 saptamani citesc acet topic (cu toate ca e un topic mai vechi), studiez poze, filme, documentare, carti de care s-a pomenit aici... Si pe parcursul acestui timp am tot scris ca sa nu uit ce am de spus ;) De asta o sa fie un post lung ;))
Sunt anumite chestiuni care nu pot fi explicate cu matematica, fizica si chimia pe care cunoastem noi... cu toate stiinta noastra...  Tinand cont ca noi (oamenii) putem in momentul de fata  sa folosim doar un maxim de 10% din creierasul nostru... uitati va cu doar un maxim de 10% cate am realizat, dar ce am putea face cu 100%?

Sunt anumite chestiuni care nu pot fi explicate cu matematica, fizica si chimia pe care cunoastem noi... cu toate stiinta noastra...  Tinand cont ca noi (oamenii) putem in momentul de fata  sa folosim doar un maxim de 10% din creierasul nostru... uitati va cu doar un maxim de 10% cate am realizat, dar ce am putea face cu 100%?
E greu sa dai deoparte tot ce ai invatat si sa realizezi ca ce stim noi si ce am invatat de secole pot fi gresit invatate/neadevarate... nu tot, dar mare parte... si oricum omul vrea dovezi palpabile... sunt oameni care nu cred in Dumnezeu, nu cred in existenta unui creator doar pt ca nu il vad!
Ca exemplu: Daca intrebi pe unul care nu a avut de a face cu spirite/fantome, daca crede in ele? Va spune NU CRED... dar pt mine care am avut episoade si experiente cu ele... e foarte usor sa cred ;)
Daca intrebi de oameni care au puteri "supranaturale" cum le spunem noi, oameni care vindeca bonavii, oameni care vad viitorul, oameni care vad lucruri care noi nu le vedem, oameni care fac lucruri anormale dupa parerea noastra, bag sabii in ei si nu au nimic, se taie si maine se fac bine si multe altele...  nu credem in ei, pt ca nu am vazut cu ochii nostrii... Eu cred si in ei... am vazut cu ochii mei o parte din astfel de oameni...

Oricum cine vrea sa nu creada in ceva indiferent de ce este, poate imediat sa gaseasca un contra argument... asta e ceea ce fac oamenii zi de zi in viata lor!
Mai este ceva important, nu toti percem la fel, poate sa fie aratat un text, un sunet, un film, o poza la 30 de persoane, si fiecare sa inteleaga ceva... ceva diferit... Asa ca nu toti inteleg esenta la ceea ce vrei sa zici tu sevastase (si altii care sunt deacord cu el)...  unii inteleg si le este greu sa accepte, asa cum e si cu omul... sunt 2 feluri de oameni, uni care recunosc ca gresesc, si incearca sa remedieze greseala si sa nu o mai repete, altii care nu recunosc cu toate ca stiu ca gresesc ( stiti vb aia, sunt 2 feluri de barbati, cei care recunosc ca dau Li..bi si cei care nu recunosc) LOL poti sa adaugi si inca o categorie, unii care nici habar nu au ca gresesc, aia care traiesc in alte lume ;) Asta era un exemplu... :)

Desi unele dovezi sau ma rog materiale care expui aici (sevastase) si mie(care cred in existenta reptilienilor, entitati extratereste, entitati care ne conduc si a.s.md) imi par greu de crezut, si cred ca unele care pot fi si ireale, unele am zis, sau mai bine zis sunt furnizate gresit... cred ca la unele exista posibilitatea ca unii chiar din dorinta de a furnizeza informatii gresite tocmai pt a aduce dubii in ceea ce zic cei care fac ceea ce faci tu... adica vrei sa faci ca lumea sa inteleaga si sa creada ca exista reptilieni... Dar oamenii te ascuta si daca vad o informatie gresita, zic ca tot ce zici e gresit si e vrejeala... ca exemplu pot sa zic asta: multi oameni atunci cand intra intre un magazin si vad 2-3 produse care stiu ca la alt magazin sunt mai ieftine, zic ahhhhh aici e scump, fara sa realizeze ca acolo unde 2-3 produse sunt scumpe alte 20 de produse sunt mai ieftine...
Si pana la umra cum s-a mai zis si aici: ce dovezi sa aduci? Daca am facut eu personal sa zicem o poza cu un reptilian, cand e om si in momentul transformarii, sau chiar o filmare... si il public aici... crede cineva? Crede ca e o poza indubitabila?? O sa zica ca e modificat in photoshop sau e modifciata filmarea... sau daca zic ca am vazut cu ochii mei, ma crede cineva? NUU!! ;) Deci ce altfel de dovezi sa aduci? Atunci e sigur ca doar cei care vad personal cred... sunt oameni care au scris cartii, au relatat din viata lor, ceea ce au vazut... Si au dedicat viata ca sa arata lumii anumite aspecte... oricum poti sa zici ca ala a facut asta si a scris cartea sa faca avere si gata... numai cred nimic... A mai zis cineva aici: FARA FOC NU IESE FUM... sau ceva de genu!! ;)

Egiptenii, persanii, sumerienii si multi altii... nu au facut pe pereti si pietre... degeaba desene cu reptile, ufo si altele ce s-a arata aici... stiau ei ceva si chiar poate ca incercau sa trimite un mesaj.
Oricum trb sa adaug ca multi daca aud de "Reptilieni" le vad ca niste lacuste, reptile pe care le cunoastem noi ca animale... Reptilienii nu sunt reptile care ii putem prinde prin paduri, ape si a.s.m.d. sunt entitati cu creier...  sunt si ei creaturi al universului, sunt extraterestrii cum ii zicem noi.

Am mai vazut unii care au amestecat chestia cu bisericile si Dumnezeu... ca daca crezi in existenta reptilienilor, numai crezi in Dumnezeu...  Dumnezeu e Dumnezeu, dar nu e asa cum il cred unii oameni... unul cu barba in ceruri, care spune ce e pacat si ce nu e si amesteca si biserica si pe ala mic si negru in orice gainarie... Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu, iti vei da seama ca noi oamenii nu suntem ce credem noi, si Dumnezeu e prea mare ca sa aiba doar niste oameni si sa le spuna ce sa faca si sa le cerseasca rugaciuni si buna purtare... Dumnezeu putem fi chiar noi! E clar ca nu suntem pe lumea asta, singurii creaturi ai creatorului, asa foarte usor pot exista specii ca reptilieni si alte entitati super dezvoltate pe care nici nu ni le putem imagina... am mai zis, nu tot ce stiim/am invatat noi e adevarat si bine... fiecare religie sustine ca e cea mai buna, nu o sa vezi nici un preot sa zica ca islamul e bun sau un mollah care sa zica crestinismul e mai bun decat islamul... niciodata!!!

Mai bine ascultatii si pe cei care spun lucruri neobsinuite pt voi, si consumati va timpul punand creierul in functiune altfel decat ati facut pana acum... in loc sa stati si sa aberati cu niste atitudini de destepti care nu stiu si nu accepta nimic in afara de ceea ce au fost invatati!!! Si sa cereti dovezi precum, reptila in cusca pe magheru ;)

Asta e buna de tot si citez: Tin sa va amintesc ca omenirea a evoluat prin oamenii care au avut mereu o viziune altfel decat turma!!!

Si despre schimbarea care va avea loc, daca nu credeti in reptile, credeti ceea ce zic specialistii in domeniu despre schimbarea care va avea loc pe Terra!
Pe foarte scurt: In 2012 polii pamantului se modifica...
In anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
In ultimii mii de ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord.
Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.
Pt. cei interesati de reptilieni si schimbarile din 2012 Va recomand:

Gregg Braden - Trezirea la punctul zero... din 1996...  e super tare si acest om, vb de antichitate, legat de stiinta, dar sunt niste subiecte care nu oricine le stie, si ai ce sa inveti... merita vazut... vb si despre cercurile din lanurile de grau si porumb...
http://www.youtube.com/watch?v=WKCYuPvhc-k

Pt. a inteleg mai multe despre noi, puteti viziona si acest film pe google video cu sub in romana... The secret – Law of Attraction   http://video.google.com/videoplay?docid=-4983533141147888509&hl=en#

Mai  adaug cateva versuri de la oameni mari:
"Va veni vreodata ziua in care sa simtim cu degetele mainii marile secrete pe care acum le percepem cu degetele credintei?"       Kahlil Gibran, "Secretele inimii"

"Din punct de vedere al zeilor, aceasta lume nu e mai mult decat un joc de copil; este samanta aruncata in pamant, pura potentialitate.
Intreaga lume a constiintei noastre este doar o samanta a viitorului. Doar cand prin trezirea lui Kundalini, veti depasi starea de pura potentialitate, veti intra negresit intr-o lume care este a eternitatii, total diferita de lumea actuala."      Carl Jung, "Psihologia Kundalini Yoga"

"Pentru a percepe in intuneric lucrul cel unic avem nevoie de o lampa.
Am gasit lucrul invizibil, pentru ca lampa este ascunsa in propriul meu corp."         Kabir, "La cabaretul iubirii"  

"Doar in Infinit e continuta bucuria: afla natura Infinitului"          Chandogya Upanishad

"Realizarea Sinelui este prima intalnire cu realitatea"            "Shri Mataji Nirmala Devi"










lukind

  Tot citind diverse carti despre Reptilieni Bucegi, 2012, Buzau si alte subiecte interesante m-am hotarat sa intru pe forumuri sa vad pareri, sa ma documentez, sa invat, sa AFLU de la altii mai "evoluati" dar pe toate forumurile care am intrat , absolut pe toate, (iar acest post vreau sa-i dau "copy paste " si in celelalte forumuri si topicuri) lucrurile evolueaza sau involueaza(nu  stiu cum e corect, dupa caz) astfel: cineva deschide un subiect din domeniul de "frontiera", incepe teza, antiteza, mai putin sinteza, dupa asta, jigniri, crize de personalitate, (.....) sau luand in calcul si "teoria conspiratiei" "persoane" care printre multe alte chestii au misiunea de a descuraja, dezinforma, de a sparge gasca(un banc, de sezon ca tot sunt sarbatorile: Doi securisti.Unul: Hristos a Inviat....Celalalt:Stiu, am fost informat.)
  Ma gandeam, cum s-ar putea rezolva pozitiv aceste probleme, care sa duca la continuarea si aprofundarea acestor discutii? primul raspuns care mi-a venit a fost Sa Se Interzica cu desavarsire si Sa Se baneze toata aceast populatie pestritza, dar asa incepe dictatura, comunismul......., asa ca vin cu o propunere, nu stiu cat e de interesanta, sau utila dar o idee ar fi ca pentru a putea intra pe forumri de gen, sa treci un TEST. ...pana la urma nu asta facen cu totii pentru URMATORUL NIVEL?....
nu stiu daca sunt in topic sau nu dar sper sa nu fi jignit pe cineva si nu fi incurcat topicul.

Inca ceva toate aceste SECRETE nu sunt SECRETE ci sunt mosteniri ale noastre care ar fi trebuit sa le cunoastem poate mai demult doar ca unii le-au 'acoperit'.

Pace, viata lunga si prospera. :-)

Urban

Un artefact interesant

melanogaster36

       Propun dezbaterii acest topic care, pe mine ma fascineaza de ceva vreme.De ce toate civilizatiile si culturile antice cunoscute pana azi,  venerau reptilele- mai ales sarpele, considerandu-le simbolul intelepciunii si fiind de origine origine divina?Pe toate continenetele in protoistorie zeul civilizator era reptilian.In religia crestina sarpele era pazitorul pomului cunoasterii.Asta ca sa mentionez ceva mai de "actualitate".
       Propun vorbitorilor de limba Spaniola un mic documentar destul de bine realizat, pe aceasta tema.Desi nu atinge toate subiectele sensibile posibile este destul de cuprinzator.
       http://mundodesconocido.com/WordPress/?cat=28&paged=2,
     De asemenea exista  multe alte documentare interesante centrate pe aceasta intrebare.Tare se pupa cu teoria reptilienilor , fosti si prezenti pe Terra.Am sa revin cu alte linkuri.

Nox

Subiect a fost alipit cu un altul cu aceiași temã.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#486
As fi curios care mai e opinia initiatorului topicului (veteranul forumist sevastase) apropo de reptilieni. :evil: Fiiindca mari noutati pe tema asta - destul de nebuloasa, tre' s-o recunoastem - nu au mai aparut de-atunci.
Nici macar pe website-ul "specialistului in solzosi" David Icke, care observ ca doar incearca in ultima vreme sa-si rafineze cumva teoriile, adaptindu-le la un concept global propriu. Teorii pe care incerc sa le asimilez cumva, fie si doar prin prisma unei presupuse influentze reptiliene malefice transmisa "sforarilor supremi" (unii dintre ei cu singe albastru) - despre "shapeshifting" avind personal o clara opinie contra. 8-)

Am recitit in orice caz toate postarile de-aici si, sincer sa fiu, doar 10-15% din ele mi se par realmente constructive. Includ aici dovezile circumstantiale serioase aduse de Urban in favoarea (paleo)teoriei credibile a zeilor-pesti/reptile hibridizatori, dar si unele stiri reale semnificative - v. Nox - referitoare la interesul straniu al americanilor pentru artefactele sumero-babiloniene, praduite dupa a doua invazie a Irakului.
... Ceva noutati deci? :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Vine Nibiru... De cealalta parte a Soarelui sa speram. Asta inseamna ca scapam ceva mai ieftin. :wink:

melanogaster36

    Sa fie acestea funeraliile unei adevarate reptiliene...?La inmormantarea sotiei lui Lyndon Jonson in 2007 participantii (Nancy Reagan, Rosalyn Carter, Jimmi Carter, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton etc) s-au comportata cel putin ciudat.Urmaritii in acest filmulet:
           http://www.youtube.com/watch?v=p3U7KsVIBjs&feature=player_embedded#!

Xanadron

#489
Citat din: melanogaster36 din  22 Ianuarie 2011, 13:23:58
   Sa fie acestea funeraliile unei adevarate reptiliene...?La inmormantarea sotiei lui Lyndon Jonson in 2007 participantii (Nancy Reagan, Rosalyn Carter, Jimmi Carter, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton etc) s-au comportata cel putin ciudat.Urmaritii in acest filmulet:
          http://www.youtube.com/watch?v=p3U7KsVIBjs&feature=player_embedded#!

Hai ca nevestele "reptiliene" de fosti presedinti n-ar mai fi o surpriza, dar cum ramine cu prelatii care fac -  si inca la unison - semnul satanist? :evil:



P.S. Totusi, inca nu cred ca putem pune cu hotarire semnul egalitatii intre satanism si "reptilianism", :-D indiferent cite conferintze ar mai tine David Icke pe tema asta sau cite interviuri i-ar mai lua lui Credo Mutwa...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

In filmuletul despre funeraliile Lady B Johnson e clar ca toti fac la unison acel semn ,insa ma gandesc ca poate are si alta semnificatie decat cea satanista. Probabil din acelasi motiv il face si Papa...ar fi prea din cale afara ca acesti prelati si chiar Papa in persoana sa faca asa pe fatza semnul satanist. Si ca o incheiere,acum imi aduc aminte ca in biserica din satul meu printre multe picturi de sfinti etc era una reprezentand un sfant care facea exact acel semn. Cand voi mai ajunge acasa voi merge sa vad iar pictura aceea si il voi intreba pe preot cine este sfantul din pictura respectiva,dar mai ales ce reprezinta acel semn.

Tayka

#491
Atenþie semnul satanic poate fi foarte uºor confundat (sau executat din greºealã)cu semnul... binecuvântãrii care se executã exact aºa doar cã degetele inelar ºi arãtãtor sânt  retrase ceiace unii preoþi o fac mai greu mai ales când sânt bãtrâni sau ..turmentaþi. :evil: :roll: :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Semnul binecuvântãrii la ortodocºi cel puþin e reprezentat printr-o anumitã poziþie a degetelor care în fapt reprezintã numele lui Iisus în alfabetul chirilic, adicã: ICXC.
La catolici nu ºtiu cum e însã cu siguranþã aceºti capi ai creºtinãtãþii sunt în prezent mai mult decât niºte simpli bãtrânei... Iar semnele pe care le fac sunt clar controlate ºi nicidecum la voia senilitaþii.
Toþi popii sunt o apã ºi un pãmânt. Ar fi fost culmea sã fie altfel. Va puteþi închipui un Merlin în locul papei? De exemplu eu nu cred cã neamþul ãsta bãtrân ºi straniu e reptilã ci mai degrabã un cyborg.

adrian75

Nu poti vb despre Dumnezeu ( propovaduind pacea si iubirea ) ...facand semnul satanic,hai sa fim seriosi...este o contradictie totala,nu poti apare in fatza unei multimi de oameni cu mesaj de la Dumnezeu si facand semnul satanei....ce naiba..Eu cred ca este vorba despre acel semn al binecuvantarii amintit de Tayka si pe care multi preoti il executa gresit din diverse motive,insa independent de vointa lor...poate ca nu-si dau seama...cine stie?

Urban

Citat din: adrian75 din  22 Ianuarie 2011, 21:39:35
Nu poti vb despre Dumnezeu ( propovaduind pacea si iubirea ) ...facand semnul satanic,hai sa fim seriosi...este o contradictie totala,nu poti apare in fatza unei multimi de oameni cu mesaj de la Dumnezeu si facand semnul satanei....ce naiba..Eu cred ca este vorba despre acel semn al binecuvantarii amintit de Tayka si pe care multi preoti il executa gresit din diverse motive,insa independent de vointa lor...poate ca nu-si dau seama...cine stie?

Nu e nici un semn satanic, e un simplu semn de adeziune.
Asa cum turma isi face cruci la fel si ei cu semnul ala.
Iar popa are si el interesele lui, nu pui un cioban handicapat sa aiba grija de "turma".
Pace, iubire, semne satanice, mesaje de la Dzeu, binecuvantari.... sa nu ne imbatam cu apa rece.